sinav-soru-cevap-cozum-test-cikmis-sorular-ozel-guvenlik-ogg-motorlu
Ana Sayfa Forum Online Sorular Hakkımızda Komik Sorular İletişim Profilim Site Haritası      
 
                 Açıköğretim
                Özel Güvenlik
                 Ehliyet
                 Diyanet 
                 Açık Lise
                Polis Akademisi
                 Polis Koleji
                 POMEM
                 PMYO
                 İlkokul Programı


   
     
     Diyanet Soruları
     Kom.Yrd._soruları
     ÖGG Soruları 
     Açıköğretim Soruları 
     Ehliyet Soruları
     ÖMSS Soruları 
 
 
     AÖF Kredili sistem not hesaplama programı 
 
CANLI TV YAYINLARI
İzlemek istediğiniz kanalın logosuna tıklayınız
 SHOW STAR
TNT TNT
Skyturk
  madde Özel Güvenlik Sınavı ONLİNE sorular  
  madde Diyanet yeterlilik sınavı ONLİNE sorular  
  madde Güncel Sınav Bilgileri
  madde OSYM 2013 Sınav Takvimi
  madde Sınav Takvimi
  madde Ehliyet Sınav Takvimi
  madde Ehliyet Sınavı Puan Hesaplama
  madde SBS Puan hesaplama
_____________________________
  madde VİDEOLAR  
  madde SBS 2008 Matematik Çözümleri Videolu
  madde 2007-2008-2009-2010 KPSS Matematik soru çözümleri
  madde SBS Nedir?
  madde AÖF Soru İndirme Yöntemi
  madde 2011 SBS Sınavı Soru ve çözümleri (İtalyanca dahil)
_____________________________
  madde Özel Güvenlik Sınavı (ÖGG) Puan Hesaplama yeni  
  madde Özel Güvenlik sınavı soruları CEVAPLARI   
  madde Özel Güvenlik Görevlisi sınavı soruları heryerde var ancak cevapları sadece sitemizde bulunmaktadır.
_____________________________
 
YENİ ÜYELERİMİZ
aktif   yarmak
aktif   ufuk.senal
aktif   Ulku2863
aktif   Yldzlis
aktif   ozanozan
aktif   kucuk hayaller
aktif   jelleybean
aktif   aragon25@hotmail.com
aktif   intel
aktif   fath
aktif   Ahoooo
aktif   m1u2r3a4t
aktif   Toqe
aktif   FACHMANN07
aktif   FACMANN07
aktif   atmacabul
aktif   realfire
aktif   dilek gul
aktif   baskentelif
aktif   arzucan
aktif   marji
aktif   Bılmem
aktif   poyraz_geldi
aktif   rojda
aktif   myjoy-07
 

* Dikkatimizden kaçan sınav varsa lütfen İletişim linkinden  bildiriniz 


EN SON YAPILAN YORUMLAR  
  aktif   ceylin
Bu cevapları sonuclar acıklanmadan vermicekler galiba bu kadar insanı bekletmenin amacı ney arkadaş soruları veriyorsunuz cevapları vermek bukadar zormu yada bilgi verin şu tarihte cevaplar verilicek devamı...
28.08.2015 19:50:52  Özel

  aktif   ecrinnas
ben bu sene hemşirelik bölümünden mezun oldum stajda çok alt değiştirdik. Şimdi kpss ye hazırlanıyorum birde özel hastanelerde iş arıyorum. devamı...
28.08.2015 19:37:08  AOF

  aktif   ecrinnas
kesin bir bilgi veremediğim için üzgünüm. Ancak yaşlı bakımının bir vazgeçilmezi olduğunu sanıyorum alt değiştirmenin. devamı...
28.08.2015 19:36:11  AOF

  aktif   karamara
sorunun cevadı d değil internete yazın bakalım hangi durumlarda parmak izi alınmaz diye devamı...
28.08.2015 19:32:12  Özel

  aktif   Emineeeeee
Peki seneyede para yatirmam gerekiyormu gerekiyorsa ne kadar? devamı...
28.08.2015 19:31:46  162

  aktif   eflak boğdan
rica ederim kafanıza takılan soru olursa cevaplamaktan memnuniyet duyarım devamı...
28.08.2015 19:30:46  AOF

  aktif   kerem cem
puanınız düşmez ancak öncelik seneye mezun olacaklardadır. devamı...
28.08.2015 19:29:47  162

  aktif   Emreeeee
Meslek lisesi mezunuyum 2 senelik üniversite çıktı kayıt internetten kayıt yaptırdım fakat gitmek istemiyorum seneye puanım düşermi ygs değilde direk geçiş Yaptım lütfen cevap :(( devamı...
28.08.2015 19:07:49  162

  aktif   Halit
Ya cevaplar ne zaman yayinlanacak devamı...
28.08.2015 19:05:26  Özel

  aktif   gmz
Ecrinnas bilgin icin tesekkurler bn acikogretim yasli bakimini kazandim ama gecis yapmayi dusunuyorum eger daha fazla bilgin varsa soylermisin lutfen devamı...
28.08.2015 18:50:22  AOF

  aktif   gmz
E istemesek de yaptiriyorlar mi hastane yonetimi devamı...
28.08.2015 18:48:07  AOF

  aktif   Misafir
AÖF yi yazmış olmalıydınız devamı...
28.08.2015 18:43:48  162

  aktif   Gmz
Eflak cok tesekkurler verdigin bilgi icin gercekten isime cok yarayacak :-) devamı...
28.08.2015 18:43:40  AOF

  aktif   ihsan-
sınavsız geçiş için iki yıllık hak diye bir şey duymadım istediğiniz zaman sınavsız geçişten yararlanabilirsiniz. Ancak öncelik bu sene mezun olanlar içindir. Kontenjanda boşluk kalırsa yerleşirsiniz. devamı...
28.08.2015 18:43:23  162

  aktif   ecrinnas
yaşlı bakımını bilmem ama biz hemşilerik okuyoruz yaşlıların komadakilerin altlarını temizliyoruz. devamı...
28.08.2015 18:40:56  AOF

   
sinavsorucevap
Sınav soru cevap

2014 yılı sınavı soruları cevapları cevap anahtarı


Site haritası
 

41. Özel Güvenlik Sınavı Soruları ve Cevapları (41.ÖGG)

   41. Özel Güvenlik Sınavı Soruları ve Cevapları (41.ÖGG)
Sorulara cevaplara online soru çözüm sayfamızdan ulaşabilirsiniz 
 Cevaplar ilk ve tek olarak sitemizde yayınlandı. Diğer cevapları yayınlayan siteler cevap anahtarını sitemizden aldılar Soru kitapçığına aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. Diğer Özel Güvenlik Sınavlarında olduğu gibi 5 Ağustos 2012 tarihinde yapılan 41. Özel güvenlik temel sınavı ve 17. Özel güvenlik yenileme sınavı soruları da ilk önce sinavsorucevap.com sitemizde yayınlanmıştır. Bilindiği gibi sınav sonrasında sorular yayınlanmakta ancak cevap anahtarı yayınlanmamaktadır. Hocalarımızca çözülen sorularada aşağıdaki online soru çözüm linkinden ulaşabilirsiniz. 
  
   
  
41. Özel Güvenlik Görevlisi Sınavı Sorularını indirmek için tıklayınız.
17. Özel Güvenlik Temel Sınavı Sorularını indirmek için tıklayınız.

Soruların cevaplarına 
online soru çözüm sayfamızdan ulaşabilirsiniz

Bu sayfa sınavdan hemen sonra hatırladığınız soruları paylaşmanız için hazırlanmıştı. Paylaştığınız sorular için teşekkür ederiz ziyaretçilerimizin hatırladığı sorular listesi soruların yayınlanmasından sonra önemini kaybettiğinden silinmiştir.

41.ÖGG Sınavı Hatalı soru bildirimleri
Online sorular sayfamızda soru çözülürken ziyaretçilerimiz tarafından hatalı olduğu düşünülerek hatalı soru bildir linkine tıklanan sorular hakkındaki yorumlarımız.

1. Soru:
 X-ray  cihazları  için  aşağıdaki ifadelerden hangisi yanlıştır?
A Şıkkı şahısların dediği için(şahıslar kapı dedektöründen geçerler x ray cihazı eşyalar içindir)

76.Soru : Kimlik kartını başkasına kullandıran özel güvenlik görevlisi
Kanunda açıkça yazıyor cevap B İdari para cezası / çalışma izninin iptali / bir daha özel güvenlik görevlisi olmama

63. Soru: Hayat kurtarmak amacı ile hava yolu açıklığı sağlandıktan sonra
Temel yaşam desteği (soruda sağlık bakanlığının sitesinde Temel yaşam desteğinin açıklaması aynı kelimelerle sorulmuş)

100.Soru:Deprem anında bina dışında iseniz, alacağınız tedbirler arasında aşağıdakilerden hangisi yer almaz?
Cevap Duvar dibine çömelmek

Silah 3.Soru Atış yapılan tabancanın sürgüsünün geride takılı kalması aşağıdakilerden hangisinin sonucunda olur?
Cevap: Şarjörde fişeğin bitmesi Şarjörlü tabancalarda şarjöde fişek bulunmazsa son atıştan sonra sürgü geride kalır dolu şarjör takıldıktan sonra sürgü ileri gider.

 
                 
    İLGİLİ KONULAR
  
59.ÖGG Özel Güvenlik Sinavi 23 Ağustos 2015 Soru ve Cevapları
59. Özel Güvenlik Sınav Giriş Belgeleri Yayınlandı
2015 Özel Okul Teşviği Belli oldu
23 Ağustos 2015 tarihli 59. ÖGG Özel Güvenlik Sınavı
58. ÖGG Özel Güvenlik Sınavı Sonuçları Açıklandı
54.ÖGG Özel Güvenlik Sınav Soruları
Özel Güvenlik Sınavında yapılan değişiklikler
Özel Güvenlik Sınavı 01.12.2013 (49.OGG) Soru ve Cevapları
Özel Güvenlikçilerin Maaşı Asgari Ücretin İki Katına Çıkacak
Özel Güvenlik Müracaatında Yapılacak İşlemler
41. Özel Güvenlik Sınavı Soruları ve Cevapları (41.ÖGG)
Özel Güvenlikçilere Yeni Görev
Özel Güvenlik Sınav Sonuçları açıklandı.
ÖZEL GÜVENLİK SINAVI HAZIRLIK ÇALIŞMA DERS NOTLARI - 6
ÖZEL GÜVENLİK SINAVI HAZIRLIK ÇALIŞMA DERS NOTLARI - 5 SİLAHIN PARÇALARI
ÖZEL GÜVENLİK SINAVI HAZIRLIK ÇALIŞMA DERS NOTLARI - 4
ÖZEL GÜVENLİK SINAVI HAZIRLIK ÇALIŞMA DERS NOTLARI - 3
ÖZEL GÜVENLİK SINAVI HAZIRLIK ÇALIŞMA DERS NOTLARI - 2
ÖZEL GÜVENLİK SINAVI HAZIRLIK ÇALIŞMA DERS NOTLARI - 1
ÖZEL GÜVENLİKÇİYE DOKUNAN YANDI
 
 Bu haber 26233 kez okundu.     3410 yorum yapıldı
Adı : Üye olmadan yorum ekleyebilirsiniz.
Yorum :
6 - 1 =     
       
   ceylin
Bu cevapları sonuclar acıklanmadan vermicekler galiba bu kadar insanı bekletmenin amacı ney arkadaş soruları veriyorsunuz cevapları vermek bukadar zormu yada bilgi verin şu tarihte cevaplar verilicek diye.........  Şikayet 
28.08.2015 19:50:52   Yorum Yap    
                   
   Halit
Ya cevaplar ne zaman yayinlanacak  Şikayet 
28.08.2015 19:05:26   Yorum Yap    
                   
   serdarrr
Kendi bildiğim silah soruları eminim 1 yada 2 yanlış vardır. şu şekilde A kitapçığı silah cevaplarım :
1: D
2: D
3: B
4: D
5: E
6: B
7: C
8: A
9: C
10: D
11: C
12: D
13: A
14: A
15: C Emin Değilim
16: B
17: C
18: B
19: B
20: A
21: E
22: A
23: A
24: A
25: C
 Şikayet 
28.08.2015 18:21:48   Yorum Yap    
               
serdarrr  arkadaşlar 15.sorunun cevabı E olacaktı bilginize Şikayet 
28.08.2015 18:24:41    
serdarrr  silah soruları çok basitti güzel puan almanız dileğim ile... Şikayet 
28.08.2015 18:26:40    
   
   Ulku2863
İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR
SİLAHLI SORULARININ CEVABINI BİLENLER VAR MI ?
 Şikayet 
28.08.2015 16:54:04   Yorum Yap    
                   
   serdarrr
bu soruların bazıları yanlış cevaplanmış resmi cevap anahtarı daha açıklanmadı kafanızı boş yere bulandırmayın...  Şikayet 
28.08.2015 16:00:30   Yorum Yap    
                   
   emfi
5 de 5 yaptik hadi hayirlisi ..  Şikayet 
28.08.2015 15:21:51   Yorum Yap    
                   
   abcd
Arkadaşlar silah bölümünde 50 barajı var mi kimi var diyor kimi yok net bilgisi olan varsa söylerse sevinirim  Şikayet 
28.08.2015 15:13:24   Yorum Yap    
               
Şiyar  ilk 100 sorudan en az 50 baraj Şikayet 
28.08.2015 15:34:37    
Abcd  Yani silah bölümünde yok diyorsun siyar Şikayet 
28.08.2015 15:51:24    
serdarrr  temel sınavdan 60 silahtan da 60 net puan alman gerekiyor geçebilmen için baraj olmasa neden sana atış yaptırsınlar ki yada 100 üzerinden değerlendirsinler silah bölümünü temelden 60 aldın diyelim silahtan 50 alırsan silahsız geçersin böyle biliyorum ben Şikayet 
28.08.2015 16:18:18    
serdarrr  Bende yanlış biliyormuşum :) 5188 kanunu okudum ve :Madde39- (Değişik: RG 05/05/2005-25806) Adaylarınbaşarı puanının hesaplanmasında yazılı sınavın genel konulardan oluşan 100soruluk birinci kısmı 100 puan üzerinden değerlendirilir. Silah bilgisi veuygulama puanı ise, yazılı sınavın silah bilgisinin ölçüldüğü 25 soruluk ikincikısmı 50 puan ve adayların atış becerilerinin ölçüldüğü uygulamalı sınav 50puan olmak üzere toplam 100 puan üzerinden değerlendirilerek tespit edilir.Silahlı eğitim almış adayların başarı puanı bu iki puanın toplamının aritmetikortalamasıyla bulunur. Adayların başarı puanının yeterli sayılabilmesi için, buiki puan ortalamasının en az altmış, her iki kısım puanının ise en az elliolması şartı aranır. Şikayet 
28.08.2015 16:37:20    
   
   Cigdem Ercan
Arkadaslar bu msji ben yayinlamadim dogru tarih bu 04.09.2015 artk sahtekarligada basladilar  Şikayet 
28.08.2015 16:05:02   Yorum Yap    
                   
   Misafir
Neden cevaplar yok insanları bekletıyorsunuz bu ülkede hıcbır sey duzenlı ve zamanında olmayacak mı ?  Şikayet 
28.08.2015 15:43:41   Yorum Yap    
                   
   halit
Cevapları yayınlamak o kadar zormuya  Şikayet 
28.08.2015 15:17:46   Yorum Yap    
                   
   xyza
1 atış 19 silah sorusu 80 genel soru doğru gecermiyim  Şikayet 
28.08.2015 14:40:42   Yorum Yap    
               
Şiyar  Hayrlı olsun Şikayet 
28.08.2015 15:21:57    
Misafir  sadece silahsız geçersin çünkü silah puan ın 48 en az 50 olması gerekiyor
Şikayet 
28.08.2015 16:19:02    
   
   poyrazsaid
eylülün 4 ünde arkadaşlar
 Şikayet 
28.08.2015 13:49:12   Yorum Yap    
               
uykan  bidahaki hafta xd Şikayet 
28.08.2015 14:24:06    
   
   Yunus2121
Kişilerarası iletişimde kullanılan unsurlar aşağıdaki seçeneklerden hangisinde önem sırasına göre doğru sıralanmıştır?
Sözlü içerik - Dil ötesi öğeler - Beden dili
Sözlü içerik - Beden dili - Dil ötesi öğeler
Beden dili - Dil ötesi öğeler - Sözlü içerik
Beden dili - Sözlü içerik - Dil ötesi öğeler
Dil ötesi öğeler - Beden dili - Sözlü iç
 Şikayet 
28.08.2015 12:04:30   Yorum Yap    Diğer 2 yorumu gör
               
Beril   Sorunun cevabı D mi? Şikayet 
28.08.2015 14:29:15    
Misafir  Ben a yaptım ama cevap:c Şikayet 
28.08.2015 14:37:47    
realfire  Şöyle duşunun 0\60 beden dili 0\30 sestonu 0\10 kelimeler yani d Şikayet 
28.08.2015 15:45:51    
realfire  Pardon c Şikayet 
28.08.2015 15:48:08    
Yunus212  Ben d yqptim ama emin değildim insallah dogru cikar Şikayet 
28.08.2015 16:06:40    
   
   Yunus212
Of yaa daha bir ay mu var en iyisi baska ise bakmak yaa bu nee  Şikayet 
28.08.2015 12:01:25   Yorum Yap    
                   
   Cigdem Ercan
Arkadaslar Sonuclar 04.10.2015 tarihinde Aksam yayinlanacak bilginiz olsun.  Şikayet 
28.08.2015 11:42:49   Yorum Yap    
               
Misafir  04.09.2015 olmasin o Şikayet 
28.08.2015 11:53:30    
poyrazsaid  04/09/2015 açıklanma tarihi
Şikayet 
28.08.2015 14:10:10    
   
   jelleybeansss
Aşağıdakilerden hangisi kalabalığın genel özelliklerinden değildir?
Geçici bir birliktelik söz konusudur
Hiyerarşi ve işbölümü düzeni mevcuttur
Provokasyona açıktırlar
İnsanlar tesadüfi olarak bir yerde bulunurlar
Kitle hareketlerine açıktırlar
 Şikayet 
28.08.2015 04:00:14   Yorum Yap    
               
Şiyar   B diye düşünüyorum Şikayet 
28.08.2015 12:49:46    
poyrazsaid  b şıkkı arkadaşlar
Şikayet 
28.08.2015 14:10:48    
Misafir  bnce cevap c Şikayet 
28.08.2015 17:23:28    
   
   jelleybean
Özel güvenlik görevlisi Hamit, çalışmış olduğu fabrikada gece vardiyasında görev yaparken bina içerisinde etrafı kontrol esnasında sebebini bilmediği küçük çaplı bir yangın çıktığını görür. Hemen yangın söndürme cihazı ile müdahale eder ve durumu kontrol altına alır. Sabah bu durum ve olay hakkında üstlerini ve amirlerini bir yazı ile bilgilendirir. Bu yazı türü aşağıdakilerden hangisidir?
Mektup
Dilekçe
Tutanak
Rapor
Not alma
KESİN CEVAP NEDİR Dostlarım
 Şikayet 
28.08.2015 03:23:51   Yorum Yap    
               
Şiuar   C Tutanak oldugunu düşünüyorum ancak kesin demıyorum Şikayet 
28.08.2015 12:48:39    
X6  Rapor kesin cevabı.bu benim fikrim degil geçmiş sorularda var Şikayet 
28.08.2015 12:50:57    
Şiyar  Bende rapor yazacaktm kafa mı kalmadım Şikayet 
28.08.2015 12:54:40    
Tarık  Rapor dur.tutanak icin 2 kisi sartı vardr Şikayet 
28.08.2015 13:58:50    
poyrazsaid  rapor cevap
Şikayet 
28.08.2015 14:11:36    
   
   cemreee
Soruların cevaplarını nasıl ulastiniz  Şikayet 
28.08.2015 03:07:52   Yorum Yap    
               
jelleybean  Ulaşan yok canım. Şikayet 
28.08.2015 03:09:05    
poyrazsaid  geçmiş sorulardan Şikayet 
28.08.2015 14:12:02    
   
   jelleybean
Soru No: 21
Aşağıdakilerden hangisi elektronik güvenlik sistemlerinin kullanım amaçlarından biri değildir?
Sızma girişimlerinin anında algılanması
Olayın kayıt altına alınması
Tesisin iletişim sisteminin devre dışı bırakılması
Arşivlenen bilgilerin geriye dönük olarak incelenmesi
Tehdidin izlenmesi
 Şikayet 
28.08.2015 03:01:58   Yorum Yap    
               
Misafir  Cevap:tesisin iletişim sistemlerinin devre dışı bırakılması Şikayet 
28.08.2015 14:16:44    
   
   jelleybean
Soru No: 19
Özel güvenlik görevlisi Yusuf, X Ray cihazının ekranında bir eşyanın görüntüsünü incelemek istemektedir. Bunu yapabilmesi için cihazın hangi bölümünde işlem yapması gerekmektedir?
Taşıyıcı bölüm
Ekran
Kontrol paneli
Işın kaynağı
Dedektör bölümü
 Şikayet 
28.08.2015 03:00:13   Yorum Yap    Diğer 4 yorumu gör
               
zero  Cihaazın hangi bölümünde işlem yapılır diyo ekranda işlem yapamassın ark katılıyorum Şikayet 
28.08.2015 10:27:01    
Mercedes  Şaşırtma sorusu Şikayet 
28.08.2015 10:27:59    
X6  Görüntü incelemesi ekrandsn yapılır.kontrol panelinde menü tuşları var Şikayet 
28.08.2015 11:51:54    
Misafir  bunun cevabı c soruyu iyi okursanız anlaesınız kontrol paneli dye bde soruya bakn bir esyanın görüntüsünü incelemek istemektedir ne yapması lazm dye kontrol panelinde haleder ekranı... Şikayet 
28.08.2015 17:22:36    
ali kııç   kontrol paneli arkadaşlar
Şikayet 
28.08.2015 17:28:29    
   
   jelleybean
oru No: 18
Kapı dedektörlerinden geçerken kişiler arasında en az ne kadar mesafe bulunmalıdır?
0,5 metre
1 metre
1,5 metre
2 metre
3 metre
 Şikayet 
28.08.2015 02:59:32   Yorum Yap    Diğer 3 yorumu gör
               
Doğan27  Arkadaslar Normali 1 Metre Ama en az dediği için 0.5 Olacak Kitabı Acın Bakın Şikayet 
28.08.2015 12:25:16    
Şiyar  Bende 0.5 yaptım ancak herkes 1 m dediği için yanlış sandım bı an Şikayet 
28.08.2015 15:23:54    
evrim*  ben hiç 1 mesafe bırakan görmedim Şikayet 
28.08.2015 15:27:25    
serdarrrr  50 cm diye biliyorum bende yani 0.5 metre Şikayet 
28.08.2015 16:07:59    
Doğan 27  Evet Normali 1 METRE ama Acın Kitabı Okuyun En az Dediği için 0.5 Kitaptada boyle yazıyo şaşırtmalı bir soru cevabı 100 de 1000000 0.5 Metre
Şikayet 
28.08.2015 16:50:56    
   
   dangerman
biometrik guvenlik sistemleri c sikki yani  Şikayet 
28.08.2015 02:54:28   Yorum Yap    
                   
   jelleybean
Soru No: 17
Her insanın kendine mahsus olan, biri diğerine benzemeyen; parmak izi ve göz retinası kullanılarak şifre kullanmaksızın kimlik doğrulamasını yapan sistem aşağıdakilerden hangisidir?
Fiziki güvenlik sistemleri
Elektronik güvenlik sistemleri
Biometrik güvenlik sistemleri
Görüntü güvenlik sistemleri
Mekanik güvenlik sistemleri

 Şikayet 
28.08.2015 02:52:58   Yorum Yap    
               
Misafir  Cevap c Şikayet 
28.08.2015 02:56:58    
jelleybean  bende c yaptım güzel dostum Şikayet 
28.08.2015 02:58:42    
Ulku2863  CEVAP C Şikayet 
28.08.2015 16:44:52    
   
   Dangerman
Arkadaslar sorularin cevaplarini veriyorum a kitapcigi
1.d
2.b
3.c
4.a
5.c
6.e
7.a
8.c
9.a
10.a
11.d
12.d
13.b
14.a
15.e
16.a
17.c
18.b
19.c
20.d
21.c
22.a
23.e
24.c
25.a
26.c
27.a
28.d
29.d
30.b
31.a
32.a
33.a
34.e
35.a
36.d
37.d
38.b
39.a
40.a
41.c
42.c
43.d
44.e
45.b
46.a
47.a
48.b
49.d
50.c
51.c
52.c
53.c
54.c
55.e
56.a
57.d
58.a
60.d
61.a
62.b
63.b
64.a
65.b
66.c
67.a
68.d
69.c
70.d
71.d
72.d
73.b
74.b
75.a
76.d
77.a
78.b
79.a
80.c
81.e
82.b
83.a
84.d
85.d
86.a
87.a
88.c
89.d
90.c
91.a
92.c
93.b
94.a
95.c
96.e
97.e
98.c
99.c
100.e
 Şikayet 
28.08.2015 02:52:48   Yorum Yap    Diğer 4 yorumu gör
               
karamara  cevaplara göre 59 doğrum var inşallah hatırlamadıklarımda 10 12 tane hadi bakalım 4 gözle bekliyoruz Şikayet 
28.08.2015 14:22:11    
misafirrr  bende bu cevaplara göre geçiyorum .Allahım yardımcımız olsunn Şikayet 
28.08.2015 15:14:19    
Halit  Bunlar senin cevaplarmi Şikayet 
28.08.2015 15:33:27    
serdarrrr  birkaçtane cevap yanlış baktığıma göre resmi açıklama gelmeden bakmayın derim boş yere kafanızı bulandırmayın... Şikayet 
28.08.2015 16:02:50    
Ulku2863  VERDİĞİN CEVAPLARA GÖRE ARKADAŞIM SİLAHSIZ BÖLÜMÜNDEN 77 PUAN ALIYORUM Şikayet 
28.08.2015 16:55:31    
   
   Dangerman
Asagadakilerden hangisinde parma izi alinmaz
A:silah ruhsati alacak kisi
B:ozel guvenlik gorevlesi istihdam edilecek kisi
C:yakalama islemi yapilacak kisi
D:gonullu olarak parmak izi vermek isteyen kisi
E:tc vatandasliginda bulunacak kisi sorunun cevabi kesinlikle c sikkidir parmak izi niye vardir bir suc islendiginde sucluya kolayca ulasabilmek icin o yuzden yakalanacak kisinin parmak izi oldugundan dolayi alinmaz yani c sikki tam bir mantik sorusu sormualar
 Şikayet 
28.08.2015 02:27:18   Yorum Yap    
               
Misafir  D yaptim Şikayet 
28.08.2015 02:57:31    
Mrym  Malesef.vewap c.her yakalanacak kisiden parmk izi almiyolarmid Şikayet 
28.08.2015 09:47:30    
Misafir  Arkdassim nden hc genis dusunemiyosunuz? Orda sktaher yakalanan kisi demiyor ykalanan kisi diyor basina getirilen her kelimesi cok dgstriyor eger skta her yakalanan kisiden pdrmk izi alinir deseydi evet ddgin dgruydu ama orda sdce ykalanan kisi diyo yakalanan kisilerden gerektgnde parmk izi alinir. Ama gonullu parmk izi vermk istyen hc kmseden parnk izi alinmaz. Şikayet 
28.08.2015 10:02:30    
   
   Selcuk
Cevap anahtarina ulasabilen varmi arkadaslar  Şikayet 
28.08.2015 02:10:19   Yorum Yap    
                   
   elfida
neden yorumlarım eklenmiyor?  Şikayet 
28.08.2015 01:43:38   Yorum Yap    
                   
   elfida
ona tabiiki emin değilim ama sayfanın verip online cevapladığ sorular bunlar (silah)ta,hem Bde kalibreyle ilgili bir soru vardı burada yok ..belki sıralama farklıdır ne bileyim kardeşim ...zaten bu stres yetti bana  Şikayet 
28.08.2015 01:33:39   Yorum Yap    
                   
   elfida
sorular A kitapçığ ile B farklı sanırım emniyetin sayfasındaki B kitapçığını indiriyorum ama bilgisayarım açmıyor.A grubundan temel eğtden %70 doğrum var,silah sorularında ise sadece 3 yanlışım...yani 22 net...ama gel gör ki benim grubum B idi ve bu çok büyük haksızlık...
 Şikayet 
28.08.2015 00:25:05   Yorum Yap    Diğer 1 yorumu gör
               
Misafir  Sol üst tepede özel güvenlik yazıyor kardeş. tıkla ona 59. özel güvenliği aç sorular b kitabçığının soruları oradan kendi soruları eşleşdir. Şikayet 
28.08.2015 00:47:05    
elfida   teşekkr ederm ama yapamadm galiba dedeğinizi yaptığımda Soru No: 1
Sözsüz iletişim öğelerinden hangisi kişilerarası iletişimi başlatmada önemli bir rol oynar?
Ses tonu
Hitabet
Sempati
Göz teması
Mekan kullanımı


Soru No: 2
Örgüt içinde en sık görülen çatışma biçimi hangisidir?
Kişi içi çatışmalar
Rol çatışmaları
Ben merkezcilik
Empati yoksunluğu
Önyargılar


Soru No: 3
Aşağıdakilerden hangisi iletişimin öğelerinden biri değil
Read more: sinavsorucevap.com/sorucozogg.aspx?s=59 a=1 x=163 ixzz3k31RJDzOs açılan sorular bunlar
Şikayet 
28.08.2015 01:01:23    
Gulcin  Bu siklarin a kitapcigi olduguna eminmisiniz Şikayet 
28.08.2015 01:09:06    
elfida   sorularda online cevap yok ama silah sorularında cevap anahtarı oluşmuş bakınca fark edeceksnz...bunlar A kitapçığımı bilmiyorum ama benm sorularımda kalibreyle ilgili soru vardı burada yok,atış teknikleriyle ilgi vs ve iddia ediyorum B nin soruları bana göre daha zordu Şikayet 
28.08.2015 01:41:51    
fenerlifatih  ya bencede bu şıkların A kitapçığına ait olduğuna eminmisiniz eminseniz ben bittim :) Şikayet 
28.08.2015 11:15:29    
   
   Misafir
Aşağıdaki ifadelerin hangisinde ?ben dili? kullanılmıştır?
?Size çok kırıldım, bu değişikliği yaparken benim de fikrimi sormalıydınız?
?Sana kaç kere gecikmemeni tembihledim, yine geç kaldın?
?Sen hep kendini düşünürsün zaten, tam bir bencilsin?
?Kimse beni umursamıyor; ne Ayşe, ne Ali, ne de sen?
?Beni yalnız bırakın, sinirlerim tepemde zaten bir de sizinle uğraşamam?
 Şikayet 
28.08.2015 00:11:39   Yorum Yap    
               
Misafir3  Cevap a Şikayet 
28.08.2015 00:31:20    
59  e bence
Şikayet 
28.08.2015 01:18:23    
Misafir  e şıkkı Şikayet 
28.08.2015 02:58:15    
   
   Beril
Soru No: 7
Bir işyerinin en başarılı çalışanına her yılın ilk ayında bir maaş ikramiye vermesi aşağıdakilerden hangisine örnektir?
Dışsal motivasyon
İçsel motivasyon
Takım çalışması
Çapraz iletişim
Müşteri odaklılık
 Şikayet 
27.08.2015 23:52:29   Yorum Yap    
               
Misafir  araşdırdım bunu kardeş ben. dışşal olacakmış diğe biliyorum. sebebi: dışşal motivasyon insanları maaş ikramiye eşya makam v.b. içsel olan ise: zeka yanlızlık başarı olacakmış Şikayet 
28.08.2015 00:48:31    
   
   poyrazsaid
ben kaçar iyi geceler
 Şikayet 
27.08.2015 23:37:12   Yorum Yap    
                   
   gulcin
A kitaptan 55 ve 61 sorularının cvp bilen varmı kesin cvp  Şikayet 
27.08.2015 23:34:43   Yorum Yap    Diğer 1 yorumu gör
               
Gulcin  Kesin diyosun Şikayet 
27.08.2015 23:40:35    
4misafir2  gülçin benim b kitabcığı a yı indirip baktım bizim soruyla aynı.. Bu sorunun cevabına piskolojik etkisi diğende var poyrazın dediği gibi farklı cevap verenlerde var kesin değil o soru Şikayet 
28.08.2015 01:00:13    
4misafir2  61 in cevabı a Kollektif şuur ilki kesin değil onu söylüyüm yukarda olan Şikayet 
28.08.2015 01:01:01    
Dangerman  Gulcin hanim 55 e sikki 61 a sikki Şikayet 
28.08.2015 01:01:18    
Misafir  yanlış biliyorsun kardeş uzlaşmaya varamassın bu konuda... Şikayet 
28.08.2015 01:04:11    
   
   free
Adamlar yarın komando eğitimine alıp elimizi kolumuzu bağlayıp suaya atarlar hadi ölmeden çıkın sudan derlerse şaşırmam özel güvenlik değil özel harekat sınavına sokmuşlar bizi itfayeler bombalar atardamarlar fışkırmalar filan Düşünceliyimmm!  Şikayet 
27.08.2015 23:14:37   Yorum Yap    Diğer 2 yorumu gör
               
Misafir  Bukadar insan salak bi sen akıllısın said efendi kolay olsa kolay deriz çalışanada zordu sınav Şikayet 
27.08.2015 23:24:16    
poyrazsaid  kimseye salak demedim sorular kolaydı Şikayet 
27.08.2015 23:25:31    
poyrazsaid  ne bekliyordunuz sorulardan Şikayet 
27.08.2015 23:27:59    
poyrazsaid  adamlar çözüp verseydi Şikayet 
27.08.2015 23:28:17    
poyrazsaid  içeriz ısmarla yeterki müslümanlar kardeştir
Şikayet 
27.08.2015 23:30:45    
   
   poyrazsaid
kolay bir sınavdı çalışanlar ve soru çözenler kazandı
 Şikayet 
27.08.2015 23:11:06   Yorum Yap    
               
poyrazsaid  terbiyesiz pislik Şikayet 
27.08.2015 23:19:11    
poyrazsaid  misafiri at admin küfür ediyor Şikayet 
27.08.2015 23:19:54    
   
   gulcin
2 atış 20 silah sorusu 57 temel kaldimmi yani uffff  Şikayet 
27.08.2015 23:01:29   Yorum Yap    Diğer 19 yorumu gör
               
poyrazsaid  sormak istediğin varmı emin olmak için Şikayet 
27.08.2015 23:24:29    
Misafir  Poyraz silah bölümünde 50 puan barajı varmı Şikayet 
27.08.2015 23:25:10    
poyrazsaid  silahda 50 barajı yok
Şikayet 
27.08.2015 23:26:44    
Misafir  Ama poyraz yukardaki puanlama sisteminde 1 atış 19 silah 84 genel doğruya silahsız geçtiniz silahlı kaldı diyor Şikayet 
27.08.2015 23:35:14    
Misafir  Silahlıda da 60 Şikayet 
28.08.2015 15:30:46    
   
   X6
Bu kadar stres yapmayın.ucunda ölüm yok hastalık yok.Allahtan gelen kaza ve kadere iman etmek vardır.Dilerim çalışanların Allah emeklerini zayi etmez.inşallh kazanırsınız.bende ortalama 66 dogrum var ama beklemekten başka çaremiz yok  Şikayet 
27.08.2015 22:57:16   Yorum Yap    
                   
   Misafir
Şu soruya takıldım hangi durumlarda parmak izi alinmaz cvp hangisi bilen varmi  Şikayet 
27.08.2015 22:41:37   Yorum Yap    Diğer 2 yorumu gör
               
burcin  evet dogru olan o Şikayet 
27.08.2015 22:49:06    
Misafir  Tüh önce bunu isaretledim sonra b yaptım iyimi Şikayet 
27.08.2015 22:55:27    
burcin  saglik olsun Şikayet 
27.08.2015 23:05:43    
evren*  Benim bildiğim bir uygulama var. Evinizde yaşlı, alzaymır veya zeka özürlü birileri var ve bunun kaybolup bulunamayacağı endişesini duyuyorsanız emniyete gönüllü parmak izi verdirebiliyorsunuz. Bu sayede kaybolur ve ismini söyleyemezse parmak izinden kimlik tespiti yapılabiliyor. Şikayet 
28.08.2015 15:33:05    
evren*  Bu gönüllü parmak izi verme şıkkını karşılamaz mı? Şikayet 
28.08.2015 15:33:28    
   
   badigart
77+38=115+bir atış +10=125 böl 2ye =62 geçersin kardesim  Şikayet 
27.08.2015 22:39:01   Yorum Yap    
               
Misafir  eğer iki sınavdan biri 50 ve üstü değilse sadece 50 üstü olan sınavdan geçmiş sayılırsın
Şikayet 
28.08.2015 00:24:39    
   
   yk
1 atış 19 silah sorusu 77 genel güvenlik sorusu gecermiyim  Şikayet 
27.08.2015 22:24:47   Yorum Yap    
               
Şiyar  Geçtn kardeşm hayrlı olsun Şikayet 
27.08.2015 23:59:21    
evren*  ((19*2)+(10*1)+77)/2= 62,5
63 PUANLA SİLAHLI GEÇERSİNİZ Hayırlı olsun
Şikayet 
28.08.2015 15:37:08    
serdarrr  silah bölümünden 48 aldığınıız için silahsız geçersiniz Şikayet 
28.08.2015 17:40:20    
   
   İnş kazanarız
Arkadaşlar özelgüvenlik.pol.tr adresine girin kitapçık türüne gore indirin bakın ben kaba taslak baktım 61 almısım ki 30 yakın soruyu hatrlamama rağmen  Şikayet 
27.08.2015 21:05:15   Yorum Yap    
               
Halit  Bende aynı şekilde kaba taslak baktım 60 doğru gözüküyor 35 tanede hatırlayamadım inşallah hakkımızı yemezler haydi hayırlısı. .. Şikayet 
27.08.2015 21:15:08    
İnş kazarız   İnş halit valla bi kazanırsam cıkarcm serfika cıkıcam işten ağır işte çalışıyorum kimyasal bide Şikayet 
27.08.2015 23:25:50    
Hakanx  Tam link nedir bulamadım Şikayet 
28.08.2015 15:13:46    
evren*  http://goo.gl/kHkGuq Şikayet 
28.08.2015 15:38:33    
   
   misafirim
55. Koruma hizmetlerinin yürütülmesi dört ana başlık altında sınıflandırılmaktadır. Buna göre, aşağıdakilerden hangisi dört ana başlık arasında sayılmaz?
A)Yaya koruma
B)Bina ve tesis koruma
C)Araçlı koruma
D)Özel koruma
E)Öncü istihbarat
 Şikayet 
27.08.2015 20:44:18   Yorum Yap    
               
Misafir  CVP E Şikayet 
27.08.2015 21:00:00    
canerglr  B ŞIKKI Şikayet 
27.08.2015 23:49:41    
   
   merve11
Aşağıdaki durumlardan hangisinde parmak izi alınmaz?
A)Silah ruhsatı alacak kişi
B)Özel güvenlik görevlisi olarak istihdam edilecek kişi
C)Yakalama işlemi yapılan kişi
D)Gönüllü olarak parmak izin vermek isteyen kişi
E)T.C Vatandaşlığı başvurusunda bulunan kişi(ben e yaptım)
 Şikayet 
27.08.2015 20:39:20   Yorum Yap    Diğer 1 yorumu gör
               
fath  sizi bir yere işe alacakları zaman parmak izi isterler mi bence hayır CEVAP B Şikayet 
27.08.2015 22:21:43    
X6  Fath git bakalım emniyete ben gönüllü olarak parmak izi verecem de .sana ne diyecekler :-)) Şikayet 
27.08.2015 23:01:41    
Misafir  aynisini yazcktm Şikayet 
27.08.2015 23:08:25    
evren*  Evinizde yaşlı, alzaymır veya zeka özürlü birileri var ve bunun kaybolup bulunamayacağı endişesini duyuyorsanız emniyete gönüllü parmak izi verdirebiliyorsunuz. Bu sayede kaybolur ve ismini söyleyemezse parmak izinden kimlik tespiti yapılabiliyor. Şikayet 
28.08.2015 15:40:48    
karamara  sorunun cevadı d değil internete yazın bakalım hangi durumlarda parmak izi alınmaz diye Şikayet 
28.08.2015 19:32:12    
   
   Misafir
Silah sınavında en az kaç almamız gerekiyor bir baraj varmı ? Genelde 50 barajı varsa silahlida da varmı o baraj  Şikayet 
27.08.2015 20:12:28   Yorum Yap    
                   
   Misafir
Asagdaklerdn hangsi örgut ici dikey iletsme ornektir ?
A) ogg oguzun amirnden emirler almasi
B)avm ye gelen bi kisinin kapi dedoktrnden gecmk istemenesi
C) Ayni procede gorevli olan temzlkcinin skayetlerini gvnlikle oaylasmasi
D) ogg oguzun dger gvenlklerle pknge gtmesi
E) avmde calisan ogg dger mgaza calişanlaryla sohbt etmesi
 Şikayet 
27.08.2015 19:34:52   Yorum Yap    
               
Misafir  Bunun cvbi ne arkdslar bn a yptm dgrumu ki Şikayet 
27.08.2015 19:54:09    
Misafir  Bn c yptm Şikayet 
27.08.2015 20:05:20    
Fath    Cebabi E Guvenlik şube müdürü yaptı Şikayet 
27.08.2015 20:17:57    
Misafir  Bence a sıkkı
Şikayet 
27.08.2015 21:24:06    
X6  Cevap A dikey iletişim.üst alt meselesi var Şikayet 
27.08.2015 21:36:39    
   
   volkancinko
59.sınav soru testinin cevap anahtarı yok eklerseniz seviniriz.  Şikayet 
27.08.2015 19:26:46   Yorum Yap    
                   
   emfi
neden sorularda cevap anahtarlari cikmiyor
 Şikayet 
27.08.2015 19:11:10   Yorum Yap    
                   
   Şiyar
Kapsülün ana görevi aşağıdakilerden hangisidir?
a Fişeğe hız verir
b Çekirdeğe yön verir
c Barutun ateşlemesini sağlar
d Barutun nemlenmesini önler
e Fişeğe yön verir
Aşağıdaki ifadelerin hangisinde ?ben dili? kullanılmıştır?
a ?Size çok kırıldım, bu değişikliği yaparken benim de fikrimi sormalıydınız?
b ?Sana kaç kere gecikmemeni tembihledim, yine geç kaldın?
c ?Sen hep kendini düşünürsün zaten, tam bir bencilsin?
d ?Kimse beni umursamıyor; ne Ayşe, ne Ali, ne de sen?
e ?Beni yalnız bırakın, sinirlerim tepemde zaten bir de sizinle uğraşamam?
Eşkâl tespitinde aşağıdakilerden hangisi daha öncelikli ve önemlidir?
A) Koldaki ameliyat izi
B) Pantolon rengi ve cinsi
C) Saç uzunluğu ve rengi
D) Ayakkabı markası ve rengi
E) Heyecanlı olup olmadığı
D,A,D Tartışalım
 Şikayet 
27.08.2015 18:55:32   Yorum Yap    Diğer 1 yorumu gör
               
Ero.  beni yalniz birakin sinirlerim tepemde bide sizinle ugrasamam. Koldaki ameliyat izi. Şikayet 
27.08.2015 18:59:36    
Misafir  D.A.A Şikayet 
27.08.2015 19:13:51    
ali kılıç  C A C Şikayet 
27.08.2015 19:41:42    
FLY  C.A.C Şikayet 
27.08.2015 21:02:27    
free  C.A.A Şikayet 
27.08.2015 23:08:41    
   
   Misafir
cevapları bildirmek bu kadar mı zor anlamadım, soruların cevapları zaten yok muydu bunların elinde? amaç insanların psikolojisini mi bozmak acaba ?
 Şikayet 
27.08.2015 18:51:26   Yorum Yap    
                   
   fly
millet kendi işaretlediği şıkkı doğru ilan ediyo o hesaptan gidip 65 netim var 75 netim var yok şukadar netim var biraz mantıklı olun ya kendisini işaretledği şıkka doğru diyenler var yanıltmayın milleti  Şikayet 
27.08.2015 18:30:57   Yorum Yap    
                   
   Misafir
80 genel bölümde doğru 19 silah bölümünde 1 atış isabet gecermiyim bilgisi olan yazar mi.  Şikayet 
27.08.2015 17:59:56   Yorum Yap    
               
Misafir  Cevap anahtari aciklandimi kardeşim Şikayet 
27.08.2015 18:03:50    
Kuşbaz  geçtin hayrlı olsun Şikayet 
27.08.2015 18:17:47    
   
   poyrazsaid
şuan kontrol ediyorum cevapları iyi gidiyor
 Şikayet 
27.08.2015 17:47:30   Yorum Yap    
               
Misafir  Kardeslm cevap anahtarı verildimi Şikayet 
27.08.2015 17:58:21    
Ümittt  Yayınlanmadıki cevaplar nerden kontrol ediyorsun anlamadım Şikayet 
27.08.2015 17:59:13    
X6  Milletle alay etme poyrazsaid.insanlar zaten oldukça stres ve heyecan dolu.cevap anahtarı yayınlanmış gibi kafa karıştırma.eglence istiyosan başka sitelerde eglen Şikayet 
27.08.2015 18:17:15    
   
   X6
Aq meraktan ölecem.68 dogrum var ama genede bunlara güven olmsz.dogruya yanlış derler :-)  Şikayet 
27.08.2015 17:16:57   Yorum Yap    
               
Ceylin  Aynen arkadaş bende ondan korkuyorum ins hak yemezler Şikayet 
27.08.2015 17:26:09    
   
   Marjinn
Stresten öleceğiz az kaldi .Ne sinavmis ya bi cevap anahtarini yayinlamak bu kadar zor mu arkadas  Şikayet 
27.08.2015 16:57:15   Yorum Yap    
                   
   poyrazsaid
sorular kolaydı
 Şikayet 
27.08.2015 16:43:29   Yorum Yap    
                   
   ceylin
Bu stresle beynimiz hasar görecek yayınlayn artk yaa su cevapları  Şikayet 
27.08.2015 16:25:24   Yorum Yap    
               
fath  ATIŞTA KAÇ YAPMIŞTIN Şikayet 
27.08.2015 22:16:03    
Ceylin  Benim silahsz fatih Şikayet 
27.08.2015 22:45:55    
Fathh  60 yaptın inş Şikayet 
28.08.2015 00:29:42    
Ceylin  Simdilik 65 dogru emin olmadığım sorularda var kısmet artık Şikayet 
28.08.2015 00:37:47    
fathh  Inşallah herkesin gonlunce olur ceylin beni feysten ekle soyadm oğurel Türk bayrakli profil:) Şikayet 
28.08.2015 12:19:04    
   
   Fath
Atışta 5te 5 yaptik ins herkez kazanir  Şikayet 
27.08.2015 16:18:05   Yorum Yap    
                   
   Misafir
ARKADASLAR B kitapçığı bunlar benim cevaplarım.
1.B
2.A
3.E
4.A
5.C
6.B
7.C
8.A
9.C
10.A
11.E
12.C
13.A
14.C
15.A
16.D
17.E
18.C
19.A
20.B
21.A
22.E
23.A
24.D
25.D
26.D
27.?
28.A
29.C
30.C
31.D
32.E
33.B
34.A
35.?
36.B
37.D
38.A
39.A
40.C
41.B
42.A
43.C
44.A
45.D
46.D
47.?
48.?
49.A
50.B
 Şikayet 
27.08.2015 14:42:50   Yorum Yap    
                   
   Kuşbaz
Bugun perşembe açıklanır mı ? yoksa yarın mı ?  Şikayet 
27.08.2015 14:16:02   Yorum Yap    Diğer 2 yorumu gör
               
uykan  pardon ayın 4ünde acıklanır Şikayet 
27.08.2015 15:50:03    
Kuşbaz  kardeş sınav sonucu değil, cevap anahtarı. Şikayet 
27.08.2015 16:06:09    
a y ş e  bize cevap anahtarını yayınlasınlar yeter Şikayet 
27.08.2015 16:09:48    
Kuşbaz  Tabi meraktan gebermezsek Şikayet 
27.08.2015 16:25:33    
Taner1  Ayın 4 nde açuklanıyor. Emniyetin sitesinde özel güvenlik daire başkanlığından bakabilirsiniz Şikayet 
27.08.2015 19:36:03    
   
   badigart
ben e sıkkı yptım  Şikayet 
27.08.2015 13:40:37   Yorum Yap    
                   
   yılmaz toplugül
arkadaşla kimse bu aramayla ilgili cevabı bilmiyormu kimse cevap yazmıyor 1. Arama kararında aşağıdakilerden hangisi belirtilmez?
A) Aramanın konusu
B) Aramanın sebebi
C) Aramanın zamanı
D) Aramanın yapılacağı yer
E) Aramanın şekli
 Şikayet 
27.08.2015 13:22:30   Yorum Yap    Diğer 5 yorumu gör
               
Ero  E sikki cevap arkadaslar. X06 asil insanlarin aklini sen karistiryosun biraz arastir ondan sonra millete kesin konus. Bilmeden arastirmadan kendin o sikki isaretledin diye dogrusunu o saniyosun bak bakalim sogutma etkisi varmiymis yokmuymus.Kuru Kimyevi Tozların Söndürme Özellikleri :
1.Boğma etkisi : Kimyasal yapıları amonyum fosfat esaslıdır. Erime noktası düşük olan, ( 150 - 180°C ) bu tozların alev ile temasında meydana gelen metafosfork asit ( HPO3 ), katı yüzeyler üzerinde camsı bir tabaka meydana getirmekte ve korlu yanan, ( A ) sınıfı yangınlarda, Oksijen ile teması kesmektedir.
2. Soğutma etkisi : Kuru kimyevi tozun soğutucu etkisi, yangınları çabuk söndürmesinin önemli nedenlerinden biri değildir. Ancak kuru kimyevi tozları dekompoze etmek için gerekli ısı enerjisi, maddelerin söndürme yetenekleri ile oldukça ilgilidir. Sonuç olarak, maddenin kimyasal aktif hale gelebilmesi için, bütün kuru kimyevi maddeler ısıya duyarlı olmalı, yani ısıyı yutmalıdır.
Şikayet 
27.08.2015 14:13:56    
Ero  Pardon yanlis yer :) Şikayet 
27.08.2015 14:20:21    
slm  7 madde şekli yok e şıkkı
Şikayet 
27.08.2015 16:00:49    
Halit   Cevap c Şikayet 
27.08.2015 20:35:32    
Izmir li  Aramanın zamanı diyen kisilere sasıyorum açın da o kitapları okuyun lutfen insanları yanltmayn aramanın zamanı Konutta ve işyerinde veya kapalı yerlerde GECE VAKTİ ARAMA YAPILAMAZ Bu oluyor ki arama zamanı belirtillir dogru cvp E Sikkidr aramann sekli Şikayet 
27.08.2015 23:45:54    
   
   badigart
Aşağıdakilerden hangisi etkin dinlemenin gereklerinden biri değildir?

A Kişiyle göz teması kurmak
B Gerektiğinde sorular sormak
C Anladığını belli etmek için başını sallamak
D Konuşanın sözünü kesmemek
E Kişinin elini sıkmak arkadaslasr bn e sıkkı yptım ama bilen varmı
 Şikayet 
27.08.2015 13:07:20   Yorum Yap    Diğer 2 yorumu gör
               
Ceylin  Aferin sana :) Şikayet 
27.08.2015 14:44:15    
35/5  Sağol komşu Sağol :) belediyede Görüşürüz ;)) Şikayet 
27.08.2015 17:04:27    
Ceylin  Aynen görüşürüz net 65 dogrum var emin olmadklarm hariç :) Şikayet 
27.08.2015 17:16:05    
35/5  Hadi hadi iyisin bnmde 60 çıkıyor :) Şikayet 
27.08.2015 21:26:29    
Ceylin  Dalavereye gelemezsek geceriz ins :) Şikayet 
27.08.2015 22:47:38    
   
   yılmaz toplugüloplu
arkadaşlar aramayla ilgili ne sorrlmaz mı ne onla ilgili bir soru vardı birde deprem esnasında ne yapılır lutfen bunu cevaplayalm efer bu iki dogru çıkarsa geçiyorm  Şikayet 
27.08.2015 13:01:04   Yorum Yap    
               
badigart  deprem ile ilgili cvp kirişlerin altına girmek olucak Şikayet 
27.08.2015 13:02:48    
Misafir  1. Arama kararında aşağıdakilerden hangisi belirtilmez?
A) Aramanın konusu
B) Aramanın sebebi
C) Aramanın zamanı
D) Aramanın yapılacağı yer
E) Aramanın şekli
Şikayet 
27.08.2015 13:35:30    
Misafir  bu c olabilr arkadşım Şikayet 
27.08.2015 14:06:25    
Misafir  Aramanın seklı sorulmaz gırmedım sınava madde de yok zaten E dogru Şikayet 
27.08.2015 18:08:24    
   
   Misafir
ARKADASLAR B kitapçığı bunlar benim cevaplarım.
1.B
2.A
3.E
4.A
5.C
6.B
7.C
8.A
9.C
10.A
11.E
12.C
13.A
14.C
15.A
16.D
17.E
18.C
19.A
20.B
21.A
22.E
23.A
24.D
25.D
26.D
27.?
28.A
29.C
30.C
31.D
32.E
33.B
34.A
35.?
36.B
37.D
38.A
39.A
40.C
41.B
42.A
43.C
44.A
45.D
46.D
47.?
48.?
49.A
50.B
 Şikayet 
27.08.2015 12:45:55   Yorum Yap    Diğer 4 yorumu gör
               
Misafir  b kitapcıgında 1isoru göz temsı degilmi Şikayet 
27.08.2015 15:38:08    
Misafir  Hayır o A kitapçığı Şikayet 
27.08.2015 15:43:07    
Halit  27 cevap a Şikayet 
27.08.2015 16:19:13    
Halit  35 cevap a yada b ama bana mantıklı olarak a geldi B ile c siklari aynı manaya geliyor Şikayet 
27.08.2015 16:22:10    
furkan3434  27 D Şikayet 
28.08.2015 00:12:40    
   
   Dangerman
Site yoneticileri lutfen siz bagri yardimci olun sorularin cevaplari yok siz bagri dogru olan tahmini sorularin cevaplarini yayinlayin lutfen  Şikayet 
27.08.2015 12:34:17   Yorum Yap    
                   
   Misafir
Silahda 2 atış silah sorularında 20 doğru olursa silahdan gecermiyim  Şikayet 
27.08.2015 11:25:17   Yorum Yap    
               
hüseyin Sönmez  diğer sorulardan 70 net çıkarırsan sınavı geçersin kardeş Şikayet 
27.08.2015 13:09:21    
Misafir  teldende 50 almak yeterli oluyor ama atış 2 temelden 60 alırsan geçersin 120 yapar Şikayet 
27.08.2015 13:10:56    
Misafir  70 degil 60 alsa gecer Şikayet 
27.08.2015 14:40:49    
   
   mrym
Neden bütün sorularin cewaplari yanlış isaretliyo.digrularida yanlis ya.bu nasl sistem  Şikayet 
27.08.2015 10:19:14   Yorum Yap    
               
Canerglr  Cevaplar daha yayınlanmadı canım. Şikayet 
27.08.2015 10:52:24    
   
   Misafir
Arladaslar ben soruları bulamadım nerden buluyorsunuz bi yardimci olurmusunuz  Şikayet 
27.08.2015 10:03:35   Yorum Yap    
               
care  http://goo.gl/kHkGuq Şikayet 
27.08.2015 14:18:28    
   
   Misafir
Niye bütün cevaplara yanlış yakıyo  Şikayet 
27.08.2015 09:50:59   Yorum Yap    
               
Mrym  Sorularin hepsi yanlis cikiyo.dogrularda yanlis...komikler ya Şikayet 
27.08.2015 10:21:14    
hüseyin sönmez  Bu kadar Anlaması zor mu arkadaşlar sabah sabah daha açılamadınız galiba siz cevap anahtarı yayınlanmadı daha Şikayet 
27.08.2015 13:10:51    
   
   Selcuk92
Arkadaslar cevap anahtari varmi bilen varmi  Şikayet 
27.08.2015 03:12:55   Yorum Yap    
                   
   halit
Şu sayfadan bakabilirsiniz ozelguvenlik.pol.tr.  Şikayet 
27.08.2015 03:04:15   Yorum Yap    
                   
   Chaostr2036
77 doğrum cıkıyor bu sorularla emın olmadıklarımı işaretlemedim bile hayırlısı ile inş sonuçda buna yakın bişey olur :)  Şikayet 
27.08.2015 00:25:04   Yorum Yap    
               
a y ş e  cevap anahtarını bulabildiniz mi Şikayet 
27.08.2015 00:45:18    
Chaostr2036  Hayır ama ayşe hanım yukarda karsılastırdıgım sorular ve eskı testlerde karsıma cıkmıs dogrulugundan emın oldugum soruları yaptım eğer b kitapçıgı isenız söyle bi kesın dogru soruları söyliyim size 1d 2b 3c 4a 6e 8b 13b 14a 15 e 16 a 17 c 18b 20d bunlar kesınlıgı dogru diger testlerde cıkmıs sorular Şikayet 
27.08.2015 12:01:02    
marjinn  chaostr2036 nın verdiği cevaplar dogru sen ne diyosun asıl terbiyesiz Şikayet 
27.08.2015 12:57:01    
a y ş e  teşekkür ederim Şikayet 
27.08.2015 14:30:39    
   
   Misafir
Arkadaşlar yukarı bakın sorular yaynlanmş.  Şikayet 
26.08.2015 23:57:45   Yorum Yap    
                   
   Misafir
sorular şu linkten ulaşabilirsiniz henüz cevap anahtarı yüklenmemiş
http://goo.gl/kHkGuq
 Şikayet 
27.08.2015 00:50:43   Yorum Yap    
               
Chaostr2036  B kitapçıgındakı hiç bir soru yok bu soruların ıcınde bunlar resmi sorular mı ? Şikayet 
27.08.2015 00:56:26    
Misafir  Evet resmi sorular A Kitapçığı ancak B kitapçığı ile aynı olması lazım sadece soruların yerleri değişmiştir. Şikayet 
27.08.2015 01:00:02    
Misafir  Tekrar bakabilirsiniz http://goo.gl/kHkGuq
Şikayet 
26.08.2015 23:38:06    
   
   Misafir
güvenlik şirketinde çalışan ögg disiplin cezası alırsa nereye baş vurur cevap iş mahkemesine
 Şikayet 
27.08.2015 00:41:07   Yorum Yap    
               
Misafir  İs mahkemesi Şikayet 
27.08.2015 01:03:52    
   
   serap19
3. Aşağıdakilerden hangisi iletişimin öğelerinden biri değildir?
A) Hedef
B) Araç
C) Model
D) Mesaj
E) Dönüt
 Şikayet 
27.08.2015 00:35:59   Yorum Yap    
               
4misafir2  model Şikayet 
27.08.2015 00:49:20    
sssss  e e e e e Şikayet 
27.08.2015 01:19:27    
1982  c şıkkı Şikayet 
27.08.2015 01:22:37    
Misafir  Cevap C Şikayet 
26.08.2015 23:52:28    
   
   aynur gırl
2. Örgüt içinde en sık görülen çatışma biçimi hangisidir?
A) Kişi içi çatışmalar
B) Rol çatışmaları
C) Ben merkezcilik
D) Empati yoksunluğu
E) Önyargılar
 Şikayet 
27.08.2015 00:34:43   Yorum Yap    
               
4misafir2  rol çatışması Şikayet 
27.08.2015 00:50:02    
ALİ KAYA  KİŞİ İÇİ ÇATIŞMALAR
Şikayet 
27.08.2015 19:50:34    
Ulku2863  DOĞRU CEVAP HANGİSİ ? Şikayet 
28.08.2015 16:56:47    
   
   yusuf1982
95. Aşağıdakilerden hangisi kuru kimyasal tozunun özelliklerinden değildir?
A) Yanıcı maddeyi örter
B) Boğma özelliği
C) Soğutma özelliği
D) Yangını durdurmak
E) Etrafı kirletir
 Şikayet 
27.08.2015 00:24:01   Yorum Yap    Diğer 8 yorumu gör
               
Ero  Arkadasim haala c sikki diyosun soruyu gooogleye yaz gorursun c sikkmi yoksa e sikkimi oldugunu Şikayet 
27.08.2015 15:34:50    
X06  Ceren gel ben seni sogutayım:-) Şikayet 
27.08.2015 17:29:05    
Xo6  Mesela kuru kimyevi tozlar bilgisayar gibi elektronik cihsz yangınlarinda kullanılmamalıdır.çünkü kirletici özellige sahiptir. Şikayet 
27.08.2015 17:36:16    
Xo6  Ero aq senin kuru kimyevu tozun kirletici özellige sahiptir.sogutucusu yoktur Şikayet 
27.08.2015 17:37:27    
Misafir  Kımyasal dıyor soruda kırlılık yanı e dogru Şikayet 
27.08.2015 18:14:21    
   
   nazif
37. Kanama çeşitleriyle ilgili verilenlerden hangisi yanlıştır?
A) Toplardamar kanaması sızıntı şeklinde akar
B) Atardamar kanaması açık renklidir
C) Atardamar kanaması kesik kesik ve fışkırır tarzda akar
D) Atardamar kanaması sızıntı şeklinde akar
E) Kılcal damar kanaması küçük kabarcıklar şeklindedir
 Şikayet 
27.08.2015 00:22:04   Yorum Yap    
               
4misafir2  sızıntılı şekilde akar (İtinayla yanlış olacak) Şikayet 
27.08.2015 00:50:53    
4misafir2  sızıntılı şekilde akar (İtinayla yanlış olacak) Şikayet 
27.08.2015 00:51:04    
Misafir  Sızıntıda atarmı toplarmı? Şikayet 
27.08.2015 16:06:01    
   
   nazif
48. Belli bir konuyu başkalarına aktarıp benimsetmek ve ilgilerini kazanmak için yapılan konuşmalara ne ad verilir?
A) Konferans
B) Sempozyum
C) Miting
D) Propaganda
E) Gösteri
 Şikayet 
27.08.2015 00:20:13   Yorum Yap    
               
yusuf1982  d) propaganda Şikayet 
27.08.2015 00:47:33    
4misafir2  propaganda Şikayet 
27.08.2015 00:51:29    
   
   nazif
50. Korunan kişilere karşı saldırıların en az olduğu yer aşağıdakilerden hangisidir?
A) İkamet giriş ve çıkışları
B) Alışveriş merkezleri
C) Araca binerken veya inerken
D) Trafik ışıkları (özellikle kırmızı ışıkta beklerken)
E) İş yeri giriş ve çıkışları
 Şikayet 
27.08.2015 00:18:49   Yorum Yap    
               
Misafir  CEVAP BB Şikayet 
27.08.2015 00:23:43    
4misafir2  alış veriş merkezi Şikayet 
27.08.2015 00:52:00    
   
   nazif
8. Tel örgü veya tesis edilen diğer fiziki engeller aşıldığında veya aşılmaya çalışıldığında, tehdidi algıla, kontrol merkezine haber veren sistem aşağıdakilerden hangisidir?
A) Kartlı geçiş sistemleri
B) Duman dedektörü
C) Araştırma sistemleri
D) Çevre güvenliği erken algılama ve uyarı sistemi
E) Yangın erken algılama ve uyarı sistemi
 Şikayet 
27.08.2015 00:17:11   Yorum Yap    
               
Bekircan  D Şıkkı Şikayet 
27.08.2015 00:19:35    
4misafir2  çevreyi algılama sistemi Şikayet 
27.08.2015 00:52:30    
   
   nazif
15. Aşağıdakilerden hangisi kimyasal delildir?
A) Maddi hasarlı kaza sonucu kaçan aracın boya kalıntısı
B) Olay yerinde boğuşma neticesinde katilden kalan kan
C) Hırsızlık sonrası hırsızın kapıdaki parmak izi
D) Ölümlü kaza sonucu olay yerinden kaçan aracın tekerlek izi
E) Tecavüz sonrası kalan sperm kalıntısı
 Şikayet 
27.08.2015 00:16:40   Yorum Yap    
               
Misafir  CEVAP AA Şikayet 
27.08.2015 00:22:36    
4misafir2  boya kalıntısı Şikayet 
27.08.2015 00:52:58    
   
   nazif
10. Bir suçun işlendiğine dair haber alındığında yetkili makamlara bildirmek amacıyla aşağıdaki tutanaklardan hangisi düzenlenir?
A) İhbar tutanağı
B) Tespit tutanağı
C) Görüşme tutanağı
D) Görgü tespit tutanağı
E) Olay tutanağı
 Şikayet 
27.08.2015 00:16:19   Yorum Yap    
               
Misafir  cevap A Şikayet 
27.08.2015 00:22:19    
Misafir  cevap A Şikayet 
27.08.2015 00:22:49    
4misafir2  ihbar Şikayet 
27.08.2015 00:53:21    
   
   nazif
36. Solunumu ve kalbi durmuş kişiye 5 dakika içinde müdahale edilmezse ne olur?
A) Kendisi solumaya başlar
B) Dokuların oksijenlenmesi bozulacağı için beyin hasarı başlar
C) Hiçbir şey olmaz
D) Hasta şoka girer
E) Göğüs ağrısı başlar
 Şikayet 
27.08.2015 00:15:30   Yorum Yap    
               
Misafir  CEVAP BBB Şikayet 
27.08.2015 00:23:17    
agit  cevap c solunumu ve kalbi durmuş bir insana müdahale etsen ne etmesen ne fark etmez yani hiçbir şey olmaz Şikayet 
27.08.2015 15:16:46    
   
   Misafir
79. Soru  Şikayet 
27.08.2015 00:10:47   Yorum Yap    
                   
   nazif

56. İki kişi ile korumada her koruma elemanı en az kaç derecelik sorumluluk alanına sahiptir?
A) 75
B) 60
C) 90
D) 180
E) 270 180 olcak
 Şikayet 
27.08.2015 00:09:48   Yorum Yap    Diğer 5 yorumu gör
               
cambaz1  sen bu kafayla ortaokuldan liseye geçme sınavına gir her biri diyo ikisinin toplam açısınımı soruyo matematşk öğr. slm söyle en az kaçderece sorumluluk alanı soruyu iyi oku Şikayet 
27.08.2015 21:11:57    
Misafir  cvp 90 derece Şikayet 
27.08.2015 21:12:31    
Misafir  360 2YE BÖLURSENIZ CVP CIKAR ARKADASLAR
Şikayet 
27.08.2015 21:53:55    
Misafir  İki kişinin toplam açısını sormuyo her koruma elemanı diyo dikkatli okuyun cvp 90 Şikayet 
27.08.2015 23:21:32    
son  cevap d Şikayet 
28.08.2015 14:10:24    
   
   nazif
52. Yakın koruma görevi ifa eden özel güvenlik görevlilerinin standart yürüyüş düzenleri vardır. Aşağıdakilerden hangisi bu yürüyüş düzenlerinden değildir?
A) 11?li koruma düzeni (karışık)
B) Tekli koruma
C) İkili koruma
D) Üçlü koruma
E) Dörtlü koruma (açık V düzeni) CEVAP AAA
 Şikayet 
27.08.2015 00:08:27   Yorum Yap    
               
realfire  11 kurama düzeni diye bişey yok cevap A Şikayet 
27.08.2015 00:22:17    
sss  aynı soru 57. sınavın 96. sorusunda sorulmuş. doğru cevap B tekli koruma Şikayet 
27.08.2015 00:25:20    
X6  Gözüne gozlük takta oku 57.sınsvın 96.sorusunu ordada A şıkkı mevcut Şikayet 
27.08.2015 03:52:00    
   
   NAzif
86. İtfaiye teşkillerinde görevli personelin katılacağı eğitim ve tatbikatlar ne sıklıkta yapılır?
A) Dört yılda bir
B) İlk görev verildiğinde
C) Yılda en az bir kere
D) İki yılda bir
E) Eğitime gerek yoktur bilgili kişilerin ekibe seçilmesine dikkat edilir cevap C YILDA 1 KERE
 Şikayet 
27.08.2015 00:06:01   Yorum Yap    
               
realfire  yılda en az 1 kere C şıkkı Şikayet 
27.08.2015 00:23:06    
   
   nazif

79. Aşağıdakilerden hangisi yapay (sentetik) kaynaklı uyuşturuculardandır?
A) Captagon
B) Kokain
C) Eroin
D) Esrar
E) Kodein A captagon yptm
 Şikayet 
27.08.2015 00:03:40   Yorum Yap    
               
enver  Doğru captagon yukarıda resimli gönderdim cevabı Şikayet 
27.08.2015 00:15:37    
misafircan  captagon veya e yapmış olmam lazım hatırlamıyorum eroınde yapmış olabılırm .s Şikayet 
27.08.2015 00:19:40    
   
   Misafir
85. Yanma olayının meydana gelebilmesi için aşağıdaki birleşimlerin hangisi gereklidir? E) Yanıcı madde ? Oksijen ? Isı OLCAK  Şikayet 
27.08.2015 00:01:45   Yorum Yap    
               
Bekircan  Aynen cvp Yanıcı madde ? Oksijen ? Isı E olacak. Şikayet 
27.08.2015 01:36:44    
   
   nazif
1. Büyükten küçüğe doğru mevzuat sıralaması nasıl olmalıdır?
A) Anayasa- Kanun -Tüzük -Yönetmelik
B) Anayasa- Tüzük -Kanun -Yönetmelik
C) Kanun -Anayasa -Tüzük -Yönetmelik
D) Yönetmelik- Tüzük -Kanun -Anayasa
E) Tüzük-Anayasa -Kanun ?Yönetmelik A YPTM
 Şikayet 
26.08.2015 23:59:35   Yorum Yap    
               
Misafir  cevap aaaa Şikayet 
27.08.2015 00:06:24    
   
   nazif
1. Büyükten küçüğe doğru mevzuat sıralaması nasıl olmalıdır?
A) Anayasa- Kanun -Tüzük -Yönetmelik
B) Anayasa- Tüzük -Kanun -Yönetmelik
C) Kanun -Anayasa -Tüzük -Yönetmelik
D) Yönetmelik- Tüzük -Kanun -Anayasa
E) Tüzük-Anayasa -Kanun ?Yönetmelik ben bunu A YPTM..
 Şikayet 
26.08.2015 23:58:38   Yorum Yap    
               
yusuf1982  kesinlikle A ŞIKKI son kararım)))) Şikayet 
27.08.2015 00:00:43    
Misafir  e cvp doru
Şikayet 
28.08.2015 17:03:08    
   
   yusuf1982
72. Komisyon kendisine sunulan bir özel güvenlik talebini hangi açıdan incelemez?
A) Görevlendirilecek personel sayısı
B) Personelin niteliği
C) Kullanılacak silah ve diğer teçhizatın sayısı ve niteliği
D) Hizmet yapılacak olan alan
E) Hizmetin konusu
 Şikayet 
26.08.2015 23:56:08   Yorum Yap    
               
Misafir  cevap aaaaaa Şikayet 
27.08.2015 00:06:50    
Bekircan  Hizmetin konusu E şıkkı yapmıştım ben.. Şikayet 
27.08.2015 00:13:09    
Bekircan  Cevap a değil adam personel sayısına dikkat eder hangi açıdan incelemez diyor soru dikkatli okuyun çok şaşırtma soruları vardı :) Şikayet 
27.08.2015 00:14:06    
Misafir  CEVAP A ŞIKKI OLMASI GEREK Şikayet 
27.08.2015 00:21:08    
canerglr  E ŞIKKI .. Şikayet 
27.08.2015 00:21:34    
   
   yusuf1982
Arkadaşlar bu güvenlik sorularının zorlaşması çaglayan adliyesindeki cinayetten sonra oldu malesef.biraz sıkı denetim getirdiler  Şikayet 
26.08.2015 23:51:58   Yorum Yap    
                   
   Beril
Teşhis ile ilgili hangisi yanlıştır?
A) Mevcut bir soruşturma ile ilgili teşhis yapma işlemine polis karar verir
B) Teşhise tabi kişiler boy, kilo vb. yönlerden birbirine benzemelidir
C) Teşhis eden ile edilenler birbirini görmemelidir
D) Fotoğraf üzerinden de teşhis yaptırabilir
E) Teşhis işlemi en az iki kere tekrarlanır
 Şikayet 
26.08.2015 23:32:25   Yorum Yap    Diğer 4 yorumu gör
               
canerrrr  şuan bıle sınavda b mi işaretledim korkusu var içimde :D Şikayet 
26.08.2015 23:57:52    
realfire  Polisin bir suça ilişkin olarak soruşturma yapabilme yetkisi yoktur Cevap A Şikayet 
27.08.2015 00:31:25    
burcin  a dogru Şikayet 
27.08.2015 00:34:37    
X6  Sizin dediginiz a şıkkında mevcut bir soruşturma diyor.MEVCUD ne demek ? Devam eden sorusturma.kesinlikle B şıkkı.mevcud olan soruşturmayı polis teşhis etme hakki vardır. Şikayet 
27.08.2015 03:59:57    
Ulku2863  CEVAP A Şikayet 
28.08.2015 16:46:00    
   
   Beril
4857 sayılı İş Kanuna göre ?Yeni İş Arama İzni? ile ilgili hangisi yanlıştır?
A) İş arama süresi en az 1 saat olmalıdır
B) İş arama izni iş saatleri içinde verilmelidir
C) İş arama izni alan kişinin ücreti kesilemez
D) İş arama izni toplu olarak birleştirilerek de kullanılabilir
E) İş arama izni işverence verilmez ise, işçiye o süreye ilişkin ücret ödenir
 Şikayet 
26.08.2015 23:23:25   Yorum Yap    
               
Mağdur   Ben a şıkkı dedim ama bu kanun hakkında hiç bir bilgim yoktu :( Şikayet 
26.08.2015 23:31:11    
cınımmmm  ilkte bende a yaptım sonradan bilmiyorum beyin kabul etmedi cevabı c işaretledim galiba Şikayet 
27.08.2015 00:00:18    
Misafir  Bence b diyorum Şikayet 
27.08.2015 01:08:16    
sss  Cevap A çünkü doğrusu günde en az 2 saat olmalıdır Şikayet 
27.08.2015 00:37:14    
   
   Misafir
4. Aşağıdakilerden hangisi örgüt içi dikey iletişime örnektir?
A) Özel güvenlik görevlisi Oğuz?un amirinden talimatlar alması
B) AVM?ye gelen bir müşterinin girişteki kapı dedektöründen geçmeyi reddetmesi
C) Aynı projede görevli olan temizlik görevlisinin yönetime dair şikâyetlerini güvenlik görevlisiyle paylaşması
D) Özel güvenlik görevlisi Oğuz?un diğer güvenlik görevlileriyle birlikte pikniğe gitmesi
E) AVM?de çalışan bir güvenlik görevlisinin buradaki mağaza çalışanlarıyla sohbet etmesi
 Şikayet 
26.08.2015 23:23:24   Yorum Yap    
               
Misafir  bu sornun cevabını bilen varmı Şikayet 
26.08.2015 23:24:22    
Misafir  cevap CC Şikayet 
26.08.2015 23:29:11    
canerglr  c yaptım ben Şikayet 
27.08.2015 00:00:59    
erdogan  yatay-dikey iletişimler rütmeyle ilgilidir
dikey iletişimde üst alt iletişimidir yani A şıkkı ben böyle biliyorum :)
Şikayet 
27.08.2015 01:38:11    
   
   Beril
Hangisi kaynağın (verici) yolladığı mesaja hedefin (alıcı) verdiği cevap anlamına gelen geribildirim öğesinin etkili olmasını sağlayan özelliklerden değildir?
A) Karşı tarafın kişiliğini hedef alması
B) Kısa ve öz olması
C) Sadece olumsuz değil olumlu öğeler de barındırması
D) Değiştirilebilecek özelliklere yönelik olması
E) Gözlenen davranışın hemen ardından yapılmış olması
 Şikayet 
26.08.2015 23:13:11   Yorum Yap    
               
YUSUF1982  CEVAP A ŞIKKI Şikayet 
26.08.2015 23:19:43    
Misafir  cevp a Şikayet 
26.08.2015 23:20:44    
poyrazsaid  e şıkkı yaptım ama emin değilim
Şikayet 
26.08.2015 23:22:07    
canerglr  ne işaretlediğimi unuttum :D a veya karışık arkadaş mantık arayın beyin error veriyor :D Şikayet 
27.08.2015 00:05:38    
   
   yusuf1982
56. Toplumsal olaylarda ?göstericilerin eylemlerinin huzuru bozacak veya güvenliği tehlikeye düşürecek seviyede olmadığı müddetçe küçük taşkınlıklara göz yumarak, mecbur kalınmadıkça müdahale edilmemesini? ifade eden genel prensip aşağıdakilerden hangisidir?
A) İnisiyatif kullanma
B) Caydırıcılık
C) İnandırıcı olma
D) İkna edici olma
E) Profesyonel olma
 Şikayet 
26.08.2015 23:01:19   Yorum Yap    
               
Ero  İnsiyatif kullanma Şikayet 
26.08.2015 23:02:13    
Mağdur   İnisiyatif kullanma cevapları ne zaman verirler acaba Şikayet 
26.08.2015 23:33:05    
   
3410  yorumdan 100  yorum görüntüleniyor
 
           
 
 
                           
                           






                           




 
EN ÇOK OKUNANLAR
 aktif AÖF Kredili Sistem Sınıf Geçme, Puan Not hesaplama
 480007  kez okundu.

 aktif 23 Ağustos 2015 tarihli 59. ÖGG Özel Güvenlik Sınavı
 335280  kez okundu.

 aktif Devlet memurlarında bir kurumdan başka kuruma geçiş nasıl yapılır?
 306185  kez okundu.

 aktif 59.ÖGG Özel Güvenlik Sinavi 23 Ağustos 2015 Soru ve Cevapları
 258444  kez okundu.

 aktif Açık Lise AÖL Çıkmış Tüm Sorular
 252809  kez okundu.

 aktif 54.ÖGG Özel Güvenlik Sınav Soruları
 220313  kez okundu.

 aktif Yeterlilik Sınavı Kalktı, Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) geldi
 165945  kez okundu.

 aktif Sınavsız geçiş sistemi ile ilgili herşey
 147081  kez okundu.

























Online soru çöz
Online ÖGG Soruları
Online AÖF Soruları
Online Diyanet Soruları
Sınav soru cevap