sinav-soru-cevap-cozum-test-cikmis-sorular-ozel-guvenlik-ogg-motorlu
Ana Sayfa Forum Online Sorular Hakkımızda Komik Sorular İletişim Profilim Site Haritası      
 
                 Açıköğretim
                Özel Güvenlik
                 Ehliyet
                 Diyanet 
                 Açık Lise
                Polis Akademisi
                 Polis Koleji
                 POMEM
                 PMYO
                 İlkokul Programı


   
     
     Diyanet Soruları
     Kom.Yrd._soruları
     ÖGG Soruları 
     Açıköğretim Soruları 
     Ehliyet Soruları
     ÖMSS Soruları 
 
 
     AÖF Kredili sistem not hesaplama programı 
 
CANLI TV YAYINLARI
İzlemek istediğiniz kanalın logosuna tıklayınız
 SHOW STAR
TNT TNT
Skyturk
  madde Özel Güvenlik Sınavı ONLİNE sorular  
  madde Diyanet yeterlilik sınavı ONLİNE sorular  
  madde Güncel Sınav Bilgileri
  madde OSYM 2013 Sınav Takvimi
  madde Sınav Takvimi
  madde Ehliyet Sınav Takvimi
  madde Ehliyet Sınavı Puan Hesaplama
  madde SBS Puan hesaplama
_____________________________
  madde VİDEOLAR  
  madde SBS 2008 Matematik Çözümleri Videolu
  madde 2007-2008-2009-2010 KPSS Matematik soru çözümleri
  madde SBS Nedir?
  madde AÖF Soru İndirme Yöntemi
  madde 2011 SBS Sınavı Soru ve çözümleri (İtalyanca dahil)
_____________________________
  madde Özel Güvenlik Sınavı (ÖGG) Puan Hesaplama yeni  
  madde Özel Güvenlik sınavı soruları CEVAPLARI   
  madde Özel Güvenlik Görevlisi sınavı soruları heryerde var ancak cevapları sadece sitemizde bulunmaktadır.
_____________________________
 
YENİ ÜYELERİMİZ
aktif   sercancaliskan
aktif   Hidrocet
aktif   kübra kara
aktif   Misfr96
aktif   vaybe
aktif   akdenizliayşenur
aktif   sweetal
aktif   Cirkin
aktif   Zekk
aktif   mehmet.123
aktif   mehmet.66
aktif   bitanem
aktif   ozgeee
aktif   eliftnlkl
aktif   özerk
aktif   AYTAÇ
aktif   Hateyi
aktif   ferdipascha
aktif   haydar1
aktif   hilda koberz
aktif   burakburak57
aktif   talat 50
aktif   resul
aktif   Salih_1126
aktif   Kamile Suade
 

* Dikkatimizden kaçan sınav varsa lütfen İletişim linkinden  bildiriniz 


EN SON YAPILAN YORUMLAR  
  aktif   Hidromek
Sinav tarihinin ne zaman oldugunu nasil ogrene bilirim veya nerden takip edebilirim devamı...
27.07.2015 23:07:15  OMSS

  aktif   misafircik
ARKADASLAR 2. SENESINDE SINAVSIZ GECISI KULLANIP ILK TERCIHTE YERLESEMEYENLERE EK TERCIHLERDE ACIK OGRETIM YADA ORGUN GELIRMI ? devamı...
27.07.2015 22:36:42  162

  aktif   Misafir
İyce sor kazandigindan da olma devamı...
27.07.2015 22:33:42  162

  aktif   Misafir
Ama sansini dene tabi devamı...
27.07.2015 22:33:06  162

  aktif   Misafir
Aciga basvur yanlis yazmisim :)) devamı...
27.07.2015 22:14:34  162

  aktif   Misafir
Gul fidan oncelik gittigi icin zaman gecmeden aviga basvur . 2 yillikla ayni daha rahat devamı...
27.07.2015 22:13:58  162

  aktif   Misafir
Tabiki var . devamı...
27.07.2015 22:10:21  162

  aktif   Misafir
Tabiki hayir. O hak bikere kullanilir canim :D devamı...
27.07.2015 22:07:22  162

  aktif   Misafir
Ek tercih yerlesemeyenler icin canim devamı...
27.07.2015 22:05:57  162

  aktif   özgenur
Ben anadolu teknik mezunuyum . yanlış tercih yaptım ve istemediğimi bi yer geldi şehir olarak . aynı bölümden yakın puanlı başka üniversiteye kayıt yapma şansım varmı ? Yoksa kazandığımız yeremi kayıt devamı...
27.07.2015 22:05:45  162

  aktif   Misafir
Seneye benim gibi acik kalirsin sakin yapma oyle bisey devam et. Benim 2. senem diye o gecisi bile kaybettim gitmedigime pismanim simdi senin yaptigini yaptim örgün okumam ihtimall acik okuycm ek devamı...
27.07.2015 22:03:18  162

  aktif   Misafir
AÖF HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM BİTİREN, AÖF İŞLETME YE DİKEY GEÇİŞ YAPARSA Fark Derslerini alacakmı? almayacakmı? devamı...
27.07.2015 21:09:44  AOF

  aktif   Gzde06
Sinavsiz gecisle acikogretim geldi yerlestirme turunde sgk yaziyor ama aof istemiyorum ek teecih yapabilirmiyim.acil? devamı...
27.07.2015 21:02:01  162

  aktif   S.C.
Ben 2 yıldır Adalet Bakanlığı Ceza Tevkif Evide (Cezaevi) Teknik Hizmetler Kadrosunda Sıhhi Tesisat Teknisyeni olarak çalışmaktayım. Asaletim tastik oldu. Acaba başka kurumlara geçebilir miyim? En kol devamı...
27.07.2015 18:16:54  MEMUR

  aktif   Elaaa
Merhaba Aksaray şubeye ulaşamıyorum. tek ders sınavı sonrası diploma alan oldu mu ? devamı...
27.07.2015 17:30:20  AOF

   
sinavsorucevap
Sınav soru cevap

2014 yılı sınavı soruları cevapları cevap anahtarı


Site haritası
 

02 Kasım 2013 Ehliyet sınavı soru ve cevapları yayınlandı

   02 Kasım 2013 Ehliyet sınavı soru ve cevapları yayınlandı ehliyet soru 02.11.2013 günü yapılan MTSK Ehliyet sınavı soruları ve cevapları yayınlandı. MTS Sorularına sitemizden ulaşabilir ulaşmakla da kalmaz ONLİNE olarak çözebilir cevap anahtarı ile boğuşmaya gerek kalmadan anında cevabı görebilirsiniz.
           Ehliyet soruları ve cevapları için aşağıdaki linke tıklayınız
  
   
  
          02 Kasım 2013 Ehliyet Sınavı Soruları ve Cevap Anahtarı
02.11.2013 tarihinde MTSAS Motorlu Taşıt Sınavı tüm yurtta gerçekleştirildi. Sorular ve Resmi Cevap anahtarı yayınlandı. MEB Milli Eğitim Bakanlığınca yayınlan sorulara cevaplara ulaşmak için buraya tıklayarak 
1-Açılan sayfada önce ehliyet sınavı sorularını seçip
2-Sonra test bölümünden 
Motor Soruları Test 14 (02 Kasım 2013),
İlkyardım Soruları Test 14(02 Kasım 2013) ve
Trafik ve Çevre Bilgisi Soruları Test 14 (02 Kasım 2013)
testlerini çözebilirsiniz.
         Puanınızı buraya tıklayarak hesaplayabilirsiniz. 02 Kasım 2013 MTS Ehliyet Sorularından ziyaretçilerimizin girdiği soru cevap ve yorumları aşağıda bulabilir sizde yorumlarınızı paylaşabilirsiniz. 
02 Kasım 2013 tarihinde yapılan ehliyet sınavı soru ve cevapları Egitek ile eş zamanlı olarak sitemizde yayımlanmıştır. 
02 Kasım 2013 günü yapılan ehliyet sınavı  Soru Ve Cevapları sınavdan sonra bu sayfada olacaktır.


AÇILAN SAYFADA TEST 14 (02 Kasım 2013) SINAVINI SEÇEREK SORULARI GÖREBİLİRSİNİZ

Ehliyet almak isteyen sürücü adayları bu sınavda sorulacak olan ilkyardım trafik ve motor derslerinden en az 70 puan almaları gerekiyor. Geçmeleri halinde direksiyon sınavına gireceklerdir.
 
 
Direksiyon sınavında da başarılı olan adaylar ehliyet almaya hak kazanacaklardır. 

02.11.2013 günü Ehliyet sınavına giren bütün sürücü adaylarına başarılar dileriz.
 
sinavsorucevap.com
 
                 
    İLGİLİ KONULAR
  
27 Haziran 2015 tarihli Ehliyet Sınavı Soruları Yayınlandı
EHLIYET SINAVI PUAN NASIL HESAPLANIR
27 Haziran 2015 Ehliyet (MTS) Sınavı
AÖF 2013 Tek ders sınav soruları cevapları
AÖF 2013 Güz Dönemi Ara Sınav Soruları
08 Aralık 2013 Ehliyet Sınav Soruları Yayınlandı
Özel Güvenlik Sınavı 01.12.2013 (49.OGG) Soru ve Cevapları
Ehliyet Sınavı için Trafik İşaretleri Ezberletme Sayfası
MOTORLU TAŞITLAR SINAVI
02 Kasım 2013 Ehliyet sınavı soru ve cevapları yayınlandı
AÖF 2013 Güz Dönemi Dönem Sonu Sınav Soruları Yayınlandı
25.08.2013 Günü Yeterlilik Sınavı Yapılacaktır
Açık Lise Sınav Giriş Yerleri Belli Oldu (20- 21 Temmuz 2013)
2013 Sonbaharda yeterlilik sınavı yapılacak
2013-1 KPSS Tercih Klavuzu Yayınlandı
Ehliyet Sınavı Sınav Giriş Yerleri Belli Oldu
DİYANET 25 AĞUSTOS 2013 YETERLİLİK VE VAİZLİK SORULARI
2013 AÖF Güz Dönemi Arasınav Sonuçları Nihayet Açıklandı
05-06 Ocak 2013 AÖF Güz Dönemi Sınav Soruları
20 Ekim 2012 Ehliyet Sınav Sonuçları Açıklandı
 
 Bu haber 19869 kez okundu.     231 yorum yapıldı
Adı : Üye olmadan yorum ekleyebilirsiniz.
Yorum :
7 + 1 =     
       
   Mercan22
Merhaba arkadaşlar iyi günler. Ben ehliyet test sınavını geçtim fakat henüz direksiyon sınavına girmedim. Bugün sürücü kursumdan arayıp 1-2-8 ağustostan birini seç dediler ben de 2 ağustosu seçtim. O tarihi 8ine ertelemem mümkün mü bi bilginiz var mı bununla ilgili  Şikayet 
25.07.2015 22:44:36   Yorum Yap    
                   
   erhan1122
hangi dersten kaldıgımı geçtigimi nasıl ögrenebilirim arkadaşlar lütfen yardım  Şikayet 
08.07.2015 22:23:22   Yorum Yap    
               
Misafir  Öğrenemezsiniz puana göre ya geçtiniz ya kaldınız Şikayet 
12.07.2015 21:02:30    
   
   fatma nur
sınavdan neden 0 alınır  Şikayet 
07.07.2015 23:05:45   Yorum Yap    
                   
   canım annem
annem 70 aldı :))) darısı direksiyon sınavına  Şikayet 
07.07.2015 21:14:19   Yorum Yap    
                   
   mustafa 7171
82 gecıyormu ?  Şikayet 
07.07.2015 20:27:23   Yorum Yap    
               
Misafir  evet kazandın Şikayet 
07.07.2015 22:28:40    
By Ulks  Malesef Kaldın. 85 olması gerekiyordu. Git o a*mına koduğumun kursundan kaydını al. başka biyere yazıl.:) Şikayet 
21.07.2015 15:55:38    
Misafir  70 geçiyor Şikayet 
23.07.2015 11:47:27    
   
   Mehmet Berberoğlu
D e r s le r
Ders Adı
Puanı
Açıklama
TEK_TEST
70
GİRDİ kazandım galiba dimi arkadaşlar
 Şikayet 
07.07.2015 19:18:04   Yorum Yap    
               
Misafir  evet kardeş geçtin Şikayet 
23.07.2015 11:46:41    
   
   Misafir
Ders Adı
Puanı
Açıklama
TEK_TEST
68
GİRDİ
Bu kaldım mı oluyor..:(
 Şikayet 
07.07.2015 12:32:29   Yorum Yap    
               
Misafir  zekı yavas puan 58 gırdı dıyor sızce kaldımı Şikayet 
07.07.2015 15:11:10    
turhan  maalesef kaldınız benim 88 darısı başınıza Şikayet 
07.07.2015 16:21:02    
   
   turhan
saat kaçta açıklanacak sonuçlar bilgisi olan varmı  Şikayet 
07.07.2015 04:42:45   Yorum Yap    
                   
   evet
MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜ KURSİYERLERİ SINAVI
1. D 2. B 3. A 4. C 5. D 6. D 7. B 8. C 9. D 10. C 11. A 12. C 13. A 14. A 15. D 16. B 17. D 18. B 19. A 20. C 21. A 22. C 23. D 24. A 25. C 26. A 27. D 28. B 29. B 30. A 31. B 32. C 33. B 34. A 35. B 36. D 37. A 38. C 39. B 40. D 41. C 42. B 43. D 44. C 45. B 46. D 47. C 48. A 49. D 50. A
 Şikayet 
29.06.2015 23:52:11   Yorum Yap    
               
Misafir  teşekürler arkadaşım eline sağlık Şikayet 
30.06.2015 00:06:34    
cevahir34  eline sağlık Şikayet 
02.07.2015 12:15:23    
   
   evet
46. Aracın farlarından biri sönük yanıyorsa sebebi aşağıdakilerden hangisi olabilir?
A) Akünün boşalması
B) Akü kablo bağlantılarının gevşemesi
C) Marş kablo bağlantılarının gevşemesi
D) Far kablo bağlantılarının oksitlenmesi
47. I- Araç üstü tavan bagajı kullanılması
II- Tam gazdan ve ani hızlanmalardan kaçınılması
III- Tavsiye edilen tip ve ebatlarda araç lastiği kullanılması Verilenlerden hangilerinin yapılması araçta yakıt tasarrufu sağlar?
A) Yalnız I
B) I ve II
C) II ve III
D) I, II ve III
48. Dizel motorlar hangi prensibe göre çalışır?
A) Sıkıştırılmış hava üzerine mazot püskürtme
B) Sıkıştırılmış hava üzerine benzin püskürtme
C) Sıkıştırılmış mazot-hava karışımını bujiyle ateşleme
D) Sıkıştırılmış benzin-hava karışımını bujiyle ateşleme
49. Aşağıdakilerden hangisi motordaki yağın görevidir?
A) Yakıt tüketimini artırmak
B) Tekerleğe gelen yükü azaltmak
C) Motorun erken ısınmasını sağlamak
D) Sürtünmeye bağlı aşınmayı azaltmak
50. Lastiklerin hava basıncı dengesiz olursa frenleme anında aşağıdakilerden hangisi olur?
A) Araç bir tarafa çeker.
B) Fren pedalı sertleşir.
C) Frenlerden ses gelir.
D) Fren hidroliği azalır.
TEST BİTTİ. CEVAPLARINIZI KONTROL EDİNİZ.
 Şikayet 
29.06.2015 23:51:14   Yorum Yap    
                   
   evet
41. Aşağıdakilerden hangisi, sadece dizel motorlu araçların gösterge panelinde yer alan uyarı lambasıdır?
A) Akü şarj ikaz ışığı
B) Yağ basıncı ikaz ışığı
C) Ön ısıtma bujileri ikaz ışığı
D) Motor soğutma suyu sıcaklığı ikaz ışığı
42.
0 20 40 60 80
100 120 140
160 180 200 220 240 260
Km/h
Aracın gösterge panelinde, şekilde görülen akü şarj ikaz ışığı yandığı hâlde araç sürülmeye devam edilirse aşağıdakilerden hangisinin olması beklenir?
A) Yağın azalması
B) Akünün boşalması
C) Fren hidroliğinin bitmesi
D) Marş motorunun arızalanması
43. Aşağıdakilerden hangisi motor parçalarının ve motor yağının aşırı ısınmasını önler?
A) Cam suyu
B) Fren hidroliği
C) Akü elektroliti
D) Motor soğutma suyu
44. Aşağıdakilerden hangisi virajlarda çekici tekerleklerin farklı hızlarda dönmesini sağlar?
A) Amortisör
B) Direksiyon
C) Diferansiyel
D) Kilometre sayacı
45. Akünün bakımında, elektrolit seviyesinin düşük olduğu gözlemlendiğinde aşağıdakilerden hangisi yapılmalıdır?
A) Asit ilave edilmeli
B) Saf su ilave edilmeli
C) Hava filtresi değiştirilmeli
D) Kutup başları gevşetilmeli
 Şikayet 
29.06.2015 23:50:16   Yorum Yap    
                   
   evet
çıkan araç için geçiş güç veya mümkün değilse, güvenli geçişi sağlamak üzere inen araçlar, sığınma cebi de yoksa aşağıdakilerden hangisini yapmak zorundadır?
A) Motorun çalışmasını durdurup, vitesi boşa alarak inmek
B) Çıkan araç için manevra imkânı bulunmadığının açıkça anlaşılması hâlinde geri gitmek
C) Çıkan aracın sürücüsünü ikaz ederek yavaşlatmak
D) Çıkan aracın geri gitmesini beklemek
40. Aşağıdakilerden hangisi bölünmüş kara yoludur?
A)
B)
C)
D)
 Şikayet 
29.06.2015 23:49:33   Yorum Yap    
                   
   evet
36. Sürücüye ait belgeler tam olsa bile, aşağıdaki hâllerin hangisinden dolayı sürücü araç kullanmaktan men edilir?
A) Azami hız sınırını aşmışsa
B) Taşıma sınırının üstünde yolcu almışsa
C) Taşıma sınırının üstünde yük yüklemişse
D) Uyuşturucu madde alarak araç kullanıyorsa
37. Şekildeki durumda sürücünün hangisini yapması zorunludur?
A) Uygun mesafede mutlaka durması
B) Sola dönecekse, durmadan seyrini sürdürmesi
C) Sağa dönecekse, durmadan seyrini sürdürmesi
D) İleri yönde gidecekse, durmadan seyrini sürdürmesi
38.
2
3
1
Şekle göre aşağıdakilerden hangisi doğrudur?
A) 1 numaralı aracın öncelikle geçmesi
B) 1 numaralı aracın hızını artırarak kavşağa girmesi
C) 1 numaralı aracın 2 ve 3 numaralı araçların geçmesini beklemesi
D) 3 numaralı aracın 2 numaralı aracı ikaz ederek durdurması
 Şikayet 
29.06.2015 23:47:32   Yorum Yap    
                   
   evet
32. I- İtfaiye araçları
II- Toplu taşıma araçları
III- Yaralı ve acil hasta taşıyan araçlar Verilenlerden hangileri geçiş üstünlüğüne sahip araçlardandır?
A) Yalnız I
B) I ve II
C) I ve III
D) I, II ve III
33.
Şekle göre aşağıdakilerden hangisinin yapılması doğrudur?
A) Takip mesafesinin azaltılması
B) Araçların aynı şeritte seyretmesi
C) Öndeki aracın karşı şeride geçmesi
D) Arkadaki aracın öndeki aracı geçmesi
34. Aşağıdakilerden hangisi Emniyet Genel Müdürlüğünün görevlerinden biri değildir?
A) Araçların muayenesini yapmak
B) Duran ve akan trafiği düzenlemek ve yönetmek
C) Araçların tescil işlemlerini yaparak belge ve plakalarını vermek
D) El koyduğu trafik kazalarında trafik kaza tespit tutanağı düzenlemek
35. Aksine bir işaret yoksa, şekildeki aracın yerleşim yeri içindeki azami hızı saatte kaç kilometredir?
A) 30
B) 50
C) 70
D) 80
 Şikayet 
29.06.2015 23:46:50   Yorum Yap    
                   
   evet
28. Aşağıdakilerden hangisi güvenli sürücülüğü belirleyen kişilik özelliklerindendir?
A) Dikkat ve konsantrasyon bozucu davranışlara açık olma eğilimi
B) Trafik ortamındaki riskleri en aza indirecek biçimde davranma becerisi
C) Kızgın ve yarışmacı motivasyon ile araç kullanma isteği
D) Trafik ihlallerinin suç teşkil etmediği algısı
29. Kara yollarında hareket halinde bulunan her araç çıkardığı gürültü, egzoz gazı, yağ ve yakıt sızıntısı ile çevreyi kirletici bir faktördür. Buna göre aşağıdakilerden hangisinin yapılması, araçların çevre üzerindeki olumsuz etkisini en aza indirir?
A) Bakım sırasında çıkan eski parça ve malzemelerin çevreye bilinçsizce bırakılması
B) Araç bakımlarının zamanında ve tam olarak yaptırılmasına özen gösterilmesi
C) Uzun süreli duraklama ve park sırasında motorun çalışır hâlde tutulması
D) Araca gereğinden fazla yük yüklenmesi
30. Aksine bir işaret yoksa, dönüş yaparak doğrultu değiştirecek olan araç sürücülerinin aşağıdakilerden hangisini yapması yanlıştır?
A) Karşıya geçen yaya varsa geçiş hakkını kendisinin kullanması
B) Niyetini dönüş lambasıyla önceden bildirmesi
C) Sağa dar, sola geniş kavisle dönmesi
D) Hızını azaltması
31. Ülkemizde, her yıl yaklaşık olarak beş bin kişinin hayatını kaybettiği ve bu rakamın iki katı kadar da yaralanma olayının gerçekleştiği trafik kazalarının önünün kesilmesindeki en büyük etken aşağıdakilerden hangisidir?
A) Otomotiv sanayisindeki gelişmelerin takip edilmesi
B) Bireylerde trafik kültürü ve bilincinin oluşturulması
C) Trafik suçlarına uygulanan cezaların artırılması
D) Taşıt bakımlarının zamanında yaptırılması
 Şikayet 
29.06.2015 23:46:06   Yorum Yap    
                   
   evet
23. Bir kaza anında, başta kafa ve göğüs yaralanmaları olmak üzere olası bazı yaralanma türlerine karşı geliştirilmiş, seyir esnasında takılması zorunlu olan koruyucu düzenek aşağıdakilerden hangisidir?
A) Takograf
B) Çekme halatı C) Boyun korsesi
D) Emniyet kemeri
24. I- Dönüş ışıklarının "geç" anlamında kullanılması yasaktır.
II- Sadece park veya sis ışıkları yakılarak da araç sürülebilir. Bu bilgiler için aşağıdakilerden hangisi söylenebilir?
A) I. doğru II. yanlıştır. B) Her ikisi de yanlıştır.
C) I. yanlış II. doğrudur.
D) Her ikisi de doğrudur.
25. Araçlarda ilk yardım çantası bulundurulması konusunda aşağıdakilerden hangisi doğrudur?
A) Sadece şehir içi taşımacılık yapan araçlarda zorunludur.
B) Sadece şehirler arası taşımacılık yapan araçlarda zorunludur.
C) Motorlu araçlarda (motorlu bisiklet, motosiklet ve traktör hariç) zorunludur.
D) Sadece A1, A2 ve F sınıfı belge ile kullanılan araçlarda zorunludur.
26. Araçların muayene süresi dolmasa bile, aşağıdaki hâllerin hangisinden dolayı özel muayenesi zorunludur?
A) Kazaya karışması sonucu yetkili görevli tarafından gerekli görüldüğünde
B) Sürücüsü veya işleticisi değiştiğinde
C) Motoru bakımdan geçirildiğinde
D) Sahibi değiştiğinde
27. Aşağıdakilerden hangisi, Motorlu Taşıt Sürücü Belgesi alacaklarda aranan şartlardan biri değildir?
A) Sağlık şartı
B) Öğrenim şartı
C) Eğitim ve sınav şartı
D) Motorlu araç sahibi olma şartı
 Şikayet 
29.06.2015 23:45:06   Yorum Yap    
                   
   evet
19. Şekildeki trafik görevlisinin işaretine göre 2 numaralı aracın sürücüsü ne yapmalıdır?
A) Beklemeli
B) Sola dönmeli
C) Doğru gitmeli
D) Geriye dönmeli
20. Şekildeki araç sürücüsü, kamu hizmeti yapan yolcu taşıtı durağının en az kaç metre mesafe dışına aracını park edebilir?
A) 5
B) 10
C) 15
D) 20
21. Aksine bir durum yoksa, şekildeki gibi ışıklı trafik işaret cihazında kırmızı ışığın yandığını gören sürücü ne yapmalıdır?
A) Durup beklemeli
B) Durmadan geçmeli
C) Gelen araç yoksa dikkatli geçmeli
D) Yayalar geçebileceği için yavaş gitmeli
22. Önündeki aracı 80 km/saat hızla takip eden bir sürücü, arada en az kaç metre mesafe bırakmalıdır?
A) 20
B) 30
C) 40
D) 50
 Şikayet 
29.06.2015 23:43:32   Yorum Yap    
                   
   evet
1. Kırığı oluşturan kuvvet sadece kemiği kırmayıp, beraberinde kemiğin etrafındaki damarları, sinirleri, tendonları, kasları, deri ve komşu organları da yaralayabilir. Buna göre kırığı olan ya da kırık şüphesi bulunan kazazedeye, aşağıdakilerden hangisinin yapılması doğru bir ilk yardım uygulaması olur?
A) Kırık bölgenin hareketsiz hale getirilmesi B) Kırık bölge hareketsiz hale getirilmeden taşıma yapılması C) Kol ya da bacakta bozulmuş şeklin düzeltilmeye çalışılması D) Kazazedenin oturmasına ya da sağa sola kımıldamasına izin verilmesi
12. Burun kanaması olan bir kazazedeye aşağıdaki uygulamalardan hangisinin yapılması doğrudur?
A) Sırtüstü yatırılıp başın geriye alınması B) Sümkürtülerek burun içinin temizlenmesi C) Burun kanatlarının 5 dakika süre ile sıkılması D) Burun köküne ve enseye sıcak uygulama yapılması
13. Soluk yoluna yabancı cisim kaçmış bir kazazedenin; konuşamadığını, nefes alamadığını, renginin morardığını ve acı çekerek ellerini boğazına götürdüğünü gözlemlediniz. Bu belirtiler kazazedede hangi tür tıkanma olduğunu gösterir?
A) Tam tıkanma B) Kısmi tıkanma C) Damar tıkanması D) Solunum durması
14. Aşağıdakilerden hangisi tali yoldan kavşağa gelindiğini bildirir?
A) B)
C) D)
15. Şekildeki trafik işareti aşağıdakilerden hangisini bildirir?
A) Geçme yasağı sonunu B) Hız sınırlaması sonunu C) Araç trafiğine kapalı yolu D) Öndeki taşıtı geçme yasağını
16. Şekildeki trafik işareti aşağıdakilerden hangisini bildirir?
A) Sola tehlikeli devamlı virajı B) Dönel kavşağa yaklaşıldığını C) Tünele yaklaşıldığını D) Sola mecburi yönü
17. Aşağıdakilerden hangisi köprü yaklaşımını (sağ, sol) gösteren işaret levhasıdır?
A) B)
C) 1 1 D)
18. Taşıt yolu üzerine çizilen aşağıdaki yatay işaretlemelerden hangisi, şeridin sadece sağa dönüş için olduğunu bildirir?
A) B
 Şikayet 
29.06.2015 23:42:29   Yorum Yap    
               
evet  burda bır numara karışmıstır bılgınıze Şikayet 
30.06.2015 00:02:04    
   
   evet
11. Kırığı oluşturan kuvvet sadece kemiği kırmayıp, beraberinde kemiğin etrafındaki damarları, sinirleri, tendonları, kasları, deri ve komşu organları da yaralayabilir. Buna göre kırığı olan ya da kırık şüphesi bulunan kazazedeye, aşağıdakilerden hangisinin yapılması doğru bir ilk yardım uygulaması olur?
A) Kırık bölgenin hareketsiz hale getirilmesi
B) Kırık bölge hareketsiz hale getirilmeden taşıma yapılması
C) Kol ya da bacakta bozulmuş şeklin düzeltilmeye çalışılması
D) Kazazedenin oturmasına ya da sağa sola kımıldamasına izin verilmesi
12. Burun kanaması olan bir kazazedeye aşağıdaki uygulamalardan hangisinin yapılması doğrudur?
A) Sırtüstü yatırılıp başın geriye alınması
B) Sümkürtülerek burun içinin temizlenmesi
C) Burun kanatlarının 5 dakika süre ile sıkılması
D) Burun köküne ve enseye sıcak uygulama yapılması
13. Soluk yoluna yabancı cisim kaçmış bir kazazedenin; konuşamadığını, nefes alamadığını, renginin morardığını ve acı çekerek ellerini boğazına götürdüğünü gözlemlediniz. Bu belirtiler kazazedede hangi tür tıkanma olduğunu gösterir?
A) Tam tıkanma
B) Kısmi tıkanma
C) Damar tıkanması
D) Solunum durması
14. Aşağıdakilerden hangisi tali yoldan kavşağa gelindiğini bildirir?
A)
B)
C)
D)
 Şikayet 
29.06.2015 23:40:20   Yorum Yap    
                   
   evet
7. Aşağıdakilerin hangisinde kanama olduğunda, kasık kıvrımının iç kısmına basınç uygulanır?
A) Kol
B) Bacak
C) Göğüs
D) Boyun
8. Aşağıdakilerden hangisi, yaralının taşınması sırasında ilk yardımcının uyması gereken kurallardandır?
A) Kendi kapasitesinden fazla ağırlık taşımalıdır.
B) Ani dönme ve bükülme gibi hareketler yapmalıdır.
C) Kendinin ve yaralının güvenliğinden emin olmalıdır.
D)Yangın, göçük ve patlama tehlikesinin devam ettiği durumları önemsememelidir.
9. I- Önce kendi can güvenliğini sağlaması
II- Sakin, kendine güvenli ve pratik olması
III- İnsan vücudu ile ilgili temel bilgilere sahip olması Verilenlerden hangileri bir ilk yardımcıda bulunması gereken özelliklerdendir?
A)Yalnız I
B) I ve II
C) II ve III
D) I, II ve III
10. Aşağıdakilerden hangisi şok pozisyonudur?
A)
B)
C)
D)
 Şikayet 
29.06.2015 23:39:37   Yorum Yap    
                   
   evet
1. Omurga zedelenmesi olan kazazedeyi oturtmadan ve hareket ettirmeden sağlık kuruluşuna ulaştırmaktaki amaç aşağıdakilerden hangisidir?
A) Kan dolaşımını yavaşlatmak
B) Solunum sıkıntısını azaltmak
C) Sindirim işlevinin rahat olmasını sağlamak
D) Sinir zedelenmesine bağlı oluşabilecek felci önlemek
2. Kalbin yeniden çalışması için yapılan girişime ne ad verilir?
A) Kalp krizi
B) Kalp masajı
C) Kalp spazmı
D) Göğüs ağrısı
3. Bayılan kazazedeye ilk yardım olarak aşağıdakilerden hangisi uygulanmaz?
A) Soğuk içecekler içirilmesi
B) Şok pozisyonunda yatırılması
C) Sıkan giysilerinin gevşetilmesi
D)Temiz hava almasının sağlanması
4. Aşağıdakilerin hangisinde oynamaz eklem bulunur?
A) Dirsek
B) Omurga
C) Kafatası
D) El bileği
5. Kazazedenin durumu değerlendirilirken yaşam bulgularının var veya yok olması yapılacak müdahaleler için önem taşımaktadır. Buna göre, kazazedenin hangi durumu yaşam bulguları içinde yer almaz?
A) Bilinci
B) Dolaşımı
C) Solunumu
D) Diş eti kanaması
6. Aşağıdakilerden hangisi atardamar kanamalarına ait bir özelliktir?
A) Küçük kabarcıklar şeklinde kanama olması
B)Yüzeysel bir yaradan yayılarak, yavaş akması
C) Koyu kırmızı renkteki kanın taşar biçimde akması
D) Açık kırmızı renkteki kanın, kalp atımı ile eş zamanlı fışkırır tarzda akması
 Şikayet 
29.06.2015 23:38:55   Yorum Yap    
               
evet  n kıtapcığidır Şikayet 
29.06.2015 23:53:02    
evet  herkeze başarılar dılarım Şikayet 
29.06.2015 23:55:45    
evet  bazı yerlerde hata olmus ıdare edın artık Şikayet 
30.06.2015 00:04:18    
   
   evet
n kıtapcıgı buyrun bakın  Şikayet 
29.06.2015 23:27:01   Yorum Yap    
               
evet   yapamadım malesef Şikayet 
29.06.2015 23:36:09    
   
   Gülnaz19
Ama hangi sitede resmi olarak nerde  Şikayet 
29.06.2015 22:45:42   Yorum Yap    
               
Evet  Meb sitesinde tel açmıyor pc de acar sorulari Şikayet 
29.06.2015 22:54:45    
Gülnaz19   Size zahmet buraya kopyalasin biri allah rizasi icin N kitapxigi Şikayet 
29.06.2015 22:59:50    
Misafir  ekle msj atayım
Şikayet 
29.06.2015 23:19:26    
   
   Gülnaz19
Arkadaslarr sorular aciklandi diyolar bigisi olan varmi  Şikayet 
29.06.2015 21:38:51   Yorum Yap    
               
Evet  Evet açıklandı altı yanlisim var Şikayet 
29.06.2015 22:22:18    
Misafir  Aciklandi Şikayet 
29.06.2015 22:23:01    
   
   ankara06
39- Emniyet Genel müdürlüğü ne yapmaz, Araç muayenesi
40- Cevre ile ilgili soru, araçlarının bakım ve onarımını zamanında yapmak
41- Bölünmüş yol, D şıkkı en büyük olan yol
42- Araç sürücüsü nasıl olmalıdır, dikkatli
43- Lastik basıncı, aracın dengesi bozulur
44- Trafikte hayatını kaybedenleri sayısını kaybedenlerin sayısını azaltmak için, Bilgi ve Kültürün artması
45- Dur levhasının gören araç sürücüsü ne yapmalıdır, Durmalıdır
46- İlkyardımcı nasıl olmalıdır, soğukkanlı pratik vs.
47- yarali taşinirken nelere dikkat edilmeli, kendisinin ve yaralının güvenliğinden emin olmalıdır
48- Ehliyet alacaklarda aranan şartlardan degildir, araç sahibi olmak
 Şikayet 
28.06.2015 14:25:51   Yorum Yap    
               
Misafir  Kiriklara mudahale yapilmaz direk doktora goturmeli boyleymiydi Şikayet 
29.06.2015 03:12:38    
Misafir  Cevap verirmisiniz Şikayet 
29.06.2015 03:13:08    
   
   ankara06
26- Kalp durması kalp masajı yapılır
27- Yapmaması gereken yayaya yol vermesi
28- Nefes almamam morarma tıkanma, tam tıkanma
29- Yaşam belirtisi (bu sorunun şıklarını hatırlayamadım lütfen hatırlayan yazsın)
30- Kırmızı araba işareti önceki aracı sollamak yasak
31- Aküye eklenen sıvı, saf su
32- Kol bacak sorusu, kasığa baskı yapma
33- Motor yağı, Aşınmayı önleme motorun iyi çalışmasının sağlar
34- Hastayı hastaneye götürmek felç olmasını engellemek
35- Bölünmüş yol, ayrılmış yollar
36- Bayılan kişiye YAPILMAMASI gereken, Soğuk su içirmek
37- Dönel kavşak, dönel kavşak işareti
38- Kırığı olan hasta, kapırdatılmaz
 Şikayet 
28.06.2015 14:21:08   Yorum Yap    
                   
   ankara06
19- 3 Araç var, 1,2 ve 3 e yol vermeli
20- I. II. Hangisi doğru 1 yanlış 2 doğru
21- Kafa ve göğüs koruma için emniyet kemeri
22- Tek farın sönük olması fark kablo oksitlenmesi
23- Bayırlarda araçların karşılaşması, geri gitme
24- Eklem olmayan yer kafatası
25- Geçiş üstünlüğü itfaiye ve acil hasta aracı
 Şikayet 
28.06.2015 14:16:18   Yorum Yap    
                   
   ankara06
9- Otobüs durakları park mesafesi 15 metre
10- Burun kanaması 5 dk sıkma
11- Sadece sağa dönüş, sağa dönme işareti
12- Atardamar kanaması açık renk kan fışkırarak kanama
13- Kamyon hızı 50 km
14- Akü işareti akü bitmesi
15- Virajlarda tekerler hızlarını ayarlar difrasiyel
16- Dizel motorlar hava ve mazot
17- Sadece dizelde olan ön buji ısıtması
18- Trafikten men cezası uyuşturucu kullanma
 Şikayet 
28.06.2015 14:13:31   Yorum Yap    
                   
   ankara06
1- Köprü sorusu, Siyah beyaz çizikler
2- Sok pozisyonu sorusu, ayaklar kukarı pozisyondaki resim
3- Kırmızı ışık, durmalı
4- Dur levhası, durmalı
5- İlk yardım çantası, parantez içinde olanlar
6- Takip mesafesi, 40 metre (hızının yarısı olmalı)
7- Araç yakıt tasarrufu, 2 3 üstte bagaj olması yanlış
8- Motorun soğuması için, motor soğuma suyu
9- Otobüs
 Şikayet 
28.06.2015 14:08:23   Yorum Yap    
                   
   uygar koç
Arkadaslar ben şuan 17 yaşındayım seneye araba ehliyetini alınca staja kalicam ama bu sene motor ehliyetini alırsam seneye araba ehliyetini aldığımda yine staja kalır mıyım?  Şikayet 
28.06.2015 11:57:20   Yorum Yap    
                   
   aylin235
Arkadaşlarr bir soru vardi kamyon gibi Olan bi arac varsi onun hozini sordular sizne yaptiniz  Şikayet 
27.06.2015 16:30:21   Yorum Yap    
               
erer  50 yaptım ama 30muş Şikayet 
27.06.2015 16:43:34    
erer  pardon ben 30 yapmştım cevap 50 karıstırdım kusura bakma Şikayet 
27.06.2015 16:45:17    
   
   aylin23
Arkadaslarr bitane soru vardi kamyon tarzi bi atac vardi onun hizini ne yaptinz lutfen bilen varsa yazsin.  Şikayet 
27.06.2015 16:22:29   Yorum Yap    
               
Onurrrrr  50 olucakti cvap Şikayet 
28.06.2015 18:10:09    
mısafır  50 olcaktı Şikayet 
28.06.2015 18:16:46    
Misafir   Aylin bi soru vardi kiriklara dokunulmaz hastaneyemi goturulurdu cvp verirmisin lutfen Şikayet 
29.06.2015 03:32:52    
   
   kerkenez
soruları hatırlayan varsa çözelim  Şikayet 
27.06.2015 15:49:14   Yorum Yap    
               
Misafir  Kirilara mudahale yapilmaz direk doktora goturmeliymiydi cvp Şikayet 
29.06.2015 03:16:09    
   
   ayylin
ya ben bu siteyi sınavdan önce niye görmedim  Şikayet 
27.06.2015 15:20:13   Yorum Yap    
               
Misafir  50 ci soru cevap i hangisiy di Şikayet 
27.06.2015 20:35:40    
   
   Misafir
süper  Şikayet 
27.06.2015 15:07:46   Yorum Yap    
                   
   ecrin naz
sınav sonuçları ne zaman açıklanır  Şikayet 
27.06.2015 14:37:25   Yorum Yap    
               
kerkenez  7 temmuz Şikayet 
27.06.2015 14:37:46    
   
   kerkerenez
sınav nasıl geçti arkadaşlar  Şikayet 
27.06.2015 14:36:19   Yorum Yap    
               
Misafir  Ordamizini soruma cvp verirmisiniz lutfen kiriklara midahale yapilmaz doktora goturulurmuydu Şikayet 
29.06.2015 03:27:48    
   
   Melikşah Karakuş
2013 çıkmış sorularına baktım şuan 1 sınavı bitirdim. Toplamda 11 Yanlışım çıktı bir sitede 78 ile bu sitedede 84 ile B taşıtı ehliyet için sınavı geçtiğim gösterildi. Umarım yarınki sınavdada 11 yanlış gibi birşey yaparım oda araç bilgisi bijonlar felan şu bu pek bilmemde neyse Herkese başarılar. Stajyer olan arkadaşlar içinde söyleyebileceğim yegane şey; 2 yıl içerisinde hata yapmayın 90 la git diyorlarsa 91 değilde 80 le gidin yoksa yanarsınız..  Şikayet 
27.06.2015 04:26:20   Yorum Yap    
               
Misafir  staj işi geçtimi Şikayet 
27.06.2015 14:30:42    
kerkenez  Sınavdan 70 ve üzeri puan alan adaylar ehliyet almaya hak kazanıyor. Şikayet 
27.06.2015 14:39:27    
   
   AKD
Slm ben 10 ekimdeki sınava girecm stajyer ehliyetemi tabi tutuluyorm bilginiz varmı? acill  Şikayet 
22.06.2015 13:08:15   Yorum Yap    
               
Misafir  01.01.2016 tarihinden önce başvuru yapanlar stajyer statüsüne girmiyor diye biliyorum arkadaşım.. Şikayet 
30.06.2015 20:51:58    
   
   cehl
Sınava girecek arkadaşlara başarılar  Şikayet 
14.06.2015 17:51:48   Yorum Yap    
                   
   kankim
son 22 gün  Şikayet 
05.06.2015 00:23:26   Yorum Yap    
                   
   Bahoz
Slm admin gelecek ayin 27 sinde sınavım var ne çalışmamız tavsiye edersiniz kitap,dvd,testmi cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Tşkr ederim şimdiden. ?  Şikayet 
27.05.2015 20:13:27   Yorum Yap    Diğer 2 yorumu gör
               
kankim  son 22 gün Şikayet 
05.06.2015 00:23:06    
nasip  hakkımızda hayırlısı Şikayet 
05.06.2015 00:33:34    
Bahoz  Aynen nasip hakkimizda hayirlisi Şikayet 
15.06.2015 21:58:49    
ayylin  ve her seyin bittiği an Şikayet 
27.06.2015 15:21:04    
Misafir  Bahos ordamisin soruma cvp verirmisin kirik olan dokunulmaz hastaneyemi goturulur soruma cvp verirmisiniz Şikayet 
29.06.2015 03:45:55    
   
   hayrullah kıtmir
Ehlıyete çalışmak için neye çalışmalıyız bu önerisi olan varmı ayda yardımcı olun millet çalışmadan 89 alıyor biz çalışıyoruz ne e alıyor
 Şikayet 
27.05.2015 10:27:36   Yorum Yap    
                   
   stajyer
stajyer ehliyet kimleri kapsıycak 2016 da yazılanlarımı  Şikayet 
11.05.2015 09:11:56   Yorum Yap    
               
Misafir  Senelerdir bir türlü başlamadı şu stajyer ehliyet ney miş yaaaaa Şikayet 
14.05.2015 23:26:39    
   
   alex027
Banada vurur mu stajerlik acaba ? Kayit tarihi 01 04 2015  Şikayet 
04.05.2015 17:54:45   Yorum Yap    
               
Melikşah Karakuş  Sana vurmadı dostum. Bende o tarihte kaydoldum. Geçmiş olsuyn... Şikayet 
27.06.2015 04:27:33    
Misafir  Eyvaah bizde stajer olacaz yani Şikayet 
27.06.2015 15:12:15    
   
   mert kaya
Ehliyet sınav puanlarımı nasıl öğrenebilirim  Şikayet 
01.05.2015 18:15:13   Yorum Yap    
                   
   suleyman70
ben a2 ehliyetini aldim ama cikartmadim suan B ehliyetini bekliyorum bana stajerlik vururmu bana bunun hakkinda bir bilgi verebilirmisiniz dogum tarihim 03.08.1997 9 ayfa girecegim direksiyon simavina  Şikayet 
22.04.2015 20:37:46   Yorum Yap    
                   
   hazal
stajer ehliyet yasası tam olarak geldi mi? şimdi ehliyet alacak olsam stajermi olurum yoksa normal ehliyeti hemen alabiliriyim?  Şikayet 
17.04.2015 22:09:31   Yorum Yap    
               
Misafir  Stajer ehliyeti bkldiğim kadarıyla 2 yıl içerisinde kaza yaparsan ehliyetin iptal. Geldimi gelmedimi onunla ilgili bir fikrim yok. Şikayet 
19.04.2015 00:13:55    
Misafir  hazal stajer olayı 2016 dan ocak ayın dan itibaren geçerli Şikayet 
30.06.2015 09:30:28    
   
   f1pltu
Ben sınavı geçtim fakat bastırmadım stajyer ehliyet kanunu çıkmadan önce sınavı geçmeme rağmen beni etkilermi sürücü belgemi kanun çıkmadan bastırmalımıyım?  Şikayet 
15.04.2015 00:20:28   Yorum Yap    
                   
   bb
Bugün direksiyon sınavı oldu başarılıydı m sanki eğer aractan indirmeden bitiş gelirsen geçersiniz dediler geldim ama pazartesi aciklanicakmis vites kucultmelerde biraz debriyaj cabuk bırakıyorum herhalde titriyor ama park iyi geri geri iyidi bakalım pazartesi bekliyorum park yapamayanlari araçtan indirdiler oo çok stresli ya bu is  Şikayet 
11.04.2015 16:31:51   Yorum Yap    
               
By ulks  Vay be..Benim direksiyon sınavı bu ay sonunda. Seninkisi neden erken? Şikayet 
12.04.2015 22:12:06    
   
   bende kalsın
malesef sınavı kazanamadım. çünkü daha sınava giremedim  Şikayet 
11.04.2015 13:25:17   Yorum Yap    
                   
   By Ulks
Merhaba Arkadaşlar
(B) Ehliyeti Almak İçin Sürücü Kursuna Toplam 650TL verdim.
İki Haftaya Yakın Trafik-Motor-Sağlık dersi gördüm.
Sınav a Girdim 78 Alarak Geçtim.
Şuan Direksiyon kursunu bekliyorum.
10 Gün boyunca ders alacağım.(ayrı bir ücret vermiyorum)
Direksiyon Sınav ı Bu Ay ın sonu veya Diğer ay ın başında olması bekleniyormuş.
Direksiyon Sınav ını da geçtikten sonra sürücü kursundan evraklarımı alıp emniyet ten ehliyetimi 380TL civarı para verip alıcakmışım.
Saygılar.
Not:Ücretlerini özellikle yazdım bilgilendirilmeniz için.
 Şikayet 
09.04.2015 15:19:31   Yorum Yap    Diğer 1 yorumu gör
               
BY ULKS  :) :) :) Şikayet 
09.04.2015 15:22:11    
BY ULKS   :) :) :) Şikayet 
09.04.2015 15:29:08    
bb  Senin yaşadığın yer nere ya bu kadar ucuz Şikayet 
13.04.2015 00:13:55    
Misafir  Direksiyonu da tek sınavda geçtim, oley be ;)) Şikayet 
25.04.2015 21:09:23    
BY ULKS  Direksiyon Sınavını da tek girişte kazandım. Şimdi belgeleri bekliyorum sonra randevu alıcakmışım;)) Şikayet 
25.04.2015 21:11:45    
   
   kübra04
22 martta yapılan sınava girdim ve puanı hesaplıyorum 84 almışım ama sonuçta iptal yazıyor nasıl bir adaletsizlik bu iptal anlamı ne onuda bilmiyorum benim gibi aynı durumda olan varmı itira dilekçesi yazdım ondanda bir sonuç gelirmı bilmiyorum piskolojim bozuldu aglayıp duruyorum kim kimin hakkını yiyorsa haram olsun  Şikayet 
08.04.2015 12:36:15   Yorum Yap    
               
By Ulks  Merhaba Kübra hanım Üzülmeyin, Çok fazla yanlışlıklar oluyor. Düzeltilebileğini umuyorum.
Sürücü kursu ile konuşun. Yardımcı olsunlar.
Direksiyon sınav ı bu ay ın sonu veya diğer ay ın başında olması bekleniyor.o zamana kadar süreniz var. Eğer düzeltilmezse yapıcak bişey yok tekrar sınav olursunuz.Dua edin düzeltilsin
Şikayet 
09.04.2015 15:03:21    
   
   kübra04
22 martta yapılan sınava girdim hesaplıyorum 84 almışım ama sonuçta iptal yazıyor bu nasıl bir adaletsizlik anlamadım itiraz dilekçesi yazdım itiraz ettim sonuç gelirmi onuda bilmiyorum böyle durumla karşılaşan varmı piskolojim bozuldum aglıyorum yapılan adiliğe  Şikayet 
08.04.2015 12:32:01   Yorum Yap    
                   
   öz diyar sürücü
arkadaşlar d.bakır öz diyar sürücü kursu sahibiyim felemez canpolat kesinlikle sınav iptal deildir 11.12 nisan direksiyon sınavı hazırlıkları bile başladı yani uyduruk laflara kanmayınn  Şikayet 
04.04.2015 14:07:48   Yorum Yap    
               
Bis krem  ahtopot malın önünde gideni sensin galiba milletle alay geçme her insanın becerisi farklıdır senin gibi ahmaklar cahildir sadece bebe Şikayet 
07.07.2015 17:55:00    
   
   Misafir
iptal iptal diye bağırıyosunuz daha hiç bir yerde açıklama yok milleti kandirmayın boş yere  Şikayet 
04.04.2015 13:50:52   Yorum Yap    
                   
   Misafir
cok ssglam bilgi aldim iptalll deeggiillll sacma sapan sryler yazip milletin kafasini bulandirmayi soru olan yazsin bana  Şikayet 
03.04.2015 23:55:13   Yorum Yap    
               
Frt  Nerden aldın bilgiyi Şikayet 
04.04.2015 00:12:19    
   
   frt
Cevap yokmu gerçekmi yalanmi  Şikayet 
03.04.2015 23:39:47   Yorum Yap    
                   
   Misafir
Bunca kisı iptal diyor kaynagı atın bizde bakalım iptalmıyms  Şikayet 
03.04.2015 23:29:05   Yorum Yap    
                   
   frt
Dogrumu sınav iptalmi cevap yazin  Şikayet 
03.04.2015 23:21:10   Yorum Yap    
               
Ahtapot  Sınav IPTAL değil şaka yapmıştım Şikayet 
06.04.2015 21:05:17    
   
   Misafir
Öyle bişey olsaydı sürücü kursundan önce Milli Eğitim bakanlığı duyuru yapardı lüften heyecanlandırmayın millet...  Şikayet 
03.04.2015 22:40:26   Yorum Yap    
               
Ahtapot  Sınav IPTAL değil. Şaka yapmıştım Şikayet 
06.04.2015 21:04:38    
   
   Misafir
2 gün sonra sınav diyosunuz kitapçıklar falan yetiştiremezler giriş yerleri falan ama inş iptaldir  Şikayet 
03.04.2015 22:32:32   Yorum Yap    
               
Misafir  yalan söylüyorlar inanmayın Şikayet 
03.04.2015 22:35:28    
   
   Misafir
giriş yerleri ne zaman açıklanacak nasıl olacak bilgi nerede yazıyor  Şikayet 
03.04.2015 21:42:52   Yorum Yap    
                   
   gmz
68de kalınırmı yaa 2 puan verememişlermi bu kadar çalıştık.  Şikayet 
03.04.2015 17:53:26   Yorum Yap    
               
numan   kesin bşy var bu kadar insan 68 kalıyorsa meb ne kaparsam kardır diyorlar itraz ücreti bile 20 tl bu nasıl devlet insanları nasıl dürtümyim diye uğraşıyorlar Şikayet 
03.04.2015 18:27:10    
   
   Misafir
68 kalan çok bu işte bir iş var  Şikayet 
03.04.2015 16:48:33   Yorum Yap    
                   
   matsm
92 almışım çok şükğr  Şikayet 
03.04.2015 15:36:26   Yorum Yap    
               
Misafir  arkadaşlar 70 ve uzerı alan geçmış bıraz once surucu kursuyla konustum kazananlara hayırlı olsun dıyorum bende 80 puan alarak kazandım herkese direksıyon sınavında başarılar matsm k.bakma senın yorumunda yorum yaptım ıyı gunlert Şikayet 
03.04.2015 16:11:59    
   
   matsm
92 almışım çok şükğr  Şikayet 
03.04.2015 15:36:25   Yorum Yap    
                   
   aydın gezer
68 puan da kalmışım çok kötü oldu keşke kazanabilseydim  Şikayet 
03.04.2015 14:52:46   Yorum Yap    
                   
   öz asya
100 almışumm  Şikayet 
03.04.2015 14:16:06   Yorum Yap    
                   
   sny
Anladım teşekkür ederim kurstan buraya milli eğitime gõtür desilerde bir hata yapmak istemiyorum dilekçemi ve yatırdığım makbuzu ankaraya yolluycam.  Şikayet 
03.04.2015 12:41:50   Yorum Yap    
                   
   sny
İtiraz dilekçesini ankarayamı ilimizdeki milli eğitimleremi veriyoruz?  Şikayet 
03.04.2015 11:47:33   Yorum Yap    
               
Off  Ankaraya yolicaksin postaneden Şikayet 
03.04.2015 12:22:14    
   
   aysse
74 yazıyor geçtim değil mi ?  Şikayet 
03.04.2015 02:05:06   Yorum Yap    
               
Misafir  aynen Şikayet 
03.04.2015 03:02:55    
Misafir  evett Şikayet 
09.04.2015 14:40:15    
   
   müdür
98 almışım girdi yazıyor p nedemek gectim mi
 Şikayet 
03.04.2015 01:22:08   Yorum Yap    
               
By ulks  Malesef Kaldın. 100 olması gerekiyordu. git o sürücü kursundan kaydını al başka biyere yazıl. Şikayet 
03.04.2015 12:21:48    
Misafir  geçmişsın tebrıkler Şikayet 
06.04.2015 09:07:56    
   
   müdür
98 almışım girdi yazıyor p nedemek gectim mi
 Şikayet 
03.04.2015 01:22:00   Yorum Yap    
               
Misafir  sınava girdin demek o =)
Şikayet 
03.04.2015 03:02:42    
   
   msfr
96 almısım 2 yanlıslamı 1 yanlıslamı bu puanı aldım hesaplayamadım  Şikayet 
03.04.2015 00:28:15   Yorum Yap    
               
Misafir  2 yanlışın var Şikayet 
06.04.2015 09:08:45    
   
   sny
Hiç yanlışlık olup itirazla düzeltildiği oldumu acaba?itiraz edicem yanlışım 8.9 çıkıyor  Şikayet 
03.04.2015 00:11:55   Yorum Yap    
               
sny  cevap ?
Şikayet 
03.04.2015 09:00:06    
   
   gmz
Ben ehliyet sınavından 68 aldım bir çaresi yokmu geçmek için haziranımı beklemem gerekiyor?  Şikayet 
03.04.2015 00:11:39   Yorum Yap    
               
Misafir  haziranı bekliyeceksin :(
Şikayet 
03.04.2015 03:02:07    
By ulks  Çaresi yok. Kursuna 125 lira daha yatır. Salaklığının cezasını çek aq. 9.ay a anca elinde olur ehliyetin. Hahah. gerizekalı kalmış.
Gül gül ölcem aq
Şikayet 
03.04.2015 21:09:40    
   
   frid
Sınavda puan yerinde sıfır yazıyo girdi yazıyo anlsoylermisiniz kaldım anl geliyo puanı hesapları 80 nasıl oluyo  Şikayet 
02.04.2015 23:25:34   Yorum Yap    
               
Off  Bendede aynisi cikti itiraz dilekcemi m.e.b ankaraya yoladim beklicem artik bence sende dilekceni yola Şikayet 
03.04.2015 11:06:23    
Misafir  surucu kursuna sorsana dılekce yazıcagına Şikayet 
06.04.2015 09:10:48    
   
   şny
68 girdi yazıyor geçmişmiyim?  Şikayet 
02.04.2015 23:16:48   Yorum Yap    
               
Omr  Malesef kalmışsın arkadaşım ?? Şikayet 
02.04.2015 23:46:16    
Misafir  hayır malesef hazıranda bidaha gıreceksın Şikayet 
06.04.2015 09:11:27    
   
   şny
68 girdi yazıyor geçmişmiyim?  Şikayet 
02.04.2015 23:16:02   Yorum Yap    
               
ahmet koçan   tek sorudan kaybetmişsin
Şikayet 
04.04.2015 11:18:14    
   
   Misafir
68 girdi yaziyo gecmismiyim  Şikayet 
02.04.2015 21:18:33   Yorum Yap    
               
Misafir  malesefff...
Şikayet 
02.04.2015 21:19:17    
By ulks  Hahah. Geçememişsin :))
ben geçtim aferim bana.
Şikayet 
02.04.2015 21:35:14    
   
   bursalı
86 aldım ve geçtim çok şükür
 Şikayet 
02.04.2015 21:10:06   Yorum Yap    
                   
   off
Puan 0 yaziyor ama 6 yanlisim var kendim baktigimda  Şikayet 
02.04.2015 20:47:25   Yorum Yap    
               
By ulks   Kardeşim sanırım optikte falan yanlış yaptın. Sürücü kursuna git söyle. bankaya 10 tl ver tekrar kontrol etsinler. Şikayet 
02.04.2015 21:37:25    
Misafir  bende.ikisefer.64.puan.aldım.gecememişim Şikayet 
02.04.2015 22:15:28    
   
   off
Yokmu yardim eden  Şikayet 
02.04.2015 20:42:09   Yorum Yap    
                   
   çimen
80 almışım kaç soru doğru oluyor buna göre  Şikayet 
02.04.2015 19:48:47   Yorum Yap    
               
Misafir  40 soru yapmışsın dogru Şikayet 
02.04.2015 20:37:39    
   
   off
slm sınav sonucumda 0 puan yazoyor anlam veremedım bu işe  Şikayet 
02.04.2015 19:35:39   Yorum Yap    
                   
   fghbkvm08
68 girdi nedemek oluyor ?  Şikayet 
02.04.2015 19:33:31   Yorum Yap    
               
wow  2 puanla kaldın :(
Şikayet 
02.04.2015 20:39:31    
   
   asdasdasd
68 geçti yazıyor nedir bunun anlamı ?  Şikayet 
02.04.2015 19:30:25   Yorum Yap    
               
a1090  nasıl 68 gectıı yazıyor
Şikayet 
02.04.2015 23:45:54    
Misafir  malesef kalmışsın Şikayet 
03.04.2015 16:16:42    
Misafir  aynen kalmışsın 68 le geçılmıyor ?? Şikayet 
06.04.2015 09:13:28    
   
   cna
bende 94 adım ve geçtim çok şükür  Şikayet 
02.04.2015 19:30:21   Yorum Yap    
               
wow  helal :D
Şikayet 
02.04.2015 20:39:50    
   
   bjk_1903
bu sınawdan kaldım diger sınav geçersem staj lik vuruyormu  Şikayet 
02.04.2015 19:09:51   Yorum Yap    
               
Misafir  evet stajer olarak alacaksın Şikayet 
02.04.2015 19:32:31    
Misafir  aynen vuruyo kardeş Şikayet 
06.04.2015 09:14:16    
   
   alişan
70 puan aldım geçmişmiyim  Şikayet 
02.04.2015 19:07:36   Yorum Yap    
               
Misafir  hayır Şikayet 
02.04.2015 19:33:31    
Misafir  pardon evet Şikayet 
02.04.2015 19:33:58    
Misafir  evett Şikayet 
03.04.2015 16:17:19    
   
   Supper
92 aldım hesapladığım gibi  Şikayet 
02.04.2015 18:55:01   Yorum Yap    
                   
   BİRİCİK
68 ALDIM KALDIM MI?  Şikayet 
02.04.2015 18:54:49   Yorum Yap    
               
Misafir  kaldın malesef Şikayet 
02.04.2015 19:35:40    
   
   miptela
70 yazior gectimmi  Şikayet 
02.04.2015 18:27:43   Yorum Yap    Diğer 1 yorumu gör
               
Miptela  Nasil lan 70 diyom Şikayet 
02.04.2015 18:31:36    
Egolu  80 le geciliyo gecmis olsun Şikayet 
02.04.2015 18:33:06    
miptela  Bak sovdurtmeyin beni olm si. Gidin la ln Şikayet 
02.04.2015 18:33:41    
By ulks  Malesef Geçmişsin :) niye 70 alıyon aqq. 68 falan alsana :)) Şikayet 
02.04.2015 21:39:35    
Misafir  geçmışsin bravo Şikayet 
06.04.2015 09:15:41    
   
   arda808080
66 puan almısım 4 puanla kaldım ısde adalet turkıyede bu tam sınav acıklacagı zaman elektrıklerı kesıp torpıl ypaarlar bıze 4 puanı wermezler mk turkıye senın  Şikayet 
02.04.2015 18:23:28   Yorum Yap    Diğer 1 yorumu gör
               
Misafir  aynen çalışan nası geciyo çalışmıyon sonra torbıl ne torpılı kımseye torpıl yapma gıbı bı luksu yok kımsenın Şikayet 
06.04.2015 09:17:11    
Misafir  Bu basit sınavdan kalınırmı yazık Şikayet 
18.04.2015 20:11:30    
Misafir  arkadaşlar sınava girip toplam kaç puan almak lazım yani ilk yardım dan kaç trafikten kaç motordan kaç almam lazım
Şikayet 
28.04.2015 06:20:12    
Misafir  kimse yokmu Şikayet 
28.04.2015 06:21:09    
Misafir  her sınavdan 70 mi almak gerek Şikayet 
28.04.2015 06:23:57    
   
   arda808080
66 puan almısım 4 puanla kaldım ısde adalet turkıyede bu tam sınav acıklacagı zaman elektrıklerı kesıp torpıl ypaarlar bıze 4 puanı wermezler mk turkıye senın  Şikayet 
02.04.2015 18:23:26   Yorum Yap    
                   
   Misafir
Direksiyon sınavı ne zaman olur peki  Şikayet 
02.04.2015 18:00:27   Yorum Yap    
               
Misafir  nisanın 12 sinde diye biliyorum Şikayet 
02.04.2015 18:02:59    
By ulks  Seneye direksiyon sınavı Şikayet 
03.04.2015 12:25:18    
   
   Misafir
64 almışım gectmi ne oldu ama girdi diyor  Şikayet 
02.04.2015 17:54:41   Yorum Yap    
               
Misafir  inşallah birdahaki sefere sınava girmiş olduğunu bildiriyor baraj 70 puan Şikayet 
02.04.2015 17:59:41    
By ulks  Hahah. Kaldın kardeşim. 6. Ay ın sonjnda tekrar ehliyet sınavı olucaksın. Şikayet 
03.04.2015 12:26:29    
   
   Furkan2o15
Arkadaşlar puan 78 yazıyor geçmiş oluyor muyum ?  Şikayet 
02.04.2015 17:49:20   Yorum Yap    Diğer 3 yorumu gör
               
Furkan2o15  Dostum bana kaynağı atarmısın ? Şikayet 
02.04.2015 17:51:59    
Furkan2o15  Kardeş Kaynağı atsana kaynağı :D :D
Şikayet 
02.04.2015 17:54:20    
Omr   Öyle bişey yok bu zaten yeni mufredat sürücü kurunuzu arayın isterseniz 70 ve üzeri geçer Şikayet 
02.04.2015 17:55:42    
By ulks  Furkan bende 78 almışım.:) 8 tane boşum var. Kararsız kaldıklarımı işaretlememiştim.:) Şikayet 
03.04.2015 12:28:09    
Misafir  geçmişsin kardeşim
Şikayet 
06.04.2015 09:18:58    
   
   şıkpolat
82 ile geçtim şükür direksiyon a kaldım artık inşallah onuda gecerim  Şikayet 
02.04.2015 17:47:43   Yorum Yap    
               
Döldls  Baraj 85 Şikayet 
02.04.2015 17:49:47    
By ulks  82 ile geçilmiyorki 85 in üstü ile geçiliyor Şikayet 
03.04.2015 12:29:14    
   
231  yorumdan 100  yorum görüntüleniyor
 
           
 
 
                           
                           






                           




 
EN ÇOK OKUNANLAR
 aktif AÖF Kredili Sistem Sınıf Geçme, Puan Not hesaplama
 474372  kez okundu.

 aktif 23 Ağustos 2015 tarihli 59. ÖGG Özel Güvenlik Sınavı
 319249  kez okundu.

 aktif Devlet memurlarında bir kurumdan başka kuruma geçiş nasıl yapılır?
 284357  kez okundu.

 aktif Açık Lise AÖL Çıkmış Tüm Sorular
 245342  kez okundu.

 aktif 58.ÖGG Özel Güvenlik Sinavi 24.05.2015 Soru ve Cevapları
 215230  kez okundu.

 aktif 54.ÖGG Özel Güvenlik Sınav Soruları
 212310  kez okundu.

 aktif Yeterlilik Sınavı Kalktı, Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) geldi
 162315  kez okundu.

 aktif Sınavsız geçiş sistemi ile ilgili herşey
 129510  kez okundu.

























Online soru çöz
Online ÖGG Soruları
Online AÖF Soruları
Online Diyanet Soruları
Sınav soru cevap