sinav-soru-cevap-cozum-test-cikmis-sorular-ozel-guvenlik-ogg-motorlu
Ana Sayfa Forum Online Sorular Hakkımızda Komik Sorular İletişim Profilim Site Haritası      
 
                 Açıköğretim
                Özel Güvenlik
                 Ehliyet
                 Diyanet 
                 Açık Lise
                Polis Akademisi
                 Polis Koleji
                 POMEM
                 PMYO
                 İlkokul Programı


   
     
     Diyanet Soruları
     Kom.Yrd._soruları
     ÖGG Soruları 
     Açıköğretim Soruları 
     Ehliyet Soruları
     ÖMSS Soruları 
 
 
     AÖF Kredili sistem not hesaplama programı 
 
CANLI TV YAYINLARI
İzlemek istediğiniz kanalın logosuna tıklayınız
 SHOW STAR
TNT TNT
Skyturk
  madde Özel Güvenlik Sınavı ONLİNE sorular  
  madde Diyanet yeterlilik sınavı ONLİNE sorular  
  madde Güncel Sınav Bilgileri
  madde OSYM 2013 Sınav Takvimi
  madde Sınav Takvimi
  madde Ehliyet Sınav Takvimi
  madde Ehliyet Sınavı Puan Hesaplama
  madde SBS Puan hesaplama
_____________________________
  madde VİDEOLAR  
  madde SBS 2008 Matematik Çözümleri Videolu
  madde 2007-2008-2009-2010 KPSS Matematik soru çözümleri
  madde SBS Nedir?
  madde AÖF Soru İndirme Yöntemi
  madde 2011 SBS Sınavı Soru ve çözümleri (İtalyanca dahil)
_____________________________
  madde Özel Güvenlik Sınavı (ÖGG) Puan Hesaplama yeni  
  madde Özel Güvenlik sınavı soruları CEVAPLARI   
  madde Özel Güvenlik Görevlisi sınavı soruları heryerde var ancak cevapları sadece sitemizde bulunmaktadır.
_____________________________
 
YENİ ÜYELERİMİZ
aktif   sercan yavşan
aktif   MesuTSafa
aktif   hbayraktar
aktif   DAS
aktif   inter43
aktif   cemil96
aktif   mevlut
aktif   Ali_Vatansever
aktif   zülalece
aktif   takaramasu
aktif   alperenkdk
aktif   gul128
aktif   ayhanbey
aktif   fehade
aktif   mlk4646
aktif   engin37
aktif   26 ESES
aktif   bancur
aktif   Zey01nep
aktif   cakar
aktif   yaman02
aktif   emnssl
aktif   misafir kadir :)
aktif   almila
aktif   armila
 

* Dikkatimizden kaçan sınav varsa lütfen İletişim linkinden  bildiriniz 


EN SON YAPILAN YORUMLAR  
  aktif   Misafir
ARKADAŞLAR 57 SINAV NEZAMAN AÇIKLANCAK BİLEN VARMI.... devamı...
02.04.2015 12:39:57  Özel

  aktif   Misafir
ilk aldığınız sertifika 5 sene geçerli sonra yenileme sınavına girilmesi gerekiyor devamı...
02.04.2015 12:38:54  Özel

  aktif   paşalı
bilmiyom ama ben (C) heseepladım dogrumudr acaba devamı...
02.04.2015 12:38:32  Özel

  aktif   paşalı
yenileme sınavı 5 yılda bir oluyor güvenlik oldumu 5 yıl sonra bidaha sınava giriyorsun kimlini yenilemek için.. devamı...
02.04.2015 12:37:03  Özel

  aktif   Misafir
dogru cevap A bence devamı...
02.04.2015 12:35:58  Özel

  aktif   paşalı
bencede c şıkkı devamı...
02.04.2015 12:34:18  Özel

  aktif   paşalı
bence d şıkkı çünkü rapor sadece kagıt üzerinde yapılır. devamı...
02.04.2015 12:33:05  Özel

  aktif   Misafir
bence dogru cevap (e) devamı...
02.04.2015 12:31:40  Özel

  aktif   paşalı
ben ses dedektörü yaptım ama dorumu yanlısmı devamı...
02.04.2015 12:30:45  Özel

  aktif   Mrvvvv
Teşekkürler aaa devamı...
02.04.2015 12:21:08  Özel

  aktif   muratxxc
55:c olması lazım bacak damarından alınır yazıyor kitapta. devamı...
02.04.2015 12:10:48  Özel

  aktif   Misafir
a şıkkı tabi
devamı...

02.04.2015 12:05:46  Özel

  aktif   muratxxc
e şıkkı değildir diyor iyi okuyun. devamı...
02.04.2015 12:05:43  Özel

  aktif   Misafir
arkadaşım hem fiziki diyor fiziki kapı tipi metal dedektördür aynı andada elektronik cihazdır cevap:C
devamı...

02.04.2015 12:04:51  Özel

  aktif   adnn
rapor sadece sözlü yapılmaz gençler !! A devamı...
02.04.2015 12:03:57  Özel

   
sinavsorucevap
Sınav soru cevap

2014 yılı sınavı soruları cevapları cevap anahtarı


Site haritası
 

29 Mart 2015 tarihli 57. ÖGG Özel Güvenlik Sınavı

   29 Mart 2015 tarihli 57. ÖGG Özel Güvenlik Sınavı          29 Mart 2015 tarihinde yapılacak olan 57.Özel Güvenlik (ÖGG) ve 33. Yenileme sınavına hazırlanmak için sitemiz bulunmaz fırsat.
           Bilindiği gibi özel güvenlik temel eğitim ve yenileme sınavlarında sorulan soruların %60 i, daha önceki sınavlarda çıkmış sorular dan oluşmaktadır.(46-49. sınavlar maalesef epey zordu ve geçmiş sorular daha az çıktı ancak neyseki 50. Sınavda geçmiş sınav sorularından daha çok çıktı ve nisbeten daha kolaydı) Her yeni sınav bir öncekine göre daha zor oluyor ancak bu sizi yıldırmasın son sınavda da daha önceki yıllarda çıkmış sorulardan epey miktarda çıkmıştır.
          Aşağıdaki linke tıklayarak sitemizde hazırladığımız özel sistem ile özel güvenlik sınavına hazırlanabilir ONLİNE olarak soru çözebilirsiniz. Web sayfamızda sadece özel güvenlik sınavı ile ilgili yaklaşık 7500 (ve sürekli artan sayıda) soru bulunmaktadır. 
          Ayrıca Özel Güvenlik sayfamızda, çözdüğünüz soru sayısına göre kaç isabetli atış yapmanız gerektiğini, kaç puan alacağınızı hesaplayabilirsiniz. Online soru çözümü için aşağıdaki linke tıklayınız.
  
   
  
Sınav giriş belgeleri yayınlandı . 57. ÖGG Sınav giriş belgesini indirmek için aşağıdaki linke tıklayınız.

29.03.2015 tarihli 57. Özel Güvenlik Görevlisi sınavı giriş belgesini buraya tıklayarak açılan sayfaya TC kimlik numaranızı ve açılan sayfada bulunan güvenlik kodunu yazarak ulaşabilirsiniz. 

Şu an bu yazıyı okuduğunuza göre sitemize ulaşmışsınız çok şanslısınız.


Sınava hazırlanmak online soru çözmek için tıklayınız...
         
Yine sınavlara hazırlanmak için  özel güvenlik sınavı hazırlık ders notları 1, 2, 3, ... tavsiye ederiz.
Özellikle  silah bilgisi için özel güvenlik sınavı hazırlık ders notları 5 ten slayt gösterisi sayesinde hiç bilmeyen biri bile kolaylıkla silahın parçalarının öğrenebilir mutlaka görünüz
Başarılar.
Her zaman yayınızdayız sinavsorucevap.com ekibi
 
                 
    İLGİLİ KONULAR
  
29 Mart 2015 tarihli 57. ÖGG Özel Güvenlik Sınavı
57. ÖGG Özel Güvenlik Sınav Giriş Belgeleri
57.ÖGG Özel Güvenlik Sinavi 29.03.2015 Soru ve Cevapları
54.ÖGG Özel Güvenlik Sınav Soruları
53. ÖGG Özel Güvenlik Sınavı Sonuçları Açıklandı
14 Haziran 2014 tarihli Ehliyet Sınavı Soruları Yayınlandı
Özel Güvenlik Sınavında yapılan değişiklikler
Özel Güvenlik Sınavı 01.12.2013 (49.OGG) Soru ve Cevapları
Özel Güvenlikçilerin Maaşı Asgari Ücretin İki Katına Çıkacak
28-29 Temmuz 2012 AÖL Açıköğretim Lisesi Soru ve Cevapları
Özel Güvenlik Müracaatında Yapılacak İşlemler
41. Özel Güvenlik Sınavı Soruları ve Cevapları (41.ÖGG)
Özel Güvenlikçilere Yeni Görev
Özürlü memur seçme sınavı (ÖMSS) 29.04.2012 soruları ve cevap anahtarı
Özel Güvenlik Sınav Sonuçları açıklandı.
ÖZEL GÜVENLİK SINAVI HAZIRLIK ÇALIŞMA DERS NOTLARI - 6
ÖZEL GÜVENLİK SINAVI HAZIRLIK ÇALIŞMA DERS NOTLARI - 5 SİLAHIN PARÇALARI
ÖZEL GÜVENLİK SINAVI HAZIRLIK ÇALIŞMA DERS NOTLARI - 4
ÖZEL GÜVENLİK SINAVI HAZIRLIK ÇALIŞMA DERS NOTLARI - 3
ÖZEL GÜVENLİK SINAVI HAZIRLIK ÇALIŞMA DERS NOTLARI - 2
 
 Bu haber 260037 kez okundu.     3919 yorum yapıldı
Adı : Üye olmadan yorum ekleyebilirsiniz.
Yorum :
6 + 3 =     
       
   Misafir
ARKADAŞLAR 57 SINAV NEZAMAN AÇIKLANCAK BİLEN VARMI....
02.04.2015 12:39:57   Yorum Yap  
                   
   paşalı
ben ses dedektörü yaptım ama dorumu yanlısmı
02.04.2015 12:30:45   Yorum Yap  
                   
   muratxxc
45. Aşağıdakilerden hangisi detektör çeşitlerinden değildir?
A) Metal detektörleri
B) Gaz dedektörleri
C) Isı ve duman dedektörleri
D) Koklama dedektörleri
E) Ses dedektörleri

02.04.2015 11:59:22   Yorum Yap  
               
Misafir  bence dogru cevap (e) 02.04.2015 12:31:40    
   
   Mrvvvvv
Bu yenileme nedir ? Özel güvenlikte?
02.04.2015 11:32:49   Yorum Yap  
               
paşalı  yenileme sınavı 5 yılda bir oluyor güvenlik oldumu 5 yıl sonra bidaha sınava giriyorsun kimlini yenilemek için.. 02.04.2015 12:37:03    
Misafir  ilk aldığınız sertifika 5 sene geçerli sonra yenileme sınavına girilmesi gerekiyor 02.04.2015 12:38:54    
   
   sercan yavşan
Arkadaslar benimki. (B) kitapcigii.. karsilastirinn BAKALIM herkeze bol sans.
1.a
2.b
3.b
4.d
5.c
6.b
7.c
8.d
9.e
10.e
11.b
12.c
13.a
14.b
15.c
16.c
17.e
18.c
19.e
20.a
21.b
22.a
23.e
24.a
25.d
26.e
27.a
28.e
29.b
30.e
31.c
32.b
33.b
34.c
35.e
36.a
37.a
38.c
39.b
40.a
41.b
42.a
43.a
44.b
45.d
46.a
47.d
48.d
49.a
50.a
51.e
52.e
53.a
54.e
55.c
56.e
57.d
58.b
59.d
60.e
61.b
62.c
63.d
64.c
65.d
66.c
67.d
68.e
69.e
70.b
71.d
72.a
73.e
74.c
75.e
76.b
77.c
78.a
79.b
80.d
81.d
82.c
83.e
84.b
85.c
86.c
87.e
88.d
89.b
90.d
91.e
92.c. yorumlarinizi bekliyorum b. Gurubu karsilastirin bakalim herkeze bol sans

02.04.2015 10:15:34   Yorum Yap  
                   
   inter43
80. ?Alanda Görüşme Duruşu? ile ilgili olarak aşağıdakilerden hangisi doğrudur?
A) Ayaklar omuz genişliğinde açık olur
B) Silah arkaya doğru kenarda olur
C) Bacaklar düz ve dizler hafif bükük olur
D) Eller herhangi bir engelden serbest olur
E) Hepsi

02.04.2015 03:20:51   Yorum Yap  
                   
   inter43
74. Kişi içi iletişim nedir?
A) Kişinin kendisini dış dünya ile iletişime kapatmasıdır
B) Kişinin bencil davranmasıdır
C) Kişinin kendisi ile olan iletişimidir
D) Kişinin fiziksel iletişim engellerine sahip olmasıdır
E) Kişinin kendisine yabancılaşmasıdır

02.04.2015 03:15:33   Yorum Yap  
                   
   inter43
66. Aşağıdakilerden hangisi iletişimi
etkileyen faktörlerdendir?
A) Kültür
B) Duygular
C) Algı
D) Değerler
E) Hepsi

02.04.2015 03:13:46   Yorum Yap  
                   
   adn
63. Doğalgaz kaçağı anında ilk önce
aşağıdakilerden hangisi yapılmalıdır?
A) Doğalgaz v kapatarak gazı kesmek ve ortamı havalandırmak
B) Kapı veya pencereleri açmak tehlikelidir yapılmamalıdır
C) Elektrik düğmesini kapatmak
D) İlk olarak odaları dolaşarak gazdan etkilen olup olmadığını kontrol etmek
E) Elektrikli ev aletlerinin fişini prizden çekmek

02.04.2015 02:58:40   Yorum Yap  
               
Misafir   dogru cevap A bence 02.04.2015 12:35:58    
   
   inter43
53. Aşağıdakilerden hangisi, bilinç değerlendirmesi ile ilgili olarak yanlıştır?
A) Bilinç düzeyi yaralanmanın ağırlığını gösterir
B) Kişinin bilinci yerinde ise= Tüm uyarılara cevap verir
C) 1 Derece Bilinç Kaybı = Sözlü ve gürültülü uyaranlara cevap verir
D) 2 Derece Bilinç Kaybı = Ağrılı uyaranlara cevap verir
E) 3 Derece Bilinç Kaybı = Tüm uyaranlara karşı tepkilidir

02.04.2015 02:57:56   Yorum Yap  
                   
   inter43
49. Aşağıdakilerden hangisi, yaşam bulgusu değildir?
A) Kan basıncı
B) Vücut ısısı
C) Kusma
D) Dolaşım
E) Solunum

02.04.2015 02:56:03   Yorum Yap  
               
paşalı   bilmiyom ama ben (C) heseepladım dogrumudr acaba 02.04.2015 12:38:32    
   
   inter43
37. Aşağıdakilerden hangisi özel güvenlik görevlilerinin insan hakları ihlallerinden sayılmaktadır?
I-Haksız üst arama
II-Konut dokunulmazlığı ihlali
III-Zor kullanma sınırının aşılması
IV-Görevi ihmal
A) Yalnız III
B) I, III
C) I, II, III
D) III, IV
E) I, II, III, IV

02.04.2015 02:49:39   Yorum Yap  Diğer 2 yorumu gör
               
Misafir  Doğru cevap e 02.04.2015 08:05:39    
Misafir  Insan haklari ihlali diyor ne e si tabiki C şık soruyu iyi okuyun. 02.04.2015 09:21:03    
Misafir  Görevi ihmal olabilir de neticede görevini ihmal ediyorsa suçtur. Görevi de insanları korumaksa insanlık sucu olarak değerlendirilebilir 02.04.2015 10:38:56    
mhmt  görevi ihmal insan hakları ihlallerinden sayılmaz doğru cevap c 02.04.2015 11:42:44    
Gakkos  Tabiki c 02.04.2015 11:49:56    
   
   inter43
30. Aşağıdaki ifadelerden hangisi özel güvenlik görevlisinin yazmış olduğu rapor ile ilgili doğru bir bilgidir?
A) Zaman belirtilmesi gerektiğinde 12 saat
esası kullanılmalıdır
B) Raporlar hiçbir zaman ihbar kabul edilmez
C) Raporda silinti, kazıntı ve daksil
kullanılabilir
D) Rapor sadece kâğıt üzerinde yazılı olarak
verilir
E) Hiçbiri

02.04.2015 02:46:06   Yorum Yap  Diğer 6 yorumu gör
               
Misafir  Arkadaslar rapor bir ihbarmidir ? 02.04.2015 09:22:13    
Misafir  D dgru 02.04.2015 09:31:45    
Misafir  Hiç biri E şıkı 02.04.2015 10:33:29    
adnn  rapor sadece sözlü yapılmaz gençler !! A 02.04.2015 12:03:57    
paşalı   bence d şıkkı çünkü rapor sadece kagıt üzerinde yapılır. 02.04.2015 12:33:05    
   
   Misafir
NABIZ sorusunun cevabı yani nereden nabız alınmaz sorusunun cevabo kol atardamarıdır. diğer yerlerden nabız alınır. Bu soru bir ilkyardım sitesinde şöyle sorulmuştur:
75) Aşağıdakilerden hangisi nabız alma bölgesi değildir?
a. Göğüste kalp hizası.
b. Adem elmasının her iki yanı(Şah damarı).
c. Ayak sırtının üstünden.
d. Pazı kemiğinin Kolun üst iç yüzeyi.
buradaki doğru cevap ise a şıkkıdır.
Özwl güvenlik sınavındaki nabız alınmayacak kısım ise kol atardamarıdır.

02.04.2015 02:34:42   Yorum Yap  
               
takaramasu  C ŞIKKI 02.04.2015 04:24:29    
Misafir  C dogruymus 02.04.2015 09:03:45    
paşalı   bencede c şıkkı 02.04.2015 12:34:18    
   
   Misafir
B ile A ayni zaten sorulari karistirmislar.gel 10 nisan gel
02.04.2015 01:14:29   Yorum Yap  
                   
   Misafir
Artik dogru bildiklerimde yanlis cikmaya basladi hangisi dogru hangisi yanlis bilemedim bi verin sonuclari sankim emniyet muduru olacm ya
02.04.2015 00:24:11   Yorum Yap  
               
Misafir  Bende ayni bak a açıklandı. B yok 02.04.2015 01:00:01    
   
   Aaaa
Bu ne ya her kafadan bi ses cikiyo en doğru karar 10 Nisan bosuna kafanızı karistirmayin
02.04.2015 00:20:01   Yorum Yap  Diğer 10 yorumu gör
               
Mrvvvv  Bu yenileme nedir? 02.04.2015 11:30:10    
Mrvvvv  Bu yenileme nedir? 02.04.2015 11:30:17    
Aaaa  Yenileme için olan sınav takvimi..
29 Mart 2015??: Pazar günü saat 10.00 sınav tarih ve saatidir.
30 Mart ? 08 Nisan 2015?: Uygulamalı Atış Sınavı?nın yaptırılacağı ve atış sonuçlarının, İl Emniyet Müdürlükleri personelince Özel Güvenlik Hizmetleri Projesine kaydedilmesi için son tarihtir.
17 Nisan 2015??: Sınav Sonuçlarının açıklanacağı tarihtir.
20 ? 21 Nisan 2015?: Sınav sonucuna itiraz etme süresi ve Özel Güvenlik Hizmetleri Projesine itirazların girileceği tarihtir.?
22 ? 25 Nisan 2015?: Sınav sonuçlarına itirazların değerlendirileceği ve sonuçların açıklanacağı tarihtir.
02.04.2015 11:42:15    
Aaaa  Yenileme? daha önceden ögg kimlik Kartı olup tarihi geçmeden yeniden başvuranlara yenileme deniyo. Ögg kimlik kartının 5 yıl geçerlilik Suresi var 4. Yılda yenileme donemi basliyo.. 02.04.2015 11:47:34    
Mrvvvv  Teşekkürler aaa 02.04.2015 12:21:08    
   
   Misafir
Benim acilen kesin cevapları bulmam lazım. :-(
01.04.2015 23:45:02   Yorum Yap  
               
Mrvvvv  Benimdeeeee meraktan çatlıycam 01.04.2015 23:47:08    
Misafir  Nerden bulcannn 01.04.2015 23:48:29    
Misafir  Bunalıma girdim ne sertifikaymış yaw:( bulursan ara beni merveeeeeeee 0536 794 63 89 01.04.2015 23:54:15    
   
   MesuTSafa
yetkili kişi benim yorumlarım neden yayınlanmıyor yanlış bişey mi yazıyorum ?
01.04.2015 23:26:15   Yorum Yap  
                   
   herdo
Ya alla askina su sorunun cevabi nedir soleyin nabiz nerden alinmaz kesin bisi yazin lutfen deli olcam
01.04.2015 23:18:27   Yorum Yap  Diğer 1 yorumu gör
               
Misafir  Bacakdan 01.04.2015 23:27:39    
..  Bacakdan 01.04.2015 23:27:41    
herdo  Adamdin misafir cok saolyaaaa 01.04.2015 23:29:10    
Misafir  Arkadaslar ben bu soruda dirsekten bile nabiz aldim ama bacaktan alamadim yani dogru cevap bacak ayak sırtı :) 02.04.2015 09:20:00    
Misafir  Ben ayak sitri yaptm ama sol ayak bilekten olculuyr 02.04.2015 11:33:05    
   
   MesuTSafa
a grubu ve yenilemenin soruları açıklandı fakat cevapları yayınlanmadı cevaplarına ulaşanınız var mı ?
01.04.2015 23:16:12   Yorum Yap  
                   
   Misafir
Arkadaslar a kitapçığımı bunlar b yokmu
01.04.2015 23:08:08   Yorum Yap  
                   
   MesuTSafa
42.Renkli ekrana sahip X-Ray cihazlarında C-4 patlayıcı maddeler aşağıdaki renklerden hangisi ile tespit edilebilir?
A)Yeşil
B)Turuncu
C)Mavi
D)Kırmızı
E)Gri

01.04.2015 23:01:02   Yorum Yap  
                   
   Misafir
Aşağıdakilerden hangisi fiziki seyyar güvenlik engellerden değildir? Paravan dedim
01.04.2015 21:56:04   Yorum Yap  
               
mısafır  ıstınat duvarı 01.04.2015 23:21:22    
Misafir  Peki güvenlik seritleri seyyarmidir ? 02.04.2015 09:24:44    
   
   Misafir
41. X-Ray cihazları genel güvenlik sistemleri içerisinde hangi güvenlik sistemi kategorisinde yer almaktadır?
A) Çevre güvenlik sistemleri
B) Biometrik güvenlik sistemleri
C) Elektronik güvenlik sistemleri
D) Polis güvenlik sistemleri
E) Hiçbiri

01.04.2015 20:51:49   Yorum Yap  
               
Misafir  Cevap=c Şıkkı 01.04.2015 20:55:29    
Ok  Elektronik 02.04.2015 01:21:38    
Misafir  b yapmıstım yaW BUnu :/ 02.04.2015 02:02:38    
Misafir  b yapmıstım yaW BUnu :/ 02.04.2015 02:02:40    
Misafir  Cevap b 02.04.2015 09:04:43    
   
   Misafir
40. Genel kolluk, bir suç şüphesi üzerine özel güvenlik görevlisini hangi şartlarda arayabilir?
A) Görev esnasında kamu görevlisi sayıldığı için arayamaz
B) Özel güvenlik görevlisinin amirine bilgi verilmek zorundadır
C) Yazılı izin olmaksızın arayamaz
D) Özel bir şart gerekmez, arayabilir
E) Görevi bittikten sonra arayabilir

01.04.2015 20:51:29   Yorum Yap  Diğer 3 yorumu gör
               
herdo  Bnce d sikki ama emin degilim d yapmistim 01.04.2015 21:52:36    
Misafir  Cevap d 01.04.2015 21:57:21    
mısafır  suc şüphesı dıyo ozel bı sart gerektırmez 01.04.2015 23:22:51    
takaramasu  D ŞIKKI 02.04.2015 04:25:35    
Misafir  D sikki 02.04.2015 09:05:13    
   
   Misafir
39. Aşağıdakilerden hangileri özel güvenlik görevlilerinin önleme amaçlı yakalama yetkilerindendir?
I-Hırsızlık yapıldığı esnada hırsız kaçarken yapılan yakalama
II-Olay yerini ve delilleri muhafaza esnasında gerçekleşen yakalama
III-Kişinin sağlığı bakımından mevcut bir tehlikeden korumak amacıyla yakalama
IV-Gasp yapıldığı esnada gaspçı kaçarken yapılan yakalama
A) I, IV
B) Yalnız III
C) Yalnız II
D) I, II, III
E) II, IV

01.04.2015 20:51:12   Yorum Yap  
               
Misafir  Cvp c 01.04.2015 21:57:57    
Misafir  Onleme amacli diyo oyüzden kisinin sagl8gi bak8mindan arama bu aramadir 01.04.2015 23:57:36    
takaramasu  B ŞIKKI 02.04.2015 04:26:11    
Misafir  Cevap b 02.04.2015 08:08:18    
Misafir  Cevap b 02.04.2015 09:05:50    
   
   Misafir
38. Aşağıdakilerden hangisi bir aracın şüpheli araç olup olmadığını anlamak konusunda bilgi vermez?
A) Araçta kelebek veya diğer camların kırık olup olmadığı
B) Araçta kapı yanlarında zorlama olup olmadığı
C) Aracın plakasının hangi şehre ait olduğu
D) Direksiyon altındaki kabloların düz kontak yapılıp yapılmadığı
E) Plakanın üzerindeki mührün olup olmadığı

01.04.2015 20:50:55   Yorum Yap  
               
Misafir  cevap e
01.04.2015 21:37:42    
herdo  E deyil kardesim cvp kabak gibi c sikki 01.04.2015 21:47:38    
herdo  E deyil kardesim cvp kabak gibi c sikki 01.04.2015 21:47:40    
takaramasu  C ŞIKKI 02.04.2015 04:26:30    
   
   Misafir
37. Aşağıdakilerden hangisi özel güvenlik görevlilerinin insan hakları ihlallerinden sayılmaktadır?
I-Haksız üst arama
II-Konut dokunulmazlığı ihlali
III-Zor kullanma sınırının aşılması
IV-Görevi ihmal
A) Yalnız III
B) I, III
C) I, II, III
D) III, IV
E) I, II, III, IV

01.04.2015 20:50:40   Yorum Yap  
               
takaramasu  C ŞIKKI 02.04.2015 04:27:02    
Misafir  E sikki 02.04.2015 09:06:19    
   
   Misafir
36. Aşağıdakilerden hangisinin hem fiziki güvenlik tedbiri, hem de elektronik güvenlik tedbiri olarak örnekleri mevcuttur?
A) Kameralar
B) Bariyerler
C) Kapı tipi metal dedektörleri
D) El tipi metal dedektörleri
E) Panik butonu

01.04.2015 20:50:24   Yorum Yap  
               
mhmt  sınav heyecanından panik butonu dedim doğru cevap bariyerler galiba 02.04.2015 01:48:54    
Misafir  Kamera 02.04.2015 09:06:56    
Misafir  Cevap A 02.04.2015 09:27:45    
Misafir  arkadaşım hem fiziki diyor fiziki kapı tipi metal dedektördür aynı andada elektronik cihazdır cevap:C
02.04.2015 12:04:51    
   
   Misafir
35. Aşağıdakilerden hangisi yaya devriyenin dezavantajlarından değildir?
A) Geniş alanları kontrol etme şansı azdır
B) Bölge dışında caydırıcılık etkisi azdır
C) Tehlikelere ve saldırılara karşı açıktır
D) Fazla görünür olduğundan caydırıcıdır
E) Olumsuz hava koşullarından etkilenir

01.04.2015 20:50:10   Yorum Yap  Diğer 1 yorumu gör
               
Misafir  bu soruyu sınavda 20 kere okudum kafam basmadı soruyu anlayamadım şıkları okudum diğerlerinden değişik olarak c yapmışdım. 01.04.2015 21:27:56    
Misafir  cevap d. caydırıcılık dezavantaj değildir. 01.04.2015 22:07:50    
herdo  Bu sorunun cevabi cok karisik acaba nedir kesin olan 01.04.2015 23:32:08    
Misafir  Caydırıcılık avantajdır. Dezavantaj değil doğru cevap d 01.04.2015 23:41:02    
takaramasu  D ŞIKKI 02.04.2015 04:27:35    
   
   Misafir
34. Stadyumda genel kolluğun gözetimi ve denetiminde seyircilerin kaba üst aramasını yapan özel güvenlik görevlisi hangi görevi yerine getirmiştir?
A) Önleyici görev
B) Adli görev
C) Sportif görev
D) Mecburi görev
E) Özel görev

01.04.2015 20:49:54   Yorum Yap  
               
Sansiz  Cevap b 01.04.2015 20:52:28    
serdar
  cvp a
01.04.2015 21:09:05    
serdar
  cvp a
01.04.2015 21:09:08    
takaramasu  A ŞIKKI 02.04.2015 04:28:02    
Misafir  Onleyici gorevini yerine getirmistir çünkü bie suç yoktur oyüzden adli gorev değildir. A şık 02.04.2015 09:29:40    
   
   Misafir
34. Stadyumda genel kolluğun gözetimi ve denetiminde seyircilerin kaba üst aramasını yapan özel güvenlik görevlisi hangi görevi yerine getirmiştir?
A) Önleyici görev
B) Adli görev
C) Sportif görev
D) Mecburi görev
E) Özel görev

01.04.2015 20:49:51   Yorum Yap  
                   
   Misafir
33. Özel güvenlik görevlisi Fatih, görevli olduğu üniversitede akli dengesi yerinde olmayan bir kişinin kendi kendisine ve etrafına zarar verdiğini görmüş ve kişiye müdahale ederek kontrol altına almış, kişinin özgürlüğünü fiilen geçici olarak kısıtlamıştır. Fatih hangi yetkisini kullanmıştır?
A) Yakalama
B) Göz altına alma
C) El koyma
D) Zor kullanma
E) Zapt etme

01.04.2015 20:49:33   Yorum Yap  Diğer 1 yorumu gör
               
Muratxxc  Bencede a 01.04.2015 22:29:19    
Aaaaaa  Zapt etme degilmi ögg için zapt etme olması gerekiyo 01.04.2015 23:49:35    
takaramasu  A ŞIKKI 02.04.2015 04:28:25    
Misafir  Zaptetme çünkü geçici olarak diyor 02.04.2015 08:14:24    
Misafir  Cvp A şık 02.04.2015 09:30:48    
   
   Misafir
B KİTAPÇIĞI YOKMU?
01.04.2015 20:35:12   Yorum Yap  
               
Bbb  Arkadaşım A kitapçığı ile B kitapçığı soruları aynı sadece sıralaması farklı .. 01.04.2015 23:46:19    
   
   Misafir
Kimse yok mu YAW CEWAP VERECEK
01.04.2015 20:31:29   Yorum Yap  
                   
   Misafir
32. Aşağıdakilerden hangisinde özel güvenlik görevlileri adli amaçlı kimlik sorma yetkisine sahiptir?
A) Düğün törenlerinde
B) Spor müsabakalarında
C) Sahne gösterilerinde
D) Havaalanlarında
E) Hiçbiri

01.04.2015 20:28:39   Yorum Yap  
               
Misafir  Cevap e hiçbiri 01.04.2015 20:38:15    
Misafir  Cevap e hiçbiri 01.04.2015 20:38:19    
takaramasu  E ŞIKKI 02.04.2015 04:28:50    
   
   Misafir
31. Özel güvenlik görevlisi aşağıdakilerden hangi tutanağı tanzim edemez?
A) İfade tutanağı
B) Yakalama tutanağı
C) Buluntu eşya tutanağı
D) Suçüstü tutanağı
E) Arama tutanağı

01.04.2015 20:28:18   Yorum Yap  
               
Misafir  cevap a 01.04.2015 20:50:26    
takaramasu  A ŞIKKI 02.04.2015 04:29:07    
   
   Misafir
Soruları cewaplarmısınız arkadaslar
01.04.2015 20:08:20   Yorum Yap  
                   
   Misafir
30. Aşağıdaki ifadelerden hangisi özel güvenlik görevlisinin yazmış olduğu rapor ile ilgili doğru bir bilgidir?
A) Zaman belirtilmesi gerektiğinde 12 saat
esası kullanılmalıdır
B) Raporlar hiçbir zaman ihbar kabul edilmez
C) Raporda silinti, kazıntı ve daksil
kullanılabilir
D) Rapor sadece kâğıt üzerinde yazılı olarak
verilir
E) Hiçbiri

01.04.2015 20:07:17   Yorum Yap  Diğer 3 yorumu gör
               
herdo  Bnde a yaptim yanlis ama 01.04.2015 21:49:36    
Misafir  cevap E şıkkı 01.04.2015 23:02:48    
Misafir  Cevap d 02.04.2015 09:08:23    
Misafir  Cvp A şıkkı 02.04.2015 09:32:15    
Misafir  Peki rapor bir ihbar kabuledilebilirmi sizce ? 02.04.2015 09:33:15    
   
   Misafir
29. Aşağıdakilerden hangisi ana giriş kontrol noktasında bulunması gereken özelliklerden değildir?
A) Güncel olayları takip edebilmek için televizyon olmalı
B) İyi haberleşme ve alarm sistemine sahip olmalı
C) Gece kontrolleri için iyi bir aydınlatma sistemine sahip olmalı
D) Kontrolden kaçan araçların kaçmasını az zararla engelleyecek kapanlar olmalı
E) İnsan ve eşya trafiğinin yoğun olduğu noktalarda X-Ray ve kapı dedektörü olmalı

01.04.2015 20:06:08   Yorum Yap  
               
Sansiz  A cevap 01.04.2015 20:43:58    
   
   Misafir
28. Özel güvenlik görevlisi Ahmet, görevli olduğu Atatürk barajında devriye atarken tespit etmiş olduğu fiziki engellerdeki bozulmaları raporla üstlerine bildirmiş ve tamirat yapılmasını sağlamıştır. Bu durum Ahmet?in hangi görevleri içerisinde değerlendirilir?
A) Adli görevleri
B) Koruyucu ve düzenleyici görevleri
C) İdari görevleri
D) Yardım görevleri
E) Hepsi

01.04.2015 20:05:50   Yorum Yap  
               
Sansiz  Cevap b 01.04.2015 20:44:30    
takaramasu  B ŞIKKI 02.04.2015 04:30:19    
   
   Misafir
27. Aşağıdakilerden hangisi kimyasal delildir?
A) Maddi hasarlı kaza sonucu kaçan aracın boya kalıntısı
B) Olay yerinde boğuşma neticesinde katilden kalan kan
C) Hırsızlık sonrası hırsızın kapıdaki parmak izi
D) Ölümlü kaza sonucu olay yerinden kaçan aracın tekerlek izi
E) Tecavüz sonrası kalan sperm kalıntısı

01.04.2015 20:05:16   Yorum Yap  
               
Sansiz  Cevap a 01.04.2015 20:41:15    
takaramasu  A ŞIKKI 02.04.2015 04:30:32    
   
   Misafir
26. Özel güvenlik görevlisi eşkâl tespiti hususunda nelere dikkat etmelidir?
A) Diğer insanlardan ayırt edici özelliklere dikkat etmelidir
B) Hafızasındaki bilgileri doğru olarak muhafaza etmelidir
C) En kısa sürede yazılı olarak not almalıdır
D) En kısa sürede ilgili birimlere bilgileri aktarmalıdır
E) Hepsi

01.04.2015 20:04:56   Yorum Yap  
               
Sansiz  Cevap e 01.04.2015 20:40:26    
takaramasu  E ŞIKKI 02.04.2015 04:30:58    
   
   Misafir
25. Aşağıdakilerden hangisi nokta görevi yerine getiren özel güvenlik görevlisinin görevleri içerisinde sayılamaz?
A) Noktanın etrafını iyi bilmelidir
B) Koruduğu alana kimseyi izinsiz sokmamalıdır
C) Gördüğü maddi hasarlı trafik kazasına müdahale etmelidir
D) Koruduğu bölgede bulunan kişi ve araçlar hakkında bilgi sahibi olmalıdır
E) Şüpheli araç ve kişilerin hareketlerini gözetlemelidir

01.04.2015 20:04:35   Yorum Yap  
               
Sansiz  Cevap c 01.04.2015 20:45:22    
takaramasu  C ŞIKKI 02.04.2015 04:31:17    
   
   Misafir
24. Aşağıdakilerden hangisi havaalanlarında yapılan önleme aramalarında aranması özel hükme bağlı olan kişidir?
A) Milletvekilleri
B) Avukatlar
C) Sanatçılar
D) Futbolcular
E) Hiçbiri

01.04.2015 20:04:14   Yorum Yap  
               
Sansiz  Cevap e 01.04.2015 20:46:05    
takaramasu  A ŞIKKI 02.04.2015 04:31:33    
Misafir  Cevap a 02.04.2015 09:09:38    
   
   Misafir
23. Bir özel güvenlik görevlisinin buluntu eşyanın sahibi olduğunu iddia eden kişiye aşağıdakilerden hangisini sorması anlamlı değildir?
A) Eşyanın markasının ne olduğu
B) Eşyanın şeklinin nasıl olduğu
C) Eşyanın ne zaman alındığı
D) Eşyanın hangi renk olduğu
E) Eşyanın ne olduğu

01.04.2015 20:03:49   Yorum Yap  
               
Sansiz  Cevap c 01.04.2015 20:47:21    
takaramasu  C ŞIKKI 02.04.2015 04:31:59    
   
   Misafir
22. Aşağıdakilerden hangisi olay yeri ve maddi suç delillerinin güvenliğini etkileyen faktörlerden değildir?
A) Maktul
B) Hava şartları
C) Medya mensupları
D) Mağdur ve yakınları
E) Meraklı kalabalık

01.04.2015 20:03:27   Yorum Yap  Diğer 3 yorumu gör
               
Misafir  maktul öldürülmüş kişi bunarın yakınlarınada maktul yakınları denir. yani A şıkkı maktuldür 01.04.2015 21:42:07    
Misafir  maktul ölmüş kişi. olay yerini etkileyemez. 01.04.2015 22:11:12    
takaramasu  D ŞIKKI 02.04.2015 04:32:36    
Misafir  Doğru cevap a 02.04.2015 08:17:38    
Misafir  Cevap a 02.04.2015 09:10:39    
   
   Misafir
16. Adli arama sonunda, aranan kişinin arama tutanağından bir suret talep etmesi halinde aşağıdakilerden hangisi yapılmalıdır?
A) Arama fiili bir işlemdir, tutanak tanzim edilmez
B) Tutanak tanzim edilir ancak kişiye verilmesine gerek yoktur
C) Tutanak iki nüsha tanzim edilir, bir sureti kişiye verilir
D) Tutanak iki nüsha tanzim edilir, bir sureti genel kolluğa verilir diğer sureti dosyasında muhafaza edilir, kişiye suret verilmez

01.04.2015 20:02:55   Yorum Yap  
               
Ismet acar  D sikki. 01.04.2015 22:25:55    
takaramasu  C ŞIKKI 02.04.2015 04:33:12    
   
   kartal.42
17. Aşağıdakilerden hangisi öncü çalışmasında araştırılması gereken hususlardan değildir?
A) Güzergâh analizi
B) Kalınacak yerler
C) Gidilecek mekânlar
D) Toplumsal özellikler
E) Şoför seçimi

01.04.2015 19:10:04   Yorum Yap  
               
Misafir  D sıkkı 01.04.2015 19:15:05    
Misafir  E şıkkı şoför seçimi. 01.04.2015 19:18:51    
Misafir  bu soru daha önce de sorulmuştur ve cevap şoför seçimidir. 01.04.2015 19:39:02    
herdo  Bu soru 17nci a kitapciginda yok cikmadi 01.04.2015 23:21:20    
çılgınçocuk  bu soru a kitapçığında vardı cevapta d toplumsal özellikler 02.04.2015 07:58:58    
   
   Misafir
21. Aşağıdaki ifadelerden hangisi devriyenin temel amaç ve fonksiyonları açısından yanlış bir ifadedir?
A) Bozulan kamu düzenini korumak
B) Yardım isteyenlere ve olay mağdurlarına yardım etmek
C) Görev alanında güvenliği tehlikeye düşürebilecek durumlara engel olmak
D) Güvenliği tehlikeye düşürmeye yönelik olayları önlemek
E) İnsanlara güvende olduğunu hissettirmek

01.04.2015 19:01:14   Yorum Yap  
               
Misafir  A şıkkı. 01.04.2015 19:04:59    
Sansiz  Cevap a 01.04.2015 19:05:01    
ado  cevap a şıkkı 01.04.2015 20:26:22    
takaramasu  A ŞIKKI 02.04.2015 04:34:18    
   
   Misafir
20. Terk edilmiş bir eşyanın özel güvenlik görevlisi tarafından bulunduğu yerden alınarak emin bir yerde tutulmasına ne ad verilir?
A) Emanete alma
B) El koyma
C) Zapt etme
D) Koruma altına alma
E) Müsadere

01.04.2015 19:00:54   Yorum Yap  
               
Misafir  bu soru 23. özel güvenlik sınavının 100. sorusudur ve doğru cevap EMANETE ALMA yani a şıkkıdır. 01.04.2015 19:06:13    
Sansiz  Cevap a 01.04.2015 19:06:24    
takaramasu  A ŞIKKI 02.04.2015 04:34:42    
   
   Misafir
19. 5188 sayılı kanuna göre faaliyet gösteren özel güvenlik eğitim kurumları hangi makamlar tarafından denetlenir?
A) Cumhuriyet Savcısı ve Hakimler
B) Milli Eğitim Bakanlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlükleri
C) İçişleri Bakanlığı ve İl Emniyet Müdürlükleri
D) İçişleri Bakanlığı ve İl Jandarma Komutanlıkları
E) İçişleri Bakanlığı ve Valilikler

01.04.2015 19:00:37   Yorum Yap  
               
Sansiz  Cevap e 01.04.2015 19:07:16    
Misafir  ben c yaptım ama doğru cevap e şıkkı. 01.04.2015 19:07:23    
takaramasu  E ŞIKKI 02.04.2015 04:35:12    
   
   Misafir
18. Özel güvenlik görevlisi kimlik sorma yetkisini aşağıdaki hangi yasadan alır?
A) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu
B) 1774 sayılı Kimlik Bildirme Kanunu
C) 5275 sayılı Ceza Ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun
D) 4721 sayılı Türk Medeni Kanunu
E) 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun

01.04.2015 19:00:16   Yorum Yap  
               
Misafir  e şıkkı. 01.04.2015 19:07:51    
takaramasu  E ŞIKKI 02.04.2015 04:35:34    
   
   Misafir
ÖNEMLİ NOT: Soruların cevapları henüz açıklanmamış olsa da suallerin büyük bir çoğunluğu ESKİ SINAVLARDA AYNEN sorulmuştur. Bu nedenle sualleri GOOGLE arama motoruna yazıp cevaplarını eski sınavlardan görebilirsiniz.
01.04.2015 19:00:07   Yorum Yap  
                   
   Misafir
15. Soruşturması ve kovuşturması şikâyete bağlı olan bir suçun çocuklara karşı işlenmekte olması halinde özel güvenlik görevlileri ne yapmalıdır?
A) Mağdur şikâyetçi değilse şüpheliyi salıvermeli
B) Mağdur şikâyetçi ise şüpheliyi yakalamalı
C) Şikâyete bakmaksızın şüpheliyi yakalamalı
D) Amirinin vereceği emre göre hareket etmeli
E) Genel kolluğun vereceği talimata göre hareket etmeli

01.04.2015 18:59:23   Yorum Yap  
               
Sansiz  Cevap c 01.04.2015 20:49:35    
püfff  ben e yaptım 02.04.2015 00:52:11    
takaramasu  ÇOCUK OOLDUGU İÇİN ŞİKAYETE BAKLMAZ CVP C 02.04.2015 04:36:21    
muratxc  kesin C 02.04.2015 11:41:53    
   
   Misafir
17. 5188 Sayılı Kanun hükümlerine göre uygulanacak idari para cezasını veren makam aşağıdakilerden hangisidir?
A) Adli mahkemeler
B) İdari mahkemeler
C) Mahalli mülki amir
D) İçişleri Bakanı
E) Yetkili kolluk amiri

01.04.2015 18:58:58   Yorum Yap  
               
herdo  Idari mahkemeler 01.04.2015 19:00:19    
Misafir  Bu soru 31. özeli güvenlik sınavında 85. sorunun aynısıdır ve o sınavda MÜLKİ AMİR doğru cevap olarak kabul edilmiştir. 01.04.2015 19:02:57    
Misafir  mülki amir. bu soru önceki sınavlarda da soruldu. 01.04.2015 19:09:26    
takaramasu  B ŞIKKI 02.04.2015 04:36:43    
çılgınçocuk  idari mahkeme ceza kesmez.kamuda çalışanların cezalara itiraz edebileceği yerdir..burda doğru cevap mahalli mülki amirdir 02.04.2015 08:01:55    
   
   SERKANNNNN
Soruların cevaplarınbı BİLEN VARSA cEVAPLASIN BÜTÜN SORULARI
01.04.2015 18:56:51   Yorum Yap  
                   
   Misafir
MENZİL sorusunda tartışmaları bitiren delil.

EKİM 2009 TARİHLİ özel güvenlik sınavında BİR SİLAHIN çekirdeğini gönderebileceği en uzak mesafe sorulmuş ve ATIŞ MENZİLİ seçeneği doğru cevap kabul edilmiştir.
Soruları DOĞRU CEVAPLARINI merak eden arkadaşlar soruları google a kopyala eski sınavlarda aynı sorularda hangi cevabın doğru kabul edildiğini görebilirler.

01.04.2015 18:56:27   Yorum Yap  
               
Misafir  çok ikilemli bir soru ve soran kişiler amacı neydi ki. sorunun cvbında Azami menzil; merminin ulaşabileceği en uzak mesafedir. şimdi Hiçbiri desen doğru şıktırr. ama Atış menzili demekde dogru oluyor. hadi gel işin içinden çık. benim bildigim Atış menzili içerisine girildiğinde ateş edilir yani etkili menzille eşdeğerdir. karışık .)) 01.04.2015 19:23:16    
   
   Misafir
Genel kolluga teslim eder kesin
01.04.2015 18:53:32   Yorum Yap  
                   
   Misafir
17. 5188 Sayılı Kanun hükümlerine göre uygulanacak idari para cezasını veren makam aşağıdakilerden hangisidir?
A) Adli mahkemeler
B) İdari mahkemeler
C) Mahalli mülki amir
D) İçişleri Bakanı
E) Yetkili kolluk amiri

01.04.2015 18:52:28   Yorum Yap  
               
Misafir  İdaari makemelr yaptm 01.04.2015 18:54:40    
herdo  Yuzde yuz idari mahkemelerr 01.04.2015 18:58:32    
Misafir  aynı soru 31. sınavda 85. sorudur ve doğru cevap MÜLKİ AMİRDİR. 01.04.2015 19:03:35    
Misafir  A kitapçiği demi bu b kitapcigiysa kacinci soruda verildi bilen varmi 01.04.2015 19:17:24    
Misafir  A kitapçiği demi bu b kitapcigiysa kacinci soruda verildi bilen varmi 01.04.2015 19:17:49    
   
   Misafir
14. Özel güvenlik görevlisinin suçüstü yakaladığı kişilerle ilgili yapacağı işlem aşağıdaki şıklardan hangisinde doğru olarak gösterilmiştir?
A) Derhal Cumhuriyet Savcılığına teslim eder
B) Adli sicil bilgilerini tespit eder
C) 24 saat gözetim altına alır
D) Genel kolluğa teslim eder
E) En kısa zamanda amirine bildirir

01.04.2015 18:50:26   Yorum Yap  
               
Misafir  D sikki 01.04.2015 18:55:57    
Misafir  Genel kolluğa teslim eder
01.04.2015 18:57:34    
herdo  Genel kolluga teslim eder 01.04.2015 18:57:37    
takaramasu  D ŞIKKI 02.04.2015 04:37:33    
   
   Misafir
14. Özel güvenlik görevlisinin suçüstü yakaladığı kişilerle ilgili yapacağı işlem aşağıdaki şıklardan hangisinde doğru olarak gösterilmiştir?
A) Derhal Cumhuriyet Savcılığına teslim eder
B) Adli sicil bilgilerini tespit eder
C) 24 saat gözetim altına alır
D) Genel kolluğa teslim eder
E) En kısa zamanda amirine bildirir

01.04.2015 18:49:13   Yorum Yap  
               
Misafir  Genel kolluğa teslim eder 01.04.2015 18:58:19    
   
   Misafir23
Soruların CEVAPLARINI bİLEN varsa Yazsınn
01.04.2015 18:27:49   Yorum Yap  
               
Misafir  NOT: Soruların büyük bir çoğunluğu ESKİ SINAVLARDA AYNEN sorulmuştur. Sorualrın cevaplarını merak eden arkadaşları soruyu google a kopyalayıp cevabı öğrenebilirler. 01.04.2015 19:00:59    
   
   Misafir
Cevaplarmısınız arkadaslar soruları
01.04.2015 18:26:14   Yorum Yap  
                   
   Misafir
13. Özel güvenlik görevlileri yetkilerini nerelerde kullanabilirler?
A) Görevli oldukları sürede ve görev alanlarında
B) Kırsal alanlarda
C) Polisin olmadığı her yerde
D) Belediye sınırları içerisinde
E) Üzerinde üniforma olduğu zaman her yerde

01.04.2015 18:24:03   Yorum Yap  
               
Misafir  misafir cvp a 01.04.2015 18:39:04    
takaramasu  A ŞIKKI 02.04.2015 04:38:05    
Misafir  a şıkkı tabi
02.04.2015 12:05:46    
   
   Misafir
12. Aşağıda belirtilen yetkilerden hangilerini özel güvenlik görevlileri kullanamaz?
I-Tutuklama
II-Kimlik Tespiti
III-Konut Araması
IV-Yakalama
V-Üst ve Eşya Araması
VI-Kimlik Sorma
A) I, II, III, VI
B) IV, V, VI
C) II, IV, VI
D) I, II, III
E) I, II, VI

01.04.2015 18:23:02   Yorum Yap  
               
Misafir  cvp d 01.04.2015 18:39:55    
Misafir  Aşagidakileride cewaplasana kardes sana zahmet 01.04.2015 18:44:32    
takaramasu  D ŞIKKI 02.04.2015 04:38:29    
   
   Misafir
11. Bir mal veya eşya üzerinde zilyede ait olan tasarruf yetkisinin kamu gücü kullanılarak kaldırılmasına ne denir?
A) Adli zapt etme
B) El koyma
C) Mülkiyet hakkını ihlal
D) Önleme yakalaması
E) Hepsi

01.04.2015 18:22:25   Yorum Yap  Diğer 1 yorumu gör
               
Misafir  Aşagidakileride cewaplasana kardes sana zahmet 01.04.2015 18:43:47    
Misafir  Aşagidakileride cewaplasana kardes sana zahmet 01.04.2015 18:44:17    
Misafir  bu soru 2009 senesinde 20. özel güvenlik sınavında sorulmuş olup EL KOYMA şıkkı doğru kabul edilmiştir. 01.04.2015 18:58:11    
takaramasu  B ŞIKKI 02.04.2015 04:38:48    
çılgınçocuk  bu soruda yanıltma var kamu gücü diyor iş adlileşiyor cevap adli zapetmedir 02.04.2015 08:05:07    
   
   Misafir
43. Demir, altın ve gümüş gibi metaller renkli ekrana sahip X-Ray cihazlarında hangi renk tespit edilebilir?
A)Gri
B)Yeşil
C)Mavi
D)Siyah
E)Sarı

01.04.2015 18:18:16   Yorum Yap  
               
isosoykan  D SIYAH 01.04.2015 18:43:02    
Misafir  C sikki 01.04.2015 20:51:35    
Misafir  Mavi doğru 01.04.2015 21:41:45    
takaramasu  C ŞIKKI 02.04.2015 04:39:07    
   
   Misafir
43. Demir, altın ve gümüş gibi metaller renkli ekrana sahip X-Ray cihazlarında hangi renk tespit edilebilir?
A)Gri
B)Yeşil
C)Mavi
D)Siyah
E)Sarı

01.04.2015 18:16:28   Yorum Yap  
                   
   Misafir
SORULARIN CEVAPLARINI BİLEN YAZSIN ARKADASLAR
01.04.2015 18:14:59   Yorum Yap  
                   
   Misafir
42. Renkli ekrana sahip X-Ray cihazlarında C-4 patlayıcı maddeler aşağıdaki renklerden hangisi ile tespit edilebilir?
A)Yeşil
B)Turuncu
C)Mavi
D)Kı mızı r
E Gri

01.04.2015 18:13:19   Yorum Yap  
               
isosoykan  B TURUNCU 01.04.2015 18:43:24    
takaramasu  B ŞIKKI 02.04.2015 04:39:30    
   
   Misafir
10. Kontrol noktasında üstünü ve eşyasını kontrol ettirmek istemeyen kişiye ne yapılır?
A) Israr edilmez ve içeriye girişine izin verilmez
B) Zorla aranır
C) Arama için ısrar edilmez ve içeri alınır
D) Sadece eşyaları aranır
E) Özel güvenlik görevlisi kişisel takdir hakkını kullanır

01.04.2015 18:12:54   Yorum Yap  
               
Misafir  cvp a 01.04.2015 18:41:20    
takaramasu  A ŞIKKI 02.04.2015 04:39:59    
takaramasu  A ŞIKKI 02.04.2015 04:40:11    
   
   Misafir
9. Büyükten küçüğe doğru mevzuat sıralaması nasıl olmalıdır?
A) Anayasa- Kanun -Tüzük -Yönetmelik
B) Anayasa- Tüzük -Kanun -Yönetmelik
C) Kanun -Anayasa -Tüzük -Yönetmelik
D) Yönetmelik- Tüzük -Kanun -Anayasa
E) Tüzük -Anayasa -Kanun ?Yönetmelik

01.04.2015 18:12:34   Yorum Yap  
               
Misafir  cvp a 01.04.2015 18:41:45    
Misafir  a şıkkı. 01.04.2015 18:42:40    
Misafir  a şıkkı 01.04.2015 18:43:00    
takaramasu  A ŞIKKI 02.04.2015 04:40:36    
   
   Misafir
8. Özel güvenlik görevlisi yakalamadan sonra hangi eylemi yapamaz?
A) Yakalanan kişiyi koruma altına alır
B) Elde edilen suç delillerini muhafaza eder
C) Yakalamanın akabinde en yakın genel kolluğa haber verir
D) Yakalanan kişinin olayla ilgili ifadesini alır
E) Olayın tanığı varsa olay mahallinde kalmasını sağlar

01.04.2015 18:12:18   Yorum Yap  
               
Misafir  cvp d 01.04.2015 18:42:18    
Misafir  d şıkkı. ifade alamaz. 01.04.2015 18:42:24    
takaramasu  D ŞIKKI 02.04.2015 04:40:57    
   
   Misafir
7. Şüpheli bir paket veya çanta görüldüğünde hareket tarzı aşağıdakilerden hangisi olamaz?
A) Öncelikle paket veya çanta içinde patlayıcı olup olmadığı kontrol edilmelidir
B) Çevreden bu paket veya çantanın bırakıldığını gören olup olmadığı araştırılmalıdır
C) Çevreden sahibinin kim olduğu araştırılmalıdır
D) Bırakıldığını gören yoksa içinde patlayıcı varmış gibi hareket edilmelidir
E) Paket veya çantanın yanına kimse yanaştırılmamalıdır

01.04.2015 18:12:02   Yorum Yap  
               
Misafir  cvp c 01.04.2015 18:42:45    
isosoykan  A SECENEGİ 01.04.2015 18:43:52    
Misafir  a şıkkı. patlayıcı olup olmadığı kontrol edilmez. tehlikelidir. c değil sahibi araştırılır. 01.04.2015 18:44:03    
Misafir  Cevap a 01.04.2015 21:42:57    
takaramasu  A ŞIKKI 02.04.2015 04:41:16    
   
   Misafir
Cevapları biri versede emin olsak kaldıkmı geçtikmi:((((((
01.04.2015 18:11:56   Yorum Yap  
                   
   Misafir
6. Hırsızlık şüphesiyle yakaladıkları kişiyi, polise haber vermeden sabaha kadar tutan Özel Güvenlik Görevlisi hangi suçu işlemiştir?
A) İşkence
B) Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma
C) Amirin emrine muhalefet
D) Görevi ihmal
E) Görevini yaptığından suç oluşmamıştır.

01.04.2015 18:11:41   Yorum Yap  
               
isosoykan  B SECENEGİ 01.04.2015 18:44:22    
Misafir  b şıkkı. 01.04.2015 18:44:28    
takaramasu  B ŞIKKI 02.04.2015 04:41:38    
   
   Misafir
42. Renkli ekrana sahip X-Ray cihazlarında C-4 patlayıcı maddeler aşağıdaki renklerden hangisi ile tespit edilebilir?
A)Yeşil
B)Turuncu
C)Mavi
D)Kı mızı r
E Gri

01.04.2015 18:11:29   Yorum Yap  
               
isosoykan  B TURUNCU 01.04.2015 18:44:36    
   
   Misafir
5. Kamu kurum ve kuruluşlarında 5188 sayılı kanunda yazılı görevlerini yerine getirirken yaralanan, sakatlanan özel güvenlik görevlilerine veya ölen özel güvenlik görevlilerinin kanuni mirasçılarına hangi kanun gereğince tazminat ödenir?
A) 4857 Sayılı İş Kanunu
B) 2822 Sayılı Toplu İş Sözleşmesi Grev ve Lokavt Kanunu
C) 2330 Sayılı Nakdi Tazminat ve Aylık Bağlanması Hakkında Kanun
D) 2022 Sayılı Muhtaç, Güçsüz ve Kimsesiz Kişilere Aylık Bağlanması Kanunu
E) 2828 Sayılı Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Kanunu

01.04.2015 18:11:09   Yorum Yap  
               
Misafir  2330sayılı nakdi tazminat ve aylık bağlanması hakındaha kanun 01.04.2015 18:17:18    
Misafir  c şıkkı. 01.04.2015 18:44:48    
takaramasu  C ŞIKKI 02.04.2015 04:42:00    
   
   adnan
cevap anahtarı yok mu?
01.04.2015 18:09:22   Yorum Yap  
                   
   Misafir
6. Hırsızlık şüphesiyle yakaladıkları kişiyi, polise haber vermeden sabaha kadar tutan Özel Güvenlik Görevlisi hangi suçu işlemiştir?
A) İşkence
B) Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma
C) Amirin emrine muhalefet
D) Görevi ihmal
E) Görevini yaptığından suç oluşmamıştır.

01.04.2015 18:08:55   Yorum Yap  
               
Misafir  kişiyi hürrüyetinden yoksun bırakma 01.04.2015 18:17:54    
Misafir  b şıkkı. 01.04.2015 18:45:28    
   
   Misafir
5. Kamu kurum ve kuruluşlarında 5188 sayılı kanunda yazılı görevlerini yerine getirirken yaralanan, sakatlanan özel güvenlik görevlilerine veya ölen özel güvenlik görevlilerinin kanuni mirasçılarına hangi kanun gereğince tazminat ödenir?
A) 4857 Sayılı İş Kanunu
B) 2822 Sayılı Toplu İş Sözleşmesi Grev ve Lokavt Kanunu
C) 2330 Sayılı Nakdi Tazminat ve Aylık Bağlanması Hakkında Kanun
D) 2022 Sayılı Muhtaç, Güçsüz ve Kimsesiz Kişilere Aylık Bağlanması Kanunu
E) 2828 Sayılı Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Kanunu

01.04.2015 18:08:24   Yorum Yap  
               
Misafir  cevap : C şıkkı 01.04.2015 21:24:35    
Misafir  cevap : C şıkkı 01.04.2015 21:24:38    
oscar   şıkkı 02.04.2015 01:56:31    
oscar   c şıkkı 02.04.2015 01:57:05    
   
   Misafir
4. Bir kamu kurumu bünyesindeki özel güvenlik biriminde çalışan özel güvenlik görevlisi kendisine verilen disiplin cezasına karşı nereye başvurabilir?
A) İdare Mahkemesine
B) Polise
C) İşçi Sendikasına
D) İş Mahkemesine
E) İşveren Sendikasına

01.04.2015 18:07:28   Yorum Yap  
               
Misafir  a şıkkı. 01.04.2015 18:45:51    
   
   Misafir
3. Özel Güvenlik Şirketinde çalışan bir özel güvenlik görevlisi, kendisine verilen disiplin cezasına karşı nereye başvurabilir?
A) İdare Mahkemesine
B) Polise
C) İşçi Sendikasına
D) İş Mahkemesine
E) İşveren Sendikasına

01.04.2015 18:05:02   Yorum Yap  
               
Misafir  d şıkkı. iş mahkemesi. 01.04.2015 18:46:12    
   
   Misafir
2. Aşağıdakilerden hangisi özel güvenlik görevlilerinin yakalama nedenlerinden değildir?
A) Suçüstü hali söz konusu olmalıdır
B) Delillerin yok edilmesi olasılığı olmalıdır
C) Delillerin değiştirilme olasılığı olmalıdır
D) Sanığın kaçma olasılığı olmalıdır
E) Kişinin suç işlediğinden şüphe duyulmalıdır

01.04.2015 18:04:24   Yorum Yap  
               
Misafir  tartışılan bir soru. e şıkkı diye biliyorum. 01.04.2015 18:46:38    
Misafir  Cevap e 01.04.2015 21:44:23    
   
   Misafir
1. Özel güvenlik görevlisi, görev alanında çocuklara ve beden veya akıl hastalığı nedeniyle kendilerini idareden aciz bulunanlara karşı işlenen suçlarda ne zaman müdahale edebilir?
A) Olayın vuku bulduğu anda
B) Şikâyetçinin şikâyetini beyan etmesi üzerine
C) Olaya müdahale edilmez kolluğa bilgi verilir
D) Olayların sonuçlanması beklenir
E) Hiçbir durumda karışılmaz

01.04.2015 18:03:19   Yorum Yap  
               
isosoykan  A SECENEGİ 01.04.2015 18:45:54    
Misafir  a şıkkı. 01.04.2015 18:47:06    
   
   herdo
Birde 5188 kanunun idari para cezasini hangi makam verir
01.04.2015 17:22:18   Yorum Yap  
                   
   herdo
Arkadaslar allah askina a kitapcigi bnmde hesap gaptim 61 dogru amaaa su sorulardan emin degilim siklardan yardimci olursaniz cok sevinirim sorular ve siklar sunlar dogrumu yanlismi soleyiniz? Eroinin et etkili maddesi afedrit aseit 11 kisilik koruma coplarda 1 bolge baldirlar guvenliginin alanini kim genisletir ozel guvenlik komisyonu gakin korumada cember duzeni bide suc ustu yakamarda ozel guvenlik kime teslim eder
01.04.2015 17:15:57   Yorum Yap  
                   
   inter43
16. Adli arama sonunda, aranan kişinin arama tutanağından bir suret talep etmesi halinde aşağıdakilerden hangisi yapılmalıdır?
A) Arama fiili bir işlemdir, tutanak tanzim edilmez
B) Tutanak tanzim edilir ancak kişiye verilmesine gerek yoktur
C) Tutanak iki nüsha tanzim edilir, bir sureti kişiye verilir
D) Tutanak iki nüsha tanzim edilir, bir sureti genel kolluğa verilir diğer sureti dosyasında muhafaza edilir, kişiye suret verilmez
E) Aranan kişinin genel kolluğa dilekçe ile müracaat etmesi halinde kendisine bir suret kolluk tarafından verilir.

01.04.2015 16:49:31   Yorum Yap  Diğer 3 yorumu gör
               
s yılmaz  cavap c şıkkıdı 01.04.2015 17:18:32    
Misafir  (d) şıkkı doğru 01.04.2015 17:34:15    
Misafir  Adli önleme ve yönetmelik konununda şu madda var ona göre kararı verin.
Tutanak arama işlemine katılmış olanlar ve hazır bulunanlarca imzalanır. Tutanağın bir sureti ilgiliye verilir.
01.04.2015 17:47:01    
muratxxc  C olmalı 01.04.2015 22:38:09    
herdo  Murat cevap c kesinmi lutfen soleyiniz 01.04.2015 23:23:56    
   
   inter43
25. Aşağıdakilerden hangisi nokta görevi yerine getiren özel güvenlik görevlisinin görevleri içerisinde sayılamaz?
A) Noktanın etrafını iyi bilmelidir
B) Koruduğu alana kimseyi izinsiz sokmamalıdır
C) Gördüğü maddi hasarlı trafik kazasına müdahale etmelidir
D) Koruduğu bölgede bulunan kişi ve araçlar hakkında bilgi sahibi olmalıdır
E) Şüpheli araç ve kişilerin hareketlerini gözetlemelidir

01.04.2015 16:48:17   Yorum Yap  
               
inter43  bu sorunun cevabını bilen yokmu 01.04.2015 16:59:27    
Misafir   Gördüğü maddi hasarlı trafik kazasına müdahale etmelidir 01.04.2015 17:01:14    
s yılmaz   cevap c şıkkı 01.04.2015 17:19:34    
Misafir  ewt (C) şıkkı 01.04.2015 17:35:48    
Misafir  Bunun cvp c 01.04.2015 17:42:23    
   
   inter43
18. Özel güvenlik görevlisi kimlik sorma yetkisini aşağıdaki hangi yasadan alır?
A) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu
B) 1774 sayılı Kimlik Bildirme Kanunu
C) 5275 sayılı Ceza Ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun
D) 4721 sayılı Türk Medeni Kanunu
E) 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun

01.04.2015 16:46:59   Yorum Yap  
               
Misafir  Bu Cewap Kesinlikle E kardes 01.04.2015 16:49:29    
inter43  bende e diye biliyordum ama bi kaynakta 5188 nolu kanun değişti filan gibi kesin olmayan bilgiler okudum ama ne kadar doğru bilgidir bilemiyorum 01.04.2015 16:50:51    
inter43  bide hatırlamadığım bi soru vardı ben cevabını görüşme duruşu ; ayaklar omuz hizasında açık olacak gibi kavramlardan bahseden bi cevap işaretledim onu hatırlıyorum sadece . o soruyu ve cevabını hatırlayan varmı acaba 01.04.2015 16:52:48    
s yılmaz  cevap e şııkıdır 01.04.2015 17:20:16    
cem36  E şıkkı 01.04.2015 18:04:52    
   
   inter43
96. Yakın koruma görevi ifa eden özel güvenlik görevlilerin standart yürüyüş düzenleri vardır. Aşağıdakilerden hangisi bu yürüyüş düzenlerinden değildir?
A) 11?li koruma düzeni (karışık)
B) Tekli koruma
C) İkili koruma
D) Üçlü koruma
E) Dörtlü koruma (açık V düzeni)

01.04.2015 16:36:21   Yorum Yap  
               
Misafir  96 yı A yapmissim Yanlıstır ama 01.04.2015 16:40:39    
Misafir  doru a sıkkı 01.04.2015 16:41:42    
cem36  A şıkkı dogru 01.04.2015 18:06:39    
Misafir  a şıkkı. 01.04.2015 18:48:19    
   
   inter43
99. Özel güvenlik görevlilerinin görev alanları aşağıdakilerden hangisi tarafından genişletilebilir?
A) Mülki Amir
B) Özel Güvenlik Komisyonu
C) Emniyet Müdürü
D) İçişleri Bakanı
E) Özel Güvenlik Kurumu

01.04.2015 16:35:04   Yorum Yap  
               
berivan eser  bu sorununu cevabı bilen yokmu
01.04.2015 17:35:54    
Misafir  Cevap mulku amir 01.04.2015 17:45:14    
Misafir  cevap B şıkkı sebebi aşaşıda kesin bilgi
Özel güvenlik görevlilerinin; silahlı görev yapabileceği koruma hizmetleri, bulundurabilecekleri silahların özellikleri ve miktarları özel güvenlik komisyonu tarafından belirlenir. Özel güvenlik görevlileri, silahlarını görev alanı dışına çıkaramazlar. Ancak zorunlu hallerde, görev alanı, komisyon kararıyla genişletebilir. Ayrıca güzergâh ifade eden durumlarda, güzergâh boyu, görev alanı sayılır.
01.04.2015 17:52:32    
Misafir  Ozel guvenlik komisyonu 01.04.2015 17:56:59    
   
   inter43
98. Görev, yetki ve haklar açısından polis memuru ile özel güvenlik görevlisi arasındaki fark hangi şıkta belirtilmiştir?
A) Üniformalı görev yapma
B) Görevi ile ilgili eğitim alma
C) Görev alanı ve yetkileri
D) Şartlar oluştuğunda tazminat alabilme
E) Konusu suç teşkil eden emri yapmama

01.04.2015 16:34:37   Yorum Yap  
               
mahoo  c sıkkı 01.04.2015 16:42:20    
   
   inter43
30. Aşağıdaki ifadelerden hangisi özel güvenlik görevlisinin yazmış olduğu rapor ile ilgili doğru bir bilgidir?
A) Zaman belirtilmesi gerektiğinde 12 saat
esası kullanılmalıdır
B) Raporlar hiçbir zaman ihbar kabul edilmez
C) Raporda silinti, kazıntı ve daksil
kullanılabilir
D) Rapor sadece kâğıt üzerinde yazılı olarak
verilir
E) Hiçbiri

01.04.2015 16:30:51   Yorum Yap  
               
Misafir  Bence D ben de yaptm artk ins dgrdr 01.04.2015 16:34:32    
inter43  bende d yaptım ama emin değilim 01.04.2015 16:35:55    
Misafir  Hiçbiri 01.04.2015 17:02:08    
Misafir  Cevap d 01.04.2015 21:47:14    
   
   Misafir
Soruların cevabını emniyet de bilmiyor :))sınav iptal
01.04.2015 16:29:48   Yorum Yap  
               
Nur ay  :))iptal olursa eminim daha kazik sorular çıkar 01.04.2015 17:13:16    
   
   inter43
29. Aşağıdakilerden hangisi ana giriş kontrol noktasında bulunması gereken özelliklerden değildir?
A) Güncel olayları takip edebilmek için televizyon olmalı
B) İyi haberleşme ve alarm sistemine sahip olmalı
C) Gece kontrolleri için iyi bir aydınlatma sistemine sahip olmalı
D) Kontrolden kaçan araçların kaçmasını az zararla engelleyecek kapanlar olmalı
E) İnsan ve eşya trafiğinin yoğun olduğu noktalarda X-Ray ve kapı dedektörü olmalı
bu sorunun cevabı nedir arkadaşlar

01.04.2015 16:28:13   Yorum Yap  
               
Misafir  Cevap A 01.04.2015 16:31:47    
   
   inter43
24. Aşağıdakilerden hangisi havaalanlarında yapılan önleme aramalarında aranması özel hükme bağlı olan kişidir?
A) Milletvekilleri
B) Avukatlar
C) Sanatçılar
D) Futbolcular
E) Hiçbiri

bu sorunun cevabı nedir arkadaşlar

01.04.2015 16:25:42   Yorum Yap  
               
mbnnn  cevap a 01.04.2015 16:37:01    
Misafir  ben hiçbiri yaptım çünkü önleme araması herkese yapılıyor biliyor sonuçda çanta içinde uçağa zarar verbilcek bişeyle olabilir mesela asit veya salladıgında patlayabilir bişey. bilmem mantık yürüttüm 01.04.2015 16:59:44    
   
   Misafir
24. Aşağıdakilerden hangisi havaalanlarında yapılan önleme aramalarında aranması özel hükme bağlı olan kişidir?
A) Milletvekilleri
B) Avukatlar
C) Sanatçılar
D) Futbolcular
E) Hiçbiri

01.04.2015 16:21:26   Yorum Yap  Diğer 2 yorumu gör
               
Misafir  A)Milletvekilleri diyorum 01.04.2015 16:26:53    
Misafir  Milletvekilleri 01.04.2015 16:28:02    
levent91  cevap hiçbiri olucak. havaalanında herkes aranır. 01.04.2015 17:08:31    
Misafir  Milletvekilleri kardesim milletvekilini arayamaz 01.04.2015 17:30:34    
Misafir  Misafir arkadaşlar hiç biri olacak sadece önlemem aramasına alınmayan devlet tarafında davet edilen devlet başkanları büyük adamlar tek aranamaz kitapta bunu öğrendim 01.04.2015 18:37:48
Read more: sinavsorucevap.com/Forum-ogg-ozel-guvenlik-gorevlisi-temel-yenileme-sinavi.aspx i
01.04.2015 18:38:26    
   
3919  yorumdan 100  yorum görüntüleniyor
 
           
 
 
                           
                           






                           




 
EN ÇOK OKUNANLAR
 aktif AÖF Kredili Sistem Sınıf Geçme, Puan Not hesaplama
 364218  kez okundu.

 aktif 29 Mart 2015 tarihli 57. ÖGG Özel Güvenlik Sınavı
 260037  kez okundu.

 aktif Devlet memurlarında bir kurumdan başka kuruma geçiş nasıl yapılır?
 225505  kez okundu.

 aktif Açık Lise AÖL Çıkmış Tüm Sorular
 201022  kez okundu.

 aktif 54.ÖGG Özel Güvenlik Sınav Soruları
 185313  kez okundu.

 aktif Yeterlilik Sınavı Kalktı, Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) geldi
 148860  kez okundu.

 aktif 57.ÖGG Özel Güvenlik Sinavi 29.03.2015 Soru ve Cevapları
 134265  kez okundu.

 aktif AÖF 2013 Tek ders sınav soruları cevapları
 100722  kez okundu.

























Online soru çöz
Online ÖGG Soruları
Online AÖF Soruları
Online Diyanet Soruları
Sınav soru cevap