sinav-soru-cevap-cozum-test-cikmis-sorular-ozel-guvenlik-ogg-motorlu
Ana Sayfa Forum Online Sorular Hakkımızda Komik Sorular İletişim Profilim Site Haritası      
 
                 Açıköğretim
                Özel Güvenlik
                 Ehliyet
                 Diyanet 
                 Açık Lise
                Polis Akademisi
                 Polis Koleji
                 POMEM
                 PMYO
                 İlkokul Programı


   
     
     Diyanet Soruları
     Kom.Yrd._soruları
     ÖGG Soruları 
     Açıköğretim Soruları 
     Ehliyet Soruları
     ÖMSS Soruları 
 
 
     AÖF Kredili sistem not hesaplama programı 
 
CANLI TV YAYINLARI
İzlemek istediğiniz kanalın logosuna tıklayınız
 SHOW STAR
TNT TNT
Skyturk
  madde Özel Güvenlik Sınavı ONLİNE sorular  
  madde Diyanet yeterlilik sınavı ONLİNE sorular  
  madde Güncel Sınav Bilgileri
  madde OSYM 2013 Sınav Takvimi
  madde Sınav Takvimi
  madde Ehliyet Sınav Takvimi
  madde Ehliyet Sınavı Puan Hesaplama
  madde SBS Puan hesaplama
_____________________________
  madde VİDEOLAR  
  madde SBS 2008 Matematik Çözümleri Videolu
  madde 2007-2008-2009-2010 KPSS Matematik soru çözümleri
  madde SBS Nedir?
  madde AÖF Soru İndirme Yöntemi
  madde 2011 SBS Sınavı Soru ve çözümleri (İtalyanca dahil)
_____________________________
  madde Özel Güvenlik Sınavı (ÖGG) Puan Hesaplama yeni  
  madde Özel Güvenlik sınavı soruları CEVAPLARI   
  madde Özel Güvenlik Görevlisi sınavı soruları heryerde var ancak cevapları sadece sitemizde bulunmaktadır.
_____________________________
 
YENİ ÜYELERİMİZ
aktif   aykalkendir
aktif   melekbsktp
aktif   Ebru zeynep ozkan
aktif   büşrayk
aktif   geredeli14
aktif   impala
aktif   disow
aktif   abrahem
aktif   Hakan...
aktif   MehmetT
aktif   newcityboys
aktif   Ahmet1903
aktif   satilmisdoruk
aktif   eesraa
aktif   glr.1991
aktif   moon..light
aktif   hamza09
aktif   ceycey976
aktif   fettah88
aktif   KAMİL ÇETİL
aktif   srgz
aktif   cihansah
aktif   ozcan06
aktif   asisiyah
aktif   EDEBYAHU
 

* Dikkatimizden kaçan sınav varsa lütfen İletişim linkinden  bildiriniz 


EN SON YAPILAN YORUMLAR  
  aktif   Misafir
d mi arkadasım ateşin kaç senin devamı...
28.05.2015 04:33:42  Özel

  aktif   ŞAHİNNnn
A) TAVANDA devamı...
28.05.2015 04:30:58  

  aktif   Misafir
emin olmadan yazmayın arkadaslar sadece net bildiginizi yazın devamı...
28.05.2015 04:30:26  Özel

  aktif   Misafir
DDDDDDDDDDD devamı...
28.05.2015 04:30:18  Özel

  aktif   Misafir
ben x ray yaptım ama hala net degilim metal detektorude olabilir devamı...
28.05.2015 04:29:31  Özel

  aktif   Misafir
EEEEEEEEEE HERHALDE devamı...
28.05.2015 04:28:28  Özel

  aktif   ŞAHİNNnn
B) TUTANAK devamı...
28.05.2015 04:27:36  

  aktif   Misafir
b doğru şık
devamı...

28.05.2015 04:27:26  Özel

  aktif   Misafir
ben çelişkideyim hala b de olabilir hangisi yanlıştır diyo o anda sertifika almaya hak kazanmamıs ama ilk yardım bilen biri varsa ? illa hak kazanmıs olması gerekmiyor bende d yaptım ama hala çelişki devamı...
28.05.2015 04:27:17  Özel

  aktif   Misafir
CCCCCCCCCCCC devamı...
28.05.2015 04:27:01  Özel

  aktif   ŞAHİNNnn
C) CEVAP devamı...
28.05.2015 04:25:46  

  aktif   Misafir
BBBBBBBBBBBBBB devamı...
28.05.2015 04:25:34  Özel

  aktif   Misafir
DDDDDDDDDDDD devamı...
28.05.2015 04:25:00  Özel

  aktif   ŞAHİNNnn
B) CEVP devamı...
28.05.2015 04:24:58  

  aktif   ŞAHİNNnn
B)CEVAP devamı...
28.05.2015 04:24:23  

   
sinavsorucevap
Sınav soru cevap

2014 yılı sınavı soruları cevapları cevap anahtarı


Site haritası
 

29 Mart 2015 tarihli 57. ÖGG Özel Güvenlik Sınavı

   29 Mart 2015 tarihli 57. ÖGG Özel Güvenlik Sınavı          29 Mart 2015 tarihinde yapılacak olan 57.Özel Güvenlik (ÖGG) ve 33. Yenileme sınavına hazırlanmak için sitemiz bulunmaz fırsat.
           Bilindiği gibi özel güvenlik temel eğitim ve yenileme sınavlarında sorulan soruların %60 i, daha önceki sınavlarda çıkmış sorular dan oluşmaktadır.(46-49. sınavlar maalesef epey zordu ve geçmiş sorular daha az çıktı ancak neyseki 50. Sınavda geçmiş sınav sorularından daha çok çıktı ve nisbeten daha kolaydı) Her yeni sınav bir öncekine göre daha zor oluyor ancak bu sizi yıldırmasın son sınavda da daha önceki yıllarda çıkmış sorulardan epey miktarda çıkmıştır.
          Aşağıdaki linke tıklayarak sitemizde hazırladığımız özel sistem ile özel güvenlik sınavına hazırlanabilir ONLİNE olarak soru çözebilirsiniz. Web sayfamızda sadece özel güvenlik sınavı ile ilgili yaklaşık 7500 (ve sürekli artan sayıda) soru bulunmaktadır. 
          Ayrıca Özel Güvenlik sayfamızda, çözdüğünüz soru sayısına göre kaç isabetli atış yapmanız gerektiğini, kaç puan alacağınızı hesaplayabilirsiniz. Online soru çözümü için aşağıdaki linke tıklayınız.
  
   
  
Sınav giriş belgeleri yayınlandı . 57. ÖGG Sınav giriş belgesini indirmek için aşağıdaki linke tıklayınız.

29.03.2015 tarihli 57. Özel Güvenlik Görevlisi sınavı giriş belgesini buraya tıklayarak açılan sayfaya TC kimlik numaranızı ve açılan sayfada bulunan güvenlik kodunu yazarak ulaşabilirsiniz. 

Şu an bu yazıyı okuduğunuza göre sitemize ulaşmışsınız çok şanslısınız.


Sınava hazırlanmak online soru çözmek için tıklayınız...
         
Yine sınavlara hazırlanmak için  özel güvenlik sınavı hazırlık ders notları 1, 2, 3, ... tavsiye ederiz.
Özellikle  silah bilgisi için özel güvenlik sınavı hazırlık ders notları 5 ten slayt gösterisi sayesinde hiç bilmeyen biri bile kolaylıkla silahın parçalarının öğrenebilir mutlaka görünüz
Başarılar.
Her zaman yayınızdayız sinavsorucevap.com ekibi
 
                 
    İLGİLİ KONULAR
  
29 Mart 2015 tarihli 57. ÖGG Özel Güvenlik Sınavı
57. ÖGG Özel Güvenlik Sınav Giriş Belgeleri
57.ÖGG Özel Güvenlik Sinavi 29.03.2015 Soru ve Cevapları
54.ÖGG Özel Güvenlik Sınav Soruları
53. ÖGG Özel Güvenlik Sınavı Sonuçları Açıklandı
14 Haziran 2014 tarihli Ehliyet Sınavı Soruları Yayınlandı
Özel Güvenlik Sınavında yapılan değişiklikler
Özel Güvenlik Sınavı 01.12.2013 (49.OGG) Soru ve Cevapları
Özel Güvenlikçilerin Maaşı Asgari Ücretin İki Katına Çıkacak
28-29 Temmuz 2012 AÖL Açıköğretim Lisesi Soru ve Cevapları
Özel Güvenlik Müracaatında Yapılacak İşlemler
41. Özel Güvenlik Sınavı Soruları ve Cevapları (41.ÖGG)
Özel Güvenlikçilere Yeni Görev
Özürlü memur seçme sınavı (ÖMSS) 29.04.2012 soruları ve cevap anahtarı
Özel Güvenlik Sınav Sonuçları açıklandı.
ÖZEL GÜVENLİK SINAVI HAZIRLIK ÇALIŞMA DERS NOTLARI - 6
ÖZEL GÜVENLİK SINAVI HAZIRLIK ÇALIŞMA DERS NOTLARI - 5 SİLAHIN PARÇALARI
ÖZEL GÜVENLİK SINAVI HAZIRLIK ÇALIŞMA DERS NOTLARI - 4
ÖZEL GÜVENLİK SINAVI HAZIRLIK ÇALIŞMA DERS NOTLARI - 3
ÖZEL GÜVENLİK SINAVI HAZIRLIK ÇALIŞMA DERS NOTLARI - 2
 
 Bu haber 302727 kez okundu.     3442 yorum yapıldı
Adı : Üye olmadan yorum ekleyebilirsiniz.
Yorum :
2 + 2 =     
       
   aykutcvcvds
arkadaslar a kitapcıgının cvplarını bilen varmı varsa yazabilirmi
28.05.2015 01:41:27   Yorum Yap  
               
Misafir  soruların altına herkes kendi işaretlediği veya bulduğu cevapları yazsın, cevap anahtarını tamamlayalım 28.05.2015 04:04:55    
   
   Sorular
64. Soru
28.05.2015 01:20:54   Yorum Yap  
               
Misafir  Dinamit 28.05.2015 01:43:50    
   
   Sorular
63. Soru
28.05.2015 01:20:34   Yorum Yap  
               
Misafir  Cevap B Yag Patlaması 28.05.2015 04:06:54    
   
   Sorular
62. Soru
28.05.2015 01:20:01   Yorum Yap  
                   
   Sorular
61. Soru
28.05.2015 01:19:40   Yorum Yap  
               
Misafir  CEVAP B 28.05.2015 04:07:21    
   
   Sorular
60. Soru
28.05.2015 01:19:15   Yorum Yap  
               
Misafir  BEN E YAPTIM AMA KESİNLİKLE A 28.05.2015 04:07:51    
ŞAHİNNnn  A) TAVANDA 28.05.2015 04:30:58    
   
   Sorular
59. Soru
28.05.2015 01:18:53   Yorum Yap  
               
Misafir  CEVAP A 28.05.2015 04:08:12    
   
   Sorular
58. Soru
28.05.2015 01:18:32   Yorum Yap  
               
Misafir  CEVAP C 28.05.2015 04:08:34    
   
   Sorular
57. Soru
28.05.2015 01:18:09   Yorum Yap  
               
Misafir  BEN D YAPTIM SALAK GİBİ AMA KESİNLİKLE C Cevap 28.05.2015 04:09:10    
Misafir  bence cevap A TÜPLERİ BİTENE KADAR SIKINIZ YARIM BRAKMAYINIZ TÜPÜN CABUK BİTMESİNİ VE SAGLAR 28.05.2015 04:18:34    
Misafir  tüpler en etkili şekilde öyle kullanılır a degil c bende c yaptım 28.05.2015 04:23:48    
   
   Sorular
56. Soru
28.05.2015 01:17:47   Yorum Yap  
               
Misafir  CEVAP A 28.05.2015 04:09:31    
   
   Sorular
55. Soru
28.05.2015 01:17:12   Yorum Yap  
                   
   Sorular
54. Soru
28.05.2015 01:16:54   Yorum Yap  
               
Misafir  CEVAP A 28.05.2015 04:09:58    
   
   Sorular
53. Soru
28.05.2015 01:16:36   Yorum Yap  
               
Misafir  EEEEEE 28.05.2015 04:19:44    
   
   Sorular
52. Soru
28.05.2015 01:16:05   Yorum Yap  
                   
   Sorular
51. Soru
28.05.2015 01:15:46   Yorum Yap  
               
Misafir  Diline 28.05.2015 01:38:34    
   
   Sorular
50. Soru
28.05.2015 01:14:21   Yorum Yap  
               
Misafir  CCCCCCC 28.05.2015 04:20:33    
   
   Sorular
49. Soru
28.05.2015 01:14:01   Yorum Yap  
                   
   Sorular
48. Soru
28.05.2015 01:11:44   Yorum Yap  
               
Misafir  DDDDDDDDDDD 28.05.2015 04:23:34    
Misafir  ben çelişkideyim hala b de olabilir hangisi yanlıştır diyo o anda sertifika almaya hak kazanmamıs ama ilk yardım bilen biri varsa ? illa hak kazanmıs olması gerekmiyor bende d yaptım ama hala çelişki :S 28.05.2015 04:27:17    
   
   Sorular
47. Soru
28.05.2015 01:11:26   Yorum Yap  
               
ŞAHİNNNN  A )112 28.05.2015 03:48:39    
   
   Sorular
46. Soru
28.05.2015 01:11:05   Yorum Yap  
               
Misafir  EEEEEEEEEE 28.05.2015 04:22:56    
   
   MehmetT
A kitapcığı silah sorularının cevaplarını paylaşabilirmisinz hepsini
28.05.2015 01:10:46   Yorum Yap  
                   
   Sorular
45. Soru
28.05.2015 01:10:43   Yorum Yap  
               
Misafir  BBBBBBBBBBBBBB 28.05.2015 04:23:52    
   
   Sorular
44. Soru
28.05.2015 01:10:25   Yorum Yap  
               
ŞAHİNNnn  E) XRAY cıhazı 28.05.2015 04:06:56    
Misafir  EEEEEEEEEEEEEE 28.05.2015 04:24:20    
   
   Sorular
43. Soru
28.05.2015 01:10:00   Yorum Yap  
               
ŞAHİNNnn  D) telsiz 28.05.2015 04:08:20    
Misafir  DDDDDDDDDDDD 28.05.2015 04:25:00    
   
   Sorular
42. Soru
28.05.2015 01:09:41   Yorum Yap  
               
ŞAHİNNnn  B) ........ 28.05.2015 04:09:55    
Misafir  BBBBBBBBBBBBBB 28.05.2015 04:25:34    
   
   Sorular
41. Soru
28.05.2015 01:09:23   Yorum Yap  
               
Misafir  ben x ray yaptım ama hala net degilim metal detektorude olabilir 28.05.2015 04:29:31    
   
   aykutcvcvds
arkadaslar a kitapcıgının cvplarını bilen varmı varsa yazabilirmi
28.05.2015 01:09:00   Yorum Yap  
                   
   Sorular
40. Soru
28.05.2015 01:08:59   Yorum Yap  
               
Misafir  CCCCCCCCCCCC 28.05.2015 04:27:01    
   
   Sorular
39. Soru
28.05.2015 00:54:31   Yorum Yap  
               
Misafir  EEEEEEEEEE HERHALDE 28.05.2015 04:28:28    
Misafir  emin olmadan yazmayın arkadaslar sadece net bildiginizi yazın 28.05.2015 04:30:26    
   
   Sorular
38. Soru
28.05.2015 00:54:14   Yorum Yap  
               
ŞAHİNNnn  B) TUTANAK 28.05.2015 04:27:36    
   
   Sorular
37. Soru
28.05.2015 00:53:55   Yorum Yap  
               
Misafir  DDDDDDDDDDD 28.05.2015 04:30:18    
Misafir  d mi arkadasım ateşin kaç senin 28.05.2015 04:33:42    
   
   Sorular
36. Soru
28.05.2015 00:53:32   Yorum Yap  
                   
   Sorular
35. Soru
28.05.2015 00:53:13   Yorum Yap  
                   
   Sorular
34. Soru
28.05.2015 00:51:18   Yorum Yap  
               
ŞAHİNNnn  C) CEVAP 28.05.2015 04:25:46    
   
   Sorular
33. Soru
28.05.2015 00:50:58   Yorum Yap  
                   
   Sorular
32. Soru
28.05.2015 00:50:30   Yorum Yap  
               
ŞAHİNNnn  B) CEVP 28.05.2015 04:24:58    
   
   Sorular
31. Soru
28.05.2015 00:50:13   Yorum Yap  
               
ŞAHİNNnn  B)CEVAP 28.05.2015 04:24:23    
   
   Sorular
30. Soru
28.05.2015 00:49:56   Yorum Yap  
               
ŞAHİNNnn  C) CEVAP 28.05.2015 04:23:49    
   
   Sorular
29. Soru
28.05.2015 00:49:24   Yorum Yap  
                   
   Sorular
28. Soru
28.05.2015 00:48:13   Yorum Yap  
               
ŞAHİNNnn  c) CEVAP 28.05.2015 04:23:00    
   
   Sorular
27. Soru
28.05.2015 00:47:48   Yorum Yap  
               
ŞAHİNNnn  A) cvpları sallamıyorum merak etmeyin :) 28.05.2015 04:20:56    
ŞAHİNNnn  emin olduklarımı cevaplandırıyorum 28.05.2015 04:21:21    
   
   Sorular
26. Soru
28.05.2015 00:46:44   Yorum Yap  
                   
   Sorular
25. Soru
28.05.2015 00:46:13   Yorum Yap  
                   
   Sorular
24. Soru
28.05.2015 00:45:52   Yorum Yap  
                   
   Sorular
23. Soru
28.05.2015 00:45:05   Yorum Yap  
               
ŞAHİNNnn  B) PSKOLOJİ 28.05.2015 04:18:38    
Misafir  b doğru şık
28.05.2015 04:27:26    
   
   Sorular
22. Soru
28.05.2015 00:43:12   Yorum Yap  
               
ŞAHİNNnn  C) DEVRİYE GÜZER.. 28.05.2015 04:17:45    
   
   Sorular
21.Soru
28.05.2015 00:42:54   Yorum Yap  
                   
   Sorular
20. Soru
28.05.2015 00:42:21   Yorum Yap  
                   
   Sorular
19. Soru
28.05.2015 00:42:01   Yorum Yap  
               
ŞAHİNNnn  ŞIK SANKİ YANLIŞ YAZILMIŞ AMA CVP C) 28.05.2015 04:15:55    
   
   Sorular
18.Soru
28.05.2015 00:41:40   Yorum Yap  
                   
   Sorular
17.Soru
28.05.2015 00:35:41   Yorum Yap  
               
ŞAHİNNnn  C) CEVAP 28.05.2015 04:13:30    
   
   Sorular
16. Soru
28.05.2015 00:34:33   Yorum Yap  
               
kavacık gs   arkadaslar c yaptım sizce 28.05.2015 00:40:39    
Misafir  ben d yaptm 28.05.2015 00:52:53    
ŞAHİNNnn  C) KESİN 28.05.2015 04:13:02    
   
   Sorular
15. Soru
28.05.2015 00:34:13   Yorum Yap  
               
Misafir  cevap e 28.05.2015 00:51:53    
   
   Sorular
14. Soru
28.05.2015 00:33:54   Yorum Yap  
               
Misafir  cvp c 28.05.2015 01:06:43    
   
   Sorular
13. Soru
28.05.2015 00:33:37   Yorum Yap  
               
Misafir  cevap d 28.05.2015 00:51:30    
   
   Sorular
12. Soru
28.05.2015 00:33:18   Yorum Yap  
                   
   Sorular
11. Soru
28.05.2015 00:32:56   Yorum Yap  
               
Misafir  B yaptim 28.05.2015 01:41:20    
   
   Sorular
10. Soru
28.05.2015 00:27:24   Yorum Yap  
               
Umut esr  Bunu c yaptm dogrumu 28.05.2015 00:34:21    
kavacık gs  keskin c dir zaten 28.05.2015 00:41:33    
   
   Sorular
9. Soru
28.05.2015 00:27:01   Yorum Yap  
               
Misafir  cevap b dogru cevap 28.05.2015 00:50:58    
   
   Sorular
8. Soru
28.05.2015 00:22:40   Yorum Yap  
               
Umut esr  E hepsi 28.05.2015 00:36:00    
   
   Sorular
7. Soru
28.05.2015 00:21:58   Yorum Yap  
               
Misafir  bunda kararsız kaldım d yada e dedim d aptım sonra :) 28.05.2015 00:33:45    
Misafir  dogru cevap d 28.05.2015 00:50:10    
   
   Sorular
6. Soru
28.05.2015 00:21:37   Yorum Yap  
               
Umut esr  Acevap 28.05.2015 00:39:35    
   
   Sorular
5. Soru
28.05.2015 00:21:17   Yorum Yap  
                   
   Sorular
4. Soru
28.05.2015 00:20:06   Yorum Yap  
               
Misafir  Adli görev 28.05.2015 00:38:02    
   
   Sorular
3.Soru
28.05.2015 00:19:44   Yorum Yap  
               
Misafir  a yaptım :) 28.05.2015 00:32:27    
   
   Sorular
2. Soru
28.05.2015 00:19:24   Yorum Yap  
               
kavacık gs   e mi acaba 28.05.2015 00:31:28    
Misafir  cevap e kesin cevap 28.05.2015 00:49:25    
   
   Sorular
1. Soru
28.05.2015 00:14:03   Yorum Yap  
               
DMETTT  b yaptim ben 28.05.2015 00:17:25    
Sorular  Yukarıda soru göremiyorsanız şu linkten baktığınızda görebilirsiniz.
sinavsorucevap.com/sinav.aspx?i=245 b=57.-OGG-Ozel-Guvenlik-Sinavi-Giris-Belgesi
28.05.2015 00:18:09    
Sorular  Yüklemeye yeni başladım. Olayı yeni çözdüm:) 28.05.2015 00:26:34    
Misafir  anladim bide cevaplasalar ne makbule gecicekk 28.05.2015 00:34:03    
   
   Bilal ağa
B kitap çıgını paylaşın Cevap lütfen
27.05.2015 23:32:56   Yorum Yap  
                   
   CEREnnn

Silah sorularımım Cevapları bana doğruları söyletmediniz b kitapçığı
1 e.
2 E
3 E
4 c
5 c
6 a
7 d
8 b
9 a
10 a
11 a
12 b
13 c
14 c
15 c
16 b
17 d
18 a
19 E
20 a
21 a
22 a
23 E
24 a
25 b

27.05.2015 23:30:20   Yorum Yap  
               
Ahmet1903.  En kotu ihtimalle 23 dogru 5. Sorru kapsul demissin kovan oldugunu dusunuyorum 24 de ise kovan atmama sebeplerden degildir diyor sen tirnak kirik olmasi demissin ignrnin kirik olmasi olacak ona eminim ben de 24 veya 25 yapacagim galiba :) 27.05.2015 23:48:52    
   
   DEMETTTT
ya arkadaslar mobilim doğru duzgun biseye bakamiyorumm surdan arkadaslar 100 sorunun tamamini paylassada bilir kisilerde cevap yazsa baksak olmazmi el birligiyle :)))
27.05.2015 23:21:36   Yorum Yap  Diğer 3 yorumu gör
               
Umut esr  Ahmet nerden bakiyon sorulara site adi verirmisin. 27.05.2015 23:35:15    
DEMETTT  peki soruların link olarak atamıyormusun site adı falan mobilden görülmüyormu ? 27.05.2015 23:36:03    
Bila5454  Fesbooktan paylaş demet 27.05.2015 23:42:39    
DEMETTTT  ben sorulari bilmiyorumki neyi paylasıcam 27.05.2015 23:57:04    
ahmet1903.  lınk attımda onay beklıyor :S 28.05.2015 00:01:34    
   
   Misafir
seçimlerden sonra inş. bu güvenlik sektörü maaşları yoluna girerde bizde işe gireriz yahuuuuuuuuuu siahlı kimliği aldık adam gibi maaş veren yok bu nası iştir arkadaş alalalaa
27.05.2015 23:09:13   Yorum Yap  
               
ahmet1903.  darısı başımıza :) sertıfıkayı emnıyete verıp karta çevırırken ne kadar beklemıstıniz siz
27.05.2015 23:10:28    
   
   Misafir
1. B
2.E
3.E
4.?
5.E
6.A
7.?
8.B
9.B
10.?
11.C
12.E
13.D
14.E
15.E
16.A
17.C
18.?
19.C
20.E
21.A
22.C
23.B
24.E
25.E
26.A
27.B
28.A
29.D
30.A
31.B
32.B
33.B
34.C
35.C
36.?
37.B
38.B
39.C
40.C
41.?
42.B
43.D
44.A
45.?
46.E
47.A
48.D
49.D
50.C
51.D
52.A
53.D
54.A
55.D
56.A
57.E
58.C
59.A
60.E
61.A
62.?
63.B
64.D
65.D
66.A
67.D
68.E
69.A
70.D
71.B
72.D
73.A
74.C
75.A
76.A
77.C
78.A
79.D
80.E
81.C
82.?
83.B
84.?
85.B
86.D
87.?
88.B
89.?
90.?
91.E
92.A
93.C
94.E
95.C
96.?
97.C
98.?
99.A
100.?
A kitapcıgı arkadaşlar. Bunlar kendi cevaplarım soru işareti olanlar hatırlamadkklarm. Kaç doğrum var bilen çalabilir mı lütfen

27.05.2015 22:58:07   Yorum Yap  
               
Misafir  Bakabilir mi olcaktı 27.05.2015 23:12:06    
Hakan...  Abi sorular nerde mobilim bulamadım ? 27.05.2015 23:12:10    
Misafir  19 yanls yapmssn özel güvenlikler grev yapamazlar 27.05.2015 23:18:39    
Misafir  Tamam işte 19 C olck grev yapamzlar 27.05.2015 23:32:11    
   
   ahmet1903.
50 alırmıyız :) yetıyor bana
27.05.2015 22:08:09   Yorum Yap  
               
Hakan...  Hacı ortalama 50 soru eklemiş arkadaş buraya 35 doğru çıkıyo diğer 50 dende çıkarsa bi 15 tane yetecek bana İNŞALLAH...silah 98 27.05.2015 22:58:23    
Hakan...  Birde sorular yayınlanmış galiba mobilim bulamadım link gönderebilecek varmı ? 27.05.2015 22:59:18    
   
   furkann
6. Aşağıdakilerden hangisi özel güvenlik görevlisinin görevi değildir?
A) Olay yerindeki delilleri toplamak
B) Önleyici görev yapmak
C) Yakaladığı şüpheliyi genel kolluğa teslim etmek
D) Arama sırasında ele geçirdiği suç teşkil eden eşyayı emanete almak
E) Koruduğu alana girmek isteyenlerin eşyalarını X-Ray cihazından geçirmek

27.05.2015 22:03:36   Yorum Yap  
               
ahmet1903.  cevap a
27.05.2015 22:04:41    
   
   furkann
2. Özel güvenlik görevlisi terk edilmiş ve bulunmuş eşyayı emanete alma yetkisini hangi kanundan alır?
A) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu
B) 2559 sayılı Polis Vazife ve Salahiyet Kanunu
C) 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu
D) 4721 sayılı Türk Medeni Kanunu
E) 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun

27.05.2015 22:02:08   Yorum Yap  
               
ahmet1903.  e yaptım 27.05.2015 22:03:23    
   
   furkann
97. Hastanede çalışan özel güvenlik görevlisi Ali, görev yaptığı hastanede doktora saldırarak yaralayan şahsı yakaladı. Şahısla ilgili aşağıdaki işlemlerden hangisini yapması yanlıştır?
A) Şahsı yakala suçun devönler, yetkili genel kolluğa bildirir
B) Suç delillerini koruma altına alır
C) Doktora şikâyetçi olup olmadığını sorar
D) Şahsı ve delilleri tutanakla genel kolluğa teslim eder
E) Hiçbiri

27.05.2015 21:39:34   Yorum Yap  
               
ahmet1903.  c yaptım ama E cevap 27.05.2015 21:44:00    
Merveeee  Ben c yaptm 27.05.2015 21:44:07    
Merveeee  Nedn E 27.05.2015 21:45:10    
furkann  cevap c 27.05.2015 21:47:27    
ahemt1903.   bılmem şimdi okuyunca öyle geldı emın olmadıgımı belli edecek cevaplar verıyorumkı yanlış bılgılendırme olmasın :D 27.05.2015 21:51:42    
   
   furkann
96. Koruma neden güneş gözlüğü takmalıdır?
A) Baktığı yerin anlaşılmaması için
B) Topluluktaki kişilerle direk göz temasında bulunmamak için
C) Koruma yorgun olabilir, anlaşılmaması için
D) Korumanın ciddiyetini ve vakarını etraftakilere göstermek için
E) Hepsi

27.05.2015 21:39:17   Yorum Yap  
               
ahmet1903.  ben e yaptım ama sanırım A imiş 27.05.2015 21:42:27    
furkann  dogru zaten cevap e mantıklı olun 27.05.2015 21:44:23    
furkann  kardesim cevap dogru zaten e 27.05.2015 21:47:57    
ahmet1903.  inşallah :D
27.05.2015 21:52:15    
   
   furkann
95. Aşağıdakilerden hangisi bombalı bir saldırıda yapılması gerekenlerden değildir?
A) Bombayı ilk gören kişinin yön belirterek arkadaşlarını uyarması
B) Saldırının aksi istikamete doğru uzaklaşmak ve en kısa sürede yere yatarak hedef küçültmek
C) Mümkünse ilk görenin bombayı alarak uzak mesafeye atması
D) İkinci bir saldırı ihtimaline karşı tedbirli ve uyanık olmak
E) Saldırı bölgesinden güvenli bölgeye geçmek

27.05.2015 21:38:56   Yorum Yap  
               
ahmet1903.  cevap C. 27.05.2015 21:44:31    
furkann  cevap c 27.05.2015 21:48:25    
   
   furkann
80. Aşağıdakilerden hangisi kalabalıkta panik oluşmasının sebeplerinden biri değildir?
A) Tehlikenin hissedilmesi
B) Kaçma imkânı konusunda belirsizlik
C) Kaçış yollarının kapanması
D) Ön ve arka bağlantısının kesilmesi
E) Hiçbiri

27.05.2015 21:38:12   Yorum Yap  
               
ahmet1903.  a yaptım ama cevap E sanırım 27.05.2015 21:44:59    
   
   furkann
79. Toplumsal yapıya yön veren ve topluma bir kişilik kazandıran ortak davranışların kalıbına ?? denir.
Yukarıdaki cümlede boş bırakılan yere hangi ifade gelmelidir?
A) Ortak hareket
B) Kollektif davranış
C) Toplum
D) Grup
E) Kültür

27.05.2015 21:37:56   Yorum Yap  
               
ahmet1903.  cevap E 27.05.2015 21:45:15    
   
   furkann
84. Büyük grupları küçük gruplara bölmek ve yanlara doğru dağıtmak, grup içerisindeki liderleri, kışkırtıcı ve suçluları yakalamak, topluluk içerisinden yolu açmak amacıyla kullanılan düzen aşağıdakilerden hangisidir?
A) Hat düzeni
B) Kama düzeni
C) Çember düzeni
D) Grup düzeni
E) Hepsi

27.05.2015 21:37:39   Yorum Yap  
               
ahmet1903.  B yaptım ama cevap A sanırım 27.05.2015 21:46:18    
ahmet1903.  baktım cevap B dogru yapmışımm :d 27.05.2015 22:12:47    
   
   furkann
83. ?Dağılıyor görünüp tekrar toplanma? aşağıdaki hususlardan hangisini kapsar?
A) Olayların hazırlık safhasıdır
B) Olayları başlatma usullerindendir
C) Olayları bitirme usullerindendir
D) Yasadışı olaylarda polise karşı uygulanan eylem taktikleri
E) Hepsi

27.05.2015 21:37:21   Yorum Yap  
               
ahmet1903.  cevap D 27.05.2015 21:46:39    
furkann  cevap d 27.05.2015 21:52:35    
gökhannn  e yaptım ben 27.05.2015 21:54:57    
   
   furkann
82. Aşağıdakilerden hangisi fizyolojik etkilerine göre zehirleyici kimyasal maddelerden değildir?
A) Sinir gazları
B) Yakıcı gazlar
C) Boğucu gazlar
D) Göz yaşartıcı gazlar
E) Kan zehirleyici gazlar

27.05.2015 21:36:53   Yorum Yap  
               
furkann  cevap d 27.05.2015 21:45:17    
ahmet1903.  cevap D. 27.05.2015 21:47:02    
   
   furkann
76. Stres insanlar üzerinde kısa ve uzun dönemde farklı etkiler gösterebilmektedir.
Aşağıdakilerden hangisi stresin uzun dönem etkilerine örnek olabilir?
A) Kalp çarpıntısı
B) Aşırı terleme
C) Ses titremesi
D) Kronik hastalıklar
E) Kızgınlık

27.05.2015 21:36:32   Yorum Yap  
               
ahmet1903.  e yaptım ama sanırım cevap A 27.05.2015 21:47:31    
furkann  cevap e 27.05.2015 21:49:18    
ahmet1903.  baktım bunuda dogru yaptık galiba :)
27.05.2015 22:14:59    
DEMETTTT  kızgınlık bir süre sonra geçer uzun dönem olan kronik rahatsizliklardir piskoloji bozuklugu gibi ;) 28.05.2015 00:01:38    
   
   furkann
68. Kişiler arası yüz yüze iletişimde karşı tarafa verilen mesajların etkisini en çok arttıran iletişim öğesi hangisidir?
A) Fiziksel temas
B) Mekân kullanımı
C) Beden dili
D) Araçlar
E) Kelimeler

27.05.2015 21:35:27   Yorum Yap  
               
ahmet1903.  cevap C 27.05.2015 21:47:57    
furkann  cevap c 27.05.2015 21:53:01    
   
   furkann
58. Giysileri tutuşan bir insana nasıl müdahale edilir?
A) Su dökülür
B) Köpüklü Portatif Söndürücü kullanılır
C) Bir örtü ile sıkıca sarılır
D) Kuru Kimyasal Tozlu Portatif Söndürücü
E) Hepsi

27.05.2015 21:34:27   Yorum Yap  
               
furkann  cevap c 27.05.2015 21:45:41    
ahmet1903.  cevap c 27.05.2015 21:48:17    
   
   furkann
57. Portatif yangın söndürücü tüplerini en etkili şekilde kullanmak için, aşağıdakilerden hangisi yapılmamalıdır?
A) Tüpleri bitene kadar sıkınız, yarım bırakmayınız
B) Yangının çıkış noktasından müdahale ediniz
C) Rüzgâra karşı durarak tek tek, art arda kullanınız
D) Rüzgârı, istikametine göre arkanıza alınız
E) Tüpleri aynı anda değişik yönlerden beraberce kullanınız

27.05.2015 21:33:38   Yorum Yap  
               
ahemt1903.  cevap C 27.05.2015 21:48:42    
furkann  cevap c 27.05.2015 21:49:49    
   
   furkann
46. İlk yardım hangi amaçla yapılır?
A) Hasta/yaralının bilincini korumak
B) Hasta/yaralının yaşamsal işlevlerinin sürdürülmesini sağlamak
C) Hasta/yaralının durumunun kötüye gitmesini önlemek
D) Hasta/yaralının iyileşmesini kolaylaştırmak
E) Hepsi

27.05.2015 21:32:48   Yorum Yap  
               
furkann  cevap e 27.05.2015 21:47:02    
ahmet1903.  aynen :D
27.05.2015 21:53:33    
   
   furkann
45. Speed Dome kamera özelliği ne anlama gelir?
A) Ölçü aletli kamera
B) Hareket edebilen kamera
C) Siyah beyaz kamera
D) Renkli kamera
E) Harmonik ölçen kamera

27.05.2015 21:32:33   Yorum Yap  
               
ahmet1903.  cevap b 27.05.2015 21:49:35    
furkann   cevap b 27.05.2015 21:50:20    
   
   furkann
44. Aşağıdakilerden hangisi çevre güvenliğini sağlamak amacıyla kullanılamaz?
A) Kapalı Devre Televizyon Sistemi (CCTV)
B) Duvar
C) Tel örgü
D) Demir parmaklık
E) X-Ray cihazı

27.05.2015 21:32:14   Yorum Yap  
               
furkann  cevap e 27.05.2015 21:50:38    
ahmet1903.  aynen :d
27.05.2015 21:54:27    
   
   furkann
38. Kamu güvenliğini sağlamak ve korumakla görevlendirilen kolluk kuvvetlerince görev sırasında görülen ve işitilenleri tespit etmek, gerektiğinde yasal işleme konu olması amacıyla düzenlenen ve imzalanan resmi belgeye ne denilir?
A) Belge
B) Tutanak
C) Bilirkişi raporu
D) Adli belge
E) Hiçbiri

27.05.2015 21:31:57   Yorum Yap  
               
ahmet1903.  cevap B 27.05.2015 21:54:49    
   
   furkann
33. Hangi suçluların emniyet birimlerinde eşkâl tanımları bulunmaz?
A) Adam öldürme
B) Trafik kural ihlali
C) Gasp
D) Kapkaç
E) Çete oluşturanlar

27.05.2015 21:31:41   Yorum Yap  
               
furkann  cevap b 27.05.2015 21:51:12    
ahmet1903.  aynen :D 27.05.2015 21:55:10    
   
   furkann
37. ?Resmi makamlarca verilen görev ile ilgili veya görevli olduğu yer ve zaman içinde görevi ile ilgili öğrendiği bilgi, müdahale ettiği olay veya meydana gelmiş olaya ait öğrenmiş olduğu bilgileri, sorumlu olduğu makamları bilgilendirmek amacıyla hazırlanan yazıdır.?
Yukarıdaki tanımla anlatılmak istenen nedir?
A) Not
B) Rapor
C) Senet
D) Eşkâl
E) Fezleke

27.05.2015 21:31:03   Yorum Yap  
               
ahemt1903.  cevap b 27.05.2015 21:55:39    
   
   furkann
Görgü tanıklarının tanımlamalarına uygun olarak muhtemel kişilerin kimlik tespitlerinde ana ayırt edici özellikleri olan; alın, kaşlar, gözler, burun, ağız, kulaklar, yanaklar, çene, yüz çizgileri, yüz şekli ve bunların birleşimlerinden oluşan resimdir.?
Yukarıdaki tanımda anlatılmak istenen nedir?
A) İhbar
B) Eşkâl
C) Bombalı paket
D) Biyolojik tehdit
E) Devriye

27.05.2015 21:30:30   Yorum Yap  
               
furkann  cevap b 27.05.2015 21:51:44    
ahmet1903.  aynen :D 27.05.2015 21:56:06    
   
   furkann
31. Şüpheli şahısla konuşma sırasında kişinin hangi davranışından şüpheli olduğu anlaşılmaz?
A) Yüzünün rengi değişir
B) Şüphe sebebi ile ilgili bilgi almak ister
C) Aşırı terleme olur
D) Bakışları kaçırma eğilimindedir
E) Sorulara net cevap vermez, zaman kazanmaya çalışır

27.05.2015 21:30:10   Yorum Yap  
               
ahmet1903.   cevap b.
27.05.2015 21:56:24    
Misafir  E yaptm ama 27.05.2015 22:17:12    
   
   furkann
35. Bir suçun işlendiğini veya işlenmekte olduğunu yetkililere bildirilmesi amacıyla tutulan tutanağa ne denir?
A) Yer gösterme tutanağı
B) Tespit tutanağı
C) İhbar tutanağı
D) İfade tutanağı
E) Nöbet devir teslim tutanağı

27.05.2015 21:29:13   Yorum Yap  
               
ahmet1903.  cevap c. 27.05.2015 21:56:44    
   
   furkann
29. Aşağıdakilerden hangisi tutanak çeşitlerinden değildir?
A) Tespit tutanağı
B) İhbar tutanağı
C) Suçüstü tutanağı
D) Müracaat tutanağı
E) Devriye tutanağı

27.05.2015 21:28:54   Yorum Yap  
               
ahmet1903.   cevap D. 27.05.2015 21:57:04    
Misafir  D cevap 27.05.2015 22:15:41    
   
   furkann
25. Aşağıdakilerden hangisi araç kontrol noktasında araçların aranma sebebi değildir?
A) Çalıntı malların taşınması
B) Mobil bomba
C) Uyuşturucu madde kaçakçılığı
D) Haklarında tutuklama kararı olan kimselerin yakalanması
E) Zincir ve çekme halatı kontrolü

27.05.2015 21:28:40   Yorum Yap  
               
ahmet1903.  E yaptım. 27.05.2015 21:57:27    
Misafir  E cevap 27.05.2015 22:14:43    
   
   furkann
28. Aşağıda boş bırakılan yerlere hangi ifadeler gelmelidir?
?En ciddi tehlike halkın ------------ yerler, binalar, önemli tesisler ile önemli kişilerin bulunduğu yerlerde arabalara konulan bombanın patlamasıdır. ------------ güvenlik önlemlerinin alındığı yerlerde araçların araştırılması, tehlike oluşturabilecek araçların girmesini ---------------- ancak tamamen önleyememektedir.?
A) Olmadığı-koruyucu-güçleştirmekte
B) Olmadığı-izleyici-kolaylaştırmakta
C) Yoğun olduğu-koruyucu-güçleştirmekte
D) Yoğun olduğu-koruyucu-kolaylaştırmakta
E) Yoğun olduğu- adli- kolaylaştırmakta

27.05.2015 21:27:48   Yorum Yap  
               
ahmet1903.  cevap C. 27.05.2015 21:57:53    
Misafir  C cevp 27.05.2015 22:07:29    
   
   furkann
22. Devriye hizmeti sırasında dolaşılması ve ziyaret edilmesi zorunlu olan yerlere ne ad verilir?
A) Mahalle
B) Polis bölgesi
C) Devriye güzergâhı
D) Belediye sınırları
E) Kontrollü bölge

27.05.2015 21:27:22   Yorum Yap  
               
ahmet1903.  cevap C. 27.05.2015 21:58:16    
Misafir  C cevap 27.05.2015 22:08:49    
   
3442  yorumdan 100  yorum görüntüleniyor
 
           
 
 
                           
                           






                           




 
EN ÇOK OKUNANLAR
 aktif AÖF Kredili Sistem Sınıf Geçme, Puan Not hesaplama
 427071  kez okundu.

 aktif 29 Mart 2015 tarihli 57. ÖGG Özel Güvenlik Sınavı
 302727  kez okundu.

 aktif Devlet memurlarında bir kurumdan başka kuruma geçiş nasıl yapılır?
 251965  kez okundu.

 aktif Açık Lise AÖL Çıkmış Tüm Sorular
 228728  kez okundu.

 aktif 54.ÖGG Özel Güvenlik Sınav Soruları
 201539  kez okundu.

 aktif 57.ÖGG Özel Güvenlik Sinavi 29.03.2015 Soru ve Cevapları
 183860  kez okundu.

 aktif Yeterlilik Sınavı Kalktı, Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) geldi
 155809  kez okundu.

 aktif AÖF 2013 Tek ders sınav soruları cevapları
 110968  kez okundu.

























Online soru çöz
Online ÖGG Soruları
Online AÖF Soruları
Online Diyanet Soruları
Sınav soru cevap