sinav-soru-cevap-cozum-test-cikmis-sorular-ozel-guvenlik-ogg-motorlu
Ana Sayfa Forum Online Sorular Hakkımızda Komik Sorular İletişim Profilim Site Haritası      
 
                 Açıköğretim
                Özel Güvenlik
                 Ehliyet
                 Diyanet 
                 Açık Lise
                Polis Akademisi
                 Polis Koleji
                 POMEM
                 PMYO
                 İlkokul Programı


   
     
     Diyanet Soruları
     Kom.Yrd._soruları
     ÖGG Soruları 
     Açıköğretim Soruları 
     Ehliyet Soruları
     ÖMSS Soruları 
 
 
     AÖF Kredili sistem not hesaplama programı 
 
CANLI TV YAYINLARI
İzlemek istediğiniz kanalın logosuna tıklayınız
 SHOW STAR
TNT TNT
Skyturk
  madde Özel Güvenlik Sınavı ONLİNE sorular  
  madde Diyanet yeterlilik sınavı ONLİNE sorular  
  madde Güncel Sınav Bilgileri
  madde OSYM 2013 Sınav Takvimi
  madde Sınav Takvimi
  madde Ehliyet Sınav Takvimi
  madde Ehliyet Sınavı Puan Hesaplama
  madde SBS Puan hesaplama
_____________________________
  madde VİDEOLAR  
  madde SBS 2008 Matematik Çözümleri Videolu
  madde 2007-2008-2009-2010 KPSS Matematik soru çözümleri
  madde SBS Nedir?
  madde AÖF Soru İndirme Yöntemi
  madde 2011 SBS Sınavı Soru ve çözümleri (İtalyanca dahil)
_____________________________
  madde Özel Güvenlik Sınavı (ÖGG) Puan Hesaplama yeni  
  madde Özel Güvenlik sınavı soruları CEVAPLARI   
  madde Özel Güvenlik Görevlisi sınavı soruları heryerde var ancak cevapları sadece sitemizde bulunmaktadır.
_____________________________
 
YENİ ÜYELERİMİZ
aktif   öğrenci1453
aktif   zfrygt
aktif   mesude
aktif   cerkem
aktif   ihs4n
aktif   Gulsahhh
aktif   okul
aktif   talebelik01
aktif   ERDEM DEM
aktif   selami
aktif   rabiaa
aktif   t.güzel
aktif   murat01
aktif   sansi395
aktif   geçtigeçecek
aktif   dark
aktif   habib
aktif   siinemçelik
aktif   emine93
aktif   Üniversitelim
aktif   NİHAT.
aktif   aykalkendir
aktif   melekbsktp
aktif   Ebru zeynep ozkan
aktif   büşrayk
 

* Dikkatimizden kaçan sınav varsa lütfen İletişim linkinden  bildiriniz 


EN SON YAPILAN YORUMLAR  
  aktif   Misafir
yer neresi boy onemlimk devamı...
31.05.2015 01:12:24  Özel

  aktif   Beren
Konaklama işletmeciliği rekreasyon yönetimi DD si kaçtı bilen yazsın lütfen devamı...
31.05.2015 00:54:17  AOF

  aktif   DEMETTTT
ACİL ARKADASLAR HADIMKOY EMS LOJISLIKTE CALISACAK 24.48 KIMLIKLI GÜVENLIK ALINACAK 1660 MAAS IHTIBAT 05425056489 AYDIN BEY devamı...
31.05.2015 00:46:46  Özel

  aktif   elagozz
Edebiyat okuyanlar nasil genel durumunuz 2.sinif var mi? devamı...
31.05.2015 00:28:36  AOF

  aktif   Misafir
yanliş bunlar 16 soruya bakarsaniz anlarsiniz devamı...
31.05.2015 00:25:26  Özel

  aktif   ahmett
arkadaslar a kitapcıgı silah soru cevapları bilen varsa lütfen yardımcı olsun kac dogru cıkar burdan
1 c
2 a
3 a
4 d
5 c
6 c
7 a
8 d
9 c
10 e
11 b
12 a< devamı...

31.05.2015 00:25:06  Özel

  aktif   ISTANBUL34
Arkadaslar SINAV SONUCLARINI EN GEC CARSAMBA VERMEK ZORUNDALAR CUNKU 4 HAZIRAN DGS BASVURULARI SON...
CARSAMBAYA BILE KALMAZ TAHMINIM.. devamı...

31.05.2015 00:09:41  AOF

  aktif   talebelik01

58.DÖNEM KESİN OLMAYAN A GRUBU SİLAHSIZ KİTAPCIĞI sizce kaç alırım ALLAH RİZASİ İÇİN BAKİN YA
1a 51d
2e 51b
3d 53d
4d 54a
5a 55d
6a 56a
7d 57c
8e 58a
9b 59a

30.05.2015 23:39:32  Özel

  aktif   Misafir
A KİTAPCIGINDAN 98.99.100 CEVAPLARI NDİR ALABLRMYM devamı...
30.05.2015 23:16:59  Özel

  aktif   Misafir
1e 2a 3e 4b 5c 6d 7a 8d 9b 10e 11a 12b 13e 14a 15a 16b 17a 18b 19d 20e 21c 22b 23c 24b 25d 26a b kitapçık sunada bi bak sana zahmet kardeşim devamı...
30.05.2015 23:14:52  Özel

  aktif   Misafir
37 sorudan 24 dogru 13 yanlis devamı...
30.05.2015 23:09:22  Özel

  aktif   Misafir
Aradasim asya guvenlik sorularin cevaplarini kendilerini yayinlamis dogruluk payi yok sorulari tekar cozsene oturupta zaten bi cogu eski sorular evet asya guvenlik yanlis cevaplarda var ben kac gundur devamı...
30.05.2015 23:02:40  Özel

  aktif   Ahmet1903.
Daha sonuclar aciklanmadan kime niye itiraz ediyorsunuz asya guvenligin cevap anahtarini takmayin yav cok hanlis var diyorlar 5 hazirani beklemek en iyisi devamı...
30.05.2015 23:01:20  Özel

  aktif   Misafir
Neyine itiraz ediyosyn anlamadim calisan icin iyi bi sinavdi evet bazi sasirtmacali sorular vardi bende dikkat etmeden yaptim kendi hatamdi simdi sorulari kontrok edince zr gelmiyo sinavdayken zor gel devamı...
30.05.2015 22:47:43  Özel

  aktif   S.o
İns iyidir devamı...
30.05.2015 22:38:42  Özel

   
sinavsorucevap
Sınav soru cevap

2014 yılı sınavı soruları cevapları cevap anahtarı


Site haritası
 

Özel Güvenlik Sınavı 01.12.2013 (49.OGG) Soru ve Cevapları

   Özel Güvenlik Sınavı 01.12.2013 (49.OGG) Soru ve Cevapları
01 Aralık 2013 tarihinde yapılan ve 2013 yılının son sınavı olan 49. Özel Güvenlik Sınavı soru ve cevapları yayınlandı.
Cevaplar her zaman olduğu gibi yine sitemizde sorulara aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Yine doğru sayınıza göre alacağınız puanı ve kazanıp kazanamadığınızı özel güvenlik sayfamızda bulunan puan hesaplama yöntemi ile hesaplayabilirsiniz. 49. Özel Güvenlik Temel Sınavı, 25. Özel Güvenlik Yenileme Sınavı ve bu güne kadar çıkmış tüm Özel Güvenlik Sınavı soru ve cevaplarına aşağıdaki linkten ulaşabileceksiniz. Sorular bir çok yerde yayınlanacaktır ancak cevaplarına başka yerde ulaşmak mümkün olmamaktadır.
     Oysa sitemizde tüm özel güvenlik sınavı sorularına CEVAPLARI ile birlikte ulaşmak mümkündür.
  
   
  

Soruları çözebilmek için;
1 - Yukarıdaki linke tıklayarak çıkan sayfada açılır pencereden 49. Özel Güvenlik sorularını
2 - daha sonra hemen altında test no bölümünden test tipini seçiniz
3 - Soru çözmeye başla butonuna basınız.


Resmi sorular yayınlanana kadar üyelerimizin girmiş olduğu soruları yayınlamıştık, katkılarından dolayı tüm üyelerimize teşekkür ederiz.
sinavsorucevap.com
 
                 
    İLGİLİ KONULAR
  
29 Mart 2015 tarihli 57. ÖGG Özel Güvenlik Sınavı
57. ÖGG Özel Güvenlik Sınav Giriş Belgeleri
57.ÖGG Özel Güvenlik Sinavi 29.03.2015 Soru ve Cevapları
54.ÖGG Özel Güvenlik Sınav Soruları
53. ÖGG Özel Güvenlik Sınavı Sonuçları Açıklandı
Özel Güvenlik Sınavında yapılan değişiklikler
Özel Güvenlik Sınavı 01.12.2013 (49.OGG) Soru ve Cevapları
Özel Güvenlikçilerin Maaşı Asgari Ücretin İki Katına Çıkacak
Özel Güvenlik Müracaatında Yapılacak İşlemler
41. Özel Güvenlik Sınavı Soruları ve Cevapları (41.ÖGG)
Özel Güvenlikçilere Yeni Görev
Özel Güvenlik Sınav Sonuçları açıklandı.
ÖZEL GÜVENLİK SINAVI HAZIRLIK ÇALIŞMA DERS NOTLARI - 6
ÖZEL GÜVENLİK SINAVI HAZIRLIK ÇALIŞMA DERS NOTLARI - 5 SİLAHIN PARÇALARI
ÖZEL GÜVENLİK SINAVI HAZIRLIK ÇALIŞMA DERS NOTLARI - 4
ÖZEL GÜVENLİK SINAVI HAZIRLIK ÇALIŞMA DERS NOTLARI - 3
ÖZEL GÜVENLİK SINAVI HAZIRLIK ÇALIŞMA DERS NOTLARI - 2
ÖZEL GÜVENLİK SINAVI HAZIRLIK ÇALIŞMA DERS NOTLARI - 1
ÖZEL GÜVENLİKÇİYE DOKUNAN YANDI
YARGITAY A 35 ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALINACAK
 
 Bu haber 35648 kez okundu.     3365 yorum yapıldı
Adı : Üye olmadan yorum ekleyebilirsiniz.
Yorum :
6 + 2 =     
       
   DEMETTTT
ACİL ARKADASLAR HADIMKOY EMS LOJISLIKTE CALISACAK 24.48 KIMLIKLI GÜVENLIK ALINACAK 1660 MAAS IHTIBAT 05425056489 AYDIN BEY
31.05.2015 00:46:46   Yorum Yap  
               
Misafir  yer neresi boy onemlimk 31.05.2015 01:12:24    
   
   ahmett
arkadaslar a kitapcıgı silah soru cevapları bilen varsa lütfen yardımcı olsun kac dogru cıkar burdan
1 c
2 a
3 a
4 d
5 c
6 c
7 a
8 d
9 c
10 e
11 b
12 a
13 a
14 e
15 c
16 c
17 c
18 a
19 d
20 a
21 e
22 b
23 b
24 a
25 d

31.05.2015 00:25:06   Yorum Yap  
                   
   talebelik01

58.DÖNEM KESİN OLMAYAN A GRUBU SİLAHSIZ KİTAPCIĞI sizce kaç alırım ALLAH RİZASİ İÇİN BAKİN YA
1a 51d
2e 51b
3d 53d
4d 54a
5a 55d
6a 56a
7d 57c
8e 58a
9b 59a
10b 60a
11b 61b
12d 62a
13d 63b
14c 64c
15e 65c
16e 66d ?
17c 67e
18e 68c
19c 69a
20e 70d
21c 71b
22c 72b
23b 73a
24d 74b
25d 75a
26a 76d
27a 77c
28d 78?
29d 79b
30a 80 b-c
31 d-b 81c
32b 82d
33b 83e
34c 84a
35c 85e
36e 86a
37b 87a
38b 88a
39b 89c
40c 90e
41c 91e
42b 92a
43d 93C-D
44e 94e
45b 95c
46c 96e
47a 97c
48d 98?
49a 99e
50e 100 a

30.05.2015 23:39:32   Yorum Yap  
                   
   S.o
45 b
46 e
47a
48a
49b
50c
51d
52a
53d
54a
55d
56b
57d
58e
59b
60a
61e
62a
63b
64a
65d
66c
67e
68c
69b
70d
71b
72a
73a
74c
75b
76d
77c
78a
79e
80e
81c
82d
Arkadaşlar lütfen biri yardımcı olsun kaç yanlışın var acaba ? Yardımcı olsanız sevinirim

30.05.2015 20:31:30   Yorum Yap  
               
Misafir  Birazdan soylleyecem sana dogru ve yanlislarubi 30.05.2015 21:47:16    
Misafir  İns iyidir 30.05.2015 22:38:00    
S.o  İns iyidir 30.05.2015 22:38:42    
Misafir  37 sorudan 24 dogru 13 yanlis 30.05.2015 23:09:22    
Misafir  A KİTAPCIGINDAN 98.99.100 CEVAPLARI NDİR ALABLRMYM 30.05.2015 23:16:59    
   
   İTİRAZ
ARKADAŞLAR HERKEZ İTİRAZ ETSİN KALANLAR İTİRAZ EDİLDİĞİ ZAMAN GERİ PUAN VERİYOLAR BU YAŞANMIŞ BİŞEYDİR İTİRAZ ETME HAKKIMIZ VAR KALAN VE GEÇENLER İTİRAZ ETSİN .NEKADAR ÇOK İTİRAZ OLURSA OKADAR İYİ ..İYİGÜNLER
30.05.2015 19:43:23   Yorum Yap  
               
Misafir  Hicte oyle degil itirazlar hic bir ise yaramiyor 30.05.2015 22:06:42    
Misafirr  Yalan knusma itirazlarin 1 tanesini bile kabul ettiklerini gormedik anca para tuzagi sende bu isten para kazaniyosun anlasilann belli . demekki yine herkesi birakicaklar hem sinav parasi hemde itiraz parasi alicaklar . hakkimizi helal etmiyoruz bu işte en ufak parmagiii olann kimseyeee . öbür dünyada hesap işleri incedirrr bu dunyada yapsinlar bakalim yapcaklari kadar haksizligi diger dunyadada cok beklesinler yaparlar !!!!! 30.05.2015 22:20:33    
Misafir  Neyine itiraz ediyosyn anlamadim calisan icin iyi bi sinavdi evet bazi sasirtmacali sorular vardi bende dikkat etmeden yaptim kendi hatamdi simdi sorulari kontrok edince zr gelmiyo sinavdayken zor geldi yaptim simdi bakiyorum iyi bi sinavmis dun kitqpciga hicmi bakiyonuz diyen kisiyim ben daha sorulari kitapciktan teit etmeyi akil edemiyolar itiraz edelim diyolar edin arkadaslar 30.05.2015 22:47:43    
Ahmet1903.  Daha sonuclar aciklanmadan kime niye itiraz ediyorsunuz asya guvenligin cevap anahtarini takmayin yav cok hanlis var diyorlar 5 hazirani beklemek en iyisi 30.05.2015 23:01:20    
   
   talebelik01
ARKADAŞLAR ASYA GUVENLİK SİTESİNDEN BAKTİM SİLAHSİZ 67 DOGRUM VAR NASİL SİZCE GECERMİYİM
30.05.2015 14:53:02   Yorum Yap  
               
Misafir  Aradasim asya guvenlik sorularin cevaplarini kendilerini yayinlamis dogruluk payi yok sorulari tekar cozsene oturupta zaten bi cogu eski sorular evet asya guvenlik yanlis cevaplarda var ben kac gundur arastiriyorum sorulari tekrar cozuyorum sizde ogle yapin bulursunuz tahmini dogrunuzu 30.05.2015 23:02:40    
   
   Demetttt
100 sorudan 57 doğru siklarini hatirlamadıgim 24 soru arti gerisi yanlis gecermiyim bilmiyorummm :(((
30.05.2015 13:00:31   Yorum Yap  Diğer 3 yorumu gör
               
demettt  ikinci sınavda 58 kaldım zatenn yaaa 30.05.2015 15:13:58    
demettt  son hakkimida kullanmis bulunmaktayim kizim ateslendi o vaziyette sinava girdimm ins gecerizz 30.05.2015 15:15:30    
Misafir  demet hanım geçiceksiniz umarım 30.05.2015 15:31:25    
7575  56 sınavdan 57 aldım 57sınavdn 59 aldım bunda bakalım hayırlısı evet hep para tuzagı
30.05.2015 17:25:54    
Misafirrr  Kim ne derse desin para tuzagi arkadas . benim bu 2. Girisim sinava ben diger sinavda 70den fazla yaptim 59da biraktilar hakkimi hic helal etmiyorum . ben suan isime baslamis bile olucaktim. En ufak parmagi olan kimseye helal etmiyorum hakkimi . simdi isin yoksa dogru duzgun iş ariycaz daha bu seferde bi Haksizlik yapmazlarsaaa 30.05.2015 22:17:01    
   
   Misafir
Silahsız Başarılı ancak Silahlı Başarısız. Bir sonraki sınavın sadece silah kısmından sorumlu olur.
ATIŞ SINAVI İSABETLİ VURUŞ SAYISI 5 Yazılı:81 Silah:46 Atış:0

30.05.2015 07:46:59   Yorum Yap  
                   
   yok
temelden 81 silahtan 46 aldım taıştan hiç vuramadım silahsız geçebilirmiyim

30.05.2015 05:11:59   Yorum Yap  
                   
   Misafir
Not tutma kurallarindan degildir not defteri karalanamamaz
30.05.2015 04:53:33   Yorum Yap  Diğer 3 yorumu gör
               
Misafir  arkadslar A kitapcının 98.99.100 cevap anahtarını sylermsnz... 30.05.2015 11:01:32    
Misafir  cvp A a sıkkı net cevap not defterı bos bırakılmamalı ........aksını soleyen ıtırazı olan warsa buyursun soleesın .... 30.05.2015 11:30:45    
geçtigeçecek  cevap kesınlıkle a şıkkıdır 30.05.2015 13:46:06    
7575  evet cevap a şıkkı bende onu yaptım neye dayanarak oş bırakıyosunuz yapan arkadaşlar 30.05.2015 17:29:42    
Misafir  bende öle yaptım ama yayınlanan cevp anahtarına göre e şıkkı kim doru sölüyo kiminki yanlış anlamadım valla bu işde bi lik var 30.05.2015 18:32:11    
   
   Misafir
Halk dilinde dinamit de var cali var
30.05.2015 04:51:23   Yorum Yap  
               
Misafir  Googleye yazin sorulan soru larin hepsi cikiyor bu nasil bir soru 30.05.2015 04:56:11    
   
   Misafir
Ozel hukme bagli aranmayan kisi diye bir soru vardi devlet sanatcilarimi dogru cevap
29.05.2015 23:01:51   Yorum Yap  Diğer 3 yorumu gör
               
Misafir  bu diplomat yazan arkadaş hangi akla hizmet diplomat diyosun elinde kursun kitabıdamı yok açta bi bak 29.05.2015 23:53:46    
Misafir  ARANMASI ÖZEL HÜKME BAĞLI KİŞİLER
-Cumhurbaşkanı, -Milletvekilleri -Diplomatik dokunulmazlığı bulunanlar -Hakim ve savcılar -Avukat büroları -Noterler
ya bi okuyun hiçmi okumadınız hiçmi soru çözmediniz
29.05.2015 23:59:03    
Misafir  cvp ne kardesım 30.05.2015 00:13:39    
Misafir  Devlet sanatcilari 30.05.2015 00:56:49    
Misafir  yayınlanan cvp anahtarına göre millet vekilleri anlamadım ben bu işi 30.05.2015 18:33:15    
   
   kral 34
sitede çalışan güvenlikçi arkadaşlar maaşınız nasıl acaba?
29.05.2015 22:33:09   Yorum Yap  
               
Misafir  1000 29.05.2015 22:55:55    
Misafir  kardeşimm 1000 mi kaç saat 29.05.2015 23:04:59    
Misafir  14 saat kardeşim gececi 1 gün calışıyorum 1 gün izinli 30.05.2015 00:19:48    
kral 34  Cok azmis be 30.05.2015 16:29:22    
   
   Misafir
Arkadaslar a kitapcik 1 soru ogg gorev alani disina cikar mi bu sorunun cevabi ne degerlendirelim lutfen 1 puan bile cok onemli 59 kalirsaniz yorumlari gorelim degendirelim
29.05.2015 21:38:03   Yorum Yap  
               
Umut esr  Arkadasim 5188 kanun da baktim suc ilslendikten sonra suclunun gorev alani disana ciksa bile o guzergah guzerboyu oldu icin takip edebilr. Ayriyetten bir soru da vardi asagidakilerden hangisi guzergah boyu sayilir die suclu takibi,kisi koruma,cenaze toreni,para nakil cevap hepsi olcak senin sordun sorunun cevabida burda var. 29.05.2015 22:28:25    
   
   kavacık gs
arkadaslar soruların yayınlandıgı siteyi atar mısınız
29.05.2015 20:38:02   Yorum Yap  
               
Misafir  Asya ogg yaz cikiyor 29.05.2015 21:32:59    
   
   Misafir
Arkadaslar tahminime gore 69 net cikiyor ama ogg egitim kurslarinin cevaplarina gorede 57 kaliyor
29.05.2015 20:29:11   Yorum Yap  
                   
   ahmet kılınç
Arkadaşlar b kitapçığın silah soru cvplarını yazmışınız ama temel eğştim cvpları yok kimden nereden bulabiliriz
29.05.2015 19:24:47   Yorum Yap  
                   
   urfalı63
B kitapçığı cevap anahtarı hakkında bilgisi olan varmı
29.05.2015 18:25:49   Yorum Yap  
                   
   Misafir
beyler ben özel guvenlik olarak işe girdim sigorta yapıcaz dediler 10 gundur e devleten bakiyorum calisan gorunmuyorum sigortam odenmemis calıstıgım yerde diger guvenlikler bana cok agresif davraniyor santiyede calisiyorum zirayetci defteri tutuyoruz gireni cikani işcileri yaziyoruz hata yapinca yanimdaki guvenlik bana cok sinirli davraniyor
29.05.2015 18:13:06   Yorum Yap  
               
Esesli  40 gün geçmeden e devletten sigortani goremessin yapmislardir sigortani sıkıntı yapmayın 29.05.2015 20:56:51    
   
   Misafir
Arkadaslar asys ogg akitapcic cevaplarina gore 57 cikiyor benim dogru degildir isallah
29.05.2015 16:27:51   Yorum Yap  
               
Mapavrili  Nerden baktın cevaplara sen hocam 29.05.2015 16:34:16    
   
   zeynep 65
silahsız a kıtapcıgı yardımcı olurmusunuz lütfen kac dogrum var acaba sadece bunları bılıyorum
1b
2e
3d
4d
5c
6a
7d
8e
9e
10c
11d
12e
13d
14e
15e
16a
17c
18d
19d
20e
21a
22e
23b
24e
25e
26a
27a
28c
29d
30a
31c
32b
33b
34b
35c
36d
37b
38d
39c
40c
41e
42b
43e
44e
45b
46e
47a
48d

29.05.2015 16:21:52   Yorum Yap  Diğer 1 yorumu gör
               
dark  genellık olarak basarılı 29.05.2015 19:30:22    
Misafir  dark hangi ara baktında başarılı dedin milleti kandırma 29.05.2015 19:43:05    
dark  kardesım bazı soruları zaten bılıyorum zeynep 5 6 soru harıc neredeyse cogunu dgru yapmıs ıtrazın warsa sende bakarsın emın olduklarına emın degılsen senım yapmıs oldugun sorular yannıstır 29.05.2015 19:45:06    
Misafir  sus ya kızı ayarlicam diye gözüne gidiyorsun ayıp beee
29.05.2015 20:52:37    
dark  al ıste ne kadar gerızekalısım sen düşüne düşüne bunnu mu dusundun cok yazık sana kardesım acıncak haldesın.....mıllete burda yardımcı oluyoruz sen ne dıyosun serserı.. 29.05.2015 21:07:09    
   
   ozantr11
58 dönem kesin silah cevapları B kitapçığı
1-E
2-E
3-C
4-C
5-C
6-A
7-D
8-B
9-A
10-A
11-A
12-B
13-D
14-C
15-C
16-B
17-D
18-A
19-C
20-C
21-A
22-A
23-E
24-C
25-B

29.05.2015 16:13:01   Yorum Yap  
               
geçtigeçecek  emın mısın kardesım 29.05.2015 18:12:55    
geçtigeçecek  tamamdır kardesım baktım hepsı dogrudur dedıklerının 25 te 22 yapmışım :) 29.05.2015 18:17:21    
Ahmet1903.  2 yanlis yapmisim :( 29.05.2015 19:39:11    
   
   ozantr28
58 dönem kesin silah cevapları B kitapçığı
1-E
2-E
3-C
4-C
5-C
6-A
7-D
8-B
9-A
10-A
11-A
12-B
13-D
14-C
15-C
16-B
17-D
18-A
19-C
20-C
21-A
22-A
23-E
24-C
25-B

29.05.2015 16:12:37   Yorum Yap  
                   
   geçtigeçecek
arkadaşlar uygulama atışında 25 mermıden en az 15 ı ısabet etmesı ıcın atılan 25 mermıden 12 yada 14 u ısabet ettıgınde onu 15 e tamamlamak ıcın ek 25 mermı daha verıyorlarmıs herhalde 15 e tamamlamak ıcın bana verılmedı 12 vurmustum ılla 15 olmalı glıba bilgisi olan?
29.05.2015 16:12:25   Yorum Yap  Diğer 1 yorumu gör
               
Ahmet1903.  Ben de 25 te 15 yapana kadar tekrar atis yapman lazim diye biliyorum 29.05.2015 16:26:21    
geçtigeçecek  ahmet ben 12 vurdum fakat bana tekrar atacaksın 15 vurana kadar dıye bısey dıyen olmadı 29.05.2015 16:29:25    
Ahmet1903.  Bilmiyorum kursu ara sor bence 15 e tamamlamadilarsa ilerde sikinti olabilir . 29.05.2015 17:02:31    
Ahmet1903.  Ama sorun degil yav o 25 te 15 senin zorunlulugun degil kuraun zorunlulugu sen 15 vurana kadar eğitmek zorundalar yani seni baglamaz kursu baglar . 29.05.2015 17:05:29    
geçtigeçecek  aynen kardesım saol 29.05.2015 18:12:29    
   
   mardinkapılı
silahsız kimlik kartı silahlıda öönce çıkıyormu değimi
29.05.2015 16:03:38   Yorum Yap  
                   
   dark
ARKADASLAR ŞÖYŞE SÖYLÜYEYİM 58 . İNCİ DÖNEM SINAVINDA DUZGUN CALISAN NI INSAN 100 TEMELDEN COK RAHAT 50 WE UZERI ALIR SILAH DERSINEDE CALISAN 25 SORUDAN 25 INIDE YAPAR Kİ O KADAR ZOR DEGILDI SILAK SORULARI Kİ COK KOLAYDI ATISLARDA NE YAPTINIZ BILMEM AMA BEN ATISTA 5 TE 3 YAPTIM SILAH SORUSUNDAN 25 TE 22 BEKLIYORUM WE TEMELDEN 50 YAPSAM GECIYORUM KI HER TURLU ALIRIM 50 WE UZERI SIZINDE BU SINAVI BASARIYLA GEÇMENIZ DILEGIYLE HERKES INS GECER ALLAHAIN TAKTIRINE KALMIS EGER SORACAGINIZ SORU FILAN WARSA BU BASLIK ALTINDA SORUN BERABER DEGERLENDIRIRIZ.......
29.05.2015 15:42:30   Yorum Yap  Diğer 7 yorumu gör
               
Misafir  arkadşlar 98.99.bide 100 inci sorunun cevabını alsam ya
29.05.2015 18:46:48    
dark  98 D
99 E
100 B
B KIAPCIGI ICIN
29.05.2015 19:46:52    
Misafir  dark ben kemal çetin istek yolladim kabul edermusun 29.05.2015 20:56:53    
Misafir  a kitapcıgı syledim. 98 99.100 cevabını slermsnz 30.05.2015 00:50:31    
Misafir  Dark temel 100 soruda 50 yapmak yetiyor mu 60 şart değil mi 30.05.2015 16:15:27    
   
   ahmet1903.
Bu asya guvenlikten kurs alipta sinavi gecebilen cikarsa valla helal olsun :)
29.05.2015 15:09:06   Yorum Yap  
               
Misafir  genelde bazı ögg kurs lar kendılerı cevaplandırıyor içindende yanlış çıkabiliyor. 29.05.2015 15:14:26    
Ahmet1903.  Ben zaten EKOL guvenliktenim. asyanin paylastigi cevap anahtarina gore yazdim :) 29.05.2015 15:30:19    
Misafir  ahmet o zman yanlıs yapmsndr 29.05.2015 15:36:18    
Ahmet1903.  Cevap anahtari paylasmislar 15 tane yanlis yapmislar cevap anahtari da ben kendi sinavimla karsilastirmadim bile yorumlari okuyunca :) 29.05.2015 15:42:47    
   
   geçtigeçecek
arkadaslar uygulama atışında 25 atıştan 15 in altında vuran var mı
29.05.2015 14:06:23   Yorum Yap  
                   
   gulsen
Dogru cevaplar verseler biz kendimizde hasaplariz

29.05.2015 14:03:14   Yorum Yap  
                   
   DUYGUUUU
ARKADAŞLAR BENCE ASYANIN VERDİĞİ CEVAPLARIN ÇOĞU YANLIŞ ASYANINKİNE GÖRE BENİM SONUÇ 61 ÇIKIYO GÜVENLİK MÜDÜRÜYLE ÇÖZDÜK 72 ÇIKIYO
29.05.2015 13:55:06   Yorum Yap  
               
geçtigeçecek  ne asya ne avrupa nede başka biri sadece 5 haziran :) 29.05.2015 13:58:22    
duyguuuu  aynenn hiç yanls cevaplara bakıp can sıkmaya gerek yok 5 haziranı beklemek en iyi çözüm :) 29.05.2015 14:04:40    
   
   dark
beyler asyanın vermıs oldugu cevapların 10 15 tanesı kesınlıkle yanlıs ornegın not yazma da hangısı yanlıs dıyo bos sayfa bırakılmamalı olucak e sıkkı nı ısaretlemısler ılk yardımda neler yapılmalı cvp hepsı olacagına c sıkkı demıs ınanmayın beyler ....
29.05.2015 13:40:14   Yorum Yap  
               
duyguuu  bencede asyanın vermiş oldugu cevapların çoğu yanlış asyanınkinde sonuç 61 çıkıyo normalde özel güvenlik müdürüyle çözdük sonuç 72 çıkıyo asyanınkinde 61 29.05.2015 13:47:58    
Misafir  72 dir o zaman ;) 29.05.2015 13:56:18    
dark  takriben müdürle çözmüüş oldugunuz dgru olabılr ,lakin Asya nın cevap anahtarları dogru luk açısından pozıtif değil ...Doğrusu 5 Haziranı beklemekle mükellefiz :)) 29.05.2015 13:57:54    
duyguuu  inşallah :) 29.05.2015 14:02:41    
duyguuu  aynen hiç telaşlanmaya gerek yok merakla 5 haziranı beklemek en iyisi 29.05.2015 14:03:21    
   
   geçtigeçecek
silahtan 5te4 yaptım. silah sorusundan 25 te 21 yada 22 yaptım. 100 temel sorudan ise cevaplarıma göre 70 ve üzeri bekliyorum. ortalamam akabinde takriben 70 ve üzeri olabilir. yinede bilemeyiz ama eminim diyebilirim. hadi hayırlısı bakalım :)))
29.05.2015 12:49:06   Yorum Yap  
                   
   Misafir
silah atısından 5 te 3 yaptım sılah sorularından 25 te 22 yaptım temel 100 sorudan 50 alırsam gecerım ki ben zaten 50 uzerı garantı beklıyorum 56 alırsam ortalamam 70 oluyo 4 olsun ortalamam 70 yanı :D
29.05.2015 12:46:51   Yorum Yap  
                   
   asyam
Kıyafetleri tutusana örtü sarilmazmi o sorunun cevabıhepsi diye vverilmiş başı oluyo
29.05.2015 12:11:56   Yorum Yap  
               
dark  örtü ile sarılır kesın cvptır.. 29.05.2015 12:17:48    
duyguu  örtü ile sarılır net cevap bu 29.05.2015 12:36:04    
Misafir  aynen sze katılıuom yanls cevaplar onlar bazı kişi kendisi cevaplamıs cevap anahtarı demiş 10.15 tane yanlıs var mesala not tutma kuralı dgldir de 1 soru var cevap bos sayfa bırakılmalı olacak bu cevap anahtarlarını yayınlayan kişi karalama kagıdı gibi kullanılmamalıdır cevabnı verms anlıcanz yanls o cevap anahtarları 29.05.2015 13:31:04    
   
   Misafir
B kitapçıgi birinci soru bence e olmalı sizce
29.05.2015 12:09:17   Yorum Yap  
               
dark  E kesın cvptır 29.05.2015 12:18:05    
Gulsen  112 olucak demi 29.05.2015 14:05:59    
duyguuuu  bende 1. sorunun cevabını e yapmıstım ıns dogrudur 30.05.2015 09:27:13    
duyguuuu  b kıtapcıgının cevaplarını nerden bulabılırım arkadaslar 30.05.2015 09:28:59    
   
   Misafir
A kitapcik 1 soru c demisler dogrusu a degilmi bilen arkadaslar yardim lutfen
29.05.2015 12:07:58   Yorum Yap  
                   
   talebelik01
58.DÖNEM KESİN OLMAYAN A GRUBU SİLAHSIZ KİTAPCIĞI sizce kaç alırım
1a 51d
2e 51b
3d 53d
4d 54a
5a 55d
6a 56a
7d 57c
8e 58a
9b 59a
10b 60a
11b 61b
12d 62a
13d 63b
14c 64c
15e 65c
16e 66d ?
17c 67e
18e 68c
19c 69a
20e 70d
21c 71b
22c 72b
23b 73a
24d 74b
25d 75a
26a 76d
27a 77c
28d 78?
29d 79b
30a 80 b-c
31 d-b 81c
32b 82d
33b 83e
34c 84a
35c 85e
36e 86a
37b 87a
38b 88a
39b 89c
40c 90e
41c 91e
42b 92a
43d 93C-D
44e 94e
45b 95c
46c 96e
47a 97c
48d 98?
49a 99e
50e 100 a

29.05.2015 11:53:25   Yorum Yap  Diğer 6 yorumu gör
               
dark  dur kardesım beklemede kal bbn bı bastan bakayım senın sonuclara muhtemel alabılecegın kac beklemede kal 29.05.2015 15:46:33    
dark  kardeşim sneın cok rahat 60 we uzerı dogrun war hyrlıs olsun ... 29.05.2015 15:59:43    
Misafir  dark facebokk varsa ordan konuşalım mi 29.05.2015 17:10:57    
dark  mısafır kardesım tabıkıde benım adım gökhan demiray faceye yaz profıl resmım sımsıyah takım elbıse war sandalyede oturmus haldeyım bacak bacak ustune atarken gokhan demıray adımın yanında da dark yazıyo sen bulamazsan sen ısmını yaz ben bakıyım sana ıstek at bulursan 29.05.2015 17:14:48    
Misafir  gohkan özür dilerim ya bugun sınırlıydım engeli kaldırımısın lutfen kardeşim ırgınlık olmasın 29.05.2015 21:28:37    
   
   MehmetT
ARKADAŞLAR ÖZEL GÜVENLİK ŞİRKETİNİN AÇIKLAMIŞ OLDUGU A KİTAPCIĞI SİLAH SORULARI CEVAPLARI ASAGIDAKI GİBİ SONUÇLANANA KADAR NE KADAR OLSADA EMİN OLMAYIN TABİ HAKKINIZDA HAYIRLISI
1 c
2 a
3 b
4 d
5 c
6 c
7 a
8 d
9 e
10 e
11 b
12 a
13 a
14 a
15 a
16 c
17 c
18 b
19 d
20 a
21 c
22 b
23 c
24 e
25 c

29.05.2015 11:02:07   Yorum Yap  
               
Cerennnn  eğer bunlar doğruysa 5 yanlışım var 29.05.2015 14:23:41    
   
   MehmetT
Asya Güvenliğin cevap anahtarına baktım silah sorularından 22 doğrum var 2 atış yaptım / 68 temel den doğrum var :) darısı size arkadaşlar
29.05.2015 10:26:52   Yorum Yap  
               
Misafir  yanliş bunlar 16 soruya bakarsaniz anlarsiniz 31.05.2015 00:25:26    
   
   ahmet1903.
Asya guvenligin acikladigi cevap anahtarini kontrol eden var mi ben yanlis cevaplar vardr moralim bozulur diye bakmadim :)

29.05.2015 07:52:13   Yorum Yap  
               
Misafir  10 . 15 tane yanlıs var bu cevap anahtarında 29.05.2015 13:22:37    
   
   Misafir
A kitapcik 1 sorucevanini bilen varmi
29.05.2015 01:40:22   Yorum Yap  
               
Misafir  Arkadaslar asya ogg cevaplarina gore a kitapcik 1 soru yanlis degilmi dogru cevap a degil mi 29.05.2015 12:01:15    
talebelik01  bende 1 a yaptım 29.05.2015 12:06:16    
   
   anlamsız
yaptigimiz yorumlar neden siliniyorrr
29.05.2015 01:11:56   Yorum Yap  
                   
   Misafir
58.ÖZEL GÜVENLİK SINAVI CEVAPLARI SİLAH BİLGİSİ
CEVAPLARI
1 c 26 e 51 d 76 d 1 c
2 e 27 a 52 b 77 c 2 a
3 d 28 c 53 d 78 b 3 b
4 d 29 e 54 a 79 b 4 d
5 e 30 a 55 d 80 e 5 c
6 a 31 b 56 a 81 c 6 c
7 d 32 b 57 c 82 b 7 a
8 e 33 b 58 e 83 d 8 d
9 b 34 c 59 a 84 b 9 e
10 c 35 c 60 a 85 e 10 e
11 b 36 c 61 b 86 d 11 b
12 e 37 b 62 a 87 a 12 a
13 d 38 b 63 b 88 a 13 a
14 c 39 c 64 b 89 e 14 a
15 e 40 c 65 e 90 e 15 a
16 a 41 c 66 e 91 e 16 c
17 c 42 b 67 d 92 a 17 c
18 e 43 d 68 c 93 e 18 b
19 d 44 e 69 a 94 e 19 d
20 e 45 b 70 d 95 c 20 a
21 a 46 c 71 b 96 a 21 c
22 c 47 a 72 b 97 c 22 b
23 b 48 d 73 a 98 d 23 c
24 d 49 a 74 c 99 c 24 e
25 e 50 c 75 b 100 a 25 c

29.05.2015 01:03:05   Yorum Yap  Diğer 3 yorumu gör
               
DEMETTTT  nasıl insan bunlarr yaa kime inanıcaz şaşırdık valla :((( 29.05.2015 01:29:48    
Misafir  farkına vardınmı demet yanlıs bazı cevap anahtarları 29.05.2015 01:38:16    
Misafir  arkadaslar bende sizin gibi sınava giren biriyim gordum yardım amaçlı yazdım bütün soruları tek tek kontrol etmedim 29.05.2015 02:18:37    
Misafir  yardım amaclı yazdında cevapların 10 15 tane yanlıs var burda kimsenin kafasını karıstırmayın lütfen... 29.05.2015 13:20:55    
Misafir  1e 2a 3e 4b 5c 6d 7a 8d 9b 10e 11a 12b 13e 14a 15a 16b 17a 18b 19d 20e 21c 22b 23c 24b 25d 26a b kitapçık sunada bi bak sana zahmet kardeşim 30.05.2015 23:14:52    
   
   Misafir
58.ÖZEL GÜVENLİK SINAVI CEVAPLARI SİLAH BİLGİSİ
CEVAPLARI
1 c 26 e 51 d 76 d 1 c
2 e 27 a 52 b 77 c 2 a
3 d 28 c 53 d 78 b 3 b
4 d 29 e 54 a 79 b 4 d
5 e 30 a 55 d 80 e 5 c
6 a 31 b 56 a 81 c 6 c
7 d 32 b 57 c 82 b 7 a
8 e 33 b 58 e 83 d 8 d
9 b 34 c 59 a 84 b 9 e
10 c 35 c 60 a 85 e 10 e
11 b 36 c 61 b 86 d 11 b
12 e 37 b 62 a 87 a 12 a
13 d 38 b 63 b 88 a 13 a
14 c 39 c 64 b 89 e 14 a
15 e 40 c 65 e 90 e 15 a
16 a 41 c 66 e 91 e 16 c
17 c 42 b 67 d 92 a 17 c
18 e 43 d 68 c 93 e 18 b
19 d 44 e 69 a 94 e 19 d
20 e 45 b 70 d 95 c 20 a
21 a 46 c 71 b 96 a 21 c
22 c 47 a 72 b 97 c 22 b
23 b 48 d 73 a 98 d 23 c
24 d 49 a 74 c 99 c 24 e
25 e 50 c 75 b 100 a 25 c

29.05.2015 01:03:02   Yorum Yap  
               
Misafir  arkadasım bu cevap anahtarları yanlısssss 29.05.2015 01:17:23    
Banuu  Ben silah cvp tek tek baktim cvp cogu dogru a kitacigi
29.05.2015 02:40:24    
Misafir  ben hepsine yanlıs demedimki bazıları yanlıs 29.05.2015 10:45:13    
Misafir  26.soru dogru cevabı a dır 29.05.2015 13:55:41    
   
   Neden silindi ??
Biraz önce as ogg de cevap anahtarı açıklanmış diyen arkadaşın mesaj neden silindi ?????
29.05.2015 02:50:19   Yorum Yap  Diğer 5 yorumu gör
               
Misafir  aynen katılıyorum yanlıs cevaplar cok 29.05.2015 01:23:27    
ipin ucundayız...  sınırdayız 50 altına düşmem an meselesi o yüzden bekleyemiyorum bulmamız lazım .kafa bari karıştırmasalr bari 29.05.2015 01:27:45    
Misafir  msj silinmedi bn silmedim hem yanlış diyorsunuz bende baktım a kitapcıgı cvpları bnce dgru gibi hepsine degil bazı sorulara baktım yanlışmı dogrumu diye dogruydu 29.05.2015 02:17:01    
Misafir  ben hepsine yanlıs demdimki bazıları yanlıs 29.05.2015 10:46:14    
geçtigeçecek  yanlış cevaplar vermiş site mesela ılk yardımla ılgılı soru hepsı olacak ve ben dili sen dili vardı oda sen dili olacak 1 2-3 tane daha yanlış cevaplar vardı asya ögg de 29.05.2015 12:46:43    
   
   cevap nedır
4. Aşağıdaki parçalardan hangisi yarı otomatik bir tabancanın sürgü bölümünde yer almaz?
A) Tırnak yayı B) Gez C) İğne
D) Horoz E) Arpacık

29.05.2015 01:37:48   Yorum Yap  
               
Hakan...  Horoz 29.05.2015 02:31:27    
Ahmet1903.  Ben bunu igne yaptim 29.05.2015 07:24:29    
   
   Misafir
Ogg egitim kurslari çıt yok neden merakta birakiyorsunuz paylasin cevaplarida hatirladiklarimiz sorulara bakalim
29.05.2015 01:37:03   Yorum Yap  
               
Misafir  Sorular aciklanmis zaten kurslar paylasinda bakalim cevaplara 29.05.2015 01:40:33    
Misafir  bazı cevaplar yanlıs ama 29.05.2015 02:36:49    
Misafir  bazı cevaplar yanlıs ama 29.05.2015 02:48:39    
   
   Misafir
Cevap anahtarlarini neden ogg egitim kurslari cozmuyor sorular aciklandi yasakmi yardimci olmuyor kurslar
29.05.2015 01:26:00   Yorum Yap  
               
Misafir  Aynen bu kurslar neden yardimci olmuyor 29.05.2015 01:27:46    
Misafir  57 sinavda karsiyaka ogg kursu cozmustu 29.05.2015 01:29:03    
Misafir  Arkadaslar sorulara bakiyorum 67 dogrum var hayirlisi isallah hepbirlikte geceriz 29.05.2015 01:31:39    
   
   DEMETTT
b kitapcigi benim yaptigim siklar kazanırmiyim bilemedim son hakkimdi 3 sinava girmedim zaten 4 hakkimida kullais bulunmaktayim 1e 2a 3? 4? 5C 6C 7B 8D 9A 10D 11D 12C 13A 14A 15E 16B 17A 18B 19C 20B 21? 22C 23C 24A 25D 26B 27D 28B 29E 30B 31D 32C 33? 34? 35D 36C 37D 38? 39C 40E 41D 42? 43A 44? 45? 46C 47A 48E 49E 50C 51A 52C 53? 54E 55? 56B 57E 58? 59B 60? 61A 62? 63E 64B 65? 66? 67E 68D 69C 70E 71A 72C 73A 74? 75E YORULDUMM SIMDIKILIK BU KADAR YAZDIM
29.05.2015 01:11:47   Yorum Yap  Diğer 4 yorumu gör
               
Misafir  o cevaplar yanlıs... 29.05.2015 02:36:15    
DEMETTTT  yanlis olan neyy pardonn ? 29.05.2015 02:37:56    
DEMETTTT  a cvp hangi sitede acaba ? 29.05.2015 02:39:17    
Misafir  sze gercek sylüyom cogu yanls onlarn 29.05.2015 01:08:45    
mustafa47  yanlış çok 50 ye kadar 28 doğrun var...
29.05.2015 09:59:30    
   
   Misafir
arkadaşlar kırıkkalede iş imkanı bayanlara cok zor diyolar ne yapıcam bilmiyorum
29.05.2015 00:46:05   Yorum Yap  
               
dark  ızmır alıaga ya gelen yaşar işsiz kalan olmaz guvenlıkte adamlar sneı kaponın onunden gelıp alıyo lar maaslarda 1 500 altında degıl 29.05.2015 21:10:44    
   
   kavacık gs
düşünüyorumda 60 tane dogrum çıkar mı diye de çıkmaz herhalde :)
29.05.2015 00:14:14   Yorum Yap  
                   
   diyarbakırlı
Arkadaşlar diyarbakırda güvenlik kartını alan varmı? benimki hala cıkmadı ya.
29.05.2015 00:11:10   Yorum Yap  
                   
   Hakan...
Silah 96-98 geliyo arkadaşlar diğer sorulardan 50+ çıkıyo 60 ı geçemezsem kazanamıyomuyum
28.05.2015 19:41:53   Yorum Yap  
               
geçtigeçecek  100 sorudan 50 bılırsen kazanıyorsun 28.05.2015 19:57:41    
Merveeeeee  60 degil miydi baraj 28.05.2015 22:47:35    
Ahmet1903.  Birinden 70 aldiginda digeri icin 50 oluyor baraj silahlida . Solah 70 geldiginde sinavdan 50 veya sinav 70 geldiginde atistan 50 alman yetiyor. 29.05.2015 07:26:54    
   
   DEMETTTTT
böyle olmuycak ya en iyisi sonuçların açıklanmasını beklemek ;(
28.05.2015 19:16:38   Yorum Yap  
               
geçtigeçecek  bencede doğru olan bu zaten. beklemek. 28.05.2015 19:27:56    
barış84  demet sen burdaki yorumlara kafa yorup canını sıkma 5 haziranı bekle.ben bir önceki sınavdan öncede burda konuşanları gördük 28.05.2015 22:16:50    
   
   Gerçek
Merhaba lar herkese Tüm özel güvenlik kartı olan Ö.g.g duyurulur istanbul avrupa yakasında bulunan AVM projesine güvenlik görevlisi alınmakta dir.Bay bayan çalışma sistemi 2 on 1 of şeklinde net ücret 1.500 tl mesai yaparsan izinli gününde 88 tl mesai ücreti yani bir ay full calisirsan 2.500 tl net ücret tüm o.g.g duyurulur irtibat 0531 717 03 58

28.05.2015 19:15:54   Yorum Yap  
               
Misafir  12 saat 1500 tl parayamı çalıştırıcaksınız inş kapatıcaklar sizi az kaldı 29.05.2015 01:13:12    
   
   Bozkurttttt
43. Koruma görevlisi ?Zeynep? koruduğu insanı yönelik bıçaklı saldırı yapılacağı ihbarını alır. Zeynep kalabalıkta öncelikle neye dikkat etmelidir?
A) İnsanların ellerine
B) İnsanların eşkâline
C) İnsanların kıyafetine
D) İnsanların gözlerine
E) İnsanların yüzüne

28.05.2015 19:03:28   Yorum Yap  Diğer 4 yorumu gör
               
Misafir  doğeu cvp a sıkkı 28.05.2015 22:48:30    
Misafir  eşkal diyenlen bu sınavda kalma ihtimali yüksek olan arkadaşlardır kendilerine dua edelim kalmamaları için yoksa durumları vahim
29.05.2015 01:19:30    
mustafa47  cevap a
29.05.2015 10:05:34    
Isimsiz  Tabiki eskalina adam bicagi niye elline alsin biyerine. Sokar 29.05.2015 15:41:25    
abdulmecit  eline bakarsın öncelikle 29.05.2015 16:33:57    
   
   Bozkurttttt
42. Gözaltına alınacak bir topluluğu çevirmek ve topluluğa katılımların olmasını engelleme amacı ile kullanılan düzen aşağıdakilerden hangisidir?
A) Çember düzeni
B) Ekip düzeni
C) Kama düzeni
D) Hat düzeni
E) Hepsi

28.05.2015 19:02:25   Yorum Yap  
               
Misafir  cevabına smdi bktm cember düzeni bu 28.05.2015 20:52:14    
abdulmecit  zaten çevirmek diye soruda veriyor :) 29.05.2015 16:35:12    
   
   Bozkurttttt
41. Aşağıdakilerden hangisi güvenlik kuvvetlerinin topluluklara müdahale ederken uymak zorunda olduğu ilkelerden biri değildir?
A) Profesyonel olma
B) Paniği önleme
C) Tahriklere engel olma
D) Taraf tutma
E) Teknolojiden faydalanma

28.05.2015 19:01:17   Yorum Yap  
               
Misafir21  D / Taraf Tutma 28.05.2015 20:43:46    
   
   Bozkurtttttttt
40. Aşağıdakilerden hangisi toplumsal olaylarda gösteriye katılan gruplardaki psikolojik özelliklerden birisidir?
A) İrade zayıflığı
B) Duygusallık
C) Özenti
D) Taklit
E) Hepsi

28.05.2015 18:59:17   Yorum Yap  
               
Misafir  İRADE ZAYIFLIĞI 28.05.2015 22:31:49    
Umut esr  Abi cevap hepsi cunku bir insann iradesi zayifsa duygusalsalda olur ozentide olur taklitde yapar dolayisiyla bir ust cevap hepsi. 28.05.2015 22:38:39    
abdulmecit  kendinizden düşünün cevap hepsi 29.05.2015 16:36:50    
   
   Bozkurtttttttt
39. Büyük grupları küçük gruplara bölmek ve yanlara doğru dağıtmak, grup içerisindeki liderleri, kışkırtıcı ve suçluları yakalamak, topluluk içerisinden yolu açmak amacıyla kullanılan düzen aşağıdakilerden hangisidir?
A) Hat düzeni
B) Kama düzeni
C) Çember düzeni
D) Grup düzeni
E) Hepsi

28.05.2015 18:58:58   Yorum Yap  
               
Misafir  kama düzeni.... 28.05.2015 20:52:38    
   
   Bozkurtttttttt
Dağılıyor görünüp tekrar toplanma? aşağıdaki hususlardan hangisini kapsar?
A) Olayların hazırlık safhasıdır
B) Olayları başlatma usullerindendir
C) Olayları bitirme usullerindendir
D) Yasadışı olaylarda polise karşı uygulanan eylem taktikleri
E) Hepsi

28.05.2015 18:58:35   Yorum Yap  
               
Misafir  bu soruları ezberledinmi o.O 28.05.2015 20:59:37    
YAHYA21  BEN D YAPTIM AMA GALİBA E OLMALI 30.05.2015 12:21:11    
   
   Bozkurtttttttt
37. Aşağıdakilerden hangisi fizyolojik etkilerine göre zehirleyici kimyasal maddelerden değildir?
A) Sinir gazları
B) Yakıcı gazlar
C) Boğucu gazlar
D) Göz yaşartıcı gazlar
E) Kan zehirleyici gazlar

28.05.2015 18:58:03   Yorum Yap  
               
haşmet  D şıkkı 29.05.2015 11:57:07    
   
   Bozkurtttttttt
36. Bir topluluğa girerek grubu suça teşvik eden onları tahrik eden kimselere ne ad verilir?
A) İhtiyatlı
B) Atılgan
C) Provokatör
D) Gönüllü E) Tesir altında kalan

28.05.2015 18:57:46   Yorum Yap  
               
Misafir  PROVOKATÖR 28.05.2015 22:35:08    
   
   Bozkurtttttttt
35. Aşağıdakilerden hangisi kalabalıkta panik oluşmasının sebeplerinden biri değildir?
A) Tehlikenin hissedilmesi
B) Kaçma imkânı konusunda belirsizlik
C) Kaçış yollarının kapanması
D) Ön ve arka bağlantısının kesilmesi
E) Hiçbiri

28.05.2015 18:57:27   Yorum Yap  
               
abdulmecit  soru biridir şeklinde cevap hepsi 29.05.2015 16:39:17    
YAHYA21  E OLMALI 30.05.2015 12:21:53    
YAHYA21  E OLMALI 30.05.2015 12:22:19    
   
   Bozkurtttttttt
34. Toplumsal yapıya yön veren ve topluma bir kişilik kazandıran ortak davranışların kalıbına ?? denir.
Yukarıdaki cümlede boş bırakılan yere hangi ifade gelmelidir?
A) Ortak hareket
B) Kollektif davranış
C) Toplum
D) Grup
E) Kültür

28.05.2015 18:57:08   Yorum Yap  
               
Misafir  CEVAP E 30.05.2015 12:22:53    
   
   Bozkurtttttttt
34. Toplumsal yapıya yön veren ve topluma bir kişilik kazandıran ortak davranışların kalıbına ?? denir.
Yukarıdaki cümlede boş bırakılan yere hangi ifade gelmelidir?
A) Ortak hareket
B) Kollektif davranış
C) Toplum
D) Grup
E) Kültür

28.05.2015 18:56:28   Yorum Yap  
               
abdulmecit  kültür diyorum varmı arttıran:D 29.05.2015 16:40:10    
   
   Bozkurtttttttt
33. Aşağıdakilerden hangisi grup türleri değildir?
A) Paniğe kapılmış grup
B) Atılgan grup
C) Saldırgan grup
D) Amaçlı grup
E) Anlamlı grup

28.05.2015 18:56:05   Yorum Yap  
               
Misafir  CEVAP E 30.05.2015 12:23:21    
   
   Bozkurtttttttt
32. Ayşe özel güvenlik eğitimi alarak, özel güvenlik görevlisi olmak istemektedir. Tanıdıkları aracılığıyla özel güvenlik kurslarını araştırmaya başla bir an önce kayıt yaptırmayı hedeflemektedir. Kızılay?da dolaşırken daha önce hiç fark etmediği özel güvenlik kurslarına ait tabelalar gözüne çarpmaya başlar.
Yukarıdaki örnekte olduğu gibi bazı uyaranların ilgi alanımıza girdikten sonra özellikle dikkatimizi çekmeye başlamasına ne ad verilir?
A) Antipati
B) Dikkat
C) Algıda seçicilik
D) Mobbing
E) Bilişsel çelişki

28.05.2015 18:55:44   Yorum Yap  
               
Misafir  C CEVAP 30.05.2015 12:23:55    
   
   Bozkurtttttttt
31. Stres insanlar üzerinde kısa ve uzun dönemde farklı etkiler gösterebilmektedir.
Aşağıdakilerden hangisi stresin uzun dönem etkilerine örnek olabilir?
A) Kalp çarpıntısı
B) Aşırı terleme
C) Ses titremesi
D) Kronik hastalıklar
E) Kızgınlık

28.05.2015 18:55:21   Yorum Yap  
                   
   Bozkurtttttttt
30. Özel güvenlik görevlisi Orhan, davranışlarından rahatsız olduğu vardiya amiriyle ilgili şikâyetlerini operasyon müdürüne iletir, operasyon müdürü de genel müdür yardımcısına iletir. Bu silsile sayesinde Orhan`ın şikâyeti en üst yönetim kademesine ulaşır ve sonunda çözüme ulaşılır.
Yukarıdaki durumda bahsedilen iletişim türü hangisidir?
A) Kişiler arası iletişim
B) Örgüt içi iletişim-Dikey iletişim
C) Empatik iletişim
D) Kişi içi iletişim
E) Örgüt içi iletişim-Yatay iletişim

28.05.2015 18:54:53   Yorum Yap  
                   
   Bozkurtttttttt
29. Etkili dinleme sürecindeki bir dinleyici aşağıdakilerden hangisini yapmalıdır?
A) Söz keser
B) Son sözü söyleme çabasında olur
C) Hem sözel hem de sözel olmayan mesajlara dikkat eder
D) Karşılık vermeden önce düşünmez
E) Dinlerken ne söyleyeceğinin provasını yapar

28.05.2015 18:54:23   Yorum Yap  
               
Misafir  Cevap E 29.05.2015 01:50:21    
Misafir  Hayır Cevap C dinlerken ne söyleyeceğinin provasını yaparken etkin bir dinleme yapamaz Doğru cevap C dir 29.05.2015 23:16:31    
   
   Bozkurtttttttt
28. Özel güvenlik görevlisi Ali, çalışmakta olduğu AVM?nin arıza nedeniyle kapalı olan A kapısında görev yapmaktadır. A kapısından giriş yapmak üzere gelen müşterileri, B kapısından giriş yapmaları için yönlendirmesi gerekmektedir.
Etkili iletişim ilkeleri çerçevesinde Ali nasıl hareket etmelidir?
A) Hiçbir şey söylemeyerek müşterilerin anlamasını beklemelidir
B) Arızaya ilişkin kısa bir bilgilendirme yaparak, B kapısını tarif etmelidir
C) A kapısından giriş yapılamayacağını söylemelidir
D) Beden diliyle B kapısını tarif etmelidir
E) A kapısına barikat çekerek kenarda beklemelidir

28.05.2015 18:54:02   Yorum Yap  
               
geçtigeçecek  cevap B 28.05.2015 19:59:59    
   
   Bozkurtttttttt
27. Aşağıdakilerden hangisi suçlayıcı, genelleyici ve çözümden uzaklaştıran kendini ifade etme türüdür?
A) Ben dili kullanmak
B) Empati
C) Sempati
D) Sen dili kullanmak
E) Eleştiri

28.05.2015 18:53:31   Yorum Yap  
               
geçtigeçecek  sen dili 28.05.2015 19:59:40    
mete  bu soruyuda hatırlıyamadım 29.05.2015 00:52:23    
   
   geçtigeçecek
herkes kendı bıldıgını soyluyor kımse bazı sorulardan emın degıl en ıyısı 5 hazıranı beklemek burda 70 bıldım dersın sınavdan 59 alırsın ....
28.05.2015 18:53:16   Yorum Yap  
               
misafirrrr  evet 70 beklediğim sınavdan 59da kaldım çünkü haksızlık yaptılar !!! o zaman ben burda milletin söylediğiyle 70 hesaplamadım soruları cevapları yayınladılar ben ordan baktımmm sınavdan cıkarkende yaptıklarımı kağıda yazdım kontrol ettim !!!!!! 28.05.2015 19:11:12    
Misafir  Kurslar halk egitim merkezlerinde neden verilmiyor 28.05.2015 19:16:02    
geçtigeçecek  misafirrr cevapları görmeden kendi kanaatınca 70 yaptıgına ınanıp sınavdan 59 aldıysan buna birşey diyemem fakat cevaplara bakıp 70 soru dogru yaptıgını bılıyorsan ve 59 dan kaldıysan bu işte birşey var derim.. fakat sınavdan sonra cevapların yüzde 10 luk kısmını verıyorlar.. senın zamanında cevapların tamverdilerse birşey diyemem.. haklıysan hakkını onlara zaten helal etmemişssinidr. allah büyük elbet öbür dünyada kazanan sen olacaksın... 28.05.2015 19:27:13    
ERAYY  aynn kardeş geçen sınavda hesapladım 65 bi bktm 59 dan kalmışım itiraz da etmedim 29.05.2015 16:52:25    
   
   Bozkurtttttttt
26. Aşağıdakilerden hangisi empatinin ilk aşamasıdır?
A) Kendimizi anlatmaya çalışmak
B) Olayı karşı tarafın anladığı gibi anlamaya çalışmak
C) Karşıdakini etkili bir şekilde dinlemek
D) Karşıdakini anladığımızı ifade etmek
E) Kendimizi beden diliyle ifade etmeye çalışmak

28.05.2015 18:53:12   Yorum Yap  
               
Misafir  b şıkkı
28.05.2015 23:49:51    
   
   Bozkurtttttttt
25. Aşağıdakilerden hangisi iletişimin temel özelliklerinden değildir?
A) İletişim süreci bir bütündür
B) Etkili iletişim, iletişim kuranların aktif olması ile gerçekleşir
C) İletişim kişiye değil kişiyle yapılır
D) İletişim tek yönlü bir süreçtir
E) İletişimde hem sözel hem de sözel olmayan mesajlar vardır

28.05.2015 18:52:24   Yorum Yap  
               
Misafir  D ŞIKI
29.05.2015 00:31:14    
mete  bu soruda hangi sik yaptım hatırlayamadım 29.05.2015 00:50:30    
   
   Bozkurtttttttt
24. Aşağıdakilerden hangisi beden dili öğelerinden değildir?
A) Sözcükler
B) Vücut duruşu
C) Mimikler
D) Jestler
E) Göz teması

28.05.2015 18:52:02   Yorum Yap  
               
mete  a secenegi 29.05.2015 00:49:39    
   
   Bozkurtttttttt
23. Kişiler arası yüz yüze iletişimde karşı tarafa verilen mesajların etkisini en çok arttıran iletişim öğesi hangisidir?
A) Fiziksel temas
B) Mekân kullanımı
C) Beden dili
D) Araçlar
E) Kelimeler

28.05.2015 18:51:24   Yorum Yap  
               
volkan
  cevap E
29.05.2015 12:56:19    
   
   Bozkurtttttttt
22. Kaynağın (verici) yolladığı mesaja hedefin (alıcı) verdiği cevap anl gelen iletişim süreci öğesi aşağıdakilerden hangisi ile adlandırılmaz?
A) Dönüt
B) Yansıma
C) Geri bildirim
D) Kanal
E) Geri besleme

28.05.2015 18:50:50   Yorum Yap  
               
Misafir  C ŞIKI
29.05.2015 00:31:47    
mete  bence e 29.05.2015 00:48:54    
Misafir  Dönüt - Yansıma - Geri Bildirim - Geri Besleme bu dört şık hedefin verilen mesaja tepkisinin adlarıdır. Kanal ise iletişimin gerçekleştiği ortamın ismindir Doğru cevap D) Kanal 29.05.2015 23:22:16    
Misafir  Misafir net ol hangi şık doğru
30.05.2015 07:46:12    
   
   osmannn
hangi siteden bakıyosunuz cevalara yazın burayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
28.05.2015 18:50:48   Yorum Yap  
               
dark  BİLDİĞİMİZ CEVAPLARI SOYLUYORUZ KARDEŞİM. 28.05.2015 18:52:43    
   
   Bozkurtttttttt
21. Aşağıdakilerden hangisi iletişim kurma amaçlarından biri değildir?
A) İhtiyaç karşılamak
B) Paylaşımda bulunmak
C) Etki altında bırakmak
D) Yönlendirmek
E) Tartışmak

28.05.2015 18:50:26   Yorum Yap  
               
mete  ben e yapdim 29.05.2015 00:48:11    
   
   Bozkurtttttttt
20. Genel olarak uyuşturucu maddelerle ilgili aşağıdakilerden hangisi yanlıştır?
A) Sinir sistemi üzerinde etki ederek akli, fiziki ve psikolojik dengeleri bozar
B) Fert ve toplumsal hayatta iktisadi ve sosyal çöküntü meydana getirir
C) Kullanıcılarda alışkanlık ve bağımlılık meydana getirir
D) Birçok ülkede alımı satımı ve kullanılması kanunlarla yasaklanmıştır
E) Ülkemizde sentetik uyuşturucuların tıbbi amaçla dahi olsa reçeteli satışı kesinlikle yasaktır

28.05.2015 18:49:51   Yorum Yap  
               
Misafir  sedat bunun cevabı ney ya
28.05.2015 20:37:48    
Misafir  sedat bunun cevabı ney ya
28.05.2015 20:37:50    
gökhannn  cevap kesin olarak e bende e yaptım 28.05.2015 21:43:52    
ziyaa  cevap e kırmızı recetelerle alınabilir 28.05.2015 23:14:40    
mete  evet kesınlıkle e 29.05.2015 00:47:19    
   
   Bozkurtttttttt
19. Esrar uyuşturucu maddesinin argoda ve kullanıcılar arasında isimlendirilmesi ile ilgili aşağıdaki seçeneklerden hangisi yanlıştır?
A) Aşk otu
B) Çalı
C) Gogo
D) Dinamit
E) Kubar

28.05.2015 18:49:15   Yorum Yap  
               
IiZmirli  Cevap d 28.05.2015 22:20:21    
mete  ben c yapdım ama bu soru a 29.05.2015 00:46:34    
Misafir  Bu sorunun cevabı çalı dinamit sarma şeklinde kubar toz halinde olan uyuşturucu 30.05.2015 03:04:07    
   
   Bozkurtttttttt
18. Yanmakta olan yağın üzerine su dökülünce hangi olay meydana gelir?
A) Söner
B) Yağ patlaması
C) Gaz patlaması
D) Yanmaya devam eder
E) Hiçbiri

28.05.2015 18:48:53   Yorum Yap  
               
newnobre  c)gaz patlaması
cevaplar daha önceki sınavlardan kesindir yani arastırıyorum kesinleri yazıcam
28.05.2015 21:26:49    
Misafir  B yag patlamasi kesin dogru cevap 28.05.2015 22:21:01    
Misafir  Newnobre gerizekalıms yag ve suyn gaz patlamasyla ne alakası var 28.05.2015 22:48:14    
ziyaa  yag patlaması
28.05.2015 23:15:31    
mete  ben b yapdım 29.05.2015 00:46:08    
   
   Bozkurtttttttt
17. Yoğun dumanlı bir yangın ortamında tahliye işleminde hangi davranışlar yapılır?
A) Ağız ve burun ıslak bez kapatılarak dizler üzerinde emekleyerek çıkılır
B) Koşarak çıkılır
C) Üst katlara kaçılır
D) Camları açarak seslenilir
E) Lambaları yakarak yol aranır

28.05.2015 18:47:59   Yorum Yap  
               
sinan y  a seceneği 28.05.2015 20:20:49    
mete  ben a yapdım 29.05.2015 00:45:44    
   
   Bozkurtttttttt
16. Yangın söndürme usullerinden olan boğma yönteminin tanımı aşağıdakilerden hangisidir?
A) Yangına su ile müdahale etmek
B) Yangının oksijen ile ilgisini kesmek
C) Yangını bölmelere ayırmak
D) Yanan cismi uzaklaştırmak
E) Yangını soğutarak söndürmek

28.05.2015 18:46:40   Yorum Yap  
               
sinan y  b seçeneği 28.05.2015 20:21:16    
newnobre  b) secenegi 28.05.2015 21:29:12    
mete  b evet 29.05.2015 00:45:21    
   
   Bozkurtttttttt
16. Yangın söndürme usullerinden olan boğma yönteminin tanımı aşağıdakilerden hangisidir?
28.05.2015 18:45:57   Yorum Yap  
                   
   Bozkurtttttttt
14. Buharlaşınca ateşle temas etmesi durumda kapalı yerlerde patlama, açık yerlerde parlama özelliğine sahip yanıcı madde hangisidir?
A) Benzin
B) Mazot
C) Zeytinyağı
D) Tiner
E) Gazyağı

28.05.2015 18:44:11   Yorum Yap  
               
Lütfi   A.benzin 28.05.2015 23:02:29    
mete  a benzin 29.05.2015 00:44:59    
   
   Bozkurtttttttt
13. Giysileri tutuşan bir insana nasıl müdahale edilir?
A) Su dökülür
B) Köpüklü Portatif Söndürücü kullanılır
C) Bir örtü ile sıkıca sarılır
D) Kuru Kimyasal Tozlu Portatif Söndürücü
E) Hepsi

28.05.2015 18:43:28   Yorum Yap  
               
Lütfi   E.hepsi 28.05.2015 23:01:48    
ziyaa  dogru cevap c dir bu lara inanıpta canınızı sıkmayın 5 haziranı bekleyin 28.05.2015 23:17:11    
Misafir  C DOGRU 29.05.2015 00:32:42    
mete  ben c yapdım 29.05.2015 00:44:41    
Lütfi   Arkadaslar özür.tabiki c 29.05.2015 21:55:24    
   
   Bozkurtttttttt
13. Giysileri tutuşan bir insana nasıl müdahale edilir?
A) Su dökülür
B) Köpüklü Portatif Söndürücü kullanılır
C) Bir örtü ile sıkıca sarılır
D) Kuru Kimyasal Tozlu Portatif Söndürücü
E) Hepsi

28.05.2015 18:42:32   Yorum Yap  
               
newnobre  cevap c) sıkkıdır 28.05.2015 23:56:48    
mete  evet c 29.05.2015 00:44:15    
   
   Bozkurtttttttt
12. Portatif yangın söndürücü tüplerini en etkili şekilde kullanmak için, aşağıdakilerden hangisi yapılmamalıdır?
A) Tüpleri bitene kadar sıkınız, yarım bırakmayınız
B) Yangının çıkış noktasından müdahale ediniz
C) Rüzgâra karşı durarak tek tek, art arda kullanınız
D) Rüzgârı, istikametine göre arkanıza alınız
E) Tüpleri aynı anda değişik yönlerden beraberce kullanınız

28.05.2015 18:42:10   Yorum Yap  
               
ziyaaa  cevap c 28.05.2015 23:18:10    
newnobre  evet cevap c) sıkkı 28.05.2015 23:55:48    
mete  bencede c ama ben yanlıs okudum soruyu ben d yapdım 29.05.2015 00:43:51    
   
   Bozkurtttttttt
11. Hangi yangın türünde köpük ve su kesinlikle kullanılmaz?
A) Elektrik
B) Petrol
C) Katı
D) Metal
E) Sıvı

28.05.2015 18:41:40   Yorum Yap  
               
newnobre  a- elektrik 28.05.2015 21:22:26    
mete  dogru cevap a 29.05.2015 00:43:02    
   
   Bozkurtttttttt
10. Komadaki hastada aşağıdakilerden hangisi kaybolur?
A) Solunum
B) Dolaşım
C) Nabız
D) Bilinç
E) Ateş

28.05.2015 18:40:41   Yorum Yap  
               
ziyaa  cevap d 28.05.2015 23:18:50    
newnobre  cevap d) bilinc 28.05.2015 23:55:03    
mete  d bilinç 29.05.2015 00:42:35    
   
   Bozkurtttttttt
9. Vücudumuzda oksijensiz kalmaya en hassas organımız hangisidir?
A) Beyin
B) Göz
C) Karaciğer
D) Böbrekler
E) Pankreas

28.05.2015 18:40:07   Yorum Yap  
               
sinan y  a seçeneği 28.05.2015 20:21:52    
newnobre  A) SECENEGİ 28.05.2015 21:30:10    
mete  ben yanlıs yaptım bu soruyu ben c yaptım 29.05.2015 00:42:11    
   
   Bozkurtttttttt
8. Hayvan ve böcek ısırmaları ile ilgili aşağıda verilen şıklardan hangisi yanlıştır?
A) Kedi-köpek gibi hayvan ısırmalarında hafif yaralanmalarda yara 5 dakika boyunca sabun ve soğuk suyla yıkanır
B) Kedi-köpek gibi hayvan ısırmalarında hasta kuduz ve/veya tetanos aşısı yaptırması konusunda uyarılır
C) Arı-akrep-yılan sokmalarında yaraya soğuk uygulama yapılır
D) Arı-akrep-yılan sokmalarında yara yeri hemen emilir
E) Akrep sokmalarında hasta yatay pozisyonda tutulur

28.05.2015 18:39:46   Yorum Yap  
               
muRat ö.  Doqru cevap : D Şeçeneqi 29.05.2015 00:33:35    
mete  bencede d 29.05.2015 00:41:32    
   
   Bozkurtttttttt
7. En sık rastlanan zehirlenme yolu hangisidir?
A) Solunum
B) Sindirim
C) Deri
D) Dolaşım
E) Boşaltım

28.05.2015 18:39:26   Yorum Yap  
               
NEWNOBRE  B) SİNDİRİM 28.05.2015 21:30:55    
Misafir  solunum kesin cevap 28.05.2015 21:37:59    
newnobre  yanlıs cevap yazmayın sindirimdir saglık bakanlıgı sitesinde bilgi mevcuttur 28.05.2015 23:54:14    
mete  ben a yapdım ama dogru cevap bılmıyorum 29.05.2015 00:41:05    
   
   dark
Madde 21 ? Özel güvenlik teşkilatı personeli, sendika, dernek ve siyasi partilere üye olamazlar.Bu yasağa uymayanların görevlerine ilgili kuruluşça son verilir. beyler bı soru wardı uye olamazlar o şık dogru yanı şık A şıkkı olucakk...
28.05.2015 18:39:23   Yorum Yap  
                   
   Bozkurtttttttt
6. Bilinci kapalı bir kişi ile karşılaştığınızda solunum yolunu en çok kapatan unsur olarak öncelikle neye dikkat etmeniz gerekir?
A) Kırılan dişlere
B) Gıdalara
C) Kravatın sıkmasına
D) Dile
E) Ağza alınan para, oyuncak gibi küçük cisimlere

28.05.2015 18:39:01   Yorum Yap  
               
Lütfi   D.dil 28.05.2015 23:07:38    
mete  dogrudur d 29.05.2015 00:40:13    
   
   Bozkurtttttttt
6. Bilinci kapalı bir kişi ile karşılaştığınızda solunum yolunu en çok kapatan unsur olarak öncelikle neye dikkat etmeniz gerekir?
28.05.2015 18:38:28   Yorum Yap  
                   
   Bozkurtttttttt
5. Kanamanın ciddiyeti aşağıdakilerden hangisine bağlı değildir?
A) Kanamanın hızına
B) Vücutta kanın aktığı bölgeye
C) Kişinin kan grubuna
D) Kanayan damarın çapına
E) Kanamanın miktarına

28.05.2015 18:38:00   Yorum Yap  
               
Misafir  c tabiki 28.05.2015 23:51:26    
newnobre  cevap c)sıkkı 28.05.2015 23:52:30    
mete  ben c yapdim 29.05.2015 00:39:35    
   
3365  yorumdan 100  yorum görüntüleniyor
 
           
 
 
                           
                           






                           




 
EN ÇOK OKUNANLAR
 aktif AÖF Kredili Sistem Sınıf Geçme, Puan Not hesaplama
 435362  kez okundu.

 aktif 29 Mart 2015 tarihli 57. ÖGG Özel Güvenlik Sınavı
 303902  kez okundu.

 aktif Devlet memurlarında bir kurumdan başka kuruma geçiş nasıl yapılır?
 253236  kez okundu.

 aktif Açık Lise AÖL Çıkmış Tüm Sorular
 235486  kez okundu.

 aktif 54.ÖGG Özel Güvenlik Sınav Soruları
 202286  kez okundu.

 aktif 57.ÖGG Özel Güvenlik Sinavi 29.03.2015 Soru ve Cevapları
 185304  kez okundu.

 aktif Yeterlilik Sınavı Kalktı, Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) geldi
 156133  kez okundu.

 aktif AÖF 2013 Tek ders sınav soruları cevapları
 111467  kez okundu.

























Online soru çöz
Online ÖGG Soruları
Online AÖF Soruları
Online Diyanet Soruları
Sınav soru cevap