sinav-soru-cevap-cozum-test-cikmis-sorular-ozel-guvenlik-ogg-motorlu
Ana Sayfa Forum Online Sorular Hakkımızda Komik Sorular İletişim Profilim Site Haritası      
 
                 Açıköğretim
                Özel Güvenlik
                 Ehliyet
                 Diyanet 
                 Açık Lise
                Polis Akademisi
                 Polis Koleji
                 POMEM
                 PMYO
                 İlkokul Programı


   
     
     Diyanet Soruları
     Kom.Yrd._soruları
     ÖGG Soruları 
     Açıköğretim Soruları 
     Ehliyet Soruları
     ÖMSS Soruları 
 
 
     AÖF Kredili sistem not hesaplama programı 
 
CANLI TV YAYINLARI
İzlemek istediğiniz kanalın logosuna tıklayınız
 SHOW STAR
TNT TNT
Skyturk
  madde Özel Güvenlik Sınavı ONLİNE sorular  
  madde Diyanet yeterlilik sınavı ONLİNE sorular  
  madde Güncel Sınav Bilgileri
  madde OSYM 2013 Sınav Takvimi
  madde Sınav Takvimi
  madde Ehliyet Sınav Takvimi
  madde Ehliyet Sınavı Puan Hesaplama
  madde SBS Puan hesaplama
_____________________________
  madde VİDEOLAR  
  madde SBS 2008 Matematik Çözümleri Videolu
  madde 2007-2008-2009-2010 KPSS Matematik soru çözümleri
  madde SBS Nedir?
  madde AÖF Soru İndirme Yöntemi
  madde 2011 SBS Sınavı Soru ve çözümleri (İtalyanca dahil)
_____________________________
  madde Özel Güvenlik Sınavı (ÖGG) Puan Hesaplama yeni  
  madde Özel Güvenlik sınavı soruları CEVAPLARI   
  madde Özel Güvenlik Görevlisi sınavı soruları heryerde var ancak cevapları sadece sitemizde bulunmaktadır.
_____________________________
 
YENİ ÜYELERİMİZ
aktif   ihs4n
aktif   Gulsahhh
aktif   okul
aktif   talebelik01
aktif   ERDEM DEM
aktif   selami
aktif   rabiaa
aktif   t.güzel
aktif   murat01
aktif   sansi395
aktif   geçtigeçecek
aktif   dark
aktif   habib
aktif   siinemçelik
aktif   emine93
aktif   Üniversitelim
aktif   NİHAT.
aktif   aykalkendir
aktif   melekbsktp
aktif   Ebru zeynep ozkan
aktif   büşrayk
aktif   geredeli14
aktif   impala
aktif   disow
aktif   abrahem
 

* Dikkatimizden kaçan sınav varsa lütfen İletişim linkinden  bildiriniz 


EN SON YAPILAN YORUMLAR  
  aktif   ihs4n
Bügün bir haberde gördüm Meslek liselilerin sınavsız geçiş avantajı sona eriyor diye tam olarak anlamadım sınavsız geçiş hakkımız kaldırıldımı acaba ? devamı...
29.05.2015 18:58:29  162

  aktif   Misafir
arkadşlar 98.99.bide 100 inci sorunun cevabını alsam ya
devamı...

29.05.2015 18:46:48  Özel

  aktif   Misafir
bir koruma icin asagıdaki tehdit unsurudur...tabanca deglmi devamı...
29.05.2015 18:43:23  Özel

  aktif   Misafir
benimde A GRUBU AMA senin BAZİ SORULAR YANLİS GBİ
SENİN SİNAVİN NASİL GECTİ devamı...

29.05.2015 18:40:42  Özel

  aktif   Misafir
plansız devriye degilmi o a devamı...
29.05.2015 18:40:33  Özel

  aktif   Elagozz
Kesret olamassin kanon da olamassin baska tanidigimda yok zaten:) devamı...
29.05.2015 18:29:26  AOF

  aktif   urfalı63
B kitapçığı cevap anahtarı hakkında bilgisi olan varmı devamı...
29.05.2015 18:25:49  Özel

  aktif   geçtigeçecek
tamamdır kardesım baktım hepsı dogrudur dedıklerının 25 te 22 yapmışım :) devamı...
29.05.2015 18:17:21  Özel

  aktif   DEMETTTT
siyah gozluk takar degil soru koruma ile ilgiliydi cvp gözluk takmasiydi :) devamı...
29.05.2015 18:14:47  Özel

  aktif   Misafir
beyler ben özel guvenlik olarak işe girdim sigorta yapıcaz dediler 10 gundur e devleten bakiyorum calisan gorunmuyorum sigortam odenmemis calıstıgım yerde diger guvenlikler bana cok agresif davraniyor devamı...
29.05.2015 18:13:06  Özel

  aktif   geçtigeçecek
emın mısın kardesım devamı...
29.05.2015 18:12:55  Özel

  aktif   DEMETTTT
yaya devriye devamı...
29.05.2015 18:12:54  Özel

  aktif   geçtigeçecek
aynen kardesım saol devamı...
29.05.2015 18:12:29  Özel

  aktif   58Tokat60
Selamlar Arkadaşlar. Bilgisi olan varsa aşağıdaki soruma cevap yazarmı lütfen. Ben kamu yönetimini inşallah bu dönem bitirdim. fakat diploma almamız sanırım 1 ay ı bulacak. Fakat benim 9 haziran son b devamı...
29.05.2015 18:12:25  AOF

  aktif   ÖZGE HEMŞİRE
EĞİTİM DURUMUNDAN TAİN ALDIM 8 AY OLDU. BÖLÜMÜMÜ DEĞİŞTİRİP YATAY GEÇİŞLE BASKA İLDE BASKA ÜNİVERSİTEDE BASKA BİR BÖLÜME GEÇMEK İSTİYORUM. EĞİTİM DURUMU TAİNİM YATAY GECİŞ YAPTIĞIM BÖLÜME ÇIKAR MI? devamı...
29.05.2015 17:46:16  MEMUR

   
sinavsorucevap
Sınav soru cevap

2014 yılı sınavı soruları cevapları cevap anahtarı


Site haritası
 

54.ÖGG Özel Güvenlik Sınav Soruları

   54.ÖGG Özel Güvenlik Sınav Soruları 54.ÖZEL GÜVENLİK SORULARI YAYINLANDI 
 
54. ÖGG Özel Güvenlik Sorularını indirmek için tıklayız...

  
   
   son dakika  

30. ÖGG Yenileme Özel Güvenlik Sorularını indirmek için tıklayınız.

54. ÖGG Özel Güvenlik Sınavı soruları özel güvenlik dairesi başkanlığınca yayınlandı. 
Önceki sınavlarda olduğu gibi cevap anahtarı yayınlanmadı cevap anahtarının sınav sonuçları açıklandıktan sonra yayınlanacaktır.
 
Sorulara ve Cevaplara buraya tıklayarak ulaşabileceksiniz. Özel Güvenlik daire başkanlığınca yayınlanan sorulara sitemizden sorularına ulaşabileceksiniz. 54. ÖGG Özel Güvenlik Temel Sınavı soruları ve cevapları yayınlandığında sorulara ve cevaplara online soru çözüm sayfamızdan ulaşabileceksiniz

Bilindiği gibi Özel Güvenlik Sınavı sorularının resmi olarak açıklanması uzun zaman almaktadır.


Resmi sorular ve cevap anahtarı yayınlandığında sorulara  online soru çözüm sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

 Aşağıdaki sorular ziyaretçilerimiz tarafından toparlanmıştır. Katkılarından dolayı tüm arkadaşlara teşekkürler.

        54. ÖZEL GÜVENLİK SINAV SORULARI  (26.10.2014)
1) Aşağıdakilerden hangisi koruma personelinin özelliklerinden değildir?
2) Kapı tipi geçen kişiler alakalı soru vardı cevap muhafaza altına alınır, yoksa arama mı? Arama
3) Silahsız ve Silahlı alma yaşı?
4) T
ürkiye şartlarında kullanılmayan kelepçe hangisidir...Parmak kelepçe / Zircir kelepçe Cevap: sevk zinciri
5) Ö
gg de aranan şartlardan hangisi değildir? kedum olmakla 1.90 boy 
6) H
angisi ilk yardımcının amaçlarındadır?
7) 
 Hint keverinden elde eldilen madde hangisidir? esrar
8) Hangisi önleyici görevler arasında yer alır veya yer almaz?
9) K
oruma personelinin özelliklerinden değildir
10) 
yeşil kırmızı reçete
11) 
Silah silahsiz yas grubu nedir? 23 Silahlı 18 Silahsızlar (lise mezunu)
12) 
iş mahkemesi
13) 
sızıntı şeklinde olan kanama hangisidir?www.sinavsorucevap.com  kılcaldamar
14) 
koruma-bildirme-kurtarma
15)
korkup kaçan genç için suç üstü tutanağı düzenlenmez
16) 
16 yaşındaki bir çocuk diye bir soru vardı değildir diyordu soru da kelepçe takılır gözlem altına alınır şıklarda yapılmaması gereken bu olması gerek
17)
deprem esnasın da yapılmaması gerekeni soruyordu cevap duvar dibine çökmekti
18)
Rapor çeşitlerinden olmayan hangisidir diye de bir soru vardı kovuşturma ve soruşturma raporu olacaktı sinavsorucevap.com
19)kalabalık alanlarda çember daraltılmaz genişletilir ama açık alanlarda çember daraltılır B kitapçığın da cevap A olacak
20) 
ilk ekip sinavsorucevap.com
21) 
ilde vali ilçede kaymakam
22) 
aşağıdakilerden hangisi özel güvenlik komisyonun da bulunmaz. Meb
23) 
koruma düzeninde kim bulunmaz. ben sağlık ekibi 
24) 
Fabrikada calisan ogg personeline disiplin cezasini kim verir ?
25) 
İletişim konusunda Cevap Grup
26) 
İlk yardımda ilaçsız tedavi diye bir soru vardı temel yaşam desteği 
27) Yangın konusunda 
Boğma yönteminin tanımı nedir? oksijenle alakasını kesmek
28) 
Eroinle ilgili bir soru vardi ,hangisi eroinle alakali degildir gibi , rengi kahverengi olur , kokusuz olur gibi. Orada dogru cevap sirkeli biseydi :)
29) 
sigara ile içilen cevap esrar
30) 
Yağın içine su dökülürse ne olur? Sönmez yanar
31) 
silahsız özel güvenlik olma sartlarından degildir?  Lise ve dengi okul mezunu olmak değil ortaokul olacaktı D şıkkı www.sinavsorucevap.com
32)ortak fikirlerle hareket eden ve aynı heyecanı taşıyan teşkilatsız ve sürekli olmayan kendiliğinden oluşsan insan yığınlarına kalabalık denir
33)
liderleri olan birbirini tanıyan vardı oda grup olcak
34) elektrik yanıgınında kullanılan söndürücü n vardı? Su kullanılmaz
35) sadece vali izni verilmesi gereklikoruma biçimi, Özel kişi koruma
36) ilk yardımın amacları degildir? sinavsorucevap.com Ortam güvenini sağlamak
37) guvenlik ambulans ve polisi cagriyo ilk once gelen polis alip goturuyo hangi gorevini yapmamis yaziyodu soruda yardim gorevi
38) biber gazı öldürücü olmayandı
39) 
40)

KISA CEVAPLAR
kırmızı yeşil - rapor - hayatda tutma -geri bildirim - yakalama - esrar - devriye - vali kaymakam - grup - toplulu - 18 21yaş - yağ patlar - asansörü kullanma - duvar dibine çökme - ıslak bezle ağız kapanarak çömelme - daraltılır genişletilir - bak dinle hisset - dili dışaı çıkarılır - sağlık ekibi - toplar damar- koruma kurtarma tedavi - www.sinavsorucevap.com- xray cihazı el dedöktörü 2 sidemetallere öter renkli sinyal verir - boğma noktası - amir genel kolluk 2 side suçludur - adli arama - kurşun plastik maddeler - 3-4 tane hepsi şıkkı vardı -5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun - yakın koruma - dış çember - yangının oksijen ile kesilmesi - karşındakini kendi yerine koyma empati - meb -ilk yardım - stres






               54.ÖGG ÖZEL GÜVENLİK SİLAH SORULARI  (26.10.2014)
1)1-Fişek yatağına fişek sürülemiyorsa nedeni? -Şarjör tam olarak yerine oturmamıştır.
2-Silahın sürgü ve namlusunu gövdeye sabitlemeye ve sürgüyü(kapağı) geride takılı tutan parça ? -Sürgü tutucu pim
3-Ateşleme sırasında şarjörde fişek bitmesine rağmen sürgü(kapak) geride takılı kalmıyor ise nedeni? -Gerdel in arızalı olması.
4-Atış yapamadan önce yapılan bakım? -Atış öncesi bakım
5-Yiv ve setin aşınması sonucu hangisi beklenmez? 
sinavsorucevap.com -Fişeğin hedef üzerinde delici gücü artar. 
6-Boş kovan dışarı atılamıyorsa sebebi? -Tırnak ve yayı kırıktır.
7-Fişeği oluşturan unsurlar nelerdir? -Kovan, kapsül, çekirdek, barut.
8-Fişeklerde kapsülde bulunun baruta intikali sağlayan kısım? -Alev kanalı.
9-Ateşleme iğnesi hangi bölüme darbe yapar? 
sinavsorucevap.com Kapsül. 
10-Ateşli silahlarda hazne neye denir? -Atış sırası bekleyen fişekler in işgal ettiği yerdir.[Şarjörde]
11-Ateşli silahlarda tetik horozu hem kuruyor hemde düşürüyorsa.. -Çift hareketli (sistem)
12-Barut gazının basıncıyla geriye giden... -İcra yayı.
13-Fişek yatağa girmiyorsa.. Hepsi. (Buradaki tüm seçenekler doğruydu çünkü.)
14-Tırnağın fişeğe takıldığı iç kısım takılır ya da kırılırsa.. -Kovan dışarı atılamaz.
15-Sadece iğne ve yay ile ateşlenen... -İğneli sistem. sinavsorucevap com
16-Aşağıdakilerden hangisi yanlıştır? -Set: namlu içindeki girintidir. (Hayır set çıkıntılardır, yiv girintidir.)
17-Aşağıdakilerden hangisi silahın hem dolduruş hemde boş kovan atmamasına neden olan...? -Fişek yatağı aşırı kirlidir. www.sinavsorucevap.com
18-Tırnak vazifesi.. -Çıkarıcı yönden...
19-Silah sökülürken.. -Şarjörün çıkartılmaması
20-Şarjör tüpü üzerine dizilen parça? -Gerdel
21-Hangisi sürgü üzerinde yer almaz? -Kabze
22- (Panik anında bu soruyu atlamıştım yazmayı ama kolaydı )
23-Kilitleme makarasının faydası.. -Gaz basıncından faydalanmak
24-Sürgü (kapakta) yer almaz.. -Şarjör
25-Fişeği inceleyen.. -Balistik

Soruları kaynak belirtmeden yayınlamayınız

Katkılarından dolayı Gökhan Ç arkadaşımıza ve tüm arkadaşlara teşekkürler.
Yukarıdaki sorulardan tekrar eden soru varsa veya itirazınız olan soru varsa soru numarası yazarak aşağı yorumlar bölümüne yazarsanız yorumunuz dikkate alınacaktır.


54. ÖGG Özel Güvenlik Sınavı Soru ve Cevaplarına resmi sorular yayınlandıktan sonra Online sorular sayfamızdan ulaşabilirsiniz.
   Lütfen sitemizi arkadaşlarınıza öneriniz.
 
                 
    İLGİLİ KONULAR
  
29 Mart 2015 tarihli 57. ÖGG Özel Güvenlik Sınavı
57. ÖGG Özel Güvenlik Sınav Giriş Belgeleri
57.ÖGG Özel Güvenlik Sinavi 29.03.2015 Soru ve Cevapları
54.ÖGG Özel Güvenlik Sınav Soruları
53. ÖGG Özel Güvenlik Sınavı Sonuçları Açıklandı
Özel Güvenlik Sınavında yapılan değişiklikler
Özel Güvenlik Sınavı 01.12.2013 (49.OGG) Soru ve Cevapları
Özel Güvenlikçilerin Maaşı Asgari Ücretin İki Katına Çıkacak
Özel Güvenlik Müracaatında Yapılacak İşlemler
41. Özel Güvenlik Sınavı Soruları ve Cevapları (41.ÖGG)
Özel Güvenlikçilere Yeni Görev
Özel Güvenlik Sınav Sonuçları açıklandı.
ÖZEL GÜVENLİK SINAVI HAZIRLIK ÇALIŞMA DERS NOTLARI - 6
ÖZEL GÜVENLİK SINAVI HAZIRLIK ÇALIŞMA DERS NOTLARI - 5 SİLAHIN PARÇALARI
ÖZEL GÜVENLİK SINAVI HAZIRLIK ÇALIŞMA DERS NOTLARI - 4
ÖZEL GÜVENLİK SINAVI HAZIRLIK ÇALIŞMA DERS NOTLARI - 3
ÖZEL GÜVENLİK SINAVI HAZIRLIK ÇALIŞMA DERS NOTLARI - 2
ÖZEL GÜVENLİK SINAVI HAZIRLIK ÇALIŞMA DERS NOTLARI - 1
ÖZEL GÜVENLİKÇİYE DOKUNAN YANDI
YARGITAY A 35 ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALINACAK
 
 Bu haber 202026 kez okundu.     3348 yorum yapıldı
Adı : Üye olmadan yorum ekleyebilirsiniz.
Yorum :
6 + 0 =     
       
   urfalı63
B kitapçığı cevap anahtarı hakkında bilgisi olan varmı
29.05.2015 18:25:49   Yorum Yap  
                   
   Misafir
beyler ben özel guvenlik olarak işe girdim sigorta yapıcaz dediler 10 gundur e devleten bakiyorum calisan gorunmuyorum sigortam odenmemis calıstıgım yerde diger guvenlikler bana cok agresif davraniyor santiyede calisiyorum zirayetci defteri tutuyoruz gireni cikani işcileri yaziyoruz hata yapinca yanimdaki guvenlik bana cok sinirli davraniyor
29.05.2015 18:13:06   Yorum Yap  
                   
   Misafir
Arkadaslar asys ogg akitapcic cevaplarina gore 57 cikiyor benim dogru degildir isallah
29.05.2015 16:27:51   Yorum Yap  
               
Mapavrili  Nerden baktın cevaplara sen hocam 29.05.2015 16:34:16    
   
   zeynep 65
silahsız a kıtapcıgı yardımcı olurmusunuz lütfen kac dogrum var acaba sadece bunları bılıyorum
1b
2e
3d
4d
5c
6a
7d
8e
9e
10c
11d
12e
13d
14e
15e
16a
17c
18d
19d
20e
21a
22e
23b
24e
25e
26a
27a
28c
29d
30a
31c
32b
33b
34b
35c
36d
37b
38d
39c
40c
41e
42b
43e
44e
45b
46e
47a
48d

29.05.2015 16:21:52   Yorum Yap  
               
Misafir  benimde A GRUBU AMA senin BAZİ SORULAR YANLİS GBİ
SENİN SİNAVİN NASİL GECTİ
29.05.2015 18:40:42    
   
   ozantr11
58 dönem kesin silah cevapları B kitapçığı
1-E
2-E
3-C
4-C
5-C
6-A
7-D
8-B
9-A
10-A
11-A
12-B
13-D
14-C
15-C
16-B
17-D
18-A
19-C
20-C
21-A
22-A
23-E
24-C
25-B

29.05.2015 16:13:01   Yorum Yap  
               
geçtigeçecek  emın mısın kardesım 29.05.2015 18:12:55    
geçtigeçecek  tamamdır kardesım baktım hepsı dogrudur dedıklerının 25 te 22 yapmışım :) 29.05.2015 18:17:21    
   
   ozantr28
58 dönem kesin silah cevapları B kitapçığı
1-E
2-E
3-C
4-C
5-C
6-A
7-D
8-B
9-A
10-A
11-A
12-B
13-D
14-C
15-C
16-B
17-D
18-A
19-C
20-C
21-A
22-A
23-E
24-C
25-B

29.05.2015 16:12:37   Yorum Yap  
                   
   geçtigeçecek
arkadaşlar uygulama atışında 25 mermıden en az 15 ı ısabet etmesı ıcın atılan 25 mermıden 12 yada 14 u ısabet ettıgınde onu 15 e tamamlamak ıcın ek 25 mermı daha verıyorlarmıs herhalde 15 e tamamlamak ıcın bana verılmedı 12 vurmustum ılla 15 olmalı glıba bilgisi olan?
29.05.2015 16:12:25   Yorum Yap  Diğer 1 yorumu gör
               
Ahmet1903.  Ben de 25 te 15 yapana kadar tekrar atis yapman lazim diye biliyorum 29.05.2015 16:26:21    
geçtigeçecek  ahmet ben 12 vurdum fakat bana tekrar atacaksın 15 vurana kadar dıye bısey dıyen olmadı 29.05.2015 16:29:25    
Ahmet1903.  Bilmiyorum kursu ara sor bence 15 e tamamlamadilarsa ilerde sikinti olabilir . 29.05.2015 17:02:31    
Ahmet1903.  Ama sorun degil yav o 25 te 15 senin zorunlulugun degil kuraun zorunlulugu sen 15 vurana kadar eğitmek zorundalar yani seni baglamaz kursu baglar . 29.05.2015 17:05:29    
geçtigeçecek  aynen kardesım saol 29.05.2015 18:12:29    
   
   mardinkapılı
silahsız kimlik kartı silahlıda öönce çıkıyormu değimi
29.05.2015 16:03:38   Yorum Yap  
                   
   dark
ARKADASLAR ŞÖYŞE SÖYLÜYEYİM 58 . İNCİ DÖNEM SINAVINDA DUZGUN CALISAN NI INSAN 100 TEMELDEN COK RAHAT 50 WE UZERI ALIR SILAH DERSINEDE CALISAN 25 SORUDAN 25 INIDE YAPAR Kİ O KADAR ZOR DEGILDI SILAK SORULARI Kİ COK KOLAYDI ATISLARDA NE YAPTINIZ BILMEM AMA BEN ATISTA 5 TE 3 YAPTIM SILAH SORUSUNDAN 25 TE 22 BEKLIYORUM WE TEMELDEN 50 YAPSAM GECIYORUM KI HER TURLU ALIRIM 50 WE UZERI SIZINDE BU SINAVI BASARIYLA GEÇMENIZ DILEGIYLE HERKES INS GECER ALLAHAIN TAKTIRINE KALMIS EGER SORACAGINIZ SORU FILAN WARSA BU BASLIK ALTINDA SORUN BERABER DEGERLENDIRIRIZ.......
29.05.2015 15:42:30   Yorum Yap  Diğer 3 yorumu gör
               
DEMETTTT  yaya devriye 29.05.2015 18:12:54    
DEMETTTT  siyah gozluk takar degil soru koruma ile ilgiliydi cvp gözluk takmasiydi :) 29.05.2015 18:14:47    
Misafir  plansız devriye degilmi o a 29.05.2015 18:40:33    
Misafir  bir koruma icin asagıdaki tehdit unsurudur...tabanca deglmi 29.05.2015 18:43:23    
Misafir  arkadşlar 98.99.bide 100 inci sorunun cevabını alsam ya
29.05.2015 18:46:48    
   
   ahmet1903.
Bu asya guvenlikten kurs alipta sinavi gecebilen cikarsa valla helal olsun :)
29.05.2015 15:09:06   Yorum Yap  
               
Misafir  genelde bazı ögg kurs lar kendılerı cevaplandırıyor içindende yanlış çıkabiliyor. 29.05.2015 15:14:26    
Ahmet1903.  Ben zaten EKOL guvenliktenim. asyanin paylastigi cevap anahtarina gore yazdim :) 29.05.2015 15:30:19    
Misafir  ahmet o zman yanlıs yapmsndr 29.05.2015 15:36:18    
Ahmet1903.  Cevap anahtari paylasmislar 15 tane yanlis yapmislar cevap anahtari da ben kendi sinavimla karsilastirmadim bile yorumlari okuyunca :) 29.05.2015 15:42:47    
   
   geçtigeçecek
arkadaslar uygulama atışında 25 atıştan 15 in altında vuran var mı
29.05.2015 14:06:23   Yorum Yap  
                   
   gulsen
Dogru cevaplar verseler biz kendimizde hasaplariz

29.05.2015 14:03:14   Yorum Yap  
                   
   DUYGUUUU
ARKADAŞLAR BENCE ASYANIN VERDİĞİ CEVAPLARIN ÇOĞU YANLIŞ ASYANINKİNE GÖRE BENİM SONUÇ 61 ÇIKIYO GÜVENLİK MÜDÜRÜYLE ÇÖZDÜK 72 ÇIKIYO
29.05.2015 13:55:06   Yorum Yap  
               
geçtigeçecek  ne asya ne avrupa nede başka biri sadece 5 haziran :) 29.05.2015 13:58:22    
duyguuuu  aynenn hiç yanls cevaplara bakıp can sıkmaya gerek yok 5 haziranı beklemek en iyi çözüm :) 29.05.2015 14:04:40    
   
   dark
beyler asyanın vermıs oldugu cevapların 10 15 tanesı kesınlıkle yanlıs ornegın not yazma da hangısı yanlıs dıyo bos sayfa bırakılmamalı olucak e sıkkı nı ısaretlemısler ılk yardımda neler yapılmalı cvp hepsı olacagına c sıkkı demıs ınanmayın beyler ....
29.05.2015 13:40:14   Yorum Yap  
               
duyguuu  bencede asyanın vermiş oldugu cevapların çoğu yanlış asyanınkinde sonuç 61 çıkıyo normalde özel güvenlik müdürüyle çözdük sonuç 72 çıkıyo asyanınkinde 61 29.05.2015 13:47:58    
Misafir  72 dir o zaman ;) 29.05.2015 13:56:18    
dark  takriben müdürle çözmüüş oldugunuz dgru olabılr ,lakin Asya nın cevap anahtarları dogru luk açısından pozıtif değil ...Doğrusu 5 Haziranı beklemekle mükellefiz :)) 29.05.2015 13:57:54    
duyguuu  inşallah :) 29.05.2015 14:02:41    
duyguuu  aynen hiç telaşlanmaya gerek yok merakla 5 haziranı beklemek en iyisi 29.05.2015 14:03:21    
   
   geçtigeçecek
silahtan 5te4 yaptım. silah sorusundan 25 te 21 yada 22 yaptım. 100 temel sorudan ise cevaplarıma göre 70 ve üzeri bekliyorum. ortalamam akabinde takriben 70 ve üzeri olabilir. yinede bilemeyiz ama eminim diyebilirim. hadi hayırlısı bakalım :)))
29.05.2015 12:49:06   Yorum Yap  
                   
   Misafir
silah atısından 5 te 3 yaptım sılah sorularından 25 te 22 yaptım temel 100 sorudan 50 alırsam gecerım ki ben zaten 50 uzerı garantı beklıyorum 56 alırsam ortalamam 70 oluyo 4 olsun ortalamam 70 yanı :D
29.05.2015 12:46:51   Yorum Yap  
                   
   asyam
Kıyafetleri tutusana örtü sarilmazmi o sorunun cevabıhepsi diye vverilmiş başı oluyo
29.05.2015 12:11:56   Yorum Yap  
               
dark  örtü ile sarılır kesın cvptır.. 29.05.2015 12:17:48    
duyguu  örtü ile sarılır net cevap bu 29.05.2015 12:36:04    
Misafir  aynen sze katılıuom yanls cevaplar onlar bazı kişi kendisi cevaplamıs cevap anahtarı demiş 10.15 tane yanlıs var mesala not tutma kuralı dgldir de 1 soru var cevap bos sayfa bırakılmalı olacak bu cevap anahtarlarını yayınlayan kişi karalama kagıdı gibi kullanılmamalıdır cevabnı verms anlıcanz yanls o cevap anahtarları 29.05.2015 13:31:04    
   
   Misafir
B kitapçıgi birinci soru bence e olmalı sizce
29.05.2015 12:09:17   Yorum Yap  
               
dark  E kesın cvptır 29.05.2015 12:18:05    
Gulsen  112 olucak demi 29.05.2015 14:05:59    
   
   Misafir
A kitapcik 1 soru c demisler dogrusu a degilmi bilen arkadaslar yardim lutfen
29.05.2015 12:07:58   Yorum Yap  
                   
   talebelik01
58.DÖNEM KESİN OLMAYAN A GRUBU SİLAHSIZ KİTAPCIĞI sizce kaç alırım
1a 51d
2e 51b
3d 53d
4d 54a
5a 55d
6a 56a
7d 57c
8e 58a
9b 59a
10b 60a
11b 61b
12d 62a
13d 63b
14c 64c
15e 65c
16e 66d ?
17c 67e
18e 68c
19c 69a
20e 70d
21c 71b
22c 72b
23b 73a
24d 74b
25d 75a
26a 76d
27a 77c
28d 78?
29d 79b
30a 80 b-c
31 d-b 81c
32b 82d
33b 83e
34c 84a
35c 85e
36e 86a
37b 87a
38b 88a
39b 89c
40c 90e
41c 91e
42b 92a
43d 93C-D
44e 94e
45b 95c
46c 96e
47a 97c
48d 98?
49a 99e
50e 100 a

29.05.2015 11:53:25   Yorum Yap  Diğer 5 yorumu gör
               
Misafir  benim silahsız ki 29.05.2015 15:28:05    
dark  dur kardesım beklemede kal bbn bı bastan bakayım senın sonuclara muhtemel alabılecegın kac beklemede kal 29.05.2015 15:46:33    
dark  kardeşim sneın cok rahat 60 we uzerı dogrun war hyrlıs olsun ... 29.05.2015 15:59:43    
Misafir  dark facebokk varsa ordan konuşalım mi 29.05.2015 17:10:57    
dark  mısafır kardesım tabıkıde benım adım gökhan demiray faceye yaz profıl resmım sımsıyah takım elbıse war sandalyede oturmus haldeyım bacak bacak ustune atarken gokhan demıray adımın yanında da dark yazıyo sen bulamazsan sen ısmını yaz ben bakıyım sana ıstek at bulursan 29.05.2015 17:14:48    
   
   MehmetT
ARKADAŞLAR ÖZEL GÜVENLİK ŞİRKETİNİN AÇIKLAMIŞ OLDUGU A KİTAPCIĞI SİLAH SORULARI CEVAPLARI ASAGIDAKI GİBİ SONUÇLANANA KADAR NE KADAR OLSADA EMİN OLMAYIN TABİ HAKKINIZDA HAYIRLISI
1 c
2 a
3 b
4 d
5 c
6 c
7 a
8 d
9 e
10 e
11 b
12 a
13 a
14 a
15 a
16 c
17 c
18 b
19 d
20 a
21 c
22 b
23 c
24 e
25 c

29.05.2015 11:02:07   Yorum Yap  
               
Cerennnn  eğer bunlar doğruysa 5 yanlışım var 29.05.2015 14:23:41    
   
   MehmetT
Asya Güvenliğin cevap anahtarına baktım silah sorularından 22 doğrum var 2 atış yaptım / 68 temel den doğrum var :) darısı size arkadaşlar
29.05.2015 10:26:52   Yorum Yap  
                   
   ahmet1903.
Asya guvenligin acikladigi cevap anahtarini kontrol eden var mi ben yanlis cevaplar vardr moralim bozulur diye bakmadim :)

29.05.2015 07:52:13   Yorum Yap  
               
Misafir  10 . 15 tane yanlıs var bu cevap anahtarında 29.05.2015 13:22:37    
   
   Misafir
A kitapcik 1 sorucevanini bilen varmi
29.05.2015 01:40:22   Yorum Yap  
               
Misafir  Arkadaslar asya ogg cevaplarina gore a kitapcik 1 soru yanlis degilmi dogru cevap a degil mi 29.05.2015 12:01:15    
talebelik01  bende 1 a yaptım 29.05.2015 12:06:16    
   
   anlamsız
yaptigimiz yorumlar neden siliniyorrr
29.05.2015 01:11:56   Yorum Yap  
                   
   Misafir
58.ÖZEL GÜVENLİK SINAVI CEVAPLARI SİLAH BİLGİSİ
CEVAPLARI
1 c 26 e 51 d 76 d 1 c
2 e 27 a 52 b 77 c 2 a
3 d 28 c 53 d 78 b 3 b
4 d 29 e 54 a 79 b 4 d
5 e 30 a 55 d 80 e 5 c
6 a 31 b 56 a 81 c 6 c
7 d 32 b 57 c 82 b 7 a
8 e 33 b 58 e 83 d 8 d
9 b 34 c 59 a 84 b 9 e
10 c 35 c 60 a 85 e 10 e
11 b 36 c 61 b 86 d 11 b
12 e 37 b 62 a 87 a 12 a
13 d 38 b 63 b 88 a 13 a
14 c 39 c 64 b 89 e 14 a
15 e 40 c 65 e 90 e 15 a
16 a 41 c 66 e 91 e 16 c
17 c 42 b 67 d 92 a 17 c
18 e 43 d 68 c 93 e 18 b
19 d 44 e 69 a 94 e 19 d
20 e 45 b 70 d 95 c 20 a
21 a 46 c 71 b 96 a 21 c
22 c 47 a 72 b 97 c 22 b
23 b 48 d 73 a 98 d 23 c
24 d 49 a 74 c 99 c 24 e
25 e 50 c 75 b 100 a 25 c

29.05.2015 01:03:05   Yorum Yap  Diğer 2 yorumu gör
               
Misafir  demet bu cevap anahtarlarda 10 15 tane yanlıs cevap var bundanda eminim.... 29.05.2015 01:24:43    
DEMETTTT  nasıl insan bunlarr yaa kime inanıcaz şaşırdık valla :((( 29.05.2015 01:29:48    
Misafir  farkına vardınmı demet yanlıs bazı cevap anahtarları 29.05.2015 01:38:16    
Misafir  arkadaslar bende sizin gibi sınava giren biriyim gordum yardım amaçlı yazdım bütün soruları tek tek kontrol etmedim 29.05.2015 02:18:37    
Misafir  yardım amaclı yazdında cevapların 10 15 tane yanlıs var burda kimsenin kafasını karıstırmayın lütfen... 29.05.2015 13:20:55    
   
   Misafir
58.ÖZEL GÜVENLİK SINAVI CEVAPLARI SİLAH BİLGİSİ
CEVAPLARI
1 c 26 e 51 d 76 d 1 c
2 e 27 a 52 b 77 c 2 a
3 d 28 c 53 d 78 b 3 b
4 d 29 e 54 a 79 b 4 d
5 e 30 a 55 d 80 e 5 c
6 a 31 b 56 a 81 c 6 c
7 d 32 b 57 c 82 b 7 a
8 e 33 b 58 e 83 d 8 d
9 b 34 c 59 a 84 b 9 e
10 c 35 c 60 a 85 e 10 e
11 b 36 c 61 b 86 d 11 b
12 e 37 b 62 a 87 a 12 a
13 d 38 b 63 b 88 a 13 a
14 c 39 c 64 b 89 e 14 a
15 e 40 c 65 e 90 e 15 a
16 a 41 c 66 e 91 e 16 c
17 c 42 b 67 d 92 a 17 c
18 e 43 d 68 c 93 e 18 b
19 d 44 e 69 a 94 e 19 d
20 e 45 b 70 d 95 c 20 a
21 a 46 c 71 b 96 a 21 c
22 c 47 a 72 b 97 c 22 b
23 b 48 d 73 a 98 d 23 c
24 d 49 a 74 c 99 c 24 e
25 e 50 c 75 b 100 a 25 c

29.05.2015 01:03:02   Yorum Yap  
               
Misafir  arkadasım bu cevap anahtarları yanlısssss 29.05.2015 01:17:23    
Banuu  Ben silah cvp tek tek baktim cvp cogu dogru a kitacigi
29.05.2015 02:40:24    
Misafir  ben hepsine yanlıs demedimki bazıları yanlıs 29.05.2015 10:45:13    
Misafir  26.soru dogru cevabı a dır 29.05.2015 13:55:41    
   
   Neden silindi ??
Biraz önce as ogg de cevap anahtarı açıklanmış diyen arkadaşın mesaj neden silindi ?????
29.05.2015 02:50:19   Yorum Yap  Diğer 5 yorumu gör
               
Misafir  aynen katılıyorum yanlıs cevaplar cok 29.05.2015 01:23:27    
ipin ucundayız...  sınırdayız 50 altına düşmem an meselesi o yüzden bekleyemiyorum bulmamız lazım .kafa bari karıştırmasalr bari 29.05.2015 01:27:45    
Misafir  msj silinmedi bn silmedim hem yanlış diyorsunuz bende baktım a kitapcıgı cvpları bnce dgru gibi hepsine degil bazı sorulara baktım yanlışmı dogrumu diye dogruydu 29.05.2015 02:17:01    
Misafir  ben hepsine yanlıs demdimki bazıları yanlıs 29.05.2015 10:46:14    
geçtigeçecek  yanlış cevaplar vermiş site mesela ılk yardımla ılgılı soru hepsı olacak ve ben dili sen dili vardı oda sen dili olacak 1 2-3 tane daha yanlış cevaplar vardı asya ögg de 29.05.2015 12:46:43    
   
   cevap nedır
4. Aşağıdaki parçalardan hangisi yarı otomatik bir tabancanın sürgü bölümünde yer almaz?
A) Tırnak yayı B) Gez C) İğne
D) Horoz E) Arpacık

29.05.2015 01:37:48   Yorum Yap  
               
Hakan...  Horoz 29.05.2015 02:31:27    
Ahmet1903.  Ben bunu igne yaptim 29.05.2015 07:24:29    
   
   Misafir
Ogg egitim kurslari çıt yok neden merakta birakiyorsunuz paylasin cevaplarida hatirladiklarimiz sorulara bakalim
29.05.2015 01:37:03   Yorum Yap  
               
Misafir  Sorular aciklanmis zaten kurslar paylasinda bakalim cevaplara 29.05.2015 01:40:33    
Misafir  bazı cevaplar yanlıs ama 29.05.2015 02:36:49    
Misafir  bazı cevaplar yanlıs ama 29.05.2015 02:48:39    
   
   Misafir
Cevap anahtarlarini neden ogg egitim kurslari cozmuyor sorular aciklandi yasakmi yardimci olmuyor kurslar
29.05.2015 01:26:00   Yorum Yap  
               
Misafir  Aynen bu kurslar neden yardimci olmuyor 29.05.2015 01:27:46    
Misafir  57 sinavda karsiyaka ogg kursu cozmustu 29.05.2015 01:29:03    
Misafir  Arkadaslar sorulara bakiyorum 67 dogrum var hayirlisi isallah hepbirlikte geceriz 29.05.2015 01:31:39    
   
   DEMETTT
b kitapcigi benim yaptigim siklar kazanırmiyim bilemedim son hakkimdi 3 sinava girmedim zaten 4 hakkimida kullais bulunmaktayim 1e 2a 3? 4? 5C 6C 7B 8D 9A 10D 11D 12C 13A 14A 15E 16B 17A 18B 19C 20B 21? 22C 23C 24A 25D 26B 27D 28B 29E 30B 31D 32C 33? 34? 35D 36C 37D 38? 39C 40E 41D 42? 43A 44? 45? 46C 47A 48E 49E 50C 51A 52C 53? 54E 55? 56B 57E 58? 59B 60? 61A 62? 63E 64B 65? 66? 67E 68D 69C 70E 71A 72C 73A 74? 75E YORULDUMM SIMDIKILIK BU KADAR YAZDIM
29.05.2015 01:11:47   Yorum Yap  Diğer 4 yorumu gör
               
Misafir  o cevaplar yanlıs... 29.05.2015 02:36:15    
DEMETTTT  yanlis olan neyy pardonn ? 29.05.2015 02:37:56    
DEMETTTT  a cvp hangi sitede acaba ? 29.05.2015 02:39:17    
Misafir  sze gercek sylüyom cogu yanls onlarn 29.05.2015 01:08:45    
mustafa47  yanlış çok 50 ye kadar 28 doğrun var...
29.05.2015 09:59:30    
   
   Misafir
arkadaşlar kırıkkalede iş imkanı bayanlara cok zor diyolar ne yapıcam bilmiyorum
29.05.2015 00:46:05   Yorum Yap  
                   
   kavacık gs
düşünüyorumda 60 tane dogrum çıkar mı diye de çıkmaz herhalde :)
29.05.2015 00:14:14   Yorum Yap  
                   
   diyarbakırlı
Arkadaşlar diyarbakırda güvenlik kartını alan varmı? benimki hala cıkmadı ya.
29.05.2015 00:11:10   Yorum Yap  
                   
   Hakan...
Silah 96-98 geliyo arkadaşlar diğer sorulardan 50+ çıkıyo 60 ı geçemezsem kazanamıyomuyum
28.05.2015 19:41:53   Yorum Yap  
               
geçtigeçecek  100 sorudan 50 bılırsen kazanıyorsun 28.05.2015 19:57:41    
Merveeeeee  60 degil miydi baraj 28.05.2015 22:47:35    
Ahmet1903.  Birinden 70 aldiginda digeri icin 50 oluyor baraj silahlida . Solah 70 geldiginde sinavdan 50 veya sinav 70 geldiginde atistan 50 alman yetiyor. 29.05.2015 07:26:54    
   
   DEMETTTTT
böyle olmuycak ya en iyisi sonuçların açıklanmasını beklemek ;(
28.05.2015 19:16:38   Yorum Yap  
               
geçtigeçecek  bencede doğru olan bu zaten. beklemek. 28.05.2015 19:27:56    
barış84  demet sen burdaki yorumlara kafa yorup canını sıkma 5 haziranı bekle.ben bir önceki sınavdan öncede burda konuşanları gördük 28.05.2015 22:16:50    
   
   Gerçek
Merhaba lar herkese Tüm özel güvenlik kartı olan Ö.g.g duyurulur istanbul avrupa yakasında bulunan AVM projesine güvenlik görevlisi alınmakta dir.Bay bayan çalışma sistemi 2 on 1 of şeklinde net ücret 1.500 tl mesai yaparsan izinli gününde 88 tl mesai ücreti yani bir ay full calisirsan 2.500 tl net ücret tüm o.g.g duyurulur irtibat 0531 717 03 58

28.05.2015 19:15:54   Yorum Yap  
               
Misafir  12 saat 1500 tl parayamı çalıştırıcaksınız inş kapatıcaklar sizi az kaldı 29.05.2015 01:13:12    
   
   Bozkurttttt
43. Koruma görevlisi ?Zeynep? koruduğu insanı yönelik bıçaklı saldırı yapılacağı ihbarını alır. Zeynep kalabalıkta öncelikle neye dikkat etmelidir?
A) İnsanların ellerine
B) İnsanların eşkâline
C) İnsanların kıyafetine
D) İnsanların gözlerine
E) İnsanların yüzüne

28.05.2015 19:03:28   Yorum Yap  Diğer 4 yorumu gör
               
Misafir  doğeu cvp a sıkkı 28.05.2015 22:48:30    
Misafir  eşkal diyenlen bu sınavda kalma ihtimali yüksek olan arkadaşlardır kendilerine dua edelim kalmamaları için yoksa durumları vahim
29.05.2015 01:19:30    
mustafa47  cevap a
29.05.2015 10:05:34    
Isimsiz  Tabiki eskalina adam bicagi niye elline alsin biyerine. Sokar 29.05.2015 15:41:25    
abdulmecit  eline bakarsın öncelikle 29.05.2015 16:33:57    
   
   Bozkurttttt
42. Gözaltına alınacak bir topluluğu çevirmek ve topluluğa katılımların olmasını engelleme amacı ile kullanılan düzen aşağıdakilerden hangisidir?
A) Çember düzeni
B) Ekip düzeni
C) Kama düzeni
D) Hat düzeni
E) Hepsi

28.05.2015 19:02:25   Yorum Yap  
               
Misafir  cevabına smdi bktm cember düzeni bu 28.05.2015 20:52:14    
abdulmecit  zaten çevirmek diye soruda veriyor :) 29.05.2015 16:35:12    
   
   Bozkurttttt
41. Aşağıdakilerden hangisi güvenlik kuvvetlerinin topluluklara müdahale ederken uymak zorunda olduğu ilkelerden biri değildir?
A) Profesyonel olma
B) Paniği önleme
C) Tahriklere engel olma
D) Taraf tutma
E) Teknolojiden faydalanma

28.05.2015 19:01:17   Yorum Yap  
               
Misafir21  D / Taraf Tutma 28.05.2015 20:43:46    
   
   Bozkurtttttttt
40. Aşağıdakilerden hangisi toplumsal olaylarda gösteriye katılan gruplardaki psikolojik özelliklerden birisidir?
A) İrade zayıflığı
B) Duygusallık
C) Özenti
D) Taklit
E) Hepsi

28.05.2015 18:59:17   Yorum Yap  
               
Misafir  İRADE ZAYIFLIĞI 28.05.2015 22:31:49    
Umut esr  Abi cevap hepsi cunku bir insann iradesi zayifsa duygusalsalda olur ozentide olur taklitde yapar dolayisiyla bir ust cevap hepsi. 28.05.2015 22:38:39    
abdulmecit  kendinizden düşünün cevap hepsi 29.05.2015 16:36:50    
   
   Bozkurtttttttt
39. Büyük grupları küçük gruplara bölmek ve yanlara doğru dağıtmak, grup içerisindeki liderleri, kışkırtıcı ve suçluları yakalamak, topluluk içerisinden yolu açmak amacıyla kullanılan düzen aşağıdakilerden hangisidir?
A) Hat düzeni
B) Kama düzeni
C) Çember düzeni
D) Grup düzeni
E) Hepsi

28.05.2015 18:58:58   Yorum Yap  
               
Misafir  kama düzeni.... 28.05.2015 20:52:38    
   
   Bozkurtttttttt
Dağılıyor görünüp tekrar toplanma? aşağıdaki hususlardan hangisini kapsar?
A) Olayların hazırlık safhasıdır
B) Olayları başlatma usullerindendir
C) Olayları bitirme usullerindendir
D) Yasadışı olaylarda polise karşı uygulanan eylem taktikleri
E) Hepsi

28.05.2015 18:58:35   Yorum Yap  
               
Misafir  bu soruları ezberledinmi o.O 28.05.2015 20:59:37    
   
   Bozkurtttttttt
37. Aşağıdakilerden hangisi fizyolojik etkilerine göre zehirleyici kimyasal maddelerden değildir?
A) Sinir gazları
B) Yakıcı gazlar
C) Boğucu gazlar
D) Göz yaşartıcı gazlar
E) Kan zehirleyici gazlar

28.05.2015 18:58:03   Yorum Yap  
               
haşmet  D şıkkı 29.05.2015 11:57:07    
   
   Bozkurtttttttt
36. Bir topluluğa girerek grubu suça teşvik eden onları tahrik eden kimselere ne ad verilir?
A) İhtiyatlı
B) Atılgan
C) Provokatör
D) Gönüllü E) Tesir altında kalan

28.05.2015 18:57:46   Yorum Yap  
               
Misafir  PROVOKATÖR 28.05.2015 22:35:08    
   
   Bozkurtttttttt
35. Aşağıdakilerden hangisi kalabalıkta panik oluşmasının sebeplerinden biri değildir?
A) Tehlikenin hissedilmesi
B) Kaçma imkânı konusunda belirsizlik
C) Kaçış yollarının kapanması
D) Ön ve arka bağlantısının kesilmesi
E) Hiçbiri

28.05.2015 18:57:27   Yorum Yap  
               
abdulmecit  soru biridir şeklinde cevap hepsi 29.05.2015 16:39:17    
   
   Bozkurtttttttt
34. Toplumsal yapıya yön veren ve topluma bir kişilik kazandıran ortak davranışların kalıbına ?? denir.
Yukarıdaki cümlede boş bırakılan yere hangi ifade gelmelidir?
A) Ortak hareket
B) Kollektif davranış
C) Toplum
D) Grup
E) Kültür

28.05.2015 18:57:08   Yorum Yap  
                   
   Bozkurtttttttt
34. Toplumsal yapıya yön veren ve topluma bir kişilik kazandıran ortak davranışların kalıbına ?? denir.
Yukarıdaki cümlede boş bırakılan yere hangi ifade gelmelidir?
A) Ortak hareket
B) Kollektif davranış
C) Toplum
D) Grup
E) Kültür

28.05.2015 18:56:28   Yorum Yap  
               
abdulmecit  kültür diyorum varmı arttıran:D 29.05.2015 16:40:10    
   
   Bozkurtttttttt
33. Aşağıdakilerden hangisi grup türleri değildir?
A) Paniğe kapılmış grup
B) Atılgan grup
C) Saldırgan grup
D) Amaçlı grup
E) Anlamlı grup

28.05.2015 18:56:05   Yorum Yap  
                   
   Bozkurtttttttt
32. Ayşe özel güvenlik eğitimi alarak, özel güvenlik görevlisi olmak istemektedir. Tanıdıkları aracılığıyla özel güvenlik kurslarını araştırmaya başla bir an önce kayıt yaptırmayı hedeflemektedir. Kızılay?da dolaşırken daha önce hiç fark etmediği özel güvenlik kurslarına ait tabelalar gözüne çarpmaya başlar.
Yukarıdaki örnekte olduğu gibi bazı uyaranların ilgi alanımıza girdikten sonra özellikle dikkatimizi çekmeye başlamasına ne ad verilir?
A) Antipati
B) Dikkat
C) Algıda seçicilik
D) Mobbing
E) Bilişsel çelişki

28.05.2015 18:55:44   Yorum Yap  
                   
   Bozkurtttttttt
31. Stres insanlar üzerinde kısa ve uzun dönemde farklı etkiler gösterebilmektedir.
Aşağıdakilerden hangisi stresin uzun dönem etkilerine örnek olabilir?
A) Kalp çarpıntısı
B) Aşırı terleme
C) Ses titremesi
D) Kronik hastalıklar
E) Kızgınlık

28.05.2015 18:55:21   Yorum Yap  
                   
   Bozkurtttttttt
30. Özel güvenlik görevlisi Orhan, davranışlarından rahatsız olduğu vardiya amiriyle ilgili şikâyetlerini operasyon müdürüne iletir, operasyon müdürü de genel müdür yardımcısına iletir. Bu silsile sayesinde Orhan`ın şikâyeti en üst yönetim kademesine ulaşır ve sonunda çözüme ulaşılır.
Yukarıdaki durumda bahsedilen iletişim türü hangisidir?
A) Kişiler arası iletişim
B) Örgüt içi iletişim-Dikey iletişim
C) Empatik iletişim
D) Kişi içi iletişim
E) Örgüt içi iletişim-Yatay iletişim

28.05.2015 18:54:53   Yorum Yap  
                   
   Bozkurtttttttt
29. Etkili dinleme sürecindeki bir dinleyici aşağıdakilerden hangisini yapmalıdır?
A) Söz keser
B) Son sözü söyleme çabasında olur
C) Hem sözel hem de sözel olmayan mesajlara dikkat eder
D) Karşılık vermeden önce düşünmez
E) Dinlerken ne söyleyeceğinin provasını yapar

28.05.2015 18:54:23   Yorum Yap  
               
Misafir  Cevap E 29.05.2015 01:50:21    
   
   Bozkurtttttttt
28. Özel güvenlik görevlisi Ali, çalışmakta olduğu AVM?nin arıza nedeniyle kapalı olan A kapısında görev yapmaktadır. A kapısından giriş yapmak üzere gelen müşterileri, B kapısından giriş yapmaları için yönlendirmesi gerekmektedir.
Etkili iletişim ilkeleri çerçevesinde Ali nasıl hareket etmelidir?
A) Hiçbir şey söylemeyerek müşterilerin anlamasını beklemelidir
B) Arızaya ilişkin kısa bir bilgilendirme yaparak, B kapısını tarif etmelidir
C) A kapısından giriş yapılamayacağını söylemelidir
D) Beden diliyle B kapısını tarif etmelidir
E) A kapısına barikat çekerek kenarda beklemelidir

28.05.2015 18:54:02   Yorum Yap  
               
geçtigeçecek  cevap B 28.05.2015 19:59:59    
   
   Bozkurtttttttt
27. Aşağıdakilerden hangisi suçlayıcı, genelleyici ve çözümden uzaklaştıran kendini ifade etme türüdür?
A) Ben dili kullanmak
B) Empati
C) Sempati
D) Sen dili kullanmak
E) Eleştiri

28.05.2015 18:53:31   Yorum Yap  
               
geçtigeçecek  sen dili 28.05.2015 19:59:40    
mete  bu soruyuda hatırlıyamadım 29.05.2015 00:52:23    
   
   geçtigeçecek
herkes kendı bıldıgını soyluyor kımse bazı sorulardan emın degıl en ıyısı 5 hazıranı beklemek burda 70 bıldım dersın sınavdan 59 alırsın ....
28.05.2015 18:53:16   Yorum Yap  
               
misafirrrr  evet 70 beklediğim sınavdan 59da kaldım çünkü haksızlık yaptılar !!! o zaman ben burda milletin söylediğiyle 70 hesaplamadım soruları cevapları yayınladılar ben ordan baktımmm sınavdan cıkarkende yaptıklarımı kağıda yazdım kontrol ettim !!!!!! 28.05.2015 19:11:12    
Misafir  Kurslar halk egitim merkezlerinde neden verilmiyor 28.05.2015 19:16:02    
geçtigeçecek  misafirrr cevapları görmeden kendi kanaatınca 70 yaptıgına ınanıp sınavdan 59 aldıysan buna birşey diyemem fakat cevaplara bakıp 70 soru dogru yaptıgını bılıyorsan ve 59 dan kaldıysan bu işte birşey var derim.. fakat sınavdan sonra cevapların yüzde 10 luk kısmını verıyorlar.. senın zamanında cevapların tamverdilerse birşey diyemem.. haklıysan hakkını onlara zaten helal etmemişssinidr. allah büyük elbet öbür dünyada kazanan sen olacaksın... 28.05.2015 19:27:13    
ERAYY  aynn kardeş geçen sınavda hesapladım 65 bi bktm 59 dan kalmışım itiraz da etmedim 29.05.2015 16:52:25    
   
   Bozkurtttttttt
26. Aşağıdakilerden hangisi empatinin ilk aşamasıdır?
A) Kendimizi anlatmaya çalışmak
B) Olayı karşı tarafın anladığı gibi anlamaya çalışmak
C) Karşıdakini etkili bir şekilde dinlemek
D) Karşıdakini anladığımızı ifade etmek
E) Kendimizi beden diliyle ifade etmeye çalışmak

28.05.2015 18:53:12   Yorum Yap  
               
Misafir  b şıkkı
28.05.2015 23:49:51    
   
   Bozkurtttttttt
25. Aşağıdakilerden hangisi iletişimin temel özelliklerinden değildir?
A) İletişim süreci bir bütündür
B) Etkili iletişim, iletişim kuranların aktif olması ile gerçekleşir
C) İletişim kişiye değil kişiyle yapılır
D) İletişim tek yönlü bir süreçtir
E) İletişimde hem sözel hem de sözel olmayan mesajlar vardır

28.05.2015 18:52:24   Yorum Yap  
               
Misafir  D ŞIKI
29.05.2015 00:31:14    
mete  bu soruda hangi sik yaptım hatırlayamadım 29.05.2015 00:50:30    
   
   Bozkurtttttttt
24. Aşağıdakilerden hangisi beden dili öğelerinden değildir?
A) Sözcükler
B) Vücut duruşu
C) Mimikler
D) Jestler
E) Göz teması

28.05.2015 18:52:02   Yorum Yap  
               
mete  a secenegi 29.05.2015 00:49:39    
   
   Bozkurtttttttt
23. Kişiler arası yüz yüze iletişimde karşı tarafa verilen mesajların etkisini en çok arttıran iletişim öğesi hangisidir?
A) Fiziksel temas
B) Mekân kullanımı
C) Beden dili
D) Araçlar
E) Kelimeler

28.05.2015 18:51:24   Yorum Yap  
               
volkan
  cevap E
29.05.2015 12:56:19    
   
   Bozkurtttttttt
22. Kaynağın (verici) yolladığı mesaja hedefin (alıcı) verdiği cevap anl gelen iletişim süreci öğesi aşağıdakilerden hangisi ile adlandırılmaz?
A) Dönüt
B) Yansıma
C) Geri bildirim
D) Kanal
E) Geri besleme

28.05.2015 18:50:50   Yorum Yap  
               
Misafir  C ŞIKI
29.05.2015 00:31:47    
mete  bence e 29.05.2015 00:48:54    
   
   osmannn
hangi siteden bakıyosunuz cevalara yazın burayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
28.05.2015 18:50:48   Yorum Yap  
               
dark  BİLDİĞİMİZ CEVAPLARI SOYLUYORUZ KARDEŞİM. 28.05.2015 18:52:43    
   
   Bozkurtttttttt
21. Aşağıdakilerden hangisi iletişim kurma amaçlarından biri değildir?
A) İhtiyaç karşılamak
B) Paylaşımda bulunmak
C) Etki altında bırakmak
D) Yönlendirmek
E) Tartışmak

28.05.2015 18:50:26   Yorum Yap  
               
mete  ben e yapdim 29.05.2015 00:48:11    
   
   Bozkurtttttttt
20. Genel olarak uyuşturucu maddelerle ilgili aşağıdakilerden hangisi yanlıştır?
A) Sinir sistemi üzerinde etki ederek akli, fiziki ve psikolojik dengeleri bozar
B) Fert ve toplumsal hayatta iktisadi ve sosyal çöküntü meydana getirir
C) Kullanıcılarda alışkanlık ve bağımlılık meydana getirir
D) Birçok ülkede alımı satımı ve kullanılması kanunlarla yasaklanmıştır
E) Ülkemizde sentetik uyuşturucuların tıbbi amaçla dahi olsa reçeteli satışı kesinlikle yasaktır

28.05.2015 18:49:51   Yorum Yap  
               
Misafir  sedat bunun cevabı ney ya
28.05.2015 20:37:48    
Misafir  sedat bunun cevabı ney ya
28.05.2015 20:37:50    
gökhannn  cevap kesin olarak e bende e yaptım 28.05.2015 21:43:52    
ziyaa  cevap e kırmızı recetelerle alınabilir 28.05.2015 23:14:40    
mete  evet kesınlıkle e 29.05.2015 00:47:19    
   
   Bozkurtttttttt
19. Esrar uyuşturucu maddesinin argoda ve kullanıcılar arasında isimlendirilmesi ile ilgili aşağıdaki seçeneklerden hangisi yanlıştır?
A) Aşk otu
B) Çalı
C) Gogo
D) Dinamit
E) Kubar

28.05.2015 18:49:15   Yorum Yap  
               
IiZmirli  Cevap d 28.05.2015 22:20:21    
mete  ben c yapdım ama bu soru a 29.05.2015 00:46:34    
   
   Bozkurtttttttt
18. Yanmakta olan yağın üzerine su dökülünce hangi olay meydana gelir?
A) Söner
B) Yağ patlaması
C) Gaz patlaması
D) Yanmaya devam eder
E) Hiçbiri

28.05.2015 18:48:53   Yorum Yap  
               
newnobre  c)gaz patlaması
cevaplar daha önceki sınavlardan kesindir yani arastırıyorum kesinleri yazıcam
28.05.2015 21:26:49    
Misafir  B yag patlamasi kesin dogru cevap 28.05.2015 22:21:01    
Misafir  Newnobre gerizekalıms yag ve suyn gaz patlamasyla ne alakası var 28.05.2015 22:48:14    
ziyaa  yag patlaması
28.05.2015 23:15:31    
mete  ben b yapdım 29.05.2015 00:46:08    
   
   Bozkurtttttttt
17. Yoğun dumanlı bir yangın ortamında tahliye işleminde hangi davranışlar yapılır?
A) Ağız ve burun ıslak bez kapatılarak dizler üzerinde emekleyerek çıkılır
B) Koşarak çıkılır
C) Üst katlara kaçılır
D) Camları açarak seslenilir
E) Lambaları yakarak yol aranır

28.05.2015 18:47:59   Yorum Yap  
               
sinan y  a seceneği 28.05.2015 20:20:49    
mete  ben a yapdım 29.05.2015 00:45:44    
   
   Bozkurtttttttt
16. Yangın söndürme usullerinden olan boğma yönteminin tanımı aşağıdakilerden hangisidir?
A) Yangına su ile müdahale etmek
B) Yangının oksijen ile ilgisini kesmek
C) Yangını bölmelere ayırmak
D) Yanan cismi uzaklaştırmak
E) Yangını soğutarak söndürmek

28.05.2015 18:46:40   Yorum Yap  
               
sinan y  b seçeneği 28.05.2015 20:21:16    
newnobre  b) secenegi 28.05.2015 21:29:12    
mete  b evet 29.05.2015 00:45:21    
   
   Bozkurtttttttt
16. Yangın söndürme usullerinden olan boğma yönteminin tanımı aşağıdakilerden hangisidir?
28.05.2015 18:45:57   Yorum Yap  
                   
   Bozkurtttttttt
14. Buharlaşınca ateşle temas etmesi durumda kapalı yerlerde patlama, açık yerlerde parlama özelliğine sahip yanıcı madde hangisidir?
A) Benzin
B) Mazot
C) Zeytinyağı
D) Tiner
E) Gazyağı

28.05.2015 18:44:11   Yorum Yap  
               
Lütfi   A.benzin 28.05.2015 23:02:29    
mete  a benzin 29.05.2015 00:44:59    
   
   Bozkurtttttttt
13. Giysileri tutuşan bir insana nasıl müdahale edilir?
A) Su dökülür
B) Köpüklü Portatif Söndürücü kullanılır
C) Bir örtü ile sıkıca sarılır
D) Kuru Kimyasal Tozlu Portatif Söndürücü
E) Hepsi

28.05.2015 18:43:28   Yorum Yap  
               
Lütfi   E.hepsi 28.05.2015 23:01:48    
ziyaa  dogru cevap c dir bu lara inanıpta canınızı sıkmayın 5 haziranı bekleyin 28.05.2015 23:17:11    
Misafir  C DOGRU 29.05.2015 00:32:42    
mete  ben c yapdım 29.05.2015 00:44:41    
   
   Bozkurtttttttt
13. Giysileri tutuşan bir insana nasıl müdahale edilir?
A) Su dökülür
B) Köpüklü Portatif Söndürücü kullanılır
C) Bir örtü ile sıkıca sarılır
D) Kuru Kimyasal Tozlu Portatif Söndürücü
E) Hepsi

28.05.2015 18:42:32   Yorum Yap  
               
newnobre  cevap c) sıkkıdır 28.05.2015 23:56:48    
mete  evet c 29.05.2015 00:44:15    
   
   Bozkurtttttttt
12. Portatif yangın söndürücü tüplerini en etkili şekilde kullanmak için, aşağıdakilerden hangisi yapılmamalıdır?
A) Tüpleri bitene kadar sıkınız, yarım bırakmayınız
B) Yangının çıkış noktasından müdahale ediniz
C) Rüzgâra karşı durarak tek tek, art arda kullanınız
D) Rüzgârı, istikametine göre arkanıza alınız
E) Tüpleri aynı anda değişik yönlerden beraberce kullanınız

28.05.2015 18:42:10   Yorum Yap  
               
ziyaaa  cevap c 28.05.2015 23:18:10    
newnobre  evet cevap c) sıkkı 28.05.2015 23:55:48    
mete  bencede c ama ben yanlıs okudum soruyu ben d yapdım 29.05.2015 00:43:51    
   
   Bozkurtttttttt
11. Hangi yangın türünde köpük ve su kesinlikle kullanılmaz?
A) Elektrik
B) Petrol
C) Katı
D) Metal
E) Sıvı

28.05.2015 18:41:40   Yorum Yap  
               
newnobre  a- elektrik 28.05.2015 21:22:26    
mete  dogru cevap a 29.05.2015 00:43:02    
   
   Bozkurtttttttt
10. Komadaki hastada aşağıdakilerden hangisi kaybolur?
A) Solunum
B) Dolaşım
C) Nabız
D) Bilinç
E) Ateş

28.05.2015 18:40:41   Yorum Yap  
               
ziyaa  cevap d 28.05.2015 23:18:50    
newnobre  cevap d) bilinc 28.05.2015 23:55:03    
mete  d bilinç 29.05.2015 00:42:35    
   
   Bozkurtttttttt
9. Vücudumuzda oksijensiz kalmaya en hassas organımız hangisidir?
A) Beyin
B) Göz
C) Karaciğer
D) Böbrekler
E) Pankreas

28.05.2015 18:40:07   Yorum Yap  
               
sinan y  a seçeneği 28.05.2015 20:21:52    
newnobre  A) SECENEGİ 28.05.2015 21:30:10    
mete  ben yanlıs yaptım bu soruyu ben c yaptım 29.05.2015 00:42:11    
   
   Bozkurtttttttt
8. Hayvan ve böcek ısırmaları ile ilgili aşağıda verilen şıklardan hangisi yanlıştır?
A) Kedi-köpek gibi hayvan ısırmalarında hafif yaralanmalarda yara 5 dakika boyunca sabun ve soğuk suyla yıkanır
B) Kedi-köpek gibi hayvan ısırmalarında hasta kuduz ve/veya tetanos aşısı yaptırması konusunda uyarılır
C) Arı-akrep-yılan sokmalarında yaraya soğuk uygulama yapılır
D) Arı-akrep-yılan sokmalarında yara yeri hemen emilir
E) Akrep sokmalarında hasta yatay pozisyonda tutulur

28.05.2015 18:39:46   Yorum Yap  
               
muRat ö.  Doqru cevap : D Şeçeneqi 29.05.2015 00:33:35    
mete  bencede d 29.05.2015 00:41:32    
   
   Bozkurtttttttt
7. En sık rastlanan zehirlenme yolu hangisidir?
A) Solunum
B) Sindirim
C) Deri
D) Dolaşım
E) Boşaltım

28.05.2015 18:39:26   Yorum Yap  
               
NEWNOBRE  B) SİNDİRİM 28.05.2015 21:30:55    
Misafir  solunum kesin cevap 28.05.2015 21:37:59    
newnobre  yanlıs cevap yazmayın sindirimdir saglık bakanlıgı sitesinde bilgi mevcuttur 28.05.2015 23:54:14    
mete  ben a yapdım ama dogru cevap bılmıyorum 29.05.2015 00:41:05    
   
   dark
Madde 21 ? Özel güvenlik teşkilatı personeli, sendika, dernek ve siyasi partilere üye olamazlar.Bu yasağa uymayanların görevlerine ilgili kuruluşça son verilir. beyler bı soru wardı uye olamazlar o şık dogru yanı şık A şıkkı olucakk...
28.05.2015 18:39:23   Yorum Yap  
                   
   Bozkurtttttttt
6. Bilinci kapalı bir kişi ile karşılaştığınızda solunum yolunu en çok kapatan unsur olarak öncelikle neye dikkat etmeniz gerekir?
A) Kırılan dişlere
B) Gıdalara
C) Kravatın sıkmasına
D) Dile
E) Ağza alınan para, oyuncak gibi küçük cisimlere

28.05.2015 18:39:01   Yorum Yap  
               
Lütfi   D.dil 28.05.2015 23:07:38    
mete  dogrudur d 29.05.2015 00:40:13    
   
   Bozkurtttttttt
6. Bilinci kapalı bir kişi ile karşılaştığınızda solunum yolunu en çok kapatan unsur olarak öncelikle neye dikkat etmeniz gerekir?
28.05.2015 18:38:28   Yorum Yap  
                   
   Bozkurtttttttt
5. Kanamanın ciddiyeti aşağıdakilerden hangisine bağlı değildir?
A) Kanamanın hızına
B) Vücutta kanın aktığı bölgeye
C) Kişinin kan grubuna
D) Kanayan damarın çapına
E) Kanamanın miktarına

28.05.2015 18:38:00   Yorum Yap  
               
Misafir  c tabiki 28.05.2015 23:51:26    
newnobre  cevap c)sıkkı 28.05.2015 23:52:30    
mete  ben c yapdim 29.05.2015 00:39:35    
   
   Bozkurtttttttt
4. İlk yardımın temel uygulamaları hangi şıkta doğru olarak verilmiştir?
A) Koruma, Bildirme, Kurtarma
B) Koruma, Kurtarma, Tedavi
C) Bildirme, Tedavi, Koruma
D) Kurtarma, Bildirme, Tedavi
E) Koruma, Bildirme, Önleme

28.05.2015 18:37:40   Yorum Yap  
               
muRat Ö.  A seçenegi 29.05.2015 00:34:45    
mete  a cevap 29.05.2015 00:39:08    
   
   Bozkurtttttttt

3. İlk yardımcı ile ilgili aşağıdaki şıklardan hangisi yanlıştır?
A) Temel ilk yardım eğitimine katılmıştır
B) İlk yardımcı sertifikası almaya hak kazanmıştır
C) Hasta/yaralıya ortamda bulunan araç ve gereçlerle müdahale eder
D) Hasta/yaralının durumu kötüleştiğinde ilaçla müdahale eder
E) Kendinin ve çevredeki kişilerin güvenliğini sağlar

28.05.2015 18:37:20   Yorum Yap  
               
gökhannn  cevap d ilaçla müdahale edemez 28.05.2015 21:46:09    
newnobre  dogru d sıkkı 28.05.2015 23:51:29    
mete  aynen dogru
29.05.2015 00:38:45    
   
   Bozkurtttttttt
2. Ülkemizde ilk yardım gerektiren bir durumda aranması gereken numara aşağıdakilerden hangisidir?
A) 112
B) 155
C) 110
D) 114
E) 118

28.05.2015 18:36:59   Yorum Yap  
               
NEWNOBRE  A)112 EN KOLAY SORUDUR HERALDE 28.05.2015 21:32:02    
mete  cevap a
29.05.2015 00:38:12    
   
   Bozkurtttttttt
1. İlk yardım hangi amaçla yapılır?
A) Hasta/yaralının bilincini korumak
B) Hasta/yaralının yaşamsal işlevlerinin sürdürülmesini sağlamak
C) Hasta/yaralının durumunun kötüye gitmesini önlemek
D) Hasta/yaralının iyileşmesini kolaylaştırmak
E) Hepsi

28.05.2015 18:36:36   Yorum Yap  
               
geçtigeçecek  cevap E kardeşim 28.05.2015 18:37:58    
mete   ben e yapdim 29.05.2015 00:37:40    
   
   geçtigeçecek
55. Özel güvenlik görev alanında can ve mal güvenliğinin ciddi şekilde tehlikeye düştüğü anlaşıldığında mülki idare amirinin genel kolluğu görevlendirmesiyle ilgili aşağıdakilerden hangisi yanlıştır?
A) Özel güvenlik görevlileri mülki idare amiri emrine girer
B) Özel güvenlik görevlileri genel kolluk amirinin emrine girer
C) Özel güvenlik görevlileri ve yöneticileri genel güvenliğinin bozulduğu hallerde derhal genel kolluğa bildirir
D) Genel kolluk özel güvenlik alanında görev aldıktan sonra özel güvenliğin görevi sona erer
E) Genel kolluğun emrine göre hareket eder
cevabı D yaptım doğru mudur? ki ben doğru olduguna ınanıyorum

28.05.2015 18:36:28   Yorum Yap  
               
dark  kesınlıkle D 28.05.2015 18:41:07    
   
   habib
Bende b kitapcigi var arkadaslar buraya nasil paylascam tek tek yazmam mi gerek
28.05.2015 18:27:49   Yorum Yap  
               
Misafir  cvplar mı var 28.05.2015 18:35:12    
habib  Malesef sadedce sorulari yayinlamislar 28.05.2015 18:47:51    
   
   geçtigeçecek
53. Polis ve jandarmanın görev alanlarının belirlenmesi görev bakımından değil, coğrafi olarak yer bakımındandır. Özel güvenlik görev alanı ile ilgili aşağıdakilerden hangisi söylenemez?
A) Özel güvenlik alanı polis bölgesinde olabilir
B) Özel güvenlik alanı jandarma bölgesinde olabilir
C) Özel güvenlik alanının belirlenmesinde polis veya jandarma bölgesinde olması fark etmez
D) Özel güvenlik alanının belirlenmesinde kamu hürriyetleri dikkate alınır
E) Özel güvenlik alanı genel güvenlik kapsamında korunmanın mümkün olduğu yerlerde olabilir
ben E yaptım genel kollugun korumakla mükellef oldugu alanda ögg koruma yapmamalıdır sizce?

28.05.2015 18:26:52   Yorum Yap  
                   
   Misafir
Arkadaslar okadar guvlik egitim kurslarivar neden siklarda yardimci olmuyorlar sorular dusmus internete birde kurs veriyorlar
28.05.2015 18:22:19   Yorum Yap  Diğer 9 yorumu gör
               
Misafir  57 sinav cok haksizlik yaptilar baraj 60 ama sorularda yanlisliklar vardi 1 puan okadar onemliydiki ama itirazlar bosa gitti bende hakkimi helal etmiyorum kime sorarsaniz sorun 57 sinavinin sorularinin cevaplarini yanlis sorular var yanlis cevaplar yazik degilmi bizlere 28.05.2015 18:52:36    
Misafir  İsallah bu sinav 57 gibi olmaz 28.05.2015 18:54:18    
misafirrr  arkadaşlar ben bildiklerimi sizlerle paylaştım benim işim bile hazırdı herkese kazandım dedim işim çok güzeldi silahsız 1500 maaşımdı sabah 8 akşam 5di bayramlarda falan tatili vardı yıllık iznim vardı benim olmam gerekn işte bu insanların yaptıkları haksızlıktan dolayı şuann benim çalışmam egreken işte başkası çalışıyo asla helal etmiyorum çeksin en ufak parmagı olan herkess 28.05.2015 19:00:07    
misafirrr  arkadaşlar ben bildiklerimi sizlerle paylaştım benim işim bile hazırdı herkese kazandım dedim işim çok güzeldi silahsız 1500 maaşımdı sabah 8 akşam 5di bayramlarda falan tatili vardı yıllık iznim vardı benim olmam gerekn işte bu insanların yaptıkları haksızlıktan dolayı şuann benim çalışmam egreken işte başkası çalışıyo asla helal etmiyorum çeksin en ufak parmagı olan herkess 28.05.2015 19:00:30    
misafirrr  arkadaşlar ben bildiklerimi sizlerle paylaştım benim işim bile hazırdı herkese kazandım dedim işim çok güzeldi silahsız 1500 maaşımdı sabah 8 akşam 5di bayramlarda falan tatili vardı yıllık iznim vardı benim olmam gerekn işte bu insanların yaptıkları haksızlıktan dolayı şuann benim çalışmam egreken işte başkası çalışıyo asla helal etmiyorum çeksin en ufak parmagı olan herkess 28.05.2015 19:00:36    
   
   duyguuuuuu
A KİTAPCIGININ CEVABINI BİLEN VARSA YAZABİLİRMİİİİ
28.05.2015 18:15:02   Yorum Yap  
                   
   duyguuuuuu
4. Suç işleyen bir kişi hakkında aşağıdaki ifadelerden hangisi yanlıştır?

A) Özel güvenlik görevlisi tarafından yakalanabilir
B) Herkes tarafından yakalanabilir
C) Genel kolluk tarafından yakalanabilir
D) Ancak hâkim kararıyla yakalanabilir
E) Yakalandıktan sonra derhal genel kolluğa bilgi verilir
5. Görev alanında işlenen bir suçun failini yakalayan özel güvenlik görevlisinin yapmış olduğu görevin türü aşağıdakilerden hangisidir?
A) Önleyici görev
B) İdari görev
C) Özel kolluk görevi
D) Genel kolluk görevi
E) Adli görev

28.05.2015 18:06:29   Yorum Yap  
               
dark  4 D 5 E 28.05.2015 18:08:06    
duyguuu  aynı yapmışız :) 28.05.2015 18:11:48    
dark  TABİKİSİ ;) 28.05.2015 18:14:04    
geçtigeçecek  kesınlıkle cevap denizli :) 28.05.2015 18:27:46    
   
   duyguuuuuu
1. Özel güvenlik görevlisi Servet, görev alanındaki binadan hırsızlık yaparken gördüğü şüpheliyi yakalamak amacıyla kovalamış, şüpheli ise ÖGG Servet?in görev alanı dışına çıkıp kaçmaya devam etmiştir. Bu durumda ÖGG Servet?in aşağıdakilerden hangisini yapması doğrudur?
A) Görev alanı dışında yetkilerini kullanamayacağından takibi bırakır
B) Sorumlu amirinin yanına giderek bilgi verdikten sonra vereceği talimata göre hareket eder
C) İşlenmiş bir suçun şüphelisinin takibi sırasında kullandığı güzergâh görev alanı sayılacağından takibe devam ederek şüpheliyi yakalamaya çalışır
D) Görev arkadaşlarını beklemeden takibe devam etmesi mümkün olmadığından takibi bırakır
E) Takip tutanağı düzenlenmesini bekler
2. Özel güvenlik görevlisi terk edilmiş ve bulunmuş eşyayı emanete alma yetkisini hangi kanundan alır?
A) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu
B) 2559 sayılı Polis Vazife ve Salahiyet Kanunu
C) 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu
D) 4721 sayılı Türk Medeni Kanunu
E) 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun
3. Zor kullanmaya ilişkin olarak aşağıdaki ifadelerden hangisi yanlıştır?
A) Silah kullanma bir zor kullanmadır
B) Görevin yapılmasını engelleyenlere karşı zor kullanılabilir
C) Zor kullanma gerektiği ölçüde ve uygun yöntemler kullanılarak uygulanmalıdır
D) Sadece meşru savunma kapsamında zor kullanılabilir
E) Direnenleri etkisiz hale getirecek şekilde, kademeli olarak artan nispette zor kullanılmalıdır

28.05.2015 18:04:34   Yorum Yap  
               
dark  2 e 3 d 28.05.2015 18:05:54    
duyguuu  bunuda aynı yapmışız :) inş diğer sınavdaki gibi 75 beklediğimden 59 da bırakmazlar :( 28.05.2015 18:12:35    
dark  ŞÜPHE YOK HER TURLU GECICEGIZ BU SINAVI ALLAHIN TAKTIRINE KALMIS .. 28.05.2015 18:14:56    
geçtigeçecek  c e d 28.05.2015 18:45:54    
   
   dark
Ö.G.G DERNEGE UYE OLMAZ BEYLER BEN OLE BILIYRUM SIZCE ?,
28.05.2015 17:54:56   Yorum Yap  
               
sinan y  uye olabılıyor yanlıs bılıyosun.grev hakkı yok sen onunla karıstırıyosun bence 28.05.2015 20:23:52    
   
   balotelli
A kitapçğı cevapları bilen yokmu
28.05.2015 17:51:02   Yorum Yap  
                   
   dark
43. Koruma görevlisi ?Zeynep? koruduğu insanı yönelik bıçaklı saldırı yapılacağı ihbarını alır. Zeynep kalabalıkta öncelikle neye dikkat etmelidir?
A) İnsanların ellerine
B) İnsanların eşkâline
C) İnsanların kıyafetine
D) İnsanların gözlerine
E) İnsanların yüzüne
çok tartısılacak sorulardan bırı ben ellerıne bakılır dedım sızce ???

28.05.2015 17:27:31   Yorum Yap  
               
muRat Ö.  A seçenegi
29.05.2015 00:35:56    
   
   dark
42. Gözaltına alınacak bir topluluğu çevirmek ve topluluğa katılımların olmasını engelleme amacı ile kullanılan düzen aşağıdakilerden hangisidir?
A) Çember düzeni
B) Ekip düzeni
C) Kama düzeni
D) Hat düzeni
E) Hepsi
hat duzenı yaptım dogru mudur ??

28.05.2015 17:25:41   Yorum Yap  
               
Misafir  cevap a 28.05.2015 18:34:47    
geçtigeçecek  cevap hat 28.05.2015 18:46:59    
Misafir  arkadsım yanls yapmsn cember bu gecmiş sorulardada var bu soru aynısı cember düzeni smdi bktm 28.05.2015 20:55:59    
   
   dark
54. AVM?de görevli özel güvenlik görevlisi aşağıdakilerden hangisini genel kolluğa bildirir?
A) Güvenlik kontrolünden geçmek istemeyenleri
B) Elektrik kesilmesi durumunu
C) AVM içerisinde dilencilik yapanları
D) Tüketici haklarını ihlal eden işyerini
E) Birbirini darp ederken yakaladığı fakat şikâyetçi olmadıklarını söyleyen şahısları
arkadaslar E şııkı yaptım sizce ?

28.05.2015 17:24:55   Yorum Yap  Diğer 2 yorumu gör
               
DUYGUUU  VALLA BEN B YAPTIM DİYE HATIRLIYORUM NİYE ONU YAPTIM HATIRLAMIYORUM :D 28.05.2015 18:19:32    
Misafir  cevap a arkadaslar ne alakası var ya elektrik kesilecek özel güvenlik gidip genel kolluga haber edecek sacma cevap adana 28.05.2015 18:26:36    
habib  Bence e ben ole yaptim 28.05.2015 18:31:10    
misafirrr  iyide arkadaşlar bide şöyle düşünün elektrik kesilince xray cihazları calışmıycak haber vermeleri lazım değilmi sizcede 28.05.2015 18:43:59    
geçtigeçecek  a değil geçmeyenleri genel kolluga haber verdın mı genel kolluk döver senı :D b de degıl c olabılr e de olabılır kı ben e yaptım ama yanlıs oldugunu dusunuyorum snucta sıkayetcı olmuyorlar bırbırlerınden :) 28.05.2015 18:48:42    
   
   dark
52. Hastanede çalışan özel güvenlik görevlisi Ali, görev yaptığı hastanede doktora saldırarak yaralayan şahsı yakaladı. Şahısla ilgili aşağıdaki işlemlerden hangisini yapması yanlıştır?
A) Şahsı yakala suçun devönler, yetkili genel kolluğa bildirir
B) Suç delillerini koruma altına alır
C) Doktora şikâyetçi olup olmadığını sorar
D) Şahsı ve delilleri tutanakla genel kolluğa teslim eder
E) Hiçbiri
arkadaslar C şıkkını işsaretledım sizce ?

28.05.2015 17:24:11   Yorum Yap  
               
duyguuu  bencede c 28.05.2015 18:08:29    
Misafir  cevap e 28.05.2015 18:33:28    
misafirr  cevap C 28.05.2015 18:50:18    
   
3348  yorumdan 100  yorum görüntüleniyor
 
           
 
 
                           
                           






                           




 
EN ÇOK OKUNANLAR
 aktif AÖF Kredili Sistem Sınıf Geçme, Puan Not hesaplama
 433468  kez okundu.

 aktif 29 Mart 2015 tarihli 57. ÖGG Özel Güvenlik Sınavı
 303432  kez okundu.

 aktif Devlet memurlarında bir kurumdan başka kuruma geçiş nasıl yapılır?
 252823  kez okundu.

 aktif Açık Lise AÖL Çıkmış Tüm Sorular
 232609  kez okundu.

 aktif 54.ÖGG Özel Güvenlik Sınav Soruları
 202026  kez okundu.

 aktif 57.ÖGG Özel Güvenlik Sinavi 29.03.2015 Soru ve Cevapları
 184685  kez okundu.

 aktif Yeterlilik Sınavı Kalktı, Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) geldi
 155990  kez okundu.

 aktif AÖF 2013 Tek ders sınav soruları cevapları
 111302  kez okundu.

























Online soru çöz
Online ÖGG Soruları
Online AÖF Soruları
Online Diyanet Soruları
Sınav soru cevap