sinav-soru-cevap-cozum-test-cikmis-sorular-ozel-guvenlik-ogg-motorlu
Ana Sayfa Forum Online Sorular Hakkımızda Komik Sorular İletişim Profilim Site Haritası      
 
                 Açıköğretim
                Özel Güvenlik
                 Ehliyet
                 Diyanet 
                 Açık Lise
                Polis Akademisi
                 Polis Koleji
                 POMEM
                 PMYO
                 İlkokul Programı


   
     
     Diyanet Soruları
     Kom.Yrd._soruları
     ÖGG Soruları 
     Açıköğretim Soruları 
     Ehliyet Soruları
     ÖMSS Soruları 
 
 
     AÖF Kredili sistem not hesaplama programı 
 
CANLI TV YAYINLARI
İzlemek istediğiniz kanalın logosuna tıklayınız
 SHOW STAR
TNT TNT
Skyturk
  madde Özel Güvenlik Sınavı ONLİNE sorular  
  madde Diyanet yeterlilik sınavı ONLİNE sorular  
  madde Güncel Sınav Bilgileri
  madde OSYM 2013 Sınav Takvimi
  madde Sınav Takvimi
  madde Ehliyet Sınav Takvimi
  madde Ehliyet Sınavı Puan Hesaplama
  madde SBS Puan hesaplama
_____________________________
  madde VİDEOLAR  
  madde SBS 2008 Matematik Çözümleri Videolu
  madde 2007-2008-2009-2010 KPSS Matematik soru çözümleri
  madde SBS Nedir?
  madde AÖF Soru İndirme Yöntemi
  madde 2011 SBS Sınavı Soru ve çözümleri (İtalyanca dahil)
_____________________________
  madde Özel Güvenlik Sınavı (ÖGG) Puan Hesaplama yeni  
  madde Özel Güvenlik sınavı soruları CEVAPLARI   
  madde Özel Güvenlik Görevlisi sınavı soruları heryerde var ancak cevapları sadece sitemizde bulunmaktadır.
_____________________________
 
YENİ ÜYELERİMİZ
aktif   aragon25@hotmail.com
aktif   intel
aktif   fath
aktif   Ahoooo
aktif   m1u2r3a4t
aktif   Toqe
aktif   FACHMANN07
aktif   FACMANN07
aktif   atmacabul
aktif   realfire
aktif   dilek gul
aktif   baskentelif
aktif   arzucan
aktif   marji
aktif   Bılmem
aktif   poyraz_geldi
aktif   rojda
aktif   myjoy-07
aktif   gumut
aktif   mustafa06
aktif   azerikizi
aktif   akrkmz31
aktif   Chaostr2036
aktif   keramettindedeoğlu78
aktif   keramettin0778
 

* Dikkatimizden kaçan sınav varsa lütfen İletişim linkinden  bildiriniz 


EN SON YAPILAN YORUMLAR  
  aktif   Selcuk
Cevap anahtarina ulasabilen varmi arkadaslar devamı...
28.08.2015 02:10:19  Özel

  aktif   59
e bence
devamı...

28.08.2015 01:18:23  Özel

  aktif   Gulcin
Bu siklarin a kitapcigi olduguna eminmisiniz devamı...
28.08.2015 01:09:06  Özel

  aktif   Misafir
yanlış biliyorsun kardeş uzlaşmaya varamassın bu konuda... devamı...
28.08.2015 01:04:11  Özel

  aktif   Dangerman
Gulcin hanim 55 e sikki 61 a sikki devamı...
28.08.2015 01:01:18  Özel

  aktif   4misafir2
61 in cevabı a Kollektif şuur ilki kesin değil onu söylüyüm yukarda olan devamı...
28.08.2015 01:01:01  Özel

  aktif   4misafir2
gülçin benim b kitabcığı a yı indirip baktım bizim soruyla aynı.. Bu sorunun cevabına piskolojik etkisi diğende var poyrazın dediği gibi farklı cevap verenlerde var kesin değil o soru devamı...
28.08.2015 01:00:13  Özel

  aktif   Misafir
araşdırdım bunu kardeş ben. dışşal olacakmış diğe biliyorum. sebebi: dışşal motivasyon insanları maaş ikramiye eşya makam v.b. içsel olan ise: zeka yanlızlık başarı olacakmış devamı...
28.08.2015 00:48:31  Özel

  aktif   Misafir
Sol üst tepede özel güvenlik yazıyor kardeş. tıkla ona 59. özel güvenliği aç sorular b kitabçığının soruları oradan kendi soruları eşleşdir. devamı...
28.08.2015 00:47:05  Özel

  aktif   Ceylin
Simdilik 65 dogru emin olmadığım sorularda var kısmet artık devamı...
28.08.2015 00:37:47  Özel

  aktif   elfida
A-grubu silah soruları cevapları:1-c 2-a 3-b 4-d 5-c 6-c 7-a 8-d 9-e 10-e 11-b 12-a 13-a 14-a 15-a 16-c 17-c 18-b 19-d 20-a 21-c 22-b 23-c 24-e 25-c devamı...
28.08.2015 00:34:18  Özel

  aktif   Misafir3
Cevap a devamı...
28.08.2015 00:31:20  Özel

  aktif   Fathh
60 yaptın inş devamı...
28.08.2015 00:29:42  Özel

  aktif   elfida
sorular A kitapçığ ile B farklı sanırım emniyetin sayfasındaki B kitapçığını indiriyorum ama bilgisayarım açmıyor.A grubundan temel eğtden %70 doğrum var,silah sorularında ise sadece 3 yanlışım...yan devamı...
28.08.2015 00:25:05  Özel

  aktif   Misafir
eğer iki sınavdan biri 50 ve üstü değilse sadece 50 üstü olan sınavdan geçmiş sayılırsın
devamı...

28.08.2015 00:24:39  Özel

   
sinavsorucevap
Sınav soru cevap

2014 yılı sınavı soruları cevapları cevap anahtarı


Site haritası

54.ÖGG Özel Güvenlik Sınav Soruları

   54.ÖGG Özel Güvenlik Sınav Soruları 54.ÖZEL GÜVENLİK SORULARI YAYINLANDI 
 
54. ÖGG Özel Güvenlik Sorularını indirmek için tıklayız...

  
   
   son dakika  

30. ÖGG Yenileme Özel Güvenlik Sorularını indirmek için tıklayınız.

54. ÖGG Özel Güvenlik Sınavı soruları özel güvenlik dairesi başkanlığınca yayınlandı. 
Önceki sınavlarda olduğu gibi cevap anahtarı yayınlanmadı cevap anahtarının sınav sonuçları açıklandıktan sonra yayınlanacaktır.
 
Sorulara ve Cevaplara buraya tıklayarak ulaşabileceksiniz. Özel Güvenlik daire başkanlığınca yayınlanan sorulara sitemizden sorularına ulaşabileceksiniz. 54. ÖGG Özel Güvenlik Temel Sınavı soruları ve cevapları yayınlandığında sorulara ve cevaplara online soru çözüm sayfamızdan ulaşabileceksiniz

Bilindiği gibi Özel Güvenlik Sınavı sorularının resmi olarak açıklanması uzun zaman almaktadır.


Resmi sorular ve cevap anahtarı yayınlandığında sorulara  online soru çözüm sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

 Aşağıdaki sorular ziyaretçilerimiz tarafından toparlanmıştır. Katkılarından dolayı tüm arkadaşlara teşekkürler.

        54. ÖZEL GÜVENLİK SINAV SORULARI  (26.10.2014)
1) Aşağıdakilerden hangisi koruma personelinin özelliklerinden değildir?
2) Kapı tipi geçen kişiler alakalı soru vardı cevap muhafaza altına alınır, yoksa arama mı? Arama
3) Silahsız ve Silahlı alma yaşı?
4) T
ürkiye şartlarında kullanılmayan kelepçe hangisidir...Parmak kelepçe / Zircir kelepçe Cevap: sevk zinciri
5) Ö
gg de aranan şartlardan hangisi değildir? kedum olmakla 1.90 boy 
6) H
angisi ilk yardımcının amaçlarındadır?
7) 
 Hint keverinden elde eldilen madde hangisidir? esrar
8) Hangisi önleyici görevler arasında yer alır veya yer almaz?
9) K
oruma personelinin özelliklerinden değildir
10) 
yeşil kırmızı reçete
11) 
Silah silahsiz yas grubu nedir? 23 Silahlı 18 Silahsızlar (lise mezunu)
12) 
iş mahkemesi
13) 
sızıntı şeklinde olan kanama hangisidir?www.sinavsorucevap.com  kılcaldamar
14) 
koruma-bildirme-kurtarma
15)
korkup kaçan genç için suç üstü tutanağı düzenlenmez
16) 
16 yaşındaki bir çocuk diye bir soru vardı değildir diyordu soru da kelepçe takılır gözlem altına alınır şıklarda yapılmaması gereken bu olması gerek
17)
deprem esnasın da yapılmaması gerekeni soruyordu cevap duvar dibine çökmekti
18)
Rapor çeşitlerinden olmayan hangisidir diye de bir soru vardı kovuşturma ve soruşturma raporu olacaktı sinavsorucevap.com
19)kalabalık alanlarda çember daraltılmaz genişletilir ama açık alanlarda çember daraltılır B kitapçığın da cevap A olacak
20) 
ilk ekip sinavsorucevap.com
21) 
ilde vali ilçede kaymakam
22) 
aşağıdakilerden hangisi özel güvenlik komisyonun da bulunmaz. Meb
23) 
koruma düzeninde kim bulunmaz. ben sağlık ekibi 
24) 
Fabrikada calisan ogg personeline disiplin cezasini kim verir ?
25) 
İletişim konusunda Cevap Grup
26) 
İlk yardımda ilaçsız tedavi diye bir soru vardı temel yaşam desteği 
27) Yangın konusunda 
Boğma yönteminin tanımı nedir? oksijenle alakasını kesmek
28) 
Eroinle ilgili bir soru vardi ,hangisi eroinle alakali degildir gibi , rengi kahverengi olur , kokusuz olur gibi. Orada dogru cevap sirkeli biseydi :)
29) 
sigara ile içilen cevap esrar
30) 
Yağın içine su dökülürse ne olur? Sönmez yanar
31) 
silahsız özel güvenlik olma sartlarından degildir?  Lise ve dengi okul mezunu olmak değil ortaokul olacaktı D şıkkı www.sinavsorucevap.com
32)ortak fikirlerle hareket eden ve aynı heyecanı taşıyan teşkilatsız ve sürekli olmayan kendiliğinden oluşsan insan yığınlarına kalabalık denir
33)
liderleri olan birbirini tanıyan vardı oda grup olcak
34) elektrik yanıgınında kullanılan söndürücü n vardı? Su kullanılmaz
35) sadece vali izni verilmesi gereklikoruma biçimi, Özel kişi koruma
36) ilk yardımın amacları degildir? sinavsorucevap.com Ortam güvenini sağlamak
37) guvenlik ambulans ve polisi cagriyo ilk once gelen polis alip goturuyo hangi gorevini yapmamis yaziyodu soruda yardim gorevi
38) biber gazı öldürücü olmayandı
39) 
40)

KISA CEVAPLAR
kırmızı yeşil - rapor - hayatda tutma -geri bildirim - yakalama - esrar - devriye - vali kaymakam - grup - toplulu - 18 21yaş - yağ patlar - asansörü kullanma - duvar dibine çökme - ıslak bezle ağız kapanarak çömelme - daraltılır genişletilir - bak dinle hisset - dili dışaı çıkarılır - sağlık ekibi - toplar damar- koruma kurtarma tedavi - www.sinavsorucevap.com- xray cihazı el dedöktörü 2 sidemetallere öter renkli sinyal verir - boğma noktası - amir genel kolluk 2 side suçludur - adli arama - kurşun plastik maddeler - 3-4 tane hepsi şıkkı vardı -5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun - yakın koruma - dış çember - yangının oksijen ile kesilmesi - karşındakini kendi yerine koyma empati - meb -ilk yardım - stres






               54.ÖGG ÖZEL GÜVENLİK SİLAH SORULARI  (26.10.2014)
1)1-Fişek yatağına fişek sürülemiyorsa nedeni? -Şarjör tam olarak yerine oturmamıştır.
2-Silahın sürgü ve namlusunu gövdeye sabitlemeye ve sürgüyü(kapağı) geride takılı tutan parça ? -Sürgü tutucu pim
3-Ateşleme sırasında şarjörde fişek bitmesine rağmen sürgü(kapak) geride takılı kalmıyor ise nedeni? -Gerdel in arızalı olması.
4-Atış yapamadan önce yapılan bakım? -Atış öncesi bakım
5-Yiv ve setin aşınması sonucu hangisi beklenmez? 
sinavsorucevap.com -Fişeğin hedef üzerinde delici gücü artar. 
6-Boş kovan dışarı atılamıyorsa sebebi? -Tırnak ve yayı kırıktır.
7-Fişeği oluşturan unsurlar nelerdir? -Kovan, kapsül, çekirdek, barut.
8-Fişeklerde kapsülde bulunun baruta intikali sağlayan kısım? -Alev kanalı.
9-Ateşleme iğnesi hangi bölüme darbe yapar? 
sinavsorucevap.com Kapsül. 
10-Ateşli silahlarda hazne neye denir? -Atış sırası bekleyen fişekler in işgal ettiği yerdir.[Şarjörde]
11-Ateşli silahlarda tetik horozu hem kuruyor hemde düşürüyorsa.. -Çift hareketli (sistem)
12-Barut gazının basıncıyla geriye giden... -İcra yayı.
13-Fişek yatağa girmiyorsa.. Hepsi. (Buradaki tüm seçenekler doğruydu çünkü.)
14-Tırnağın fişeğe takıldığı iç kısım takılır ya da kırılırsa.. -Kovan dışarı atılamaz.
15-Sadece iğne ve yay ile ateşlenen... -İğneli sistem. sinavsorucevap com
16-Aşağıdakilerden hangisi yanlıştır? -Set: namlu içindeki girintidir. (Hayır set çıkıntılardır, yiv girintidir.)
17-Aşağıdakilerden hangisi silahın hem dolduruş hemde boş kovan atmamasına neden olan...? -Fişek yatağı aşırı kirlidir. www.sinavsorucevap.com
18-Tırnak vazifesi.. -Çıkarıcı yönden...
19-Silah sökülürken.. -Şarjörün çıkartılmaması
20-Şarjör tüpü üzerine dizilen parça? -Gerdel
21-Hangisi sürgü üzerinde yer almaz? -Kabze
22- (Panik anında bu soruyu atlamıştım yazmayı ama kolaydı )
23-Kilitleme makarasının faydası.. -Gaz basıncından faydalanmak
24-Sürgü (kapakta) yer almaz.. -Şarjör
25-Fişeği inceleyen.. -Balistik

Soruları kaynak belirtmeden yayınlamayınız

Katkılarından dolayı Gökhan Ç arkadaşımıza ve tüm arkadaşlara teşekkürler.
Yukarıdaki sorulardan tekrar eden soru varsa veya itirazınız olan soru varsa soru numarası yazarak aşağı yorumlar bölümüne yazarsanız yorumunuz dikkate alınacaktır.


54. ÖGG Özel Güvenlik Sınavı Soru ve Cevaplarına resmi sorular yayınlandıktan sonra Online sorular sayfamızdan ulaşabilirsiniz.
   Lütfen sitemizi arkadaşlarınıza öneriniz.
 
                 
    İLGİLİ KONULAR
  
59.ÖGG Özel Güvenlik Sinavi 23 Ağustos 2015 Soru ve Cevapları
59. Özel Güvenlik Sınav Giriş Belgeleri Yayınlandı
2015 Özel Okul Teşviği Belli oldu
23 Ağustos 2015 tarihli 59. ÖGG Özel Güvenlik Sınavı
58. ÖGG Özel Güvenlik Sınavı Sonuçları Açıklandı
54.ÖGG Özel Güvenlik Sınav Soruları
Özel Güvenlik Sınavında yapılan değişiklikler
Özel Güvenlik Sınavı 01.12.2013 (49.OGG) Soru ve Cevapları
Özel Güvenlikçilerin Maaşı Asgari Ücretin İki Katına Çıkacak
Özel Güvenlik Müracaatında Yapılacak İşlemler
41. Özel Güvenlik Sınavı Soruları ve Cevapları (41.ÖGG)
Özel Güvenlikçilere Yeni Görev
Özel Güvenlik Sınav Sonuçları açıklandı.
ÖZEL GÜVENLİK SINAVI HAZIRLIK ÇALIŞMA DERS NOTLARI - 6
ÖZEL GÜVENLİK SINAVI HAZIRLIK ÇALIŞMA DERS NOTLARI - 5 SİLAHIN PARÇALARI
ÖZEL GÜVENLİK SINAVI HAZIRLIK ÇALIŞMA DERS NOTLARI - 4
ÖZEL GÜVENLİK SINAVI HAZIRLIK ÇALIŞMA DERS NOTLARI - 3
ÖZEL GÜVENLİK SINAVI HAZIRLIK ÇALIŞMA DERS NOTLARI - 2
ÖZEL GÜVENLİK SINAVI HAZIRLIK ÇALIŞMA DERS NOTLARI - 1
ÖZEL GÜVENLİKÇİYE DOKUNAN YANDI
 
 Bu haber 220173 kez okundu.     3384 yorum yapıldı
Adı : Üye olmadan yorum ekleyebilirsiniz.
Yorum :
2 + 1 =     
       
   Selcuk
Cevap anahtarina ulasabilen varmi arkadaslar  Şikayet 
28.08.2015 02:10:19   Yorum Yap    
                   
   elfida
sorular A kitapçığ ile B farklı sanırım emniyetin sayfasındaki B kitapçığını indiriyorum ama bilgisayarım açmıyor.A grubundan temel eğtden %70 doğrum var,silah sorularında ise sadece 3 yanlışım...yani 22 net...ama gel gör ki benim grubum B idi ve bu çok büyük haksızlık...
 Şikayet 
28.08.2015 00:25:05   Yorum Yap    
               
elfida  A-grubu silah soruları cevapları:1-c 2-a 3-b 4-d 5-c 6-c 7-a 8-d 9-e 10-e 11-b 12-a 13-a 14-a 15-a 16-c 17-c 18-b 19-d 20-a 21-c 22-b 23-c 24-e 25-c Şikayet 
28.08.2015 00:34:18    
Misafir  Sol üst tepede özel güvenlik yazıyor kardeş. tıkla ona 59. özel güvenliği aç sorular b kitabçığının soruları oradan kendi soruları eşleşdir. Şikayet 
28.08.2015 00:47:05    
Gulcin  Bu siklarin a kitapcigi olduguna eminmisiniz Şikayet 
28.08.2015 01:09:06    
   
   Misafir
Aşağıdaki ifadelerin hangisinde ?ben dili? kullanılmıştır?
?Size çok kırıldım, bu değişikliği yaparken benim de fikrimi sormalıydınız?
?Sana kaç kere gecikmemeni tembihledim, yine geç kaldın?
?Sen hep kendini düşünürsün zaten, tam bir bencilsin?
?Kimse beni umursamıyor; ne Ayşe, ne Ali, ne de sen?
?Beni yalnız bırakın, sinirlerim tepemde zaten bir de sizinle uğraşamam?
 Şikayet 
28.08.2015 00:11:39   Yorum Yap    
               
Misafir3  Cevap a Şikayet 
28.08.2015 00:31:20    
59  e bence
Şikayet 
28.08.2015 01:18:23    
   
   Beril
Soru No: 7
Bir işyerinin en başarılı çalışanına her yılın ilk ayında bir maaş ikramiye vermesi aşağıdakilerden hangisine örnektir?
Dışsal motivasyon
İçsel motivasyon
Takım çalışması
Çapraz iletişim
Müşteri odaklılık
 Şikayet 
27.08.2015 23:52:29   Yorum Yap    
               
Misafir  araşdırdım bunu kardeş ben. dışşal olacakmış diğe biliyorum. sebebi: dışşal motivasyon insanları maaş ikramiye eşya makam v.b. içsel olan ise: zeka yanlızlık başarı olacakmış Şikayet 
28.08.2015 00:48:31    
   
   poyrazsaid
ben kaçar iyi geceler
 Şikayet 
27.08.2015 23:37:12   Yorum Yap    
                   
   gulcin
A kitaptan 55 ve 61 sorularının cvp bilen varmı kesin cvp  Şikayet 
27.08.2015 23:34:43   Yorum Yap    Diğer 1 yorumu gör
               
Gulcin  Kesin diyosun Şikayet 
27.08.2015 23:40:35    
4misafir2  gülçin benim b kitabcığı a yı indirip baktım bizim soruyla aynı.. Bu sorunun cevabına piskolojik etkisi diğende var poyrazın dediği gibi farklı cevap verenlerde var kesin değil o soru Şikayet 
28.08.2015 01:00:13    
4misafir2  61 in cevabı a Kollektif şuur ilki kesin değil onu söylüyüm yukarda olan Şikayet 
28.08.2015 01:01:01    
Dangerman  Gulcin hanim 55 e sikki 61 a sikki Şikayet 
28.08.2015 01:01:18    
Misafir  yanlış biliyorsun kardeş uzlaşmaya varamassın bu konuda... Şikayet 
28.08.2015 01:04:11    
   
   free
Adamlar yarın komando eğitimine alıp elimizi kolumuzu bağlayıp suaya atarlar hadi ölmeden çıkın sudan derlerse şaşırmam özel güvenlik değil özel harekat sınavına sokmuşlar bizi itfayeler bombalar atardamarlar fışkırmalar filan Düşünceliyimmm!  Şikayet 
27.08.2015 23:14:37   Yorum Yap    Diğer 3 yorumu gör
               
poyrazsaid  kimseye salak demedim sorular kolaydı Şikayet 
27.08.2015 23:25:31    
free  
Babamın çay kahvesinde sana işkembe çorbası ısmarlcm said gel
Şikayet 
27.08.2015 23:26:43    
poyrazsaid  ne bekliyordunuz sorulardan Şikayet 
27.08.2015 23:27:59    
poyrazsaid  adamlar çözüp verseydi Şikayet 
27.08.2015 23:28:17    
poyrazsaid  içeriz ısmarla yeterki müslümanlar kardeştir
Şikayet 
27.08.2015 23:30:45    
   
   poyrazsaid
kolay bir sınavdı çalışanlar ve soru çözenler kazandı
 Şikayet 
27.08.2015 23:11:06   Yorum Yap    
               
Misafir  Hassssikome Şikayet 
27.08.2015 23:15:54    
poyrazsaid  terbiyesiz pislik Şikayet 
27.08.2015 23:19:11    
poyrazsaid  misafiri at admin küfür ediyor Şikayet 
27.08.2015 23:19:54    
Admin32  Attım evladım tmm Şikayet 
27.08.2015 23:31:52    
   
   gulcin
2 atış 20 silah sorusu 57 temel kaldimmi yani uffff  Şikayet 
27.08.2015 23:01:29   Yorum Yap    Diğer 18 yorumu gör
               
poyrazsaid  70 soru çözdüm sağlam kaynaklardan 55 doğrum var. daha 30 soruyu araştırmadım Şikayet 
27.08.2015 23:23:57    
poyrazsaid  sormak istediğin varmı emin olmak için Şikayet 
27.08.2015 23:24:29    
Misafir  Poyraz silah bölümünde 50 puan barajı varmı Şikayet 
27.08.2015 23:25:10    
poyrazsaid  silahda 50 barajı yok
Şikayet 
27.08.2015 23:26:44    
Misafir  Ama poyraz yukardaki puanlama sisteminde 1 atış 19 silah 84 genel doğruya silahsız geçtiniz silahlı kaldı diyor Şikayet 
27.08.2015 23:35:14    
   
   X6
Bu kadar stres yapmayın.ucunda ölüm yok hastalık yok.Allahtan gelen kaza ve kadere iman etmek vardır.Dilerim çalışanların Allah emeklerini zayi etmez.inşallh kazanırsınız.bende ortalama 66 dogrum var ama beklemekten başka çaremiz yok  Şikayet 
27.08.2015 22:57:16   Yorum Yap    
                   
   Misafir
Şu soruya takıldım hangi durumlarda parmak izi alinmaz cvp hangisi bilen varmi  Şikayet 
27.08.2015 22:41:37   Yorum Yap    
               
burcin  istdgn zaman parmak izi veremezsn Şikayet 
27.08.2015 22:45:26    
Misafir  Gonullu parmak izi vermek isteyen Şikayet 
27.08.2015 22:45:30    
burcin  evet dogru olan o Şikayet 
27.08.2015 22:49:06    
Misafir  Tüh önce bunu isaretledim sonra b yaptım iyimi Şikayet 
27.08.2015 22:55:27    
burcin  saglik olsun Şikayet 
27.08.2015 23:05:43    
   
   badigart
77+38=115+bir atış +10=125 böl 2ye =62 geçersin kardesim  Şikayet 
27.08.2015 22:39:01   Yorum Yap    
               
Misafir  eğer iki sınavdan biri 50 ve üstü değilse sadece 50 üstü olan sınavdan geçmiş sayılırsın
Şikayet 
28.08.2015 00:24:39    
   
   yk
1 atış 19 silah sorusu 77 genel güvenlik sorusu gecermiyim  Şikayet 
27.08.2015 22:24:47   Yorum Yap    
               
Şiyar  Geçtn kardeşm hayrlı olsun Şikayet 
27.08.2015 23:59:21    
   
   Ahoooo
Yaw bu cevaplar neden yoq hala nalet olsun yapcağınız işe...***(  Şikayet 
27.08.2015 21:36:41   Yorum Yap    
                   
   İnş kazanarız
Arkadaşlar özelgüvenlik.pol.tr adresine girin kitapçık türüne gore indirin bakın ben kaba taslak baktım 61 almısım ki 30 yakın soruyu hatrlamama rağmen  Şikayet 
27.08.2015 21:05:15   Yorum Yap    
               
Halit  Bende aynı şekilde kaba taslak baktım 60 doğru gözüküyor 35 tanede hatırlayamadım inşallah hakkımızı yemezler haydi hayırlısı. .. Şikayet 
27.08.2015 21:15:08    
İnş kazarız   İnş halit valla bi kazanırsam cıkarcm serfika cıkıcam işten ağır işte çalışıyorum kimyasal bide Şikayet 
27.08.2015 23:25:50    
   
   misafirim
55. Koruma hizmetlerinin yürütülmesi dört ana başlık altında sınıflandırılmaktadır. Buna göre, aşağıdakilerden hangisi dört ana başlık arasında sayılmaz?
A)Yaya koruma
B)Bina ve tesis koruma
C)Araçlı koruma
D)Özel koruma
E)Öncü istihbarat
 Şikayet 
27.08.2015 20:44:18   Yorum Yap    
               
Misafir  CVP E Şikayet 
27.08.2015 21:00:00    
canerglr  B ŞIKKI Şikayet 
27.08.2015 23:49:41    
   
   merve11
Aşağıdaki durumlardan hangisinde parmak izi alınmaz?
A)Silah ruhsatı alacak kişi
B)Özel güvenlik görevlisi olarak istihdam edilecek kişi
C)Yakalama işlemi yapılan kişi
D)Gönüllü olarak parmak izin vermek isteyen kişi
E)T.C Vatandaşlığı başvurusunda bulunan kişi(ben e yaptım)
 Şikayet 
27.08.2015 20:39:20   Yorum Yap    
               
Misafir  d yaptım Şikayet 
27.08.2015 21:56:33    
fath  sizi bir yere işe alacakları zaman parmak izi isterler mi bence hayır CEVAP B Şikayet 
27.08.2015 22:21:43    
X6  Fath git bakalım emniyete ben gönüllü olarak parmak izi verecem de .sana ne diyecekler :-)) Şikayet 
27.08.2015 23:01:41    
Misafir  aynisini yazcktm Şikayet 
27.08.2015 23:08:25    
   
   Misafir
Silah sınavında en az kaç almamız gerekiyor bir baraj varmı ? Genelde 50 barajı varsa silahlida da varmı o baraj  Şikayet 
27.08.2015 20:12:28   Yorum Yap    
                   
   Misafir
Asagdaklerdn hangsi örgut ici dikey iletsme ornektir ? A) ogg oguzun amirnden emirler almasi B)avm ye gelen bi kisinin kapi dedoktrnden gecmk istemenesi C) Ayni procede gorevli olan temzlkcinin skayetlerini gvnlikle oaylasmasi D) ogg oguzun dger gvenlklerle pknge gtmesi E) avmde calisan ogg dger mgaza calişanlaryla sohbt etmesi  Şikayet 
27.08.2015 19:34:52   Yorum Yap    
               
Misafir  Bunun cvbi ne arkdslar bn a yptm dgrumu ki Şikayet 
27.08.2015 19:54:09    
Misafir  Bn c yptm Şikayet 
27.08.2015 20:05:20    
Fath    Cebabi E Guvenlik şube müdürü yaptı Şikayet 
27.08.2015 20:17:57    
Misafir  Bence a sıkkı
Şikayet 
27.08.2015 21:24:06    
X6  Cevap A dikey iletişim.üst alt meselesi var Şikayet 
27.08.2015 21:36:39    
   
   volkancinko
59.sınav soru testinin cevap anahtarı yok eklerseniz seviniriz.  Şikayet 
27.08.2015 19:26:46   Yorum Yap    
                   
   emfi
neden sorularda cevap anahtarlari cikmiyor
 Şikayet 
27.08.2015 19:11:10   Yorum Yap    
                   
   Şiyar
Kapsülün ana görevi aşağıdakilerden hangisidir?
a Fişeğe hız verir
b Çekirdeğe yön verir
c Barutun ateşlemesini sağlar
d Barutun nemlenmesini önler
e Fişeğe yön verir
Aşağıdaki ifadelerin hangisinde ?ben dili? kullanılmıştır?
a ?Size çok kırıldım, bu değişikliği yaparken benim de fikrimi sormalıydınız?
b ?Sana kaç kere gecikmemeni tembihledim, yine geç kaldın?
c ?Sen hep kendini düşünürsün zaten, tam bir bencilsin?
d ?Kimse beni umursamıyor; ne Ayşe, ne Ali, ne de sen?
e ?Beni yalnız bırakın, sinirlerim tepemde zaten bir de sizinle uğraşamam?
Eşkâl tespitinde aşağıdakilerden hangisi daha öncelikli ve önemlidir?
A) Koldaki ameliyat izi
B) Pantolon rengi ve cinsi
C) Saç uzunluğu ve rengi
D) Ayakkabı markası ve rengi
E) Heyecanlı olup olmadığı
D,A,D Tartışalım
 Şikayet 
27.08.2015 18:55:32   Yorum Yap    Diğer 1 yorumu gör
               
Ero.  beni yalniz birakin sinirlerim tepemde bide sizinle ugrasamam. Koldaki ameliyat izi. Şikayet 
27.08.2015 18:59:36    
Misafir  D.A.A Şikayet 
27.08.2015 19:13:51    
ali kılıç  C A C Şikayet 
27.08.2015 19:41:42    
FLY  C.A.C Şikayet 
27.08.2015 21:02:27    
free  C.A.A Şikayet 
27.08.2015 23:08:41    
   
   Misafir
cevapları bildirmek bu kadar mı zor anlamadım, soruların cevapları zaten yok muydu bunların elinde? amaç insanların psikolojisini mi bozmak acaba ?
 Şikayet 
27.08.2015 18:51:26   Yorum Yap    
                   
   fly
millet kendi işaretlediği şıkkı doğru ilan ediyo o hesaptan gidip 65 netim var 75 netim var yok şukadar netim var biraz mantıklı olun ya kendisini işaretledği şıkka doğru diyenler var yanıltmayın milleti  Şikayet 
27.08.2015 18:30:57   Yorum Yap    
                   
   Misafir
80 genel bölümde doğru 19 silah bölümünde 1 atış isabet gecermiyim bilgisi olan yazar mi.  Şikayet 
27.08.2015 17:59:56   Yorum Yap    
               
Misafir  Cevap anahtari aciklandimi kardeşim Şikayet 
27.08.2015 18:03:50    
Kuşbaz  geçtin hayrlı olsun Şikayet 
27.08.2015 18:17:47    
   
   poyrazsaid
şuan kontrol ediyorum cevapları iyi gidiyor
 Şikayet 
27.08.2015 17:47:30   Yorum Yap    
               
Misafir  Kardeslm cevap anahtarı verildimi Şikayet 
27.08.2015 17:58:21    
Ümittt  Yayınlanmadıki cevaplar nerden kontrol ediyorsun anlamadım Şikayet 
27.08.2015 17:59:13    
X6  Milletle alay etme poyrazsaid.insanlar zaten oldukça stres ve heyecan dolu.cevap anahtarı yayınlanmış gibi kafa karıştırma.eglence istiyosan başka sitelerde eglen Şikayet 
27.08.2015 18:17:15    
   
   X6
Aq meraktan ölecem.68 dogrum var ama genede bunlara güven olmsz.dogruya yanlış derler :-)  Şikayet 
27.08.2015 17:16:57   Yorum Yap    
               
Ceylin  Aynen arkadaş bende ondan korkuyorum ins hak yemezler Şikayet 
27.08.2015 17:26:09    
   
   Marjinn
Stresten öleceğiz az kaldi .Ne sinavmis ya bi cevap anahtarini yayinlamak bu kadar zor mu arkadas  Şikayet 
27.08.2015 16:57:15   Yorum Yap    
                   
   poyrazsaid
sorular kolaydı
 Şikayet 
27.08.2015 16:43:29   Yorum Yap    
                   
   ceylin
Bu stresle beynimiz hasar görecek yayınlayn artk yaa su cevapları  Şikayet 
27.08.2015 16:25:24   Yorum Yap    
               
fath  ATIŞTA KAÇ YAPMIŞTIN Şikayet 
27.08.2015 22:16:03    
Ceylin  Benim silahsz fatih Şikayet 
27.08.2015 22:45:55    
Fathh  60 yaptın inş Şikayet 
28.08.2015 00:29:42    
Ceylin  Simdilik 65 dogru emin olmadığım sorularda var kısmet artık Şikayet 
28.08.2015 00:37:47    
   
   Fath
Atışta 5te 5 yaptik ins herkez kazanir  Şikayet 
27.08.2015 16:18:05   Yorum Yap    
                   
   Misafir
ARKADASLAR B kitapçığı bunlar benim cevaplarım.
1.B
2.A
3.E
4.A
5.C
6.B
7.C
8.A
9.C
10.A
11.E
12.C
13.A
14.C
15.A
16.D
17.E
18.C
19.A
20.B
21.A
22.E
23.A
24.D
25.D
26.D
27.?
28.A
29.C
30.C
31.D
32.E
33.B
34.A
35.?
36.B
37.D
38.A
39.A
40.C
41.B
42.A
43.C
44.A
45.D
46.D
47.?
48.?
49.A
50.B
 Şikayet 
27.08.2015 14:42:50   Yorum Yap    
                   
   Kuşbaz
Bugun perşembe açıklanır mı ? yoksa yarın mı ?  Şikayet 
27.08.2015 14:16:02   Yorum Yap    Diğer 2 yorumu gör
               
uykan  pardon ayın 4ünde acıklanır Şikayet 
27.08.2015 15:50:03    
Kuşbaz  kardeş sınav sonucu değil, cevap anahtarı. Şikayet 
27.08.2015 16:06:09    
a y ş e  bize cevap anahtarını yayınlasınlar yeter Şikayet 
27.08.2015 16:09:48    
Kuşbaz  Tabi meraktan gebermezsek Şikayet 
27.08.2015 16:25:33    
Taner1  Ayın 4 nde açuklanıyor. Emniyetin sitesinde özel güvenlik daire başkanlığından bakabilirsiniz Şikayet 
27.08.2015 19:36:03    
   
   badigart
ben e sıkkı yptım  Şikayet 
27.08.2015 13:40:37   Yorum Yap    
                   
   yılmaz toplugül
arkadaşla kimse bu aramayla ilgili cevabı bilmiyormu kimse cevap yazmıyor 1. Arama kararında aşağıdakilerden hangisi belirtilmez?
A) Aramanın konusu
B) Aramanın sebebi
C) Aramanın zamanı
D) Aramanın yapılacağı yer
E) Aramanın şekli
 Şikayet 
27.08.2015 13:22:30   Yorum Yap    Diğer 5 yorumu gör
               
Ero  E sikki cevap arkadaslar. X06 asil insanlarin aklini sen karistiryosun biraz arastir ondan sonra millete kesin konus. Bilmeden arastirmadan kendin o sikki isaretledin diye dogrusunu o saniyosun bak bakalim sogutma etkisi varmiymis yokmuymus.Kuru Kimyevi Tozların Söndürme Özellikleri :
1.Boğma etkisi : Kimyasal yapıları amonyum fosfat esaslıdır. Erime noktası düşük olan, ( 150 - 180°C ) bu tozların alev ile temasında meydana gelen metafosfork asit ( HPO3 ), katı yüzeyler üzerinde camsı bir tabaka meydana getirmekte ve korlu yanan, ( A ) sınıfı yangınlarda, Oksijen ile teması kesmektedir.
2. Soğutma etkisi : Kuru kimyevi tozun soğutucu etkisi, yangınları çabuk söndürmesinin önemli nedenlerinden biri değildir. Ancak kuru kimyevi tozları dekompoze etmek için gerekli ısı enerjisi, maddelerin söndürme yetenekleri ile oldukça ilgilidir. Sonuç olarak, maddenin kimyasal aktif hale gelebilmesi için, bütün kuru kimyevi maddeler ısıya duyarlı olmalı, yani ısıyı yutmalıdır.
Şikayet 
27.08.2015 14:13:56    
Ero  Pardon yanlis yer :) Şikayet 
27.08.2015 14:20:21    
slm  7 madde şekli yok e şıkkı
Şikayet 
27.08.2015 16:00:49    
Halit   Cevap c Şikayet 
27.08.2015 20:35:32    
Izmir li  Aramanın zamanı diyen kisilere sasıyorum açın da o kitapları okuyun lutfen insanları yanltmayn aramanın zamanı Konutta ve işyerinde veya kapalı yerlerde GECE VAKTİ ARAMA YAPILAMAZ Bu oluyor ki arama zamanı belirtillir dogru cvp E Sikkidr aramann sekli Şikayet 
27.08.2015 23:45:54    
   
   badigart
Aşağıdakilerden hangisi etkin dinlemenin gereklerinden biri değildir?

A Kişiyle göz teması kurmak
B Gerektiğinde sorular sormak
C Anladığını belli etmek için başını sallamak
D Konuşanın sözünü kesmemek
E Kişinin elini sıkmak arkadaslasr bn e sıkkı yptım ama bilen varmı
 Şikayet 
27.08.2015 13:07:20   Yorum Yap    Diğer 2 yorumu gör
               
Ceylin  Aferin sana :) Şikayet 
27.08.2015 14:44:15    
35/5  Sağol komşu Sağol :) belediyede Görüşürüz ;)) Şikayet 
27.08.2015 17:04:27    
Ceylin  Aynen görüşürüz net 65 dogrum var emin olmadklarm hariç :) Şikayet 
27.08.2015 17:16:05    
35/5  Hadi hadi iyisin bnmde 60 çıkıyor :) Şikayet 
27.08.2015 21:26:29    
Ceylin  Dalavereye gelemezsek geceriz ins :) Şikayet 
27.08.2015 22:47:38    
   
   yılmaz toplugüloplu
arkadaşlar aramayla ilgili ne sorrlmaz mı ne onla ilgili bir soru vardı birde deprem esnasında ne yapılır lutfen bunu cevaplayalm efer bu iki dogru çıkarsa geçiyorm  Şikayet 
27.08.2015 13:01:04   Yorum Yap    
               
badigart  deprem ile ilgili cvp kirişlerin altına girmek olucak Şikayet 
27.08.2015 13:02:48    
Misafir  1. Arama kararında aşağıdakilerden hangisi belirtilmez?
A) Aramanın konusu
B) Aramanın sebebi
C) Aramanın zamanı
D) Aramanın yapılacağı yer
E) Aramanın şekli
Şikayet 
27.08.2015 13:35:30    
Misafir  bu c olabilr arkadşım Şikayet 
27.08.2015 14:06:25    
Misafir  Aramanın seklı sorulmaz gırmedım sınava madde de yok zaten E dogru Şikayet 
27.08.2015 18:08:24    
   
   Misafir
ARKADASLAR B kitapçığı bunlar benim cevaplarım.
1.B
2.A
3.E
4.A
5.C
6.B
7.C
8.A
9.C
10.A
11.E
12.C
13.A
14.C
15.A
16.D
17.E
18.C
19.A
20.B
21.A
22.E
23.A
24.D
25.D
26.D
27.?
28.A
29.C
30.C
31.D
32.E
33.B
34.A
35.?
36.B
37.D
38.A
39.A
40.C
41.B
42.A
43.C
44.A
45.D
46.D
47.?
48.?
49.A
50.B
 Şikayet 
27.08.2015 12:45:55   Yorum Yap    Diğer 4 yorumu gör
               
Misafir  b kitapcıgında 1isoru göz temsı degilmi Şikayet 
27.08.2015 15:38:08    
Misafir  Hayır o A kitapçığı Şikayet 
27.08.2015 15:43:07    
Halit  27 cevap a Şikayet 
27.08.2015 16:19:13    
Halit  35 cevap a yada b ama bana mantıklı olarak a geldi B ile c siklari aynı manaya geliyor Şikayet 
27.08.2015 16:22:10    
furkan3434  27 D Şikayet 
28.08.2015 00:12:40    
   
   Dangerman
Site yoneticileri lutfen siz bagri yardimci olun sorularin cevaplari yok siz bagri dogru olan tahmini sorularin cevaplarini yayinlayin lutfen  Şikayet 
27.08.2015 12:34:17   Yorum Yap    
                   
   Misafir
Silahda 2 atış silah sorularında 20 doğru olursa silahdan gecermiyim  Şikayet 
27.08.2015 11:25:17   Yorum Yap    
               
hüseyin Sönmez  diğer sorulardan 70 net çıkarırsan sınavı geçersin kardeş Şikayet 
27.08.2015 13:09:21    
Misafir  teldende 50 almak yeterli oluyor ama atış 2 temelden 60 alırsan geçersin 120 yapar Şikayet 
27.08.2015 13:10:56    
Misafir  70 degil 60 alsa gecer Şikayet 
27.08.2015 14:40:49    
   
   mrym
Neden bütün sorularin cewaplari yanlış isaretliyo.digrularida yanlis ya.bu nasl sistem  Şikayet 
27.08.2015 10:19:14   Yorum Yap    
               
Canerglr  Cevaplar daha yayınlanmadı canım. Şikayet 
27.08.2015 10:52:24    
   
   Misafir
Arladaslar ben soruları bulamadım nerden buluyorsunuz bi yardimci olurmusunuz  Şikayet 
27.08.2015 10:03:35   Yorum Yap    
               
care  http://goo.gl/kHkGuq Şikayet 
27.08.2015 14:18:28    
   
   Misafir
Niye bütün cevaplara yanlış yakıyo  Şikayet 
27.08.2015 09:50:59   Yorum Yap    
               
Mrym  Sorularin hepsi yanlis cikiyo.dogrularda yanlis...komikler ya Şikayet 
27.08.2015 10:21:14    
hüseyin sönmez  Bu kadar Anlaması zor mu arkadaşlar sabah sabah daha açılamadınız galiba siz cevap anahtarı yayınlanmadı daha Şikayet 
27.08.2015 13:10:51    
   
   Selcuk92
Arkadaslar cevap anahtari varmi bilen varmi  Şikayet 
27.08.2015 03:12:55   Yorum Yap    
                   
   halit
Şu sayfadan bakabilirsiniz ozelguvenlik.pol.tr.  Şikayet 
27.08.2015 03:04:15   Yorum Yap    
                   
   Chaostr2036
77 doğrum cıkıyor bu sorularla emın olmadıklarımı işaretlemedim bile hayırlısı ile inş sonuçda buna yakın bişey olur :)  Şikayet 
27.08.2015 00:25:04   Yorum Yap    
               
a y ş e  cevap anahtarını bulabildiniz mi Şikayet 
27.08.2015 00:45:18    
Chaostr2036  Hayır ama ayşe hanım yukarda karsılastırdıgım sorular ve eskı testlerde karsıma cıkmıs dogrulugundan emın oldugum soruları yaptım eğer b kitapçıgı isenız söyle bi kesın dogru soruları söyliyim size 1d 2b 3c 4a 6e 8b 13b 14a 15 e 16 a 17 c 18b 20d bunlar kesınlıgı dogru diger testlerde cıkmıs sorular Şikayet 
27.08.2015 12:01:02    
marjinn  chaostr2036 nın verdiği cevaplar dogru sen ne diyosun asıl terbiyesiz Şikayet 
27.08.2015 12:57:01    
a y ş e  teşekkür ederim Şikayet 
27.08.2015 14:30:39    
   
   Misafir
Arkadaşlar yukarı bakın sorular yaynlanmş.  Şikayet 
26.08.2015 23:57:45   Yorum Yap    
                   
   Misafir
sorular şu linkten ulaşabilirsiniz henüz cevap anahtarı yüklenmemiş
http://goo.gl/kHkGuq
 Şikayet 
27.08.2015 00:50:43   Yorum Yap    
               
Chaostr2036  B kitapçıgındakı hiç bir soru yok bu soruların ıcınde bunlar resmi sorular mı ? Şikayet 
27.08.2015 00:56:26    
Misafir  Evet resmi sorular A Kitapçığı ancak B kitapçığı ile aynı olması lazım sadece soruların yerleri değişmiştir. Şikayet 
27.08.2015 01:00:02    
Misafir  Tekrar bakabilirsiniz http://goo.gl/kHkGuq
Şikayet 
26.08.2015 23:38:06    
   
   Misafir
güvenlik şirketinde çalışan ögg disiplin cezası alırsa nereye baş vurur cevap iş mahkemesine
 Şikayet 
27.08.2015 00:41:07   Yorum Yap    
               
Misafir  İs mahkemesi Şikayet 
27.08.2015 01:03:52    
   
   serap19
3. Aşağıdakilerden hangisi iletişimin öğelerinden biri değildir?
A) Hedef
B) Araç
C) Model
D) Mesaj
E) Dönüt
 Şikayet 
27.08.2015 00:35:59   Yorum Yap    
               
4misafir2  model Şikayet 
27.08.2015 00:49:20    
sssss  e e e e e Şikayet 
27.08.2015 01:19:27    
1982  c şıkkı Şikayet 
27.08.2015 01:22:37    
Misafir  Cevap C Şikayet 
26.08.2015 23:52:28    
   
   aynur gırl
2. Örgüt içinde en sık görülen çatışma biçimi hangisidir?
A) Kişi içi çatışmalar
B) Rol çatışmaları
C) Ben merkezcilik
D) Empati yoksunluğu
E) Önyargılar
 Şikayet 
27.08.2015 00:34:43   Yorum Yap    
               
4misafir2  rol çatışması Şikayet 
27.08.2015 00:50:02    
ALİ KAYA  KİŞİ İÇİ ÇATIŞMALAR
Şikayet 
27.08.2015 19:50:34    
   
   yusuf1982
95. Aşağıdakilerden hangisi kuru kimyasal tozunun özelliklerinden değildir?
A) Yanıcı maddeyi örter
B) Boğma özelliği
C) Soğutma özelliği
D) Yangını durdurmak
E) Etrafı kirletir
 Şikayet 
27.08.2015 00:24:01   Yorum Yap    Diğer 8 yorumu gör
               
Ero  Arkadasim haala c sikki diyosun soruyu gooogleye yaz gorursun c sikkmi yoksa e sikkimi oldugunu Şikayet 
27.08.2015 15:34:50    
X06  Ceren gel ben seni sogutayım:-) Şikayet 
27.08.2015 17:29:05    
Xo6  Mesela kuru kimyevi tozlar bilgisayar gibi elektronik cihsz yangınlarinda kullanılmamalıdır.çünkü kirletici özellige sahiptir. Şikayet 
27.08.2015 17:36:16    
Xo6  Ero aq senin kuru kimyevu tozun kirletici özellige sahiptir.sogutucusu yoktur Şikayet 
27.08.2015 17:37:27    
Misafir  Kımyasal dıyor soruda kırlılık yanı e dogru Şikayet 
27.08.2015 18:14:21    
   
   nazif
37. Kanama çeşitleriyle ilgili verilenlerden hangisi yanlıştır?
A) Toplardamar kanaması sızıntı şeklinde akar
B) Atardamar kanaması açık renklidir
C) Atardamar kanaması kesik kesik ve fışkırır tarzda akar
D) Atardamar kanaması sızıntı şeklinde akar
E) Kılcal damar kanaması küçük kabarcıklar şeklindedir
 Şikayet 
27.08.2015 00:22:04   Yorum Yap    
               
4misafir2  sızıntılı şekilde akar (İtinayla yanlış olacak) Şikayet 
27.08.2015 00:50:53    
4misafir2  sızıntılı şekilde akar (İtinayla yanlış olacak) Şikayet 
27.08.2015 00:51:04    
Misafir  Sızıntıda atarmı toplarmı? Şikayet 
27.08.2015 16:06:01    
   
   nazif
48. Belli bir konuyu başkalarına aktarıp benimsetmek ve ilgilerini kazanmak için yapılan konuşmalara ne ad verilir?
A) Konferans
B) Sempozyum
C) Miting
D) Propaganda
E) Gösteri
 Şikayet 
27.08.2015 00:20:13   Yorum Yap    
               
yusuf1982  d) propaganda Şikayet 
27.08.2015 00:47:33    
4misafir2  propaganda Şikayet 
27.08.2015 00:51:29    
   
   nazif
50. Korunan kişilere karşı saldırıların en az olduğu yer aşağıdakilerden hangisidir?
A) İkamet giriş ve çıkışları
B) Alışveriş merkezleri
C) Araca binerken veya inerken
D) Trafik ışıkları (özellikle kırmızı ışıkta beklerken)
E) İş yeri giriş ve çıkışları
 Şikayet 
27.08.2015 00:18:49   Yorum Yap    
               
Misafir  CEVAP BB Şikayet 
27.08.2015 00:23:43    
4misafir2  alış veriş merkezi Şikayet 
27.08.2015 00:52:00    
   
   nazif
8. Tel örgü veya tesis edilen diğer fiziki engeller aşıldığında veya aşılmaya çalışıldığında, tehdidi algıla, kontrol merkezine haber veren sistem aşağıdakilerden hangisidir?
A) Kartlı geçiş sistemleri
B) Duman dedektörü
C) Araştırma sistemleri
D) Çevre güvenliği erken algılama ve uyarı sistemi
E) Yangın erken algılama ve uyarı sistemi
 Şikayet 
27.08.2015 00:17:11   Yorum Yap    
               
Bekircan  D Şıkkı Şikayet 
27.08.2015 00:19:35    
4misafir2  çevreyi algılama sistemi Şikayet 
27.08.2015 00:52:30    
   
   nazif
15. Aşağıdakilerden hangisi kimyasal delildir?
A) Maddi hasarlı kaza sonucu kaçan aracın boya kalıntısı
B) Olay yerinde boğuşma neticesinde katilden kalan kan
C) Hırsızlık sonrası hırsızın kapıdaki parmak izi
D) Ölümlü kaza sonucu olay yerinden kaçan aracın tekerlek izi
E) Tecavüz sonrası kalan sperm kalıntısı
 Şikayet 
27.08.2015 00:16:40   Yorum Yap    
               
Misafir  CEVAP AA Şikayet 
27.08.2015 00:22:36    
4misafir2  boya kalıntısı Şikayet 
27.08.2015 00:52:58    
   
   nazif
10. Bir suçun işlendiğine dair haber alındığında yetkili makamlara bildirmek amacıyla aşağıdaki tutanaklardan hangisi düzenlenir?
A) İhbar tutanağı
B) Tespit tutanağı
C) Görüşme tutanağı
D) Görgü tespit tutanağı
E) Olay tutanağı
 Şikayet 
27.08.2015 00:16:19   Yorum Yap    
               
Misafir  cevap A Şikayet 
27.08.2015 00:22:19    
Misafir  cevap A Şikayet 
27.08.2015 00:22:49    
4misafir2  ihbar Şikayet 
27.08.2015 00:53:21    
   
   nazif
36. Solunumu ve kalbi durmuş kişiye 5 dakika içinde müdahale edilmezse ne olur?
A) Kendisi solumaya başlar
B) Dokuların oksijenlenmesi bozulacağı için beyin hasarı başlar
C) Hiçbir şey olmaz
D) Hasta şoka girer
E) Göğüs ağrısı başlar
 Şikayet 
27.08.2015 00:15:30   Yorum Yap    
               
Misafir  CEVAP BBB Şikayet 
27.08.2015 00:23:17    
agit  cevap c solunumu ve kalbi durmuş bir insana müdahale etsen ne etmesen ne fark etmez yani hiçbir şey olmaz Şikayet 
27.08.2015 15:16:46    
   
   Misafir
79. Soru  Şikayet 
27.08.2015 00:10:47   Yorum Yap    
                   
   nazif

56. İki kişi ile korumada her koruma elemanı en az kaç derecelik sorumluluk alanına sahiptir?
A) 75
B) 60
C) 90
D) 180
E) 270 180 olcak
 Şikayet 
27.08.2015 00:09:48   Yorum Yap    Diğer 4 yorumu gör
               
Misafir  Herbırı 90 Dogruda kardesım orda 2 kısı dıyor yanı 90/90 180 eder sorulara bakıyorum da cok kolay bende gırıcem bırdakı sıvana ınsalah gecerım ..:) Şikayet 
27.08.2015 18:24:59    
cambaz1  sen bu kafayla ortaokuldan liseye geçme sınavına gir her biri diyo ikisinin toplam açısınımı soruyo matematşk öğr. slm söyle en az kaçderece sorumluluk alanı soruyu iyi oku Şikayet 
27.08.2015 21:11:57    
Misafir  cvp 90 derece Şikayet 
27.08.2015 21:12:31    
Misafir  360 2YE BÖLURSENIZ CVP CIKAR ARKADASLAR
Şikayet 
27.08.2015 21:53:55    
Misafir  İki kişinin toplam açısını sormuyo her koruma elemanı diyo dikkatli okuyun cvp 90 Şikayet 
27.08.2015 23:21:32    
   
   nazif
52. Yakın koruma görevi ifa eden özel güvenlik görevlilerinin standart yürüyüş düzenleri vardır. Aşağıdakilerden hangisi bu yürüyüş düzenlerinden değildir?
A) 11?li koruma düzeni (karışık)
B) Tekli koruma
C) İkili koruma
D) Üçlü koruma
E) Dörtlü koruma (açık V düzeni) CEVAP AAA
 Şikayet 
27.08.2015 00:08:27   Yorum Yap    
               
realfire  11 kurama düzeni diye bişey yok cevap A Şikayet 
27.08.2015 00:22:17    
sss  aynı soru 57. sınavın 96. sorusunda sorulmuş. doğru cevap B tekli koruma Şikayet 
27.08.2015 00:25:20    
X6  Gözüne gozlük takta oku 57.sınsvın 96.sorusunu ordada A şıkkı mevcut Şikayet 
27.08.2015 03:52:00    
   
   NAzif
86. İtfaiye teşkillerinde görevli personelin katılacağı eğitim ve tatbikatlar ne sıklıkta yapılır?
A) Dört yılda bir
B) İlk görev verildiğinde
C) Yılda en az bir kere
D) İki yılda bir
E) Eğitime gerek yoktur bilgili kişilerin ekibe seçilmesine dikkat edilir cevap C YILDA 1 KERE
 Şikayet 
27.08.2015 00:06:01   Yorum Yap    
               
realfire  yılda en az 1 kere C şıkkı Şikayet 
27.08.2015 00:23:06    
   
   nazif

79. Aşağıdakilerden hangisi yapay (sentetik) kaynaklı uyuşturuculardandır?
A) Captagon
B) Kokain
C) Eroin
D) Esrar
E) Kodein A captagon yptm
 Şikayet 
27.08.2015 00:03:40   Yorum Yap    
               
enver  Doğru captagon yukarıda resimli gönderdim cevabı Şikayet 
27.08.2015 00:15:37    
misafircan  captagon veya e yapmış olmam lazım hatırlamıyorum eroınde yapmış olabılırm .s Şikayet 
27.08.2015 00:19:40    
   
   Misafir
85. Yanma olayının meydana gelebilmesi için aşağıdaki birleşimlerin hangisi gereklidir? E) Yanıcı madde ? Oksijen ? Isı OLCAK  Şikayet 
27.08.2015 00:01:45   Yorum Yap    
               
Bekircan  Aynen cvp Yanıcı madde ? Oksijen ? Isı E olacak. Şikayet 
27.08.2015 01:36:44    
   
   nazif
1. Büyükten küçüğe doğru mevzuat sıralaması nasıl olmalıdır?
A) Anayasa- Kanun -Tüzük -Yönetmelik
B) Anayasa- Tüzük -Kanun -Yönetmelik
C) Kanun -Anayasa -Tüzük -Yönetmelik
D) Yönetmelik- Tüzük -Kanun -Anayasa
E) Tüzük-Anayasa -Kanun ?Yönetmelik A YPTM
 Şikayet 
26.08.2015 23:59:35   Yorum Yap    
               
Misafir  cevap aaaa Şikayet 
27.08.2015 00:06:24    
   
   nazif
1. Büyükten küçüğe doğru mevzuat sıralaması nasıl olmalıdır?
A) Anayasa- Kanun -Tüzük -Yönetmelik
B) Anayasa- Tüzük -Kanun -Yönetmelik
C) Kanun -Anayasa -Tüzük -Yönetmelik
D) Yönetmelik- Tüzük -Kanun -Anayasa
E) Tüzük-Anayasa -Kanun ?Yönetmelik ben bunu A YPTM..
 Şikayet 
26.08.2015 23:58:38   Yorum Yap    
               
yusuf1982  kesinlikle A ŞIKKI son kararım)))) Şikayet 
27.08.2015 00:00:43    
   
   yusuf1982
72. Komisyon kendisine sunulan bir özel güvenlik talebini hangi açıdan incelemez?
A) Görevlendirilecek personel sayısı
B) Personelin niteliği
C) Kullanılacak silah ve diğer teçhizatın sayısı ve niteliği
D) Hizmet yapılacak olan alan
E) Hizmetin konusu
 Şikayet 
26.08.2015 23:56:08   Yorum Yap    
               
Misafir  cevap aaaaaa Şikayet 
27.08.2015 00:06:50    
Bekircan  Hizmetin konusu E şıkkı yapmıştım ben.. Şikayet 
27.08.2015 00:13:09    
Bekircan  Cevap a değil adam personel sayısına dikkat eder hangi açıdan incelemez diyor soru dikkatli okuyun çok şaşırtma soruları vardı :) Şikayet 
27.08.2015 00:14:06    
Misafir  CEVAP A ŞIKKI OLMASI GEREK Şikayet 
27.08.2015 00:21:08    
canerglr  E ŞIKKI .. Şikayet 
27.08.2015 00:21:34    
   
   yusuf1982
Arkadaşlar bu güvenlik sorularının zorlaşması çaglayan adliyesindeki cinayetten sonra oldu malesef.biraz sıkı denetim getirdiler  Şikayet 
26.08.2015 23:51:58   Yorum Yap    
                   
   Beril
Teşhis ile ilgili hangisi yanlıştır?
A) Mevcut bir soruşturma ile ilgili teşhis yapma işlemine polis karar verir
B) Teşhise tabi kişiler boy, kilo vb. yönlerden birbirine benzemelidir
C) Teşhis eden ile edilenler birbirini görmemelidir
D) Fotoğraf üzerinden de teşhis yaptırabilir
E) Teşhis işlemi en az iki kere tekrarlanır
 Şikayet 
26.08.2015 23:32:25   Yorum Yap    Diğer 3 yorumu gör
               
canerglr  B şıkkı ise teşhise tabi kişiler diyor mesela sen öldün seni teşhis edicekler dimi sen zayıfsın, ölü biri bulunuyor ve teşhis edicekler senin le ama ölen kilo lu :) bunun gibi örnekler vardır çok yanıltıcı sorular canlarım. Şikayet 
26.08.2015 23:54:40    
canerrrr  şuan bıle sınavda b mi işaretledim korkusu var içimde :D Şikayet 
26.08.2015 23:57:52    
realfire  Polisin bir suça ilişkin olarak soruşturma yapabilme yetkisi yoktur Cevap A Şikayet 
27.08.2015 00:31:25    
burcin  a dogru Şikayet 
27.08.2015 00:34:37    
X6  Sizin dediginiz a şıkkında mevcut bir soruşturma diyor.MEVCUD ne demek ? Devam eden sorusturma.kesinlikle B şıkkı.mevcud olan soruşturmayı polis teşhis etme hakki vardır. Şikayet 
27.08.2015 03:59:57    
   
   Beril
4857 sayılı İş Kanuna göre ?Yeni İş Arama İzni? ile ilgili hangisi yanlıştır?
A) İş arama süresi en az 1 saat olmalıdır
B) İş arama izni iş saatleri içinde verilmelidir
C) İş arama izni alan kişinin ücreti kesilemez
D) İş arama izni toplu olarak birleştirilerek de kullanılabilir
E) İş arama izni işverence verilmez ise, işçiye o süreye ilişkin ücret ödenir
 Şikayet 
26.08.2015 23:23:25   Yorum Yap    
               
Mağdur   Ben a şıkkı dedim ama bu kanun hakkında hiç bir bilgim yoktu :( Şikayet 
26.08.2015 23:31:11    
cınımmmm  ilkte bende a yaptım sonradan bilmiyorum beyin kabul etmedi cevabı c işaretledim galiba Şikayet 
27.08.2015 00:00:18    
Misafir  Bence b diyorum Şikayet 
27.08.2015 01:08:16    
sss  Cevap A çünkü doğrusu günde en az 2 saat olmalıdır Şikayet 
27.08.2015 00:37:14    
   
   Misafir
4. Aşağıdakilerden hangisi örgüt içi dikey iletişime örnektir?
A) Özel güvenlik görevlisi Oğuz?un amirinden talimatlar alması
B) AVM?ye gelen bir müşterinin girişteki kapı dedektöründen geçmeyi reddetmesi
C) Aynı projede görevli olan temizlik görevlisinin yönetime dair şikâyetlerini güvenlik görevlisiyle paylaşması
D) Özel güvenlik görevlisi Oğuz?un diğer güvenlik görevlileriyle birlikte pikniğe gitmesi
E) AVM?de çalışan bir güvenlik görevlisinin buradaki mağaza çalışanlarıyla sohbet etmesi
 Şikayet 
26.08.2015 23:23:24   Yorum Yap    
               
Misafir  bu sornun cevabını bilen varmı Şikayet 
26.08.2015 23:24:22    
Misafir  cevap CC Şikayet 
26.08.2015 23:29:11    
canerglr  c yaptım ben Şikayet 
27.08.2015 00:00:59    
erdogan  yatay-dikey iletişimler rütmeyle ilgilidir
dikey iletişimde üst alt iletişimidir yani A şıkkı ben böyle biliyorum :)
Şikayet 
27.08.2015 01:38:11    
   
   Beril
Hangisi kaynağın (verici) yolladığı mesaja hedefin (alıcı) verdiği cevap anlamına gelen geribildirim öğesinin etkili olmasını sağlayan özelliklerden değildir?
A) Karşı tarafın kişiliğini hedef alması
B) Kısa ve öz olması
C) Sadece olumsuz değil olumlu öğeler de barındırması
D) Değiştirilebilecek özelliklere yönelik olması
E) Gözlenen davranışın hemen ardından yapılmış olması
 Şikayet 
26.08.2015 23:13:11   Yorum Yap    
               
YUSUF1982  CEVAP A ŞIKKI Şikayet 
26.08.2015 23:19:43    
Misafir  cevp a Şikayet 
26.08.2015 23:20:44    
poyrazsaid  e şıkkı yaptım ama emin değilim
Şikayet 
26.08.2015 23:22:07    
canerglr  ne işaretlediğimi unuttum :D a veya karışık arkadaş mantık arayın beyin error veriyor :D Şikayet 
27.08.2015 00:05:38    
   
   yusuf1982
56. Toplumsal olaylarda ?göstericilerin eylemlerinin huzuru bozacak veya güvenliği tehlikeye düşürecek seviyede olmadığı müddetçe küçük taşkınlıklara göz yumarak, mecbur kalınmadıkça müdahale edilmemesini? ifade eden genel prensip aşağıdakilerden hangisidir?
A) İnisiyatif kullanma
B) Caydırıcılık
C) İnandırıcı olma
D) İkna edici olma
E) Profesyonel olma
 Şikayet 
26.08.2015 23:01:19   Yorum Yap    
               
Ero  İnsiyatif kullanma Şikayet 
26.08.2015 23:02:13    
Mağdur   İnisiyatif kullanma cevapları ne zaman verirler acaba Şikayet 
26.08.2015 23:33:05    
   
   cengizzz
doğru mu sorular açıklandı mı acaba  Şikayet 
26.08.2015 22:52:22   Yorum Yap    
                   
   Misafir
Kişilerarası iletişimde kullanılan unsurlar aşağıdaki seçeneklerden hangisinde önem sırasına göre doğru sıralanmıştır?
a Sözlü içerik? Dil ötesi öğeler ? Beden dili
b Sözlü içerik? Beden dili?Dil ötesi öğeler
c Beden dili?Dil ötesi öğeler?Sözlü içerik
d Beden dili?Sözlü içerik?Dil ötesi öğeler
e Dil ötesi öğeler?Beden dili?Sözlü içerik
 Şikayet 
26.08.2015 22:43:21   Yorum Yap    
               
realfire  C Şıkkı Şikayet 
27.08.2015 00:37:02    
   
   yusuf1982
1.?Yıllık Ücretli İzin? ile ilgili hangisi yanlıştır?
A)Yıllık ücretli izin vazgeçilemez bir haktır
B)İşçi bir sene içinde kullanmadığı izinleri için diğer sene ücret alabilir
C)Ulusal ve dini bayramlar ile hafta tatilleri bu izinden sayılmaz
D)Yıllık ücretli izin ilke olarak bölünemez. Ancak taraflar anlaşırsa bölünebilir
E)Yıllık ücretli izin hakkını kazanmak için en az 1 yıl çalışma şartı vardır
 Şikayet 
26.08.2015 22:27:38   Yorum Yap    Diğer 2 yorumu gör
               
Halit   Cevap b Şikayet 
26.08.2015 23:03:30    
Mağdur   Vazgeçilmez bir hak değildir diye biliyorum. A şıkkı Şikayet 
26.08.2015 23:34:38    
Bekircan  Cok farklı yapmışsınız ya kanunda yeri var " C " şıkkı cevap. Yıllık izinden sayılıyor ulusal ve dini bayramlar.. Şikayet 
27.08.2015 00:38:20    
Bekircan  Yalnız sınav harbiden çok şasırtmacaydı :) Şikayet 
27.08.2015 00:39:01    
son  bende c dedim ama dogrumu bilmiyorum Şikayet 
26.08.2015 23:54:33    
   
   haşim ucar
96. Acil durum önlemleri hangi haller için uygulanır?
A) Nokta bazında söndürülemeyen yangınlar
B) Sabotaj ve terörle ilgili olaylar
C) Doğal olaylar (sel, deprem v.s. )
D) Önemli toplumsal olay ve toplantılar
E) Hepsi
 Şikayet 
26.08.2015 22:17:53   Yorum Yap    
               
Halit  Hepsi Şikayet 
26.08.2015 22:26:43    
poyrazsaid  e şıkkı yaptım
Şikayet 
26.08.2015 23:23:06    
Mağdur   E şıkkı hepsi Şikayet 
26.08.2015 23:39:35    
   
   haşim ucar
100. Aşağıdakilerden hangisi yangın yerindeki tehlikelerdendir?
A) Patlama tehlikesi
B) Elektrik tehlikesi
C) Solunum tehlikesi
D) Çökme tehlikesi
E) Hepsi
 Şikayet 
26.08.2015 22:16:33   Yorum Yap    
               
Misafir  E hepsi googleye yaz :DD Şikayet 
26.08.2015 22:20:03    
Misafir  Hepsi Şikayet 
26.08.2015 22:24:45    
Mağdur   Hepsi Şikayet 
26.08.2015 23:41:46    
agit   ya a yada hepsi bence a
Şikayet 
27.08.2015 14:51:19    
   
   yusuf1982
82. ?Yıllık Ücretli İzin? ile ilgili hangisi yanlıştır?
A) Yıllık ücretli izin vazgeçilemez bir haktır
B) İşçi bir sene içinde kullanmadığı izinleri için diğer sene ücret alabilir
C) Ulusal ve dini bayramlar ile hafta tatilleri bu izinden sayılmaz
D) Yıllık ücretli izin ilke olarak bölünemez. Ancak taraflar anlaşırsa bölünebilir
E) Yıllık ücretli izin hakkını kazanmak için en az 1 yıl çalışma şartı vardır
 Şikayet 
26.08.2015 22:11:48   Yorum Yap    
               
Halit  Cevap b Şikayet 
26.08.2015 22:33:06    
   
   yusuf1982
66. Aşağıdakilerden hangisi yakın koruma görevi yapan özel güvenlik görevlisinin yürüme düzenlerinde dikkat edeceği hususlardan biri değildir?
A) Zihinsel ve psikolojik olarak, muhtemel olaylara karşı hazırlıklı olmalıdır
B) Tehdit seviyesi yüksek şahısların yakın koruma organizasyonlarında iç halkaya yabancı birinin girişine müsaade edilmemelidir
C) Çevre ile ilgilenilmemelidir
D) Riskli ortamda koruma organizasyonu sıklaştırılmalı, güvenli ortamda genişletilmelidir
E) Korunan kişinin rahat hareket etmesi sağlanmalıdır
 Şikayet 
26.08.2015 22:09:56   Yorum Yap    
               
Misafir  Çevre ile ilgilenmeli. googleye yaz bulursun.. en kolayları kardeş bunlar niğe paylasdın :D Şikayet 
26.08.2015 22:19:32    
Mağdur   Bende c şıkkını işaretledim Şikayet 
26.08.2015 23:43:36    
   
   yusuf1982
74. Acil bir toplantı amacıyla görevlendirilen bir özel güvenlik şirketi yapacağı koruma ve güvenlik hizmetini ne kadar süre içerisinde hangi merciye bildirir?
A) 48 saat içerisinde valiliğe
B) 24 saat içerisinde valiliğe
C) Hizmete başladığı günün mesai bitimine kadar valiliğe
D) Süre kaydı aranmaksızın valiliğe
E) 24 saat içerisinde il emniyet müdürlüğüne
 Şikayet 
26.08.2015 22:07:25   Yorum Yap    
               
Misafir  Süre kaydı aranmaksızın.. Googleye yaz bulursun Şikayet 
26.08.2015 22:18:55    
Mağdur   D şıkkı süre kaydı aranmaz Şikayet 
26.08.2015 23:46:02    
burcin  b sikki 24saat icinde bildirmesi lazm iyi arastrn internete var Şikayet 
27.08.2015 00:46:41    
son
  cevap sure kaydı aramnaaz
Şikayet 
27.08.2015 00:02:16    
   
   yusuf1982
61. İnsanları bir arada tutan ve gerçekleştirmeyi amaç edindikleri inanç ve ideallerin kaynağı olan birlikte düşünme ve birlikte eyleme geçme ruhuna ne ad verilir?
A) Kolektif şuur
B) Çatışma
C) Psikoloji
D) Kalıtım
E) Kültür
 Şikayet 
26.08.2015 22:05:32   Yorum Yap    Diğer 2 yorumu gör
               
buğra  Kollektif şuur veya Kültür Şikayet 
26.08.2015 22:17:41    
Misafir  bende kültür yaptımda koollektif şuur o .. googleye yaz çıkmıs sorulardan bulursun Şikayet 
26.08.2015 22:18:26    
Fath  Kültür yandexe yaz bulursun Şikayet 
26.08.2015 22:51:29    
Mağdur   A şıkkı kolektif şuur Şikayet 
26.08.2015 23:46:51    
son  kolektif şuur cevap Şikayet 
27.08.2015 00:04:06    
   
   yusuf1982
52. Belirli bir amaç için bir araya gelmeyen ancak gelişen olaylar neticesinde amaçları ortak hale gelen insanların oluşturduğu topluluğa ne ad verilir?
A) Koloni
B) Teşkilat
C) Kalabalık
D) Sınıf
E) Grup
 Şikayet 
26.08.2015 22:03:30   Yorum Yap    
               
Misafir  kalabalık Şikayet 
26.08.2015 22:08:51    
ismim yoktır :D  kalabalık yapmış olmam gerek :D Şikayet 
26.08.2015 22:12:23    
burcin  grup yapmstim Şikayet 
26.08.2015 22:24:20    
Mağdur   Kalabalık Şikayet 
26.08.2015 23:48:23    
   
   aykut aktay
solunum var bilinç yoksa koma pozisyonuna getirilir
 Şikayet 
26.08.2015 22:01:47   Yorum Yap    
                   
   yusuf1982
1.Aşağıdakilerden hangisi idari bir ceza gerektirir?
A)Faaliyet izni almadan özel güvenlik şirketi kurma
B)Özel güvenlik izni almadan özel güvenlik görevlisi istihdam etme
C)Personeli görevi dışında bir işte çalıştırma
D)Personelin zorunlu mali sigortasını yaptırmama
E)İzin almadan özel güvenlik eğitim kurumu açma
 Şikayet 
26.08.2015 21:46:09   Yorum Yap    
               
Canerglr  D veya C şıkkı muhtemel Şikayet 
26.08.2015 22:15:28    
Halit  Cevap d Şikayet 
26.08.2015 22:37:49    
Mağdur   C yaptım ama emin değilim Şikayet 
26.08.2015 23:53:46    
realfire  C Doğru Şikayet 
27.08.2015 00:41:08    
   
   yusuf1982
1.Aşağıdakilerden hangisi olay yerine ilk intikal eden ekibin görevlerinden değildir?
A)Devam etmekte olan olaya müdahale etmek ve olayı kontrol altına almak
B)Olayı genel kolluk birimlerine ivedi bir şekilde haber vermek
C)Olay yerinde yaralı varsa ambulans istemek, gerekli durumlarda ilk yardımda bulunmak
D)Personelin ve çevredekilerin can güvenliğine ilişkin tedbirler almak
E)Delil niteliği taşıyabilecek bulgulardan numuneler almak
 Şikayet 
26.08.2015 21:42:33   Yorum Yap    
               
Mağdur   E şıkkı Şikayet 
26.08.2015 21:43:48    
mağdurlar  e şıkkı Şikayet 
26.08.2015 21:49:54    
   
   yusuf1982
1.Bir suçun işlendiğine dair haber alındığında yetkili makamlara bildirmek amacıyla aşağıdaki tutanaklardan hangisi düzenlenir?
A)İhbar tutanağı
B)Tespit tutanağı
C)Görüşme tutanağı
D)Görgü tespit tutanağı
E)Olay tutanağı
 Şikayet 
26.08.2015 21:40:17   Yorum Yap    
               
burcin  a sıkki dogru Şikayet 
26.08.2015 21:43:14    
Mağdur   Olay tutnagi yaptım sanırım Şikayet 
26.08.2015 23:56:02    
   
   yusuf1982
1.Aşağıdakilerden hangisi elektronik güvenlik sistemlerinin kullanım amaçlarından biri değildir?
A)Sızma girişimlerinin anında algılanması
B)Olayın kayıt altına alınması
C)Tesisin iletişim sisteminin devre dışı bırakılması
D)Arşivlenen bilgilerin geriye dönük olarak incelenmesi
 Şikayet 
26.08.2015 21:38:42   Yorum Yap    
               
Mağdur  C)Tesisin iletişim sisteminin devre dışı bırakılması Şikayet 
26.08.2015 21:44:37    
mağdur caneeerr  c şıkkı doğru cevaptır.. Şikayet 
26.08.2015 21:51:49    
Mağdur   Tesisin iletişim sisteminin devre dışı bırakılması Şikayet 
26.08.2015 23:57:23    
   
   yusuf1982

1.Bir işyerinin en başarılı çalışanına her yılın ilk ayında bir maaş ikramiye vermesi aşağıdakilerden hangisine örnektir?
A)Dışsal motivasyon
B)İçsel motivasyon
C)Takım çalışması
D)Çapraz iletişim
 Şikayet 
26.08.2015 21:35:58   Yorum Yap    Diğer 1 yorumu gör
               
buğra  A) Dışsal motivasyon Şikayet 
26.08.2015 22:00:39    
Misafir  içsel galiba Şikayet 
26.08.2015 22:10:28    
Beril  Kesin cevap nedir nerden bakıyorsunuz hangi sitede yayınlandı Şikayet 
26.08.2015 22:35:42    
Mağdur   Takım çalışması yaptım :) Şikayet 
26.08.2015 23:58:37    
Misafir  sanırsam cevap a Şikayet 
27.08.2015 00:09:27    
   
   rojda
DE HAYDİ CEVAPLARI YAYINLAYIN SİTENİN HAKKINI VERİN
YADA KAPATIN
 Şikayet 
26.08.2015 21:32:55   Yorum Yap    
                   
   lkmn
1. Sözsüz iletişim öğelerinden hangisi kişilerarası iletişimi başlatmada önemli bir rol oynar?
A) Ses tonu
B) Hitabet
C) Sempati
D) Göz teması
E) Mekan kullanımı
2. Örgüt içinde en sık görülen çatışma biçimi hangisidir?
A) Kişi içi çatışmalar
B) Rol çatışmaları
C) Ben merkezcilik
D) Empati yoksunluğu
E) Önyargılar
3. Aşağıdakilerden hangisi iletişimin öğelerinden biri değildir?
A) Hedef
B) Araç
C) Model
D) Mesaj
E) Dönüt
4. Aşağıdakilerden hangisi örgüt içi dikey iletişime örnektir?
A) Özel güvenlik görevlisi Oğuz?un amirinden talimatlar alması
B) AVM?ye gelen bir müşterinin girişteki kapı dedektöründen geçmeyi reddetmesi
C) Aynı projede görevli olan temizlik görevlisinin yönetime dair şikâyetlerini güvenlik görevlisiyle paylaşması
D) Özel güvenlik görevlisi Oğuz?un diğer güvenlik görevlileriyle birlikte pikniğe gitmesi
E) AVM?de çalışan bir güvenlik görevlisinin buradaki mağaza çalışanlarıyla sohbet etmesi
 Şikayet 
26.08.2015 21:27:08   Yorum Yap    
                   
   yusuf1982
4. Aşağıdakilerden hangisi örgüt içi dikey iletişime örnektir?
A) Özel güvenlik görevlisi Oğuz?un amirinden talimatlar alması
B) AVM?ye gelen bir müşterinin girişteki kapı dedektöründen geçmeyi reddetmesi
C) Aynı projede görevli olan temizlik görevlisinin yönetime dair şikâyetlerini güvenlik görevlisiyle paylaşması
D) Özel güvenlik görevlisi Oğuz?un diğer güvenlik görevlileriyle birlikte pikniğe gitmesi
E) AVM?de çalışan bir güvenlik görevlisinin buradaki mağaza çalışanlarıyla sohbet etmesi
 Şikayet 
26.08.2015 21:17:58   Yorum Yap    Diğer 3 yorumu gör
               
Misafir  cevap (C) Şikayet 
26.08.2015 21:58:53    
betülllll  a ile c arasında kalmıştım inşallah c dir :D Şikayet 
26.08.2015 21:59:33    
buğra  A) şıkkı. Şikayet 
26.08.2015 22:02:10    
Misafir  4.cevap a astlık üstlük ilşkisi Şikayet 
26.08.2015 22:05:23    
Aykut Aktay  1.d 2.b 3.c Şikayet 
26.08.2015 22:06:50    
   
   Misafir
1. Aşağıdakilerden hangisi feed?back (yansıma)in özelliklerinden değildir.
A) Vericiyi tam olarak dinlemek ve anlamaya hazır olmak
B) Kelimelerin içeriğine ve aktarılmak istenen duygulara açık olmak
C) Kelimelerin sözlük anlamları dışında vericide ne anlama geldiklerini tanımayı istemek
D) Kaynağın ne dediğine dikkat etmeden söylenenleri yorumlamak
E) İletişimin eksik kalan yanlarının görülmesini sağlamak
 Şikayet 
26.08.2015 21:16:43   Yorum Yap    
               
Mağdur   C şıkkı yaptım yanılmıyorsam :) Şikayet 
27.08.2015 00:00:00    
realfire  D ;Şıkkı
Şikayet 
27.08.2015 00:45:36    
   
   sinav 59
89. Aşağıdakilerden hangisi aranması özel hükme bağlı kişilerdendir?
A) Banka müdürü
B) Siyasi parti il başkanı
C) Devlet memuru
D) Noter
E) Doktor
 Şikayet 
26.08.2015 21:12:08   Yorum Yap    
               
buğra  D)şıkkı Şikayet 
26.08.2015 22:03:03    
arkın  basit sorular çalışmaya gerek yok noter dogru ceevap Şikayet 
26.08.2015 23:56:36    
Mağdur   Noter doğru cevap Şikayet 
27.08.2015 00:00:34    
   
   Misafir
Ozel guvenlige verilen ve yetki alani icinde pek soru goremedim.
Bu sorular ozel hareket timi sinav sorulari olmali.karistirmislar sanirim.
 Şikayet 
26.08.2015 21:01:04   Yorum Yap    
               
Ogg..  Aynen Şikayet 
26.08.2015 21:46:01    
özel kuvvetler   Doğrudur soruların güvenlik timleriyle hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Şikayet 
26.08.2015 22:01:30    
Aykut Aktay   Aynen kardeşim benimde çıkması gereken çalıştığım yerlerden hiç soru çıkmadı Şikayet 
26.08.2015 22:08:51    
   
   Misafir
Herhangi bir patlama olayında özel güvenlik görevlisinin görevleri hangisi olamaz?
Kolluk kuvvetlerine derhal haber verilir
Tanıkların kimlikleri tespit edilir
Olay yerinin adresi, olayda yaralanan sayısı ve durumu hakkında ilgililere geciktirilmeden haber verilir
Olay yerinde bulunan insanların can güvenliği sağlanır
Olay da kullanılan patlayıcı madde özelliği tespit edilmeye çalışılır
 Şikayet 
26.08.2015 20:51:42   Yorum Yap    
               
Mağdur   E şıkkı Şikayet 
27.08.2015 00:02:17    
burcin  ben b yaptm ama yanlsta olblr cnku gvenlik gorevlisnin kimlik tespt etme yetkisi yoktr Şikayet 
27.08.2015 00:53:38    
son  bende b yaptım ayen tespit etme yetkisi yok diyerekten Şikayet 
27.08.2015 00:11:54    
bombacı mülayim  B işaretleyn ark bomba imha ve inceleme uzmanı olmak idteyen ark heralde güvenlik görevlisi patlayımadde özelliklerini nerden bilsinde incelesin Şikayet 
27.08.2015 13:26:23    
   
   Misafir
sabaha yüklenirmi admin sorular  Şikayet 
26.08.2015 20:36:25   Yorum Yap    
                   
   Misafir
Hangisi kaynağın (verici) yolladığı mesaja hedefin (alıcı) verdiği cevap anl gelen geribildirim öğesinin etkili olmasını sağlayan özelliklerden değildir?
Karşı tarafın kişiliğini hedef alması
Kısa ve öz olması
Sadece olumsuz değil olumlu öğeler de barındırması
Değiştirilebilecek özelliklere yönelik olması
Gözlenen davranışın hemen ardından yapılmış olması
 Şikayet 
26.08.2015 20:26:31   Yorum Yap    
               
realfire  A şıkkı Şikayet 
27.08.2015 00:48:02    
   
   kayserii
silah sorularıııı ???
 Şikayet 
26.08.2015 20:21:22   Yorum Yap    
                   
3384  yorumdan 100  yorum görüntüleniyor